Click to Visit
Pop - Szekeres Adrien
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-03-26 17:19:47 | 14.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Nándi130 e-mail | 2012-10-22 22:15:07 | 13.

Gitár-oktatás!!!!
Váczy Nándor vagyok -gitár tanár....5-éves korom óta gitározok....A 3.-dik kerületben tanítok....Jöhet minden tanulni vágyó 10-éves

kortól...A stílusok:pop,rock,Funk,metál,jazz, neoclassic rock ,fusion,blues,country,stb.Hangszert tudok az órákon biztosítani.
Együtt játék a tanulókkal,bármilyen szóló,riff,alap-leszedése-megtanítása.Kottaolvasás,Ritmikák,Skálák,Hangközök,Dallam

felismerés....Zene elmélet,Összhangzattan,stb.,A cél a tanulok kreatív gitár tanulásának fejlesztése....Tehát rávilágítani,hogyan

tud hamar saját ötleteket,technikákat,dalokat-játszani...Biztosíték:32-év tapasztalat...Zenekaraim:
-Neptun
-Alien
-Classica/többször volt az év zenekara!!!/
-Full/Kiss Zolival/
-Special Guest/Kiss Zolival,Nagy Zsolttal-Liszt..../
-Váczy -Szobolits Projekt:2012
A Margit Hídtól 20 percre.Az első órára a tanítvány elé megyek....
Alkalmazkodva tanítom az ő által kinézett zenei stílust és az alapvető követelményeket..-Így garantált a sikerélmény!!!!
Segítek zenekarba szerveződni!!!Van mód tanulni Basszus gitározni is...A hangszerelés és felvétel készítés is adott....
Szeretettel várok minden érdeklődőt...
Tisztelettel:Váczy Nándor
-Elérhetőség:vaczynandor@gmail.com

Gabi114 e-mail | 2012-07-23 16:17:03 | 12.
most ennek mi köze Szekeres Adrienhez ? ez a fórum Szekeres Adriennel foglalkozik, nem egy reklámmal!

Előzmény: sunnybunny (11.)
sunnybunny e-mail | 2007-11-06 13:20:24 | 11.
helló
olvassátok el ezt
http://popblog.blog.hu/2007/10/29/egy_kis_bon_bon_a_szokevel

tntgabi e-mail | 2007-10-20 16:56:48 | 10.
Tegnap jelent meg Adrien legújabb albuma az "Olyan mint te"!Rajta a Kikôtôk sláger+Játssz még!
A korong 13 dalból áll!

tntgabi e-mail | 2007-10-04 13:41:48 | 9.
Látom!De erre egy módszer van a kezelés!(Egy jó tanács:látodasd meg az orvost(szeva!

Előzmény: 50 centis dákó (8.)
50 centis dákó e-mail | 2007-09-01 21:31:49 | 8.
bolond lennék nála próbálkozni. nem akarok én mindenféle nemibajt kapni szexualitás útján.
mondjuk azért bevállalnék vele egy kis ánuszban matatós anált


Előzmény: tntgabi (7.)
tntgabi e-mail | 2007-09-01 18:07:32 | 7.
Tessék:itt egy bolond!Látni hogy nem ismered Adrient sem a karrierjét sem a magán életét!Hát 50mm dákó nagyon bolond vagy!Látni hogy bolond vagy!Na de ez tipikus lator aki ilyen szinten megmutatja magát!Na de szerintem nagyobb esélyed lenne Baby Gabinál!Próbálj szerencsét a Baby Gabinál!
50 centis dákó e-mail | 2007-09-01 14:38:25 | 6.
igazad van.
én még azért is szeretem adrient, mert mindig lenyeli. meg azért is, mert nem visít, mikor análisan megcsinálom


Előzmény: tntgabi (5.)
tntgabi e-mail | 2007-09-01 12:31:32 | 5.
Szerintem is!Adrien hangja sokkal jobb mint Nelly Furtadoé vagy Baby Gabié,Szandié!Baby Gabi+Szandi az nem tudd énekelni szerintem!Gabi csak duett királynô tôbb semmi!
Bet e-mail | 2007-08-25 11:15:28 | 4.
Szekeres Adrien vitathatatlanul sztem Magyarország legjobb énekesnője....magasan veri a mezőnyt,csak azért nem ismerheted mert nincsenek sztárallűrjei.

Előzmény: gary14 (3.)
gary14 e-mail | 2006-01-20 19:46:57 | 3.
Az meg ki?
Oliware e-mail | 2005-09-30 08:27:04 | 2.
Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek a két kedvenc énekesnőm biográfiáját, amit a honlapukon találtam...

Tehát most vettem meg Adrien nagylemezét, ami az Olthatatlanul címet kapta...

Srácok, akiknek még tetszik az Én legkedvesebb énekesnőm, írjon...

Ráadásul Adrien már kétcsaládos anyuka és még van ereje, és persze a férjétől segítsége az alkotásra, az éneklésre...

Hozzászólásotokat várom...


Előzmény: Oliware (1.)
Oliware e-mail | 2005-09-30 08:20:11 | 1.
Szekeres Adrien Egerben született,1973. október 6-án. Az aktívan eltöltött gyermekévek után a tiszta szemű kislány komoly terveket szőtt. Számos szavaló- és énekverseny győzteseként, tanárai bátorítására jelentkezett az ország egyetlen irodalmi-drámai tagozatos gimnáziumába, a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba. Felvételt nyert, mellyel addigi életének legnagyobb álma vált valóra. Gyönyörű négy évet töltött el Szentesen. Az iskola szellemisége nagyban befolyásolta gondolkodásmódját és a művészetekkel való kapcsolatát. 1991-ben a gimnáziumot képviselve kimagasló teljesítményt nyújtott az Erkel Diák Ünnepeken. Magánének kategóriában 1. helyezést szerzett és neki ítélték a fesztivál nívó díját, valamint egy különdíjat is. Az érettségi vizsgái után1992-ben búcsúzott Szentestől.

Új álmokat dédelgetett szívében az egri leányka. Érzezte, hogy tehetségét igazán a zenében tudja kibontakoztatni. 1992 őszétől Sík Olga növendékeként indult meghódítani a fővárost. Az ezt követő néhány évben számos énekversenyen és fesztiválon mérettette meg magát. Egy ilyen alkalommal beleszeret hangjába a kitűnő muzsikus Bényei Tamás, a Hot Jazz Band vezetője és 1995-ben meghívta állandó vendégnek zenekarába. Angol és magyarnyelvű albumaikon rendszeresen hallható egy-egy gyöngyszem Adrien tolmácsolásában.
Az igazi nagy siker azonban még váratott magára, bár szárnypróbálgatásaira a Magyar Rádió Zenei Osztályán is felfigyeltek és 1996-ban eMeRTon díjjal jutalmazták.

1997 elején egy jazz-zenészekből álló zenekarral funky zenét játszott, amikor egyik koncertjükön Erdélyi László ámulattal hallgatta - ahogy ő fogalmazott - a „pici nőt nagy hanggal“. Megismerkedésük után hamar lázas munkába kezdtek. Az első közösen elkészített felvétel után a Sony Music azonnal szerződést ajánlott egy nagylemezre. Az országos ismertség már nem sokáig váratott magára. Az 1997. júliusában megjelent „Szebb holnap“ című lemezzel Adrien különleges, erőteljes mégis érzelemdús hangja sok ember szívét meghódította. Az Unisex sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy - szinte példátlan - a lemezről öt dalt tűztek műsorukra a különböző rádióállomások (Szebb holnap, Mindenre készen, Száguldj velem, Úgy szeress, Itt a nyár újra). Három dalhoz forgattak videoklipet.

Adrien boldogsága hamarosan teljes lett. 1998. augusztus 1-én örök hűséget fogadott a kiváló zeneszerzőnek Kiss Gábornak az egri Bazilika falai között. Mivel zenei téren is nagy közöttük az összhang, az Unisex második lemezét már Gábor irányításával készítette el 1999-ben. Folytatódott a sikersorozat, a slágerlistákon négy dal szerepelt a „Csoda az élet“ című albumról (Hív a nagyvilág, Játssz velem, Csoda az élet, Jön 2000). Minden dalhoz videoklip is készült.
Igazi kitüntetésnek számított, hogy felléphettek a Felvonulási téren rendezett Kapcsolat koncerten 200 ezer ember előtt. Még ebben az évben az „Év énekesnője“ díjjal jutalmazták Adrient a közönség szavazatai alapján. 2000 nyarán mégegyszer fellépnek a Kapcsolat koncerten és a Budai Parkszínpadon önálló esttel szórakoztatták a nagyérdeműt. A zenekaron belül emberi problémák sokasodtak és Adrien úgy döntött, nem folytatja a közös munkát Erdélyivel.


2001-ben kiadót váltott és megjelent első szólólemeze „Futok a szívem után“ címmel, a Tom-Tom Records gondozásában. A dalok, Adrien zeneiségének lírai oldalát hangsúlyozták. A családias hangulatú kiadóval három dalt másoltak ki kislemezre a rádiók számára (Futok a szívem után, Túl késő, Forróbb a nyárnál) két dalhoz készült videoklip.
Az énekesnő hangját új mestere: Kővári Judit csiszolta még tökéletesebbé.

A könnyűzenei élet élvonalában eltöltött 6 év után 2002 őszén elvonult a nyilvánosság elől, majd 2003. április 12-én életet adott első gyermekének: Kiss Csillag Jázminnak. Ezekben a hetekben férje és szövegírótársa Simon Attila megajándékozták – az élete legszebb hónapjait élő kismamát - egy csodálatos dallal, melyhez partnerként Dobrády Ákost kérték fel. A Híd a folyót című dal és a hozzá készült videoklip 2004. márciusában a slágerlisták élén debütált és tündöklése közel egy évig tartott, így nem hangzatos újságcikkeknek kellettek, hogy emlékeztessenek Adrien létezésére. A nagy siker ellenére nem készített új önálló nagylemezt.
2004 augusztusában kiderült, hogy újra gyermeket hord a szíve alatt. 2005. március 15-én világra hozta második kislányát Kiss Emília Grétát. Gyermekei mellett boldog és büszke házasságára, valamint a harmóniára, melyet évek óta sikerül megőrizniük.
2005 tavaszán pici babájától csak rövid időre szakadt el, hogy átvegye a Jakab Líra díj II. helyezettjének járó elismerést. Még ebben az évben ő lett az Arany Európa Művész díj nyertese az előadóművészi kategóriában. Szinte természetes, hogy újra lemezszerződést kapott (EMI / Private Moon Records) és férjével elkezdték a stúdiómunkálatokat.

2005. őszén jelenik meg az oly régóta várt Szekeres Adrien album, „Olthatatlanul“ címmel. Az első dal, amit a közönség megismerhet az „Engedd hát…“, - melynek zenéjét Kiss Gábor, szövegét pedig ő maga írta, - amihez videoklip is készült, így a rádiókon kívül a televízóból is élvezhetjük.

Az album minden részlete átgondolt és mentes popularitástól, a gyors sikereket kereső munkától. A már négy év óta várt művészi alkotáson tizenegy vadonatúj dal van, valamint a Híd a folyót című duett.

A Művésznő, zeneíróként is megmutatkozik, ettől még inkább személyes hangvételű az album. Őszinte, érzelemdús dalok egy kiforrott stílussal rendelkező előadó tolmácsolásában.

A jövőben sem kíván tízezrek bálványaként tündökölni. Megelégszik azzal, ha „csak“ szeretik és hagyják őt énekelni!

www.szekeresadrien.hu


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.