kisceki
|
e-mail |
2020-10-25 00:02:13 | 8. |
|
Az alábbikkal állok rendelkezésedre: Videózás: zenei videóklip, rövidfilm, rendezvény felvétele és videós utómunkák elvégzése slideshow készítése képekől, intrók-outrók tervezése, forgatókönyvírás Fotózás: modell, család, rendezvény, étel, ital, tárgy, épület Képszerkesztés: kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés Zene: egyedi beatek igény szerint stílustól függetlenül reklám anyag, intrók-outrók, hanganyag promóhoz külföldi és hazai dalok instrumentáljának elkészítése karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra zenei utómunka elvégzése (mixing/mastering) Dalszövegírás: énekesek, rapperek számára magyar és angol nyelven Logótervezés: cégek és magánszemélyek számára szöveges, absztrakt, emblematikus Weblapszerkesztés: magánszemélyek és cégek számára Social media kezelés és tartalomgyártás magányszemélyek és cégek számára. Reklámok, kampányok létrehozása. Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető, elérhető áron! Gyors válasz és munkavégzés! Több száz elégedett megrendelő! Számlaképes vagyok. Amennyiben bármire szükséged lenne a felsoroltak közül, keress bátran az alábbi elérhetőségek egyikén: bence.baracskai@gmail.com
|
J.K Official
|
e-mail |
2020-04-16 20:47:38 | 7. |
|
egy világ veszett el bennem, mikor azt mondtad, hogy nem kellek. mondd miért kellett ezt tenned, mit tettem ami fájt neked?
Értem már pici szívem miért nem bíztál bennem De ne hidd, hogy a szerelmünket könnyen felejtem Több, mint négy hónap oly gyorsan elszaladt Bennem a fájdalom az, ami megmaradt
Még mindig érted dobog a szívem Még mindig úgy érzem, hogy te vagy a minden Még mindig a karomba akarlak zárni Még mindig azt hiszem, hogy érdemes várni Még mindig vissza akarlak kapni Még mindig itt vagyok és nem fogom hagyni Még mindig fáj hogyha mással látlak Mert amíg csak élek én téged kívánlak
Nem akarok nélküled élni Kérlek temessük a múltat, Nagyon hiányzol és nem bírom már Szeretlek és a szívem vissza vár
Hetek óta nem álmodok másról csak rólad És amikor felébredek kereslek, hogy hol vagy? Azt, hogy szeretlek nem tudtam kimutatni De a lelkem egyedül neked tudtam odaadni
A hibás nem te vagy a hülye én voltam A közös napjainkat elpazaroltam Éjjel nappal csak a haverokkal lógtam Vagy be voltam állva és azt hittem jól van
Most hol van? Az a lány aki tudja Hogy mitől lennék én boldog újra A döntésed értem, de hogy törődnék bele? A szívem millió emlékkel van tele
Még mindig érted dobog a szívem Még mindig úgy érzem, hogy te vagy a minden Még mindig a karomba akarlak zárni Még mindig azt hiszem, hogy érdemes várni Még mindig vissza akarlak kapni Még mindig itt vagyok és nem fogom hagyni Még mindig fáj hogyha mással látlak Mert amíg csak élek én téged kívánlak
Szerelem,az olyan mint a halál bármit csinálhatsz, de mindig is kizár. Onnantól,hogy bele estél onnantól kezdve,már nincs menekvés.
Mit gondolsz az élet, ezek után milyen rossz? Az instát nézem, úristen mennyi poszt... Azt se tudom hogy, melyiket küldjem el neked végre elhidd már, csak téged szerettelek.
|
hendo85
|
e-mail |
2020-02-18 17:07:57 | 6. |
|
Az életemet élem, de te csak rontott az egészet, próbálok létezni, de élni sem hagysz régen. El ne kezd nekem hogy érsz már valamit, Mert a léted is felesleg nem csak a szavaid. Karcsú leves, mehetsz , nem lesz veled alku halodtam rólad, te vagy a segfejes arcú
Ülök a suliba és nézem a fejedet, hirtelen rájövök hogy szar az életed.
Nekem te már megint csak pattogni vagy képes, de ha mondom verj meg, gyorsan elnézésemet kéred.
Én itt csak állok ,és lassan rád nézek Közbe meg rájövök hogy élned is felesleg.
|
cprod
|
e-mail |
2019-04-24 23:38:55 | 5. |
|
*Ceki Productions*
Az alábbiakat vállalom:
Képszerkesztés: Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés
Videószerkesztés: Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás
Zeneszerkesztés: Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás
Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!
https://www.facebook.com/cekiproductions https://soundcloud.com/cekiproductions
|
timi1999
|
e-mail |
2018-09-21 03:40:15 | 4. |
|
Hamupipőke Jo, Egy tizenkilenc éves lány vagyok, nem érdekel a sok gazdag szarok. Nem kaptad meg az Iphonod, Ezert a szüleid okolod. Elmondom a történetem, Hogy tudd ezért nincs rossz életed.
Nyolc éves voltam nagyon fiatal és szegény, Mikor apám először rám emelte a mocskos kezét. A nője ki mostoha és szemét, Elcsavarta az édesapám fejét. Gyereknevelés, takarítás, mosás, A gyerekeknek ez nem szokás. Padlás, patkányok és hideg szoba, Na látod ez nem piskóta.
A gyerekkorom elveszett amit a sors elszedett Tizennégy lettem és már összetört, Mikor ismeretlenek álltak a ház előtt. Intézetbe kerültem és a szabadságba merültem. És a helyzetem meg becsültem.
Anyu mond mért nem segítettél nekünk, Hisz mindig neked szólt énekünk. Hátha meghallod a fajdalmunk, Hogy rossz sorsot vállalunk.
Ennyi volt az első reppem Hallgassátok hogy miről írtam ebben. Timi vagyok nem szőke Ez majdnem Pipőke.
|
cprod
|
e-mail |
2018-09-17 22:24:48 | 3. |
|
*Ceki Productions*
Az alábbiakat vállalom:
Képszerkesztés: Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés
Videószerkesztés: Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás
Zeneszerkesztés: Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás
Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!
https://www.facebook.com/cekiproductions https://soundcloud.com/cekiproductions http://www.youtube.com/cekiproductions
|
THEHell2002
|
e-mail |
2015-01-22 21:59:05 | 2. |
|
Élet rap
Sziasztok,én HardNess vagyok,amúgy THEHell voltam,
de átírtam a nevemet,mert nagyon hülye voltam.
remélem,hogy tetszeni fog ez a rap szöveg,
ha utálod a rappet,akkor ne nézd tovább,kérlek.
Emlékszem,amikor még a bilibe pisiltem,
de az az idő elmúlt,örüljetek ennek.
Arra is emlékszem,amikor még pelust hordtam,
mindig abba szartam,de ezt most hagyjuk abba.
Ne higgyétek azt,hogy a gyerekkor örökké tart,
inkább használjátok ki,mert hamar el is olvad,
és mikor elolvad,akkor tényleg nem kell sírni,
mert jön a felnőttkor,és meg lehet változni.
remélem,hogy találtál már munkát mert ha nem,
akkor részeg leszel,ezt hidd el most nekem,
nyugi,nem ma,hanem akkor,hogyha felnősz,
inkább keress munkát,te majdnem felnőtt.
Hogyha van egy házad,akkor örülhetsz neki,
de még ne annyira,mert hamar elveszik.
tudod,hogy mire képes ez a béna ország,
mindjárt jön a vége,köszönöm az olvasást.
írta:HardNess
|
THEHell2002
|
e-mail |
2015-01-16 16:55:17 | 1. |
|
Élet rap
Sziasztok,én HardNess vagyok,de THEHell voltam,
de átírtam a nevemet,mert nagyon hülye voltam.
remélem,hogy tetszeni fog ez a rap szöveg,
ha utálod a rappet,akkor ne nézd tovább,kérlek.
Emlékszem,amikor még a bilibe pisiltem,
de az az idő elmúlt,örüljetek ennek.
Arra is emlékszem,amikor még pelust hordtam,
mindig abba szartam,de ezt most hagyjuk abba.
Ne higgyétek azt,hogy a gyerekkor örökké tart,
inkább használjátok ki,mert hamar el is olvad,
és mikor elolvad,akkor tényleg nem kell sírni,
mert jön a felnőttkor,és meg lehet változni.
remélem,hogy találtál már munkát mert ha nem,
akkor részeg leszel,ezt hidd el most nekem,
nyugi,nem ma,hanem akkor,hogyha felnősz,
inkább keress munkát,te majdnem felnőtt.
Hogyha van egy házad,akkor örülhetsz neki,
de még ne annyira,mert hamar elveszik.
tudod,hogy mire képes ez a béna ország,
mindjárt jön a vége,köszönöm az olvasást.
írta:HardNess
|
|