Click to Visit
Pop - Zenekar alapítás
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

cprod e-mail | 2019-04-24 23:38:20 | 185.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions

Lukika03 e-mail | 2015-07-03 15:18:39 | 184.
Sziasztok! Szeretnék egy zenekart alapítani! Lehetőleg 12-16 éves kor között írjatok, lehetsz lány vagy fiú, Pest megye déli részéről, vagy környékéről. 13 éves lány vagyok, tudom kicsit fiatal, de mindig is szerettem volna egy bandát pop stílusban. A kedvenc bandám az R5 olyan hasonló stílust szeretnék játszani.Én tudok klasszikus és elektromosgitáron is játszani meg nincs olyan rossz hangom, csak nem nagyon szeretek mások előtt énekelni, nagyon jó a ritmusérzékem, szoktam írni szövegeket meg kitalálni dallamokat. Először össze ismerkednénk meg közösen kitalálnánk a zenekar nevét. Meg kéne egy hely ahol tudnánk gyakorolni és saját dalokat szeretnék játszani, de ezt még később megbeszélhetjük meg a felállást is, amit úgy gonoltam hogy: dobos, szintis, basszusgitáros, én elektromos gitárral meg esetleg még valaki mondjuk sologitárral és énekelhet valaki vagy külön énekes. Meg ha felvettük egymással a kapcsolatot megbeszéljük a próbák idejét is. Ha nagyon jók vagyunk, szerintem videokat is tehetnénk fel, de ezt nem muszály.
Akit érdekel az írjon a lukika18@citromail.hu-ra.

Nazgol e-mail | 2014-11-05 13:08:36 | 182.
Sziasztok!

Zenekart alapítanék pop, jazz, blues és a country különböző műfajainak stílusában, mint például a country rock, modern country, könnyű zene.
Nagyra tartom Johnny Cash-t, a Creendence Clearwater Revival nevű együttest, illetve Billy Ray-t és még sok más zenei géniuszt!
Ezek mellett nem zárkózom el a gyengébb rocktól vagy az alter rocktól sem!
Törekednénk a saját dalokra, de az első időkben azért néhány örökzöld nem maradna ki a programból.
Kb 5 éve gitározom akusztikuson! Olyan zenélni vágyó emberkék jelentkezését várom (mindkét nemből akár), akik elég elhatározottak ahhoz, hogy tisztességesen tudjuk művelni ezt a dolgot!
A korosztályt illetően, 17-től 26 életévig gondoltam, én 22 vagyok.
A zenekarba még el kellene szólógitáros, basszeros, dobos illetve vocalos, én egyébként énekelgetek és dalt is írok. A zenénk színesítése érdekében más hangszerek is szóba jöhetnek, tehát írj nyugodtan, akármin játszol is!
Fontos, hogy nem kell profinak lenned, hiszen én sem vagyok az, azért nem árt ha némiképp érted a dolgodat!
Elsősorban pesti és budapesti zenészek jelentkezését várom, csak hogy a próbák gördülékenyebben mehessenek, de amennyiben meg tudod oldani az utazást, nincsen akadálya, hogy a megnevezett helyeken kívül lakjál.

Figyelmedet köszönöm!
Érdeklődni, jelentkezni lehet a nazgol.zoli@gmail.com email címen!

Üdv.: Zoli

Ben094 e-mail | 2014-10-23 22:46:26 | 181.

kisceki e-mail | 2014-03-06 13:51:17 | 180.

Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : cekiproductions@freemail.hu email címen!

blubb e-mail | 2013-06-26 22:08:38 | 179.
Sziasztok!
Budapesti alakulóban lévő zenekar keresi dobosát, a stílus leginkább lightosabb rock, de annyira nem kötött :)
ha érdekel írj e-mailt: brigi.b8@gmail.com :)

Nexany e-mail | 2013-05-02 13:34:01 | 178.
Sziasztok!
Indie vagy Alternatív Rock vagy Pop Rock zenekart alapítanék. Főként olyat amibe a ritmus gitár akusztikus gitárral megy.(hasonlóságok Stereophonics, The Kooks,Oasis)
Budapesten vagy környékén.
Rengeteg zenei ötletem van.
- Keresnék szóló gitárost, dobost, basszusgitárost. Én magam ritmus gitároznék.
Nem profikat keresek, hanem olyanokat akik hobbi szinten is komolyan veszik.
kb. 18-30 éves korosztályban. :)

Jelentkezni--> atiterdik@gmail.com

Doboss e-mail | 2013-04-24 14:43:30 | 177.
Sziasztok!
Szegedi rock, metál zenekarba keresünk gitárost! Ha van kedved egy ilyen formációban zenélni, jelentkezz a doboskereszenekart@gmail.com címen!

*Eni* e-mail | 2013-03-24 18:57:05 | 176.
Sziasztok!

Egy 14 éves budapesti lány vagyok. Elsős korom óta foglalkozom az énekléssel, csak lámpalázas vagyok :(
Arra gondoltam, hogy félelmem enyhülne ha nem egyedül énekelnék. Szeretnék egy lánybandát alapítani a Little Mix-hez és a Fifth Harmony-hoz hasonlót. Akit érdekel írjon ide: renito1227@freemail.hu

johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:17:09 | 175.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

Varia e-mail | 2012-12-03 12:20:17 | 174.
Nem ma születtem, hanem tegnap előtt. Azonban hatalmas repertoárral rendelkezem, és - mások szerint - tűrhetően énekelek és gitározom. Hasonló adottságú zenekar vagy zenésztárs munkájában szívesen részt vennék ( Budapesten ) talán még hasznára is válnék a hangzásnak.
Email: PalI@fkf.hu

Nazgol e-mail | 2012-09-01 17:14:11 | 173.
Sziasztok!

Zenekart alapítanék jazz, blues és a country különböző műfajainak stílusában, mint például a country rock, modern country, könnyű zene.
Nagyra tartom Johnny Cash-t, a Creendence Clearwater Revival nevű együttest, aminek tagjai nagy sajnálatomra már ilyen formában nincsenek együtt, illetve Billy Ray-t és még sok más zenei géniuszt! :)
Ezek mellett nem zárkózom el a gyengébb rocktól vagy az alter rocktól sem!
Törekednénk a saját dalokra, de az első időkben azért néhány örökzöld nem maradna ki a programunkból! :)
Én 4 éve tanulok gitározni akusztikuson! Olyan zenélni vágyó emberkék jelentkezését várom (mindkét nemből akár), akik elég elhatározottak ahhoz, hogy tisztességesen tudjuk csinálni ezt a dolgot! :)
A korosztályt illetően, 17-től 22 életévig gondoltam, én 19 vagyok.
A zenekarba még el kellene szólógitáros, basszeros, dobos illetve vocalos, esetleg billentyűs is. A zenénk színesítése érdekében más hangszerek is szóba jöhetnek, tehát írj nyugodtan, akármin játszol is!
Fontos, hogy nem kell profinak lenned, hiszen én sem vagyok az, azért nem árt ha némiképp érted a dolgodat! :)
Elsősorban pesti és budapesti zenészek jelentkezését várom, csak hogy a próbák gördülékenyebben mehessenek, de amennyiben meg tudod oldani az utazást, nincsen akadálya, hogy a megnevezett helyeken kívül lakjál. :)

Figyelmedet köszönöm!
Érdeklődni, jelentkezni lehet a nazgol.zoli@gmail.com email címen!

hs134j e-mail | 2012-08-30 12:31:13 | 172.
PÉCSI GITÁROST és BILLENTYŰST KERESEK. Tapasztalt tagokból álló, alakuló zenekarhoz keresek jó hangszeres tudással, rutinnal és eredeti zenei ötletekkel rendelkező gitárost és billentyűst. Részletek e-mailben: hs134j@gmail.com
schutzi e-mail | 2012-08-22 12:25:34 | 171.
Basszerost keresünk alakuló csapatba Budapest, Budaörs környékén, rock, tánczene, egyéb stílusban. Leginkább a 70-es- 80-as, 90-es évek zenéíből, de régebbit és újabbat is. Nem feltétlenül csak a 40-eseket várom, de a józan gondolkodásúak jelentkezésére számítok "18-100 éves" korig. Nem saját számokra gondoltam első sorban. Ha erre vágysz és nem vagy búskomor akkor ide írj, vagy csak hívj fel: schutz@indamail.hu István Telefon: 06-20-9180-592

mdrue e-mail | 2012-06-26 20:47:55 | 170.
Sziasztok!

Én egy 23 éves basszusgitáros srác vagyok (3 éve tanulom), és egy minőségi együttest szeretnék alapítani! Fő irányvonal a JAZZFUNK lesz, de nem zárkózok el betekinteni más stílusokba sem. Főképp SAJÁT SZÁMOKat játszunk majd, de lehet szó 1-2 feldolgozásról is. Előszeretettel vennék elő komolyzenei darabokat is (pl. Bachtól), kicsit átalakítva a mi formációnkra. :) Vokális és instrumentális számok egyaránt lesznek. A stílust nagyjából a Mezzoforte, Shakatak, Incognito együttesek és David Benoit stílusához lehet hasonlítani, persze (kezdetben) még messze nem olyan professzionális módon. :)
Van már pár saját számom, amelyet a jelentkező hangszeresekhez mérten már csak át kell hangszerelni. De ugyanúgy nyitott vagyok a Te számaidra, ha írtál valamit! :)
Budapest és környékén élőket keresek, hogy a próbákra mindenki be tudjon járni.

Feltételek:
– Tudj ötvonalas kottából játszani.
– Legyen egy minimum középszintű gyakorlatod a hangszereden, és légy nyitott a további fejlődésre!
– Eleinte úgy 2 hetente egyszer próbálunk majd, ezt tudnod kell vállalni. Ezt szükség ill. igény szerint később sűríthetjük.
– Fektess nagy hangsúlyt az otthoni gyakorlásra! A közös próbákon már csakis az összhangzásra összpontosítunk!
– Hangszeresek lehetőleg (de nem kizárólagosan) fiúk legyenek. Fontos, hogy a korosztály maradjon meg a 17-26-os tartományban!
– Szükség van 1 vagy 2 énekes lányra is (a mégtöbb sem kizárt)! Fontos, hogy ők lányok legyenek, a korosztályuk pedig 17-22 év! Továbbá az énekes(ek)nek vállalniuk kell szövegírást!
– Csakis akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, s lehet rád számítani, odaszántan tudsz részt venni!
– Szeresd a jó zenét, szeresd ez(eke)t a műfaj(oka)t, és fontosnak érezd az igényességet! :)

BÁRMILYEN HANGSZER jöhet, ezáltal is színesítve a felállásunkat! Legfeljebb, ha nagyon nem válik be, utólag sztornózzuk azt a hangszert, de ennek kicsi az esélye. :) Azonban egy fontos feltétel: tudd magaddal hordozni! (Ha ez mégsem megoldható, de minden más stimmel, akkor is írj, s megpróbálunk kitalálni valamit. Nem biztos, hogy sikerül, de lehetséges.) Próbatermekben szokott dobszerkó lenni, úgyhogy ez alól a dob kivételt képezhet, de plusz pont, ha tudod magaddal hozni a sajátodat.

A legfontosabb azonban, hogy legyen egy ZONGORISTÁNK és egy DOBOSUNK. Amíg ők nincsenek, nem tudjuk elkezdeni a próbákat.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek, írj a mdrue@citromail.hu címemre, vagy keress meg skype-on molnar.endre néven. Ha írsz, akkor tudom megmutatni hanganyagban néhány, átdolgozásra váró számomat. Jelentkezz bátran! :)

baly750802 e-mail | 2012-04-19 16:06:56 | 169.
Sziasztok,

Zalaegerszeg vagy kornyeki kifejezetten jo hangu enekes , vagy enekesno
jelentkezeset varnam egy alakuloban levo igenyes zenei projekthez. Elsosorban nem
kezdore gondoltam, de termeszetesen egy ostehetseget mindig szivesen latok :-)

Stilust nem is igazan szeretnek meghatarozni, de ha nagyon kell, akkor dallamos rock,
blues, jazz vonalon erdemes gondolkodni.

Amennyiben ugy gondolod, hogy erdekes lehetne szamodra, keress meg egy rovid
bemutatkozassal, es en is szivesen meselek reszleteket az elkepzelesrol. Feltetelek
abszolute adottak, fullos privat probaterem, privat profi hangstudio, teljes zenekari
felszereles alapokkal, hangszerekkel, mikrofonokkal nyugodt kornyezetben.

Jomagam mintegy 20 eve zenelek (36 eves vagyok), a leendo tagok zenei tapasztalata
is hasonlo, szoval nem zsakbamacska. Termeszetesen tudok mutatni az elozo zenei
anyagokbol felveteleket.

Udv,
Baly

tothbaly750802@gmail.com
30 / 4003443

poseidon e-mail | 2012-01-18 14:19:38 | 168.
Sziasztok!!
Egy gitárost keresek aki tudna játszani egy zenekarban és közel lakik Pusztamonostorhoz.Kb.11-14 év között. Az e-mail címemen lehet jelentkezni nagyon örülnék az e-mail címem:konyanora@citromail.hu.Köszönöm!!!

poseidon e-mail | 2012-01-18 14:19:10 | 167.
Sziasztok!!
Egy gitárost keresek aki tudna játszani egy zenekarban és közel lakik Pusztamonostorhoz.Kb.11-14 év között. Az e-mail címemen lehet jelentkezni nagyon örülnék az e-mail címem:konyanora@citromail.hu.Köszönöm!!!

shapeadam e-mail | 2011-10-26 05:09:47 | 166.
Sziasztok!

36 éves énekes vagyok, együttest keresek, többségében az elektronikus stílus berkein belül.

Szívesen hallgatom: IAMX, De/Vision, Nephew, Massive Attack
Magyarok: Zagar, Beat Dis, Vad Fruttik, The Perfect Name, Odett

Régi együttesem honlapja: http://www.wix.com/shapehome/index

E-mail: shapeadam@gmail.com

Ádám

david25 e-mail | 2011-08-22 23:33:19 | 165.
együtes alapitáshoz keresek jó hangu és megjelenésü fiatal lányok ás kezdö dj-ket jelenkezni a atilla282@hotmail.com
david25 e-mail | 2011-08-22 23:32:53 | 164.
együtes alapitáshoz keresek jó hangu és megjelenésü fiatal lányok ás kezdö dj-ket jelenkezni a atilla282@hotmail.com
blood20 e-mail | 2011-08-21 20:46:54 | 163.
20 SZÁMOS LISTÁHOZ KERESEK GITÁROST,AKUSZTIKUS MEGSZÓLALÁSBAN KÉNE ELŐADNI AZ ADOTT DALOKAT.SZOROS HATÁRIDŐ,NÉHÁNY FELLÉPÉS!!!

bloodsugar20@gmail.om

acus11 e-mail | 2011-08-14 18:23:34 | 162.
Sziasztok keresem zenész társaimat,a következő zenei elképzelések alapján.
Tehát: Acusticus gitárost,énekes hölgyet/Fiút. Lágyabb hangzású zenéhez!
Bass-on én játszanék+énekbe is beszállok. Csak olyanok jelentkezését várom aki
komoly szándékkal vágna bele a közös munkába. Budapest és környékén,életkor tök mind1.
Sos: klem80@citromail.hu

Silente e-mail | 2011-08-01 23:41:29 | 161.
Szia!

Ha szereted a koreai és japán zenét, érdekel a tánc és az éneklés, ez a felhívás Neked szól!

Szeretnénk alapítani egy 4-5 fős táncos-éneklős együttest. Ha tudsz énekelni, rappelni, hip-hopozni és/vagy dalszöveget írni, és szívesen a tagja lennél, írj nekünk egy e-mailt! Budapesten vagy a környékén élő 15-20 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várjuk.

Elérhetőség: t.tunde15@freemail.hu vagy krisztina014@gmail.com

Silente e-mail | 2011-08-01 23:41:24 | 160.
Szia!

Ha szereted a koreai és japán zenét, érdekel a tánc és az éneklés, ez a felhívás Neked szól!

Szeretnénk alapítani egy 4-5 fős táncos-éneklős együttest. Ha tudsz énekelni, rappelni, hip-hopozni és/vagy dalszöveget írni, és szívesen a tagja lennél, írj nekünk egy e-mailt! Budapesten vagy a környékén élő 15-20 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várjuk.

Elérhetőség: t.tunde15@freemail.hu vagy krisztina014@gmail.com

Angelika1999 e-mail | 2011-04-26 13:08:22 | 159.
Sziasztok!Én egy 12 éves lány vagyok, már több mint 3 éve tanulok szintetizátorozni. Szeretnék egy zenekart alapítani 12-14 éves emberekkel, hiszen hírnévre akarok szert tenni!:)Ha tudsz valamilyen hangszeren játszani pl dob,gitár stb és Győr közelében laksz (de ha nem az se baj), akkor írj az anguci@hotmail.com címre,vagy vegyél fel ugyan ezen a címen MSN-re, ahol akár webkamerán is tudunk próbálni (csak 1 ötlet)!;)
Üdv.:Angelika!:)

Ashley911 e-mail | 2011-03-19 17:52:17 | 158.
Sziasztok fiúk, lányok! :D
Békéscsabai 15 éves basszusgitáros, és 15 éves szóló- ritmusgitáros lányok keresnek ÉNEKESt és DOBOSt egy leendő zenekarba. Ritmusgitárost is szívesen várunk. Kortól és nemtől függetlenül jelentkezhettek. főleg Békéscsaba és környékéről :D. Pop, rock, punk zenét szeretnénk játszani, ha van kedvetek csatlakozni, szívesen zenélnétek két dilis csajszival, és szeretnétek vagány számokat játszani és fellépni, akkor keressetek meg :
yelhsa.911@hotmail.com vagy +36-70/559-6212
Nem vagyunk profi zenészek, de hallgatunk a jó szóra... legtöbbször... vagy nem ;D
Eszti és Viki

(Paramore, The pretty reckless, Manson, Alvin, Avril, Creed, Kelly Clarkson, Boys like girls, Sum41, The red jumpsuit apparatus, sunrise avenue, Rihanna, System, Nickelback, Poets of the fall stb...)

Tahitimani e-mail | 2011-03-14 22:20:16 | 157.
Sziasztok!Én egy szentendrei lány vagyok,komoly tervekkel.Kiskorom óta énekelek,és úgyerzem,most
jött el az idő ,hogy zenekart alapítsak.Komoly céljaim vannak evvel: fellépések,saját számok,továbbá felnőttkoromban külföldön szeretném folytatni a pályámat.

Pop együttest szeretnék alapítani.
Én lennék az énekes,továbbá keresek egy dobost,egy gitarost(elektronikus),egy zongoristat(aki szintetizátoron játszana).

Természetesen előképzettség szükséges.Profi énektanár foglalkozna a bandával,naponta próbálnánk.
Próbaterem van tahitótfaluban.Lehetőleg mindenki rendelkezzen saját felszereléssel.Tehát ha gitározni szeretnél,szükséged lesz a gitarodra,ha dobolni a dobodra,ha zongorázni akkor a szintetizatorodra.A felszereléseket a probateremben lehet hagyni(a családunké,tehát jó kezekben van).

Ha valakit érdekelne a dolog,és összeállna a banda,lenne menedzser stb.

A zenekart 12-14 év körüli fiatalokból szeretném összeállítani.

Ha sztár szeretnél lenni jelentkezz a rozgonyi.vanda@gmail.com email-címen.


Köszönöm.Üdv:Vanda

cicamica258 e-mail | 2011-02-25 14:48:20 | 156.
Szia én egy 16 éves lány vagyok és erdekelne az együtes alapitás!!Már én is régóta szeretnék alapitani egy együtest!Esetleg ha erdekel akkor irj a marton1815@freemail.hu e-mail cimre!!!!!!!!!!

Előzmény: david25 (154.)
Akky e-mail | 2011-01-29 10:55:09 | 155.
Sziasztok!Debreceni énekes vagyok(30),egy zenekart szeretnék alapítani,egy Band-et.Elsőként tánczenekart,szalonzenekart könnyebb populárisabb műfajban(Demjén,Máté Péter,Bródy,Edda,Rebublic..stb..)a későbiekben összehozhatunk fellépéseket is.Akikre szükség lenne(lehet kezdő is,csak a szenvedélye legyen a zene és szépen játsszon:Szintis,dobos,gitáros.Aki szereti ezt a műfajt,annak jelentkezését várom szeretettel.Kitartás az kell hozzá,minden kezdet nehéz.leon511@citromail.hu,vagy 20/369-2440
david25 e-mail | 2011-01-20 18:46:35 | 154.
sziasztok együtes alapitáshoz keresk jó hangu és jó megjelenésü lányokat és amatör dj-ket jelentkezni a atilla282@hotmail.com
Benjoo e-mail | 2011-01-13 17:35:03 | 153.
Sziasztok!

Fiatal jazz zongorista ,vagyok ,de játszom minden hangszertípusban már 10 éve!
Nos Budapest és Csepel -sziget közelében lévő fiatal tehetségeket keresek, hogy alapítsunk egy jazz,Blues,Swing zenekart, tehát a könnyűzenei stílusokból alkossunk valami egészen jót.Bármilyen hangszerkategóriában jöhetnek emberek ,minimum 5 év zenei tapasztalat.

Érd .: 06706507737
email : kovacsbenjamin@uw.hu

logver e-mail | 2011-01-06 17:47:46 | 152.
Billentyűsként keresek zenekart: Progresszív rockzenével, vagy élő Dnb projecttel foglalkoznék. Több éves rutin és profi felszerelés adott. részletek emailben.
olaszka e-mail | 2010-12-29 23:21:16 | 151.
sziasztok regiztráljatok ide be ingyenes minden letöltés , minenap uj feltöltések kerölnek fel az oldalra,
www.olaszka-forum.tk
roma zenék filmek mesék játékok, disko zenék , minden amicsak kell. és ez mind ingyen
2010 feltöltések mind
www.olaszka-forum.tk
roma zenék 2010-ek


Előzmény: Ffff 20 (150.)
Ffff 20 e-mail | 2010-12-25 00:59:19 | 150.
( bocsi, hogy bepofátlankodok, de.. )

Sziasztok!

Magam mellé keresek egy belevaló énekes leányzót(a régi társam helyett..) Elég komoly dologról lenne szó, fellépések, stúdió.. ( rendelkezünk hátszéllel.. :) )Akit érdekel, írjon légyszi a most kreált mailemre: enekestkeres@freemail.hu
NE IDE, mert ezt nem fogom nézni! Köszike.:)

H.z.akon@freemai e-mail | 2010-12-17 20:36:36 | 149.
figyej csak én 19 éves srácvagyok és egy bandát akarok öszehozni de a gond hogy mátészalkai vagyok ha nem gond akor irjál énekelek

Előzmény: heejin (136.)
kevinkain e-mail | 2010-12-17 13:14:26 | 148.
Hellósztok

Sopronból vagy a környékéről keresünk tagokat a nem rég alakult NuMetal / PunkRock / Alternatív stílusú zenekarunkba (Delírium):
- szintist
- énekesnőt
- gitárosokat

Ha érdekel, jelentkezz a kevinkain@freemail.hu címen.

Itt megtekinthető egy dal (többek között ezt is játsszuk majd ha összeáll a banda :) ):

http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet

Ha tetszett szavazz (Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges) és terjeszd ismerőseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról (http://kevinkain.hu/).

Előre is kösz minden szavazatot :).

firefeet e-mail | 2010-10-18 08:24:25 | 147.
Sziasztok! Egy pesti srác vagyok, és az álmom, hogy egy nagyon ütős rockbandában énekesként játszhassak. Indie pop rock stílusban utaznék.
Kezdetben olyan számokat játszhatnánk, mint pl.: One night only, Kasabian, Foo fighters, stb...


A zene már ált. 3.os korom óta bennem van, kórusiskolásként kezdtem, többször is szólóztam, de én ennél sokkal többre vágyok. Úgy érzem megvan bennem az x faktor ;)

Úgy képzeltem el, hogy dobos, basszeros, 2 gitáros, és billentyűs kéne az együtteshez.

15-25 év közötti bátor gyerekek jelentkezését várom, mcroger47@citromail.hu e-mail címen!

Elég elszánt vagyok e téren, úgyhogy hidd el sokat elérhetünk!:)


bulint e-mail | 2010-10-14 20:03:05 | 146.
Szevasztok!

16 éves vagyok, mindenem a zene. Tanulok gitározni is, de énekelnék legszívesebben. Énektanárnál képzem a hangom, és nem tervezem abbahagyni. Gitározást is bevállalok az éneklés mellé. 16-17 évesekből álló zenekart keresek: sum41, blink182, green day, rise against, a day to remember féle stílus. Színpadi tapasztalom még nemigazán van. De nyitva állok minden fellépésre. Dalszövegeket írok.

Elérhetőség: bulint0324@gmail.com

georgea e-mail | 2010-10-04 15:45:49 | 145.
Az újonnan alakuló Hanabi szólógitáros,
basszusgitáros és dobos posztra keres tagokat.
Dalszerző társat keresünk.

Tel: +36 20 3975308
demo: http://www.goodday.hu/

Gabcinho e-mail | 2010-09-15 23:41:58 | 144.
Sziasztok!

Nem rég óta gitározok, kérlek nézzétek meg az alábbi videót, és komizzatok, köszi:)


http://www.youtube.com/watch?v=3uA3lqAn0uU

Maja Cyrus e-mail | 2010-09-15 20:57:50 | 143.
Sziasztok! Szegedi lány vagyok 15 éves 8 éves korom óta énekelek, és nagyon szívesen csatlakoznék egy szegedi vagy környékbeli együtteshez. Műfaj pop vagy rock esetleg más. érd.: olah.maja@freemail.hu
Remig e-mail | 2010-09-08 11:35:01 | 142.
Sziasztok! Zenekart szeretnék alapítani Budapesten, pop-rock ( klasszikus rock )stílusban. Én gitáros vagyok. Az együttest 12-14 év körüli fiatalokból szeretném alapítani, mert Én is csak 12 vagyok. De a gitárt jól nyomom!!! Ha valaki hasonló korú és tud dobolni, énekelni, zongorázni, gitározni, vagy bár mit ami zenével kapcsolatos, kérem jelentkezzen! Próbaterem készülőben, de addig is van hely a gyakorlásra. Zongorám és dobszerkóm is van. ( kicsit zongorázgatok, több mint 2 éve dobolok is de csak hobbiból )Klasszikus is jöhet, Művészeti suliba járok gitártanszakra, az is megy.:)Rengeteg kottám van. Szinte bármit megtanulok, amit a kezem mérete enged.:) Naponta 3-4 órát vagyok gitározással elfoglalva. Szóval jó lenne valami közös zenélgetést összehozni. Ha érdekel írj a sozo@enternet.hu e-mail címre. ( már egy ideje hirdetek, sajnos sikertelenül. Nincsenek zenész gyerekek????)
georgea e-mail | 2010-09-05 13:50:10 | 141.
Az Empress énekese dalszerző társat keres.
Az Empress szólógitáros, basszusgitáros és dobos posztra keres tagokat.

Tel: +36 20 3975308
demo: http://www.goodday.hu/

riskah e-mail | 2010-08-22 20:56:53 | 140.
Már rég óta nagyon szeretek énekelni.Sokat léptem fel ünnepekkor az énekkarral.
Szólóban is énekeltem már, de abban még sajnos nincs sok gyakorlatom.A jövőre nézve mindenképpen a zenével szeretnék foglakozni.Ezért is kezdtem el a youtubra felrakni dalokat, melyeket én énekelek.Ha van kedvetek nézzétek meg, és kommentáljatok!
http://www.youtube.com/user/nedasovszky
köszönöm!

Blaskó Zsófia e-mail | 2010-07-30 14:02:53 | 139.
Többéves színpadi tapasztalattal rendelkezem.


26 éves vagyok, zenei általános iskolába jártam, ezután a hangomat magántanárnál képeztem és képzem most is. Dalszövegeket is írok, ha van rá igény. Két ,,szerelmem"; van az éneklés és az írás, komolyan akarok foglalkozni mindkettővel. Hivatásszerűen! Főleg népzenei, jazz, blues, funky zenét játszó együttesben énekelnék Egerben és/vagy Eger környékén.Elérhetőségeim: e-mail: blasko.zsofi.83@gmail.com
telefon: 06/30-441-2600
MSN: blazsofka83@hotmail.com

Fredoo e-mail | 2010-07-25 22:16:58 | 138.
Sziasztok!
Én egy 19éves énekes srác vagyok van egy párom (csaj) akivel duetteket énekelünk. Szívesen belépnénk egy bandába lazább stílusokat énekelni. De ha csak egy ember kell egyedül is szivesen elvállalom. Részt vettünk az X-Factor műsor válogatóján ahol 3 fordulón továbbjutottunk! Ugy tudom 6000böl a legjobb 25ig jutottunk de utána sajnos kiestünk...
Dunaszerdahelyen lakom, de ez azt hiszem nem nagy gond :D jó lenne ha kb Győr/Komárom környékén lennének a próbák bár az utat meg tudnám oldani! :) Jelentkezni a singers@gportal.hu címen lehet!
üdv nektek :)

dtribute e-mail | 2010-07-20 15:00:55 | 137.
Zenekart alapítok KECSKEMÉTEN!!!
Keresztény rock de nem direkt dicsőítő szándékkal!!!!!!
DOBOST
BASSZUSGITÁROST és
BILLENTYŰST keresek
DALOK vannak (saját 15), már csak a zenekari hangzás hiányzik!!!!
Híj, vagy írj ha érdekel!!!!!
Nagy Tamás 30-4413824 vagy tamasnagy75@freemail.hu

heejin e-mail | 2010-06-30 14:20:32 | 136.
Sziasztok!
14 éves KECSKEMÉTI lány vagyok. 4 éve zongorázom. Szeretnék egy együttest alapítani. Egyedül vagyok egyenlőre, de valahogy csak összehozzuk. Csak saját zenéket játtszanánk!! A zenéket együtt írnánk! MSN: k.dotya@freemail.hu
Jelentkezzetek!!!!

Mediterranduo e-mail | 2010-06-28 22:00:56 | 135.
Gitároktatás

0630 54-48 405


Előzmény: Mediterranduo (134.)

1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.