Click to Visit
Pop - MICHAEL JACKSON - KING OF POP
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-03-26 17:05:01 | 20.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Benya666 e-mail | 2009-12-08 23:16:36 | 19.
Hello mindenki!((((BUDAPESTI))))
N.Bendegúz vagyok(16)! Szívesen csatlakoznék más bandához már nem olyan kezdő szinten (1 éve gitározok )!BÁRMILYEN ZENÉT JÁTSZOK SZÍVESEN!
EGY igazán régi jó
Ibanez basszusgitárom van nap 3-4 órát gyakorolok!
Várom jelentkezéseiteket-MSN: mr.beek@citromail.hu
telefon: 06202898108
Budapesti vagyok!!!

Benya666 e-mail | 2009-12-08 23:16:36 | 18.
Hello mindenki!((((BUDAPESTI))))
N.Bendegúz vagyok(16)! Szívesen csatlakoznék más bandához már nem olyan kezdő szinten (1 éve gitározok )!BÁRMILYEN ZENÉT JÁTSZOK SZÍVESEN!
EGY igazán régi jó
Ibanez basszusgitárom van nap 3-4 órát gyakorolok!
Várom jelentkezéseiteket-MSN: mr.beek@citromail.hu
telefon: 06202898108
Budapesti vagyok!!!

aquasolo e-mail | 2009-09-29 16:05:21 | 17.
Mi még anno a szalagavatónkon Jacko Beat it számára táncoltunk, iszonyú jó volt, azóta a kedvenc számom lett.

Előzmény: lesliemjhu (1.)
Transporter e-mail | 2009-01-19 07:40:31 | 16.
Azt olvastam valahol hogy Jacko fél szemére megvakult... Igaz ez?
bukfenc91 e-mail | 2008-09-13 14:39:03 | 15.
helo 17 ewes wagyok es imadom jackot 5 ewes korom ota rajongok erte!!!!!!!!!!!!!!felwagyok haborodwa azert ahogyan beszelnek rola.peldaul ezen az oldalon is madonawal elentetben ....kezdjuk wele.........lehet h jackson nem hiozot ki uj albumot de nem ugrail egy semitmondo szam wideoklipjeben justin timberlakkel aki raadasul jacko stilusabol ihletodik.......madona szamai a regi slagereihez kepest egyre lehangolobak........talan ujra megjelenese ota az abas feldlgozasok a legjobak(pl hung up)..en inkab azt jegyeznem meg h egy 50 ewes no akinek mer osze wanak rogywa az izmai es undoriotan rogyik mar a bore nem kene bodyban ugralia egy utanzowal...........maskulonben madona REGI slagereihez minden elismeresem...........wiszaterwe jackora!nem hiaba mondja mindenki h o a pop kiralya az oldalon olwashato ciket megcafolnam igenis rengetegen rajonganak erte eben a warosban is ahol ellek minden welem egykoru szereties bulikon megwanak orulwe atol habetesik a billie jeant..........es egyre es gyre tobgyereknek wan ki8tewe jacko az awatarjaba es egyre es egyre toben kerik tolem a szamokat
szeretik igen szeretik!!!!!!!!!!!!!en az oszes bulwarosnak azt mondom h konyu egy emberol roszat mondani es kiemelni a hibait es az alapotabol gunyt uzni.......mert peldaul rihana a please don't stop the musikban jacko wanna be startin something samjat dolgozta fel chris brown tancban imitalja es neyo becose of you klipjeben majdnem a teljes billie jean serkojat lekoppintota a tancrol es a mozdulatairol nem is beszelwe......kalap stb.....es meg az a rohely h a closer samban ugy is nyog mint jacko
,.............justinrol art mondtak h o les jacko utoda es tancban majdnem ojan jo mint o:))kerlek jacko james browtol tanult tancolni james brown melet not qfel nagyon jo csaladi barajuk wolt....es james brown minidg is nagy tiszteletel beszelt rola........lady diana is etgy interjuban elmondta azt h menyire tiszteli jackot es egy nagyszeru ember ok nagyon jo baratsagba woltak.............azt hiszem h nem sok star azaki a turnein minden gyerekothonba megy es oregek otjhonaba es mindig 10 miliokat adomanyoz...........jacko az 1992 es romainai koncertjen 500000dolart ojandekozot egyarwahaznak.jacko sajat othonaban felepitete newerlandet es egyik nagyon jobaratja machual a culcin megmondhatja menyit jatsotak ot...es talan o az aki szerintem aki igazan megwadolhata wolna jackot pedofiliawal ha jacko waloban pedofil lene hiszen mechual nagyon sok idot toltot ot..........neten a you tuubon is wanak wideok...dehat konyu egy szulonek akinek a gyerekewel foglalkozot jacko abol pezt csinalnih a masikat bemocskolja..........en imadom ot..es minden lnmom az h egyszer lathasam es elmehesk 1 koncertjere..........az eges dicographyja megwan.........demo szamokal egyutt......az eletrajzat tudom kiwulrol..............imadom egyszeruen es szerintem tobtisztelete erdemele ha mar a nag6ystarok tiszteltek stewie wonder celine dion tiina turner james brown astb stb stb oprah is nagyon jo baratja.....ha ok tiszteltek es ok mindig ugybeszeltek rola mint egynagyszeru emberolo akor nem ertem h 1 bulwaros egy pletykairo hogy weszi abatorsagot h ugy beszeljen rola ahogyan azt teszik........mert nincs meg egy ojann ember mint o,........akinek a wideoklipjeit amerikaba oktato ffilmkent jatsotak az iskolaba ...mert tanulni lehetet beloluk a jo es rosz kozti kulonbsegekrol.meg egy ojan ember aki ugy mozogjon mint egy isten .akinek hangjara tobszaz ez4er ember sirwa fakadjon........aki anyi josagot es szeretet tud a dalaiban elenekelni mint senki mas........ez michael jackson...........a pop kiraly az ELO legenda!

JUNIOR KIRÁLY e-mail | 2007-09-28 11:59:37 | 14.
MI VAN BUZIK???????

L.L. JUNIOR A LEGESLEGNAGYOBB ISTENKIRÁLY AZ UNIVERZUMBAN ÉS MÉG AZON IS TÚL!!!!!!!!!

TI MEG BAKAPHATJÁTOK A HARAGOS LÓ FASZÁT KIS SZARCSIMBÓKOK!!!!

L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

lgtfr e-mail | 2007-09-24 15:33:59 | 13.
Érdekességek Frenreisz Károlyról (az Omega együttes volt tagjáról):


Tartalom:


1. Frenreisz Károly Auswitzban
2. Frenreisz Károly Dachauban
3. Frenreisz Károly és az AIDS
4. Frenreisz Károly és a lánya
5. Frenreisz Károly és a rokonok
6. Frenreisz Károly és a távoli rokonok
7. Frenreisz Károly és a vallás



1. Frenreisz Károly Auswitzban

Frenreisz Károlyt és két testvérét a rokonok bújtatták a háború alatt. Amikor feszült lett helyzet, feltették őt és Andras nevű bátyját a svájci vonatra, hogy menjenek ki a rokonokhoz. (Frenreisz Károly valójában nem 1946-ban született, hanem Latinovits után 3 évvel, a háború végén kb. 11 éves volt. A bátyja egy degenerativ idegrendszeri betegségben szenvedett, le volt épülve agyilag.) Szóval Frenreisz Károly úgy gondolta, a svájci rokonok nem látnák őket szívesen, leszállt a vonatról és elment Auswitzba (no comment.) Andrást is lehúzta magával, aki olyan állapotban volt, hogy általában azt tette, amit mondanak neki. (Bár megpróbált ellenkezni.)


2. Frenreisz Károly Dachauban

Auswitzban Frenreisz Károly jelentkezett egy olyan programra, amelyben a németek testvéreket próbáltak szaporítani egymással. (Ezt gyerekekkel is csinálták, nem tudni miért.) Amikor megkérdezték, van-e lánytestvére, F.K. hülyének tetette magát (németül nem tudó hülyének) és bólogatott - ja, ja... Indulás előtt bement az orvosi szobára elbúcsúzni a testvérétől. "Maga hova megy?" kérdezték.

Amikor Dachauba értek, megkérdezték F.K.-t, hol a testvére? Mondta, hogy a testvére Auswitzban maradt, mert nagyon beteg. Sajnos a német nyelv sajátosságai folytán rögtön kiderült, hogy az Auswitzban maradt testvér sem lány, hanem fiú. (Ha én szél lehetnék...) "Akkor maga mit fog itt csinálni? Nézelődik?" érdeklődtek.


3. Frenreisz Károly és az AIDS

Frenreisz Károly HIV-fertőzött. Ez nem nagyon dúlja fel, kb. 5 évente csináltat egy vércserét egymilliárdért és kész. Ebben az a vicces, hogy neki olyan HIV-vírusa van, amiből soha nem lesz AIDS, tehát teljesen feleslegesen csináltatja ezeket. (Ugye milyen jó lett volna ezt korábban tudni, mondjuk néhány vércserével ezelőtt? De hát aki nem ad infót, az ugye kapni se akarjon...)

Frenreisz Károlynak az a véleménye, hogy vannak, akik csak a nyomorgáshoz értenek. Hát, a vércsere biztos kellemesebb, főleg, ha előszörre nem sikerül és ismételni is kell. Izlés dolga.


4. Frenreisz Károly és a lánya

Frenreisz Károly lánya magtalan lett egy abortusztól. Műtéttel segíteni lehetett volna rajta, de apu nem adott pénzt. ("Ha beteg leszek és műtétre lesz szükségem, kikéred a kártérítést?" "Eszembe sincs!!") Azért megnyugtató, hogy F.K. nemcsak a mások gyerekének nem ad műtétre pénzt, de a sajátjának sem.

Nem tudom, engem Frenreisz Károly valahogy a viccbeli gonosz kismalacra emlékeztet ("Nem adokk!")



5. Frenreisz Károly és a rokonok

Frenreisz Károly a vele napi kapcsolatban lévő rokonoknak sem mondta meg, hogy vegyék ki rá a kárpótlást, hagyott viszont rájuk egy hercig kis idegrendszeri betegséget, lásd fent. Mondjuk ebben van is valami ráció, mert ő tényleg teljesen önállóan szállt le a svájci vonatról, ez egy "saját" teljesítmény volt. Másoktól is elvárja az önálló teljesítményt, de a jelen történelmi helyzetben ilyen bravúrokra nem nyílik lehetőség. (Maradjunk a szellemi teljesítményeknél, mint például ez. Tetszik?)

Frenreisz Károlynak egyébként semmi baja nem esett a lágerben. Auswitzban, amikor jelentkezett a programra, rögtön külön tették és tömték mint a libát. Dachauban meg csak röhögtek rajta három hétig. ("Keressen magának valami elfoglaltságot!") És ott volt elég ennivaló is. A végén már nem is végeztek ilyen kisérleteket, semmilyen trauma nem érte őt.

Amikor vége lett, üzent a rokonoknak, hogy menjenek ki érte, el is mentek. Karcsin nem látszott semmi, csak fáradtnak tűnt. Kérdezték, hogy volt-e valami baj, mondta nem, csak "olyan sok butaságot csinálnak itt".

Később aztán valamiért úgy döntött, hogy mindenért az őt rejtegető család tagjai felelősek, utálja is őket hetediziglen. Amikor az egyik rokon az 50-es évek végén elment hozzá pénzt kérni, javasolta neki, hogy menjen el dolgozni. (Amúgy dolgozott, csak rossz idők jártak a családra.) Erre kb. egy magyarázat kinálkozik, az, hogy valamelyik rokon a háború után megkérdezte tőle, hogy mégis mi a fenének szállt le a vonatról. (Ugyanis kiderült, hogy Pestről vitték el őket, nem lehetett azt hazudni, hogy útközben történt valami.)



6. Frenreisz Károly és a távoli rokonok

Frenreisz Károly jobban tenné, ha nem mondaná azt a távolabbi rokonairól, hogy: "Én is megb..sznám ezt a nőt!" Nem akarunk tőle vírust kapni.



7. Frenreisz Károly és a vallás

És lehetőleg azt se mondja, hogy "Az isten b..ssza meg azt a kurvát..." Őt még eltemetni sem fogják a saját vallása szerint, nem kell az istent ebbe belekeverni.




Frenreisz Károlyról a fényképe alapján is látni, hogy undorító ember, ezért felesleges volt mindezeket végigolvasni.

Obscure e-mail | 2007-09-19 09:48:22 | 12.
haver neked meg jacko :
-Smooth Criminal
-Dirty Diana
-Beat it !
-Billie Jean
-thriller
-Black or white
-you rock my world

;) de ha beírod a search -ba hogy michael jackson, kiadja, neked csakannyi a dolgod, hogy leszeded, nah mindegy, jolegyél.

Obscure e-mail | 2007-09-19 09:45:10 | 11.
lordi xd
Obscure e-mail | 2007-09-19 09:44:34 | 10.
a haaard rooookk háleluuujááá^^ wáóó, azt én nem bírom egymás után 3nál többször, viszont MICHAEL JACKSON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nah az igeeeeeeen ;)
romlottcsirke e-mail | 2007-08-30 19:16:53 | 9.
pop a kurva anyád rokk és rokk és hard rokk halleluja
romlottcsirke e-mail | 2007-07-22 15:06:13 | 8.
hígfos?fos?kaka?kakadal?

kovbojok-kakadal

Egy büdös kis viskóban élem életem!
Túrkálok az orromban és vakarom a végbelem.
A kaka a kedvenc ételem,jajj ez rettenet.
Ha szomjas vagyok akkor iszok egy kis segglevet!

refr.
nánáná...kakakakakakakakakakakakakakaka,KULA,kakakakakakakakakaka,KULA

Mikor vendég érkezik már kész a svédasztal.
3 fazék kakapüré meg egy adag szar.
Sült humusz és rántott kula,párólt ürülék.
Bizony kedves barátom ma ez lesz az ebéd!

refr.
nánáná...kakakakakakakakakakakakakakaka,KULA,kakakakakakakakakaka,KULA

Mindenképpen kóstold meg majd a koktélom!
Én is mindig azt iszom mert nagyon finom.
Szürcsöljük majd egész nap a kis viskómban de azért meg jegyezném hogy ez is fosból van!

refr.
nánáná...kakakakakakakakakakakakakakaka,KULA,kakakakakakakakakaka,KULA

És ha az evés után bágyattak vagyunk.
Egy zacskó kula mazsolát majszolgathatunk.
Egyszer te is gyere el nagyon várlak téged.
A tűzhelyemen fortyog már az illatos széklet.

refr.
nánáná...kakakakakakakakakakakakakakaka,KULA,kakakakakakakakakaka,KULA

A hasáb burgonyával jaj de fínom falat.
Én mindenre rákenem a a krémes bélsarat.
Ragyogón süt a nap,belemből fújdogál a szél.
Csak a szívem szomorú mert nem fér több szar belém.

romlottcsirke e-mail | 2007-06-27 05:16:23 | 7.
hard rock hallelujah a szám címe

Előzmény: majorette (6.)
majorette e-mail | 2007-06-26 16:12:36 | 6.
szia!nagyon szeretnék megszerezni michael jackon-tól 1 számot!,de sajnos fogalmam nincs mi a címe és azt sem tudom,hogy mikor énekeltede iszonyat jó!szerintem az"újabb számai közé tartozik"!tudnál nekem segíteni???


Előzmény: shady5 (3.)
majorette e-mail | 2007-06-26 16:11:32 | 5.
szia!nagyon szeretnék megszerezni michael jackon-tól 1 számot!,de sajnos fogalmam nincs mi a címe és azt sem tudom,hogy mikor énekeltede iszonyat jó!szerintem az"újabb számai közé tartozik"!tudnál nekem segíteni???


Előzmény: shady5 (3.)
wanger e-mail | 2007-04-10 19:39:34 | 4.
Sziasztok!

Újságaimat, posztereimet eladnám! Ide írj: wanger@freemail.hu

shady5 e-mail | 2006-12-13 17:05:19 | 3.
Volt néhány nagyon jó száma. A kedvenceim: Will You Be There, Give In To Me, Stranger in Moscow, Earth Song, We Are The World, Scream, Heal The World
sift e-mail | 2006-12-11 15:50:11 | 2.
Megvan a Bad címü album mert nagyon kéne karácsonyra Michael Jackson a király őőőő a csúcs

Előzmény: lesliemjhu (1.)
lesliemjhu e-mail | 2005-10-03 13:02:45 | 1.
Sziasztok,

Mi a véleményetek Michael Jacksonról?
Mit gondoltok a teljes felmentéséről?
Szeretitek a zenéjét?

Írjátok le ide a véleményeteket!

Továbbá mindenkit szeretettel várunk honlapunkon, a http://www.michaeljackson.hu címen, valamint fórumunkban a http://www.michaeljackson.hu/forum címen! Rengeteg friss információ, letöltések, érdekességek, rajongók!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.