Click to Visit
Pop - Fiesta
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-02-03 19:41:15 | 19.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Zene.hu e-mail | 2005-12-22 14:51:00 | 18.
Dalospacsirta 2005 - Melyik a legnépszerűbb együttes?- SZAVAZZ!
ITT: http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142

agyhalal e-mail | 2005-10-03 22:54:16 | 17.
"Ők azok igazán lehúzzák ezt a rock témát"

*Ők azok, AKIK, igazán...

"Te például nyelvtant és hgelyesírást, de azt nagyon."

*helyesírást


agyhalal e-mail | 2005-10-03 22:49:01 | 16.
Az egyik srác megkérdezte tőlünk milyen zenét hallgatunk, megemlítettük neki a Depeche Mode-ot, mire ő: Igen, régebben én is szerettem őket, de azóta már felnőttem. A srác akkor volt 23 éves és csodálkozott, hogy mi idősebben még mindig azt a zenét hallgatjuk. Miért van az hogy idősebben sokkal jobban befolyásolhatóbbak vagyunk a média által?
"Az ember idővel változik. Régen 15 évesen én is reppet halgattam nagy csávó voltam aztán teltek az évek be nőt a fejem és latin zenét kedveltem meg mert ez nem a drogról, gyülőletről, kurvákról szól, és számomra A tánc a kulturált beszélgetések csinos lányok és a romantika többet ér." Én is szeretem a latin zenét... pl. Shakira új albuma szerintem ide sorolható: "Shakira - Fijacion Oral", nagyon szeretem a görög és a mexikói népzenét is, de hogy kicsit szélsőséges legyek, Cypress Hillnek is van spanyol nyelvű albuma, ami azért nagyon is az általad említett témákról szól.
" AMUGY MINDEGY TI SÖTÉT ROCEREK MARADJATOK A TI KIS SZÁNALMAS VILÁGOTOKBAN ÉS HUZZATOK EL ERRŐL AZ OLDALROL. LA FIESTA:)" Hogy is kerültem ide? Csordás Tibi teoválásai érdekeltek igazán, miért tagadta meg eddig önmagát, hogy jutott el addig, hogy már nem takarja el a tetoválásait és ezzel a múltját.
Ami miatt írtam, hogy Ti ott a másik oldalon belőlünk csak az pogózó embereket látjátok, meg se próbáltok akár egyel is elbeszélgetni. Hidd el, nagyon sokan vannak itt "lent" olyanok, akiktől rengeteg dolgot tanulhatnátok az élet MINDEN területén.
Te például nyelvtant és hgelyesírást, de azt nagyon.

Szaszka... értelmes volt a hozzáállásod Necrohoz. Gratulálok;)
Zenéket letölteni pedig DC++szal tudtok pl., hasznád a jó öreg Google-t.
Gyanítom, hogy senki nem fog reagálni a hozzászólásomra, de azért egy kicsit kiírtam magmból ezt a dolgot.
A két tábor között mindig is volt, van és lesz vita, de ami biztos, hogy csak a normális, emberekhez méltó vitának van értelme a témában.
Jut eszembe, Madonnát és Illést ugyanolyan előszeretettel hallgatom, mint pl. Prosecturát, vagy Exploitedet.
Ez van.

agyhalal e-mail | 2005-10-03 22:25:34 | 15.
Sziasztok.

Kicsit megkésve tévedtem erre az oldalra.
Fiestával kapcsolatban nincs mondanivalóm, mivel nem ismerem annyira se az együttest, se a számait.
Hzsmilan kommentjéhez fűznék hozzá pár dolgot, lévén rockzenét, punkot és skat hallgatok, bár nem skatulyázom be magam.
"ő ugyan azt adja elő mint rocerként csak egy kicsit más stilusban" honnan tudod, hogy anno, mit és hogyan adott elő? Nem mondom, mindkét stílusban van erő, lüktetés és energia, de azért ugyanazt átültetni nem lehet ebbe a stílusba, amit monstanában játszik.
"idiota rocer zenét csak féleszű emberek halgatnak" azért ezt is megkell hazudtolnom, még ha konkrét tényekkel nem is tudom alátámasztani. Említhetném, hogy egyik haverom... de mi értelme, ha nem ismered magát a személyt, aki még 50akárhány évesen is meghallgatja a rockzenét.
A gond az, hogy szűklátókörű vagy, számodra csak az a rock, amit valamelyik zeneTVn hallasz és ha épp' arra fordulsz, akkor talán látsz is. Nem érdekel téged, így nem is foglalkozol azzal, hogy akad mondanivalója ezeknek a zenéknek is.
A '60-as, '70-es évek Rock 'N' Rollja is ide sorolható valamilyen szinten.
A másik ami alapján ítélsz, az a 10en akárhány éves kisgyerekek, akik divatból hallgatnak ilyen zenét és csak a (még ha hülyén is hangzik ebben a stílusban, de így van) populárisabb együtteseket ismerik a témában. Ők azok igazán lehúzzák ezt a rock témát, de gondolom ez a Ti oldalatokon is ugyanígy megtalálható. Itt ez úgy nyilvánul meg (saját tapasztalataimból merítve), hogy addig isznak, amíg pénzük van, (természetesen a legolcsóbb bort, mert az a menő), ha elfogy, akár tarhálnak, bort, sört, pénzt és persze cigit, annak ellenére, hogy akad még náluk pár ezer Ft. Majd éjfél körül elfekszenek a szórakozóhely közepén, mit sem törődve a többi vendéggel.
"Harmadik már a Tibi nem egy taknyos kölyök aki ész nélkül éli az életét hanem éret férfi aki élet normális oldalát látja."
29 éves vagyok, én is érek, folyamatosan, sőt. Azt mondom, most kezdek igazán beérni, a zenei ízlésem főleg. Annak idején Modern Talking, Bros, New Kids on the Block volt kedvenc együttesem, majd kb. '95 táján, mint olyan sok embert, engem is elkapott a rave és techno láz, innen egyenes út vezetett a Prodigy-ig, majd meg sem álltam a rockzenéig.
Emlékszem amikor kb. 2 éve volt barátnőmmel és pár új ismerőssel elmentünk egy discoba szórakozni...

Jasmine1988 e-mail | 2005-02-21 10:59:57 | 14.
hol lehet letölteni fiesta számokat?
Jasmine1988 e-mail | 2004-08-28 07:42:06 | 13.
nem tud nekem vki fiesta számokat küldeni??

piciancsy e-mail | 2004-02-11 15:56:22 | 12.
imádom a fiestát!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: krisz-ta (1.)
piciancsy e-mail | 2004-02-11 15:54:38 | 11.
ti hogy vagytok a Fiesta együtessel??

Előzmény: Necro (10.)
Necro e-mail | 2004-01-22 15:48:29 | 10.
kösz az IQ-s hozzászólást,már csak ezért megéri néha benézni:)))úgy mellesleg meg az az analfabéta,aki nem tud írni,olvasni...mondd inkább azt,hogy hülye vagyok...de látom ez a hála azért,hogy vki hozzászól a témához!:)))

Előzmény: Szaszka (9.)
Szaszka e-mail | 2004-01-15 09:47:46 | 9.
Necro!!!
Azt tanácsolom neked,hogy minél előbb eltakarodsz erről az oldalról,annál jobb lesz mindenkinek!!!
Hmm...???Erre még nem gondoltál???
Itt az ideje!!!
Analfabéta rokker!!!
Üdvözlettel!!
Szaszka


Előzmény: Necro (4.)
Necro e-mail | 2003-12-05 20:13:06 | 8.
a rockerekről annyit,h nem mind idióta és nem mind igénytelen...az meg hogy hogy bulizunk magánügy!a diszkós picsák a seggüket rázzák a rockerek meg a hajukat!na és?!nem ettől lesz vki hülye!amúgy meg én is azt mondtam,h hál'istennek...
szerintem sokkal jobb,ha vki olyan zenét csinál,amit szeret és nem mindenáron a pénzt hajkurássza...
lehet,h meg fogsz lepődni,de a rockerek sem állatok...szoktunk normálisan is beszélgetni,nem vagyunk buták sem(bulikon meg mindenki más egy kicsit,mint amúgy)...és azért a rock dalok szövegének is van mondanivalója(nem mind1iknek,de az tök mind1)...

Amúgy úgy látom,h nincsenek túl sokan a fiestások:)))

U.i.:ha már fikázol és a rockereket mindenáron idiótának akarod beállítani,legalább próbálj meg helyesen írni...(mert a végén még azt hiszem,h a popperek buták:/)


Előzmény: Hzsmilan (7.)
Hzsmilan e-mail | 2003-12-03 21:25:12 | 7.
Előszőr is A rocorekről. pár szót Én voltam egy pár rock bulin de idiota embereket már nagyon rég láttam rádaásul igénytelen álatok, meg fökép. Rázzák a fejüket meg egymást verik össze hát tényleg ez aztán értelemes nem civilizált emberhez való. Hála istennek hogy a mi drága Tibink átpártolt erre a stilusra. Ennek meg van a maga értéke és ő ugyan azt adja elő mint rocerként csak egy kicsit más stilusban. Szerintem Klasz amit csinál. Másik fele meg ha ebben több pénz van amit nem csodálok mert idiota rocer zenét csak féleszű emberek halgatnak, miért ne csinálja. Mindegy hogy az érzéseit hogy fejezi ki. Harmadik már a Tibi nem egy taknyos kölyök aki ész nélkül éli az életét hanem éret férfi aki élet normális oldalát látja. Az ember idővel változik. Régen 15 évesen én is reppet halgattam nagy csávó voltam aztán teltek az évek be nőt a fejem és latin zenét kedveltem meg mert ez nem a drogról, gyülőletről, kurvákról szól, és számomra A tánc a kulturált beszélgetések csinos lányok és a romantika többet ér.
AMUGY MINDEGY TI SÖTÉT ROCEREK MARADJATOK A TI KIS SZÁNALMAS VILÁGOTOKBAN ÉS HUZZATOK EL ERRŐL AZ OLDALROL. LA FIESTA:)

Fiestások ne hadjátok magatokat.


Előzmény: Necro (6.)
Necro e-mail | 2003-10-26 19:22:14 | 6.
tudom,h pár éve volt(hál' istennek!),nem is az okáról beszéltem,hanem arról,h rocker volt vagyis próbált az lenni...lehet,h a Junkies kicseszett vele(de erről fogalmam sincs) és szegény +sértődött és inkább +próbálkozott olyan zenével,amiért pénzt is kap...csak azt mondtam,h ez gáz! de amúgy tök mind1,leszarom a fiestát,baromira nem érdekel,h mit csinálnak...csak úgy eszembe jutott,mert múltkor a Wigwamban,rock bulin pont fikázták a Tibit(vagyis megemlítették,h kicsit ciki...)

Előzmény: Cathy (5.)
Cathy e-mail | 2003-10-26 12:47:32 | 5.
Egy kicsit le vagy maradva...
Ugyanis már egy jó ideje nem csak hosszú ujjú pólókban jár.
Amig nem tudod az igazi okát, hogy a Junkiesből miért jött el (teszem hozzá, hogy ennek már pár éve), addig ne beszélj össze vissza.


Előzmény: Necro (4.)
Necro e-mail | 2003-10-19 15:38:20 | 4.
Kár,h Csordás Tibi régen "rocker" volt...nem is értem,h most miért szégyelli magát és miért jár állandóan hosszúujjúban:)...de pénzért bármit...na ennyit róla,szar,lehet,h csak divatrocker volt és ezt nem tudja lemosni magáról!:)
Hzsmilan e-mail | 2003-10-19 09:08:04 | 3.
Sziasztok nem tudom ti hogy vagytok vele a de a 3. album nagyon jól sikerült épp most voltam a fehérvári lemezbemutató koncerten igazán klasz volt.
Cathy e-mail | 2003-08-24 18:38:31 | 2.
nagyon szeretem a zenéjüket, és magukat az embereket is.
krisz-ta e-mail | 2003-08-23 13:13:05 | 1.
Sziasztok! Mindazok,akik szeretik a Fiestát vagy véleményük van róluk ide irjátok meg.Ciao!

1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.