Click to Visit
Pop - Debelah Morgan
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-02-03 19:47:41 | 5.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Annie e-mail | 2003-11-29 17:05:03 | 4.
köszi az infókat! Én szeretem Debelah zenéjét. Egyelőre csak a Dance With Me album van meg nekem tőle, a legjobb számok szerintem: Dance With Me, I Remember, Think Of You, Bring Back The Sun.

Előzmény: milady (3.)
milady e-mail | 2003-08-12 09:58:28 | 3.
Név: Debelah Morgan
Kor: 26
Születési dátum: 1977. szept. 29.
Születési hely: Detroit, Michigan
Nemzetiség: amerikai
Származás: anyja indiai, apja afro-amerikai
Foglalkozás: énekesnő, dalszövegíró, producer
Nagylemezek: "Debelah" (1994), "It's Not Over" (1998), "Dance With Me"(2000)

milady e-mail | 2003-08-12 09:57:48 | 2.
Debelah Morgan egyedülálló stílusával és gyönyörû hangjával táncolta be magát milliók szívébe. Dalai az érzelmekrõl szólnak, életvidám, felfokozott stílusban.

2000. augusztusában megjelent Debelah Morgan új albuma „Dance With Me” címmel. A lemezen Debelah énekesnõként, zeneszerzõként és producerként egyaránt szerepel, a munkálatokban testvére Giloh Morgan is segítségére volt. A nagysikerû címadó dal a „Dance With Me” egy jól ismert argentin tangó feldolgozása.

Debelah Morgan vallásos zenészcsaládban nõtt fel. Alig volt 3 éves, amikor elsõ zongoraóráit vette. „Már” 8 éves, amikor elõször énekel publikum elõtt, a helyi 500 fõs gyülekezet elõtt. A tucsoni Fine Arts Magnet Schoolban klasszikus és jazz éneklést tanult, ekkor „derült fény” koloratúr szoprán hangjára. Ebben az idõben Debelah példaképei közé tartozott Patti LaBelle, Aretha Franklin és Minnie Riperton, valamint olyan jazz-legendák, mind Sarah Vaughan, Dinah Washington, Billie Holiday és Al Jarreau, de nem hagyhatjuk ki a hosszú felsorolásból Stevie Wondert, Whitney Houstont és Lionel Ritchie-t sem, akiknek hatása az új albumon is hallható.

Egészen más területen is jeleskedett a hölgy. 1989-ben Debelah megnyerte a „Miss Black Teenage World 1990-91” szépségversenyt, ezzel egyidõben Los Angelesbe költözik, és komolyan foglalkozik a karrierépítés gondolatával. Los Angelesben jazz-klubbokban énekelt, majd ezt követte egy nyugati parti tehetségkutató verseny, melyet megnyert; rá néhány hónapra pedig már a Hollywoodi Palladium színpadán énkelt a közönségnek.

Debbie elsõ albuma 1994-ben jelent meg, ebben olyan producer tehetségek voltak a segítségére mint, Troy & Charles Farrar (Boyz II Men) és LeMel Humes (Whitney Houston).

Ezt követõen Debelah a Motownhoz szerzõdött, itt jelent meg „It’s Not Over” címû lemeze 1999-ben. Ezt követõen világkörüli turnéra indult, melynek során Ázsiába és Európába is eljutott. „Az utazásaim során szerzett tapasztalataim a zenémbe is beszivárogtak”- nyilatkozik errõl az idõszakról Morgan.

Rengeteg tapasztalattal és egy hosszú, kimerítõ világkörüli turnéval a háta mögött, Debelah visszatért New Yorkba és az Atlantic kiadóhoz, ahol megjelent „Dance With Me” címû lemeze.

milady e-mail | 2003-08-12 09:57:12 | 1.
Szerintem nagyon egyedi hangja van Debelah-nak, és igazán különleges énekesnõ. Amellet, hogy három nagylemeze megjelent, még szépségversenyt is nyert.

Ismeritek Õt? Esetleg van kedvenc számotok Tõle?


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.