Country Station

New country egyenesen az USA-ból

A Country Station 1998 őszén alakult. A szextett az úgynevezett New Country muzsikát adoptálta, és ezt ismerteti meg a magyar hallgatókkal. Ennek a műfajnak nincs múltja hazánkban, jóllehet, még az Egyesült Államokban sincs egy évtizede, hogy megszületett

Egyedülálló sikerét viszont mutatja, hogy már nyugat- Európában is nagy teret hódított. Nálunk még csak néhány előadót ismerhetett meg a közönség. ( Pl: Shania Twain, Faith Hill, akiknek számait ők is szerepeltetik a repertoárukban.)

Műsoruk nagy részét amerikai sztárelőadók legfrissebb dalai töltik ki, melyek az USA-ban a toplisták élén találhatóak. A zenekar dinamikus előadással, fiatalos lendülettel és profi minőségben szólal meg. Tagjai kivétel nélkül magasan kvalifikált és szakmailag elismert zenészek.

A Country Station zenekar azon kevés együttes közé tartozik, akik három, egyedi hangú énekessel rendelkeznek. A zenekar több neves fesztiválon is részt vett, mindegyiken díjakkal és további meghívásokkal gazdagodott, ami nem csoda, hiszen energikus, begyakorolt és roppant szórakoztató műsoruk még azokat is elbűvöli, akik nem ismerik, vagy nem szeretik a country muzsikát.

Nem is igazán country ez, hanem leginkább a rhythm & blues, a rock és a country olyan keveréke, amely az egyedi megszólalás és a többfelé osztott vokálok, valamint a karizmatikus szóló(gitár)játék miatt abszolút húzóssá és kellemesen hallgathatóvá, élvezhetővé teszi zenéjüket (bár egy slide-gitárost még elbírna a zenekar, de ez már csak szőrözés…).

A Country Station tagjai:

Horváth Beata - ének

Szula Miklós - gitár, ének

Jakubik Mária - hegedű

Kacsenyák Gábor - dobok

Fukk Attila - basszusgitár

Schmidt Zoltán - gitár, billentyűs hangszerek, ének

Balogh Tibor

2001. július 31.



Click to Visit



FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster