Füstölgő gumik zenéje

XI. NEMZETKÖZI KAMIONOS COUNTRY TALÁLKOZÓ

XI. NEMZETKÖZI KAMIONOS COUNTRY TALÁLKOZÓ

Szeged - Sziksóstó, 2001. július 20-22.

Ebben az évben kilencedjére rendezik meg a Szeged melletti Sziksóstón (és a délvidéki "fővárosban") a Nemzetközi Kamionos Country Találkozót, amely évek óta töretlen népszerűséggel bír. A hatalmas monstrumok, a várost kétszer körbejáró felvonulás, a fellépő zenekarok, a néhol az indulatoktól sem mentes fórumok min-mind igen közkedvelt és nagy számban látogatott programok.

Ez évben is célként lebegett a rendezvény szervezői előtt, hogy a három napos happening-re látogatók kellemesen érezzék magukat, és megtalálják azt a programot a számtalan lehetőség közül, amely emlékezetessé teszi számukra ezt a nyári szegedi hétvégét.

A Szeged Városi Sportigazgatóság társrendezőként lehetővé tette, hogy a Városi Stadionban már péntek délutántól szórakozhassanak a hatalmas vontatók szerelmesei. A kamionok a TIR parkolóban gyülekeznek 14.00 órától, Szeged határában az E5 út mellett, a Közúton Közlekedők emlékművénél. Itt szakmai megnyitót tart az egyik főtámogató, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete, utána mindenki elhelyezheti a kegyelet virágát az emlékműnél. Az ilyenkor már megszokott belvárosi kamionos felvonulás innen indul, amelyet ebben az évben motorkerékpárok vezetnek (illetve néhány jószándékú rendőr.). Már többen jelezték részvételüket, köztük különlegesen szép festett szerelvények, elegáns újdonságok és féltő gonddal fényesített kedvenceket csodálhatnak meg a városlakók.

Az ünnepélyes megnyitó a Városi Stadionban lesz, (Etelka sor) ahol a lelátóról élvezhetik a nézők a járművek felvonulását.

A hagyományos kamionversenyeken kívül mindhárom napon a Csongrád megyei Ökölvívó Szövetség meghívására különleges bemutatót tartanak az amatőr box sport különböző súly- és korcsoportot képviselő kiválóságai. Női és férfiversenyzők verekszenek a ringben hagyományos box, kickbox és más küzdősportokat bemutatva. A focirajongók is élvezhetik kedvenc sportjukat: 12 csapat játszik kispályás körmérkőzéses bajnokságot szombaton 8.00 - tól 16.00-ig.

Akik az erejüket szeretnék próbára tenni, azok szkanderpadot kapnak, vagy gumiabroncsot dobálhatnak, görgethetnek. A csapatok megmutathatják a medencében, hogy a vízben is "megállják" a helyüket.

A FULDA laser-check ingyenes gumiabroncs állapotfelméréssel mindenki nyer: megtudja milyen állapotban van autójának gumija, a sorsoláson tárgynyereményt vehet át, amennyiben a közeljövőben vásárol kerekére gumit, kedvezményt kap a rendezvényen kapható utalvány ellenében.

A sok színes program után nézzük végre a zenei produkciókat. A szombat esti koncert nem hétköznapi meglepetést tartogat a zenekedvelőknek. Jill Morris amerikai country-énekesnő fellépése valódi szenzációnak igérkezik. Több, mint fél millió eladott CD jelzi sikereit, számtalan fesztiváldíjat mondhat magáénak. Zenei showjában hallhatunk majd saját és örökzöld melódiákat, melyek minden bizonnyal megnyerik majd a közönség tetszését. Az est további részében a szegedi River együttes és a Bojtorján együttes műsora ígér feledhetetlen szórakozást.

A vasárnapi "FULDA-HUSKY" kutyaszépségversenyen mindenféle házi kedvencet benevezhetnek, nem feltétel a pedigré, csak az ápoltság és a kedvesség.

Aki a szakmai kiállítás miatt látogat el Sziksóstóra, nem fog csalódni. A legjelentősebb márkakereskedők hozzák el újdonságaikat, már bejelentette részvételét a VOLVO, DAF, RENAULT, MAN, IVECO, NISSAN, FLIEGL, SCHWARZMÜLLER. A magyar és külföldi fuvarozók is kiállítják kamionjaikat. A népszerű CAMION TRUCK MAGAZIN kamion szépségversenyen minden megjelent autó részt vesz, avatott zsűri fogja eldönteni, hogy melyik a legszebb a festett és a festetlen kamionok között.

Úgy gondolom, hogy itt az ideje annak, hogy a füstös kocsmák, vagy a szemetes nagyváros helyett egy király, laza hétvégi programot csináljunk magunknak a sziksóstói strandon (kempingben). Kamionok, izgalom, hideg sör, nagyon jó zene és rengeteg bikinis nő várja majd a munkában megfáradt férfitársaimat.

Program

Július 20. Péntek - Szeged SZEOL Stadion, Etelka sor

14.00 Stadion nyitás

14.30 FULDA szakmai program

Gyermekprogramok: ugróvár, játszótér, testfestés, kerékpár-show, motoros show, stb.

FULDA Box-fesztivál I. nap, aerobik bemutató, kvíz verseny

14.00 TIR parkoló: kamionok gyülekezője

16.00 TIR parkoló:Szakmai megnyitó :MKFE

16.45 Kamion konvoj indul a Városi Stadionba

17.45 Városi Stadion: ünnepélyes megnyitó, ejtőernyős bemutató, célbaugrás

20.00 Kamion konvoj indul a Sziksóstóra

21.00 Sziksóstó - buli a Drink Panther együttessel, MKFE tombola

 

Július 21. Szombat - Sziksóstó 

10.00 Kamion tereppályaverseny: FULDA-futam, DKV-futam, VOLVO-futam, DAF - futam, MKFE

Vállalkozók futama, V.I.P. futam

10.00 Színpad: beköszöntő

Country táncbemutató, táncház, gyermekprogramok, arcfestés, véradás, kispályás foci

FULDA laser check ingyenes gumiabroncs állapotfelmérés.

CAMION TRUCK&BUS MAGAZIN kamion szépségverseny

Jill Morris
FULDA Box -fesztivál II. nap

15.00 Vizes vetélkedő

16.00 Sörivó verseny

17.00 Country tánc

17.40 Hastánc bemutató

18.00 FULDA show

DÉGÁZ hőlégballon bemutató

CHIO-kvíz

19.00 Ünnepélyes eredményhirdetés

20.00 Country Station együttes, RIVER BAND, JILL MORRIS, BOJTORJÁN.

 

Július 22. Vasárnap - Szeged, SZEOL Stadion, Etelka sor

10.00 Stadionnyitás

"FULDA-HUSKY" kutyaszépségverseny és bemutató

10.30 FULDA Boksz- fesztivál III. nap

11.00 Kamionok érkezése

FULDA gumiabroncs vetélkedő: távdobó verseny, óriáskerék hajtás, ügyességi verseny

12.00 FULDA show

13.00 Erős emberek bemutatója

14.00 FULDA kamion gyorsulási verseny (Felső-Tiszapart)

Motoros ügyességi bemutató

kb. 18.00 Eredményhirdetés

Balogh Tibor

2001. július 2.



Click to Visit



FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster