Hírek

Készítsd el a saját Sexy bitched

Na persze nem a szó szoros értelmében. Természetesen David Guetta új számáról van szó, amit a híres DJ volt olyan kedves és feltett a honlapjára, hogy mindenki a saját ízlése szerint remixelje. Sajnos annyira sokféle verzió nem születhet, mivel nem egy komoly programról van szó. Szimplán a billentyűzettel tudjuk a különböző dobokat, énekeket, dallamokat variálni. Ettől függetlenül egy jópofa, szórakoztató honlap, sőt az elkészült számot fel is lehet venni.

http://www.davidguetta.com/sexybitch/soundboard

2009. október 10.

Madonna Paul Oakenfoldot választotta

Húsz év a zene világában, számtalan filmzene, sláger, turné, remix után Paul Oakenfoldot joggal nevezhetjük az elektronikus zene ikonjának. Sikerét a szokatlan DJ szemléletének is köszönheti. Valószínűleg Madonna is ezért választotta ki DJ-nek új turnéjához, a Sticky & Sweethez. A popcsillagot Oakenfold tehetsége olyannyira lenyűgözte, hogy új válogatás CD-jén, a Celebration-ön, ő lesz a producer. Ráadásul Oakenfold még egy új CD-t is tervez mindezek mellett, a Pop Killset, amit Las Vegasban készít el. És, hogy mért pont a kaszinók paradicsomában teszi ezt? A válasz egyszerű, az éjszaka fővárosában találhatók a legmenőbb nightclubok, a legnagyobb bulik, és a leggazdagabb emberek.

2009. október 6.

Basement Jaxx ötödik albuma

Két évvel a 2006-os Crazy Itch Radio után itt az új album, a Scars. A fiúk egy minden generációhoz szóló, nem éppen szokványos elektronikus albumot alkottak. A rendhagyó stílust, és a számok sokszínűségét jelzi az is, hogy a biztos hatás érdekében több neves énekest is „bevetettek”. Köztük volt Yoko Ono, Kelis, Sam Sparro, Santigold, Lightspeed Champion és mások. Az albumon helyet kapott a Sam Sparroval közös Feeling Gone, az angol toplistán szereplő Raindrops, valamint a Santigolddal együtt készített Saga. A kevert stílust még jobban felerősíti az absztrakt borító, amelyen egy sisakot viselő bagolyfejű ember látható, a hátán léggömbökkel, a hátteret pedig a Szikláshegység adja.

2009. szeptember 27.

DJ Tiesto- Kaleidoscope

A világ egyik legjobb DJ-je október 20-án adja ki új lemezét Kaleidoscope címmel. Habár a trance császára eddig viszonylag ismeretlen zenészekkel dolgozott, az új albumon több sztár is feltűnik, többek közt Calvin Harris, Jonsi (Sigur Ros), Tegan & Sara, Emily Haines és Nelly Furtado. A lemez első száma az I will be here, amolyan ajánló a CD-hez. Aki szereti a trance műfajt, vagy Tiesto művészetét, annak mindenképp érdemes meghallgatni az új albumot. A megszokott régi Tiesto-s hangzásából mit sem vesztett, de újításokat is találunk rajta. Amerikában és Kanadában már dübörög a turné, és kis hazánkban is szívesen látnánk újra a zenészt.

2009. szeptember 27.

Ian Brown, The Gossip, és Fatboy Slim az idei Creamfieldsen

Ian Brown, The Gossip, és Fatboy Slim is ott lesz az idén nyáron megrendezésre kerülő Creamfields fesztiválon. A rendezvény augusztus 23-24-e között lesz Chesire-ben, Daresbury-ben. A fő fellépő a Kasabian lesz. Többen már megerősítették, hogy fellépnek, így a Soulwax-ot, a Roots Manuva-t, Paul Van Dyk-ot, a Pendulum-ot, és a Similan Mobile Disco-t biztosan láthatjuk majd. Valószínűleg ott lesz még Nile Rogers, Erick Morillo, Sasha, David Guetta, és a 2 Many DJs is.

2008. március 17.

The Chemical Brothers, Judge Rules, és Fatboy Slim a búcsúpartin

A Judge Rules, The Chemical Brothers, és Fatboy Slim lesz az a három előadó aki a londoni Turnmills utolsó három éjszakáján játszani fog, mielőtt a szórakozóhely végleg bezárja kapuit. A sztár DJ-k március 21, 22, és 23-án lesznek majd láthatóak majd ezt követően megkezdődik az épület átépítése. Március 21-én a Judge Rules, Tell Paul, Seb Fontaine, és Sister Bliss lesznek a DJ-k, míg március 22-én Fatboy Slim fogja szórakoztatni a rajongókat. Végül a klub történelmének utolsó éjszakáján a Chemical Brothers, vagyis Frankie Knuckles és Danny Rampiling fog hatalmas bulit csapni.

2008. február 27.

Moby egy nigériai hip-hop együttessel dolgozott

Moby új szólóalbuma egyik dalának elkészítésében egy nigériai hip-hop banda is segédkezett. A ‘419 Squad And Aynzil’ nevű együttesnek két tagja Smokey és S.O. Simple az ‘Alice’ című számban dolgozott együtt Mobyval. Az eredmény már március 17-étől hallható lesz, két héttel az új album a ‘Last Night Out’ megjelenése előtt. Moby így kommentálta a szám születését: “Alice “ egy véletlennek köszönheti különös hangzását. Az egyik hanghatásnál amit rendszeresen használok, egy torzító pedál segítségével jelenítem meg a mély hangokat. A dal készítése során is éppen ezt csináltam mikor váratlanul eltört valami a pedálon, és egy furcsa, ámde fantasztikus hangot hallatott. Miután megírtam a számot, elküldtem a 419 Squad And Aynzil-nek, akik hozzáadták bámulatos hangjukat.” Az új lemez, amelyet a New York-i Star’s Home Studio-ban vettek fel, Dan Grech-Maguerat irányításával készült, aki korábban a Radiohead-del és a Scissors Sisters-el is dolgozott együtt.

2008. február 27.

Fatboy Slim óriási bulija szeptemberben

Fatboy Slim megkapta az engedélyt, hogy egy hatalmas tengerparti bulit tartson szeptemberben, Brighton-ban. A DJ a Big Beach Boutique partyn fog fellépni, amely szeptember 26-27-én lesz a Madeira Drive-on. A buliba természetesen belépőjegy kell, amit egyelőre csak a helyi lakosok kaphatnak, azonban a szervezők már intézik, hogy többen is hozzá jussanak. Fatboy Slim korábban 2002 júliusában már fellépett a Brighton Beach-en és akkor a becslések szerint kétszázötven ezer ember élvezte koncertjét, ami sok ezerrel meghaladta a helyszín befogadóképességét. Akkor két ember az életét vesztette, egy férfi szívrohamban, míg egy nő egy esést követően halt meg. A DJ legutóbb 2007 januárjában lépett fel itt a tengerparton.

2008. február 11.

Szeptemberben új Zagar lemez a CLS Recordsnál!

Most már hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a Zagar zenekar leszerződött a CLS kiadóhoz, így Magyarországon szeptember végén nálunk jelenik meg az új Zagar lemez „Cannot Walk Fly Instead“ címmel. Az eddigi lemezekhez hasonlóan Ligeti György (The Puzzle) több számban is énekel, de maga Zságer Balázs is énekesként debütál majd. Ezen kívül Zságerék nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy egy szám erejéig összehozzák Magyarország legjobb underground énekesnőit. A dívák sora a következő; Sena, az elsőszámú, ghánai-magyar hip-hop énekesnő, Kuczora Edina Yonderboi zenekarából, Judie Jay, aki számtalan elektronikus formáció közreműködője (pl. Cas!o Samples, Karányi), Péterfy Bori, az ex-Amorf Ördögökből, Hódosi Enikő a Neoból és Németh Juci, az Anima Sound System egykori énekesnője.

Örömmel tudatjuk, hogy a zenekar Zságer-Varga Ákos basszusgitárossal öttagúvá bővűlt. Az új Zagar lemez felvételein már ő is játszik és az első fellépése május 25-én a Radió Café Partyján lesz a Millenárison. A nyári fesztiválokon már ebben a felállásban játszik majd a csapat, a nagyobb koncerteken Ligeti Gyurival és az Underground Divákkal kiegészülve már az új lemezből is ízelítőt kap a közönség!

2007. június 24.

Yonderboi hírek

Fogarasi László, alias Yonderboi 2005-ös Splendid Isolation című lemeze óta nem adott ki új albumot. Az élet azonban korántsem állt meg Yonderboi háza táján – a Noé Bárkája című film zenéjének megírása után idén az Európai Unió alapításának hágai évfordulós ünnepségén lépett fel a művész. Jó hír viszont, hogy a fellépések közben is már dolgozik új stúdióalbumán – míg korábbi munkáinak híre átlépte kontinensünk határait:

A "Follow Me Home" szerepel az Atari "Test Drive Unlimited" című autós játékának soundtrackjén, ahol 4 féle tematikus rádióadó hallgatható vezetés közben (néhány név az izgalmas szelekcióból: Howie B., Bobby Byrd, Beethoven, The Orb, Soulwax, Roots Manuva, Buddy Miles). A ”Soulbitch” című track pedig az amerikai FOX TV társaság legújabb, "Drive" című, országúti autóverseny sorozata TV és internet kampányának trailer zenéje volt.

2007. május 22.

 
Archívum

 Click to Visit

HÍRDETÉSEKFÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster