Click to Visit
Pop - The Cardigans
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-03-26 17:13:30 | 22.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

btb300 e-mail | 2010-05-04 18:53:41 | 21.
Sziasztok!
Bár látom, négy éve nem történik itt semmi, azért egy próbát megér talán. A zenekarral úgy ismerkedtem meg, hogy valamikor kb. két és fél éve a fejembe mászott a Lovefool c. számuk, amit persze régebbről ismertem már. Ezen felbuzdulva letöltöttem az egész diszkográfiájukat, és azóta gyakorlatilag napi rendszerességgel hallgatom őket. Leginkább a korai zenéjüket szeretem. Az első két album retro hangulata, összetett, de mégis letisztultnak ható dallam- és hangzásvilága szerintem egyedülálló a műfajban. Nina hangja pedig... hát attól el kell olvadni :) Amúgy próbálkozom egy Cardigans tribute zenekarral, de nehezen akar összeállni, problémát jelent a sok fúvós és vonós hangszer is sajnos. De ha koncertképesség közelébe jutunk végre, majd írok ide. További jó Cardigans-hallgatást mindenkinek addig is!
üdv!

Se'Ga' e-mail | 2006-02-13 17:09:13 | 20.
Helló minden kedves hozzászólónak, főleg azoknak akik már 2006ban írtak!:)
Nagyon régen nem jártam erre, már ngayon meghalt ez a topic, halottnak nyilvánítottam igazából, de ma nem tudom miylen felindulásból feljöttem megnézni mi a helyzet..és hát láttam van egy két uj fejlemény.Szóval nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat és a mozzanatokat, amelyek a topic felélesztéséért folynak.
Kardigán neked annyit szeretnék mondani, illetve reagálni arra, hogy a régi albumokról beszéltél, hogy abszolút egyet értek veled atémában, hogy azt is megkell hallgatni.Én már túl vagyok rajta, de megmondom őszintén nagyon kevés szám nőtt a szívemhez úgy istenigazából...sőt.De ezek a számok is hozzátartoznak a munkásságukhoz.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, bárkinek bármikor, aki az én utolsó beírásom után írt(és persze az azelöttieknek is, mert nélkülül ma még itt sem tartanánk):)
Úgy gondolom, hogy gyakrabban is felfogok nézni mostanság, várom a további írásokat.
Üdv mindenkinek: Se'Ga'

Noncs e-mail | 2006-02-05 22:40:40 | 19.
sztem az új album tök jó lett!még nincs+,de +veszem!
Kardigán e-mail | 2006-01-04 00:25:45 | 18.
Kis történelemóra Cardigansból: http://www.est.hu/rovat/konnyu/cikk.cfm?d_id_cikk=25356&CFID=27123683&CFTOKEN=96190535a32dd84a-B2CA2A26-D0B7-B77A-75EC5EF3E7830D2B
Kardigán e-mail | 2006-01-04 00:12:14 | 17.
Helló. Elég koros vagyok már 25. A Cardiganssal is elég régen megismerkedtem már. Fiatalon (jóval a Lovefool előtt:)) a bratyóm révén. Amit hozzászólva ajánlanék, hogy gyerünk meghallgatni a régi albumokat, anélkül talán érdemtelen beszélni a mostani zenéjükről. Lehet azért van ez, mert én azokkal nőttem fel, de mégis... olyan alapról indultak, ami kezd eltünni, sematizálódni. Többre érdemes ez a zenekar, mint azt sokan gondolják. És még valmi... Éljen már ez a topik:)
rasp e-mail | 2005-05-14 17:42:01 | 16.
üdv
kár a topikért, mert télleg kedvenc kategória a cardigans (legalábbis nálam). én otthon üldögélve egy téli éjszakán bukkantam rájuk. viszont mivel megérdemlik, hogy eredeti zeném is legyen tőlük, nem tudjátok, lehet kapni tőlük LP-t vagy csak cdn jelentek meg az albumjaik?

Se'Ga' e-mail | 2004-09-24 14:21:55 | 15.
Szia amelie, nagyon ismerös a neved lehet hogy egyi topcban láthattam ahová én is járok,
nem tudom miért csak most vettem észre hogy az üzenetek száma megnövekedett, szerintem megmend a topicot a teljes haláltol:)
Nah szal ne harizz hogy igy vagy 20nappal késöbb irtam hetek ota egyébként nálanm valamiért besem jött aforum állandoan behozta félig aztán telerakta az oldalt error üzikkel:)
Szal irj nyugodtan ha van valami okosság ami még feléleszthetia topicot, mondjuk igy hogy most jelen pillanatban ketten(?) nézünk be ide, tul sok joval nem kecsegtetek már senkit.:))
Nah mindenesetre naggyon-nagyon örülök, hogy irtál..pusszi szia:)


Előzmény: amelie (14.)
amelie e-mail | 2004-09-04 12:41:03 | 14.
Szia Se'Ga'!

Nézegettem a topikokat, úgy találtalak itt meg. Meg kell hagyni, eléggé egyezik a zenei ízlésünk! :))
Az első találkozásom a bandával elég régen volt, kb 10 éve, amikor is az MTV-n láttam egy klipjüket, ha jól emlékszem a Rise and Shine-t. Egyből megszerettem őket. Aztán megvettem a Life-ot, és az egész nagyon tetszett. Nem lettem vérbeli rajongó, de a zenéjüket a mai napig nagyon szeretem. Szerintem nagyon profik. Nah, pussz, A.

p.s.: Ja, a Lovefoolt szerettem, csak azért nem örültem neki, mert úgy éreztem, hogy kezdenek a rétegből populárisba váltani, amit nem nagyon díjaztam, talán ezért nem lettem igazi rajongó...


Előzmény: Se'Ga' (13.)
Se'Ga' e-mail | 2004-06-23 15:51:45 | 13.
Szia,
én 17 éves lány vagyok:) Hmm..nos hog hogy kezdődött, természetesen jött a lovefool, aztán hallgattam a lemezüket, meguntam hosszu kuss és utána megnéztem a Bambanő cimű filmet,amiben a vége felé a bálkirálynői tánc és ott ment az Erase/Rewind eleje, a szivdobogás, és azt mondtam huh bazze ez de jo...ennyibe maradt, nem tudtam hogy ők voltak, aztán egy fél év mulva mentem Londonba és az odafele uton az egyik csajnak megvolt a Gran turismo felpörgettem és felismertem hogy ezt hallottam a filmben, azota gyakorlatilag nálam abszolut favoritok, persze rengeteg más mellett. Egyébként a G.T. számaihoz képest szerintem se olyan jó a Lovefool, de hát nekik mégis csak ez volt a biggest áttörés.


Előzmény: Bangus (12.)
Bangus e-mail | 2004-06-22 20:28:55 | 12.
na Se'Ga' örülhetsz, még egy hozzászólás! :)
na szóval, szerintem a gran turismo igazán nagyon király. igaz rá, hogy egy műalkotás.
én 14 éves vagyok, vagyis kb 1 hét és 15 leszek. nem sokat tudok a bandáról. jóformán semmit. de annyira ezek a dolgok nem szoktak izgatni, a zenéjük érdekel és kész.
Se'Ga', te fiú vagy vagy lány? és hogy kezdtél a zenekar iránt jobban érdeklődni? a lovefool után? amúgy szerintem a lovefool nem olyan jó. legalábbis a gran turismo-n lévő számok sokkal jobbak.

Se'Ga' e-mail | 2004-06-05 22:05:49 | 11.
Szia,
az én szavaim is ugyérzem szivből jövöek..az utolsó albumról 2 szám van meg..tudod amiket maxinak is kimásoltak..megvan a The First Band on the monn és a basszus elfelejtettem cimét..nincs kedvem megnézni amin a My favoutite game van meg Erase and Rewind...fogalmam sincs már hogy ismertem meg őket..még elég fiatal voltam a mikor jött Lovefool..azóta én tisztelem és szeretem őket..
Nina amugy szerintem is hihetetlenül szép..állandóan mosolyra áll a szája:)Szal én nagyon szeretm őket..sok koncerte felvételt nem láttam tőlük inkább egyébként csak ilyen számokat, meg fesztivál fellépéseket. Koncertfelvételt igy cd-n vagy hogy szal még nemhallottam, láttam, de ennyi.
Honlap szerkesztésben nem vagyok otthon, de szerintem meglehetne csinálni hozzáértő személy. és nekem mondjuk lennének ötleteim, a pofázmányra meg arra, hogy miket lehetne felrakni, hogy ösze legyen hozva egy pofás kis honlap.
Most huznak matekbol, tanulok nyáron elég sokat, mindenestre, tervezni elkezdek kitudja mikor jön valaki aki megtudja valositani és ha neked is vannak ötleteid összedobjuk amink van:)
Mindenesetre mivel tudjuk, hogy magyar oldal eddig(tudomásom szerint legalábbis) nincs ezért anyagokat is külföldi oldalakról kell leszedni forditani őket..nagy meló.Mindenesetre azt tudom, hogy baromi jól meglehetne csinálni..szeretem az ilyen ötleteket, mert elkezd pörögni az agyam, mert az ember (én legalábbis) soxor megyek olyan honlapra amire azt mondom öcsém, mekkora xar az egész, és mit kéne változtatni..szal akkor majd erről még kellene beszélni.
Mára ennyit mert már alig látok igy ilyen késön:)
Puszi és szia


Előzmény: Nahryien.. (10.)
Nahryien.. e-mail | 2004-06-04 11:32:21 | 10.
Se'Ga'

Ezek nem bíztatóak inkább talán őszinték s szívből jövőek.. ;)
A minap töltöttem le egy élő koncert felvételük egy számát.. - For what it's worth, mi mást..!!! :) - és nagyon padlót fogtam.. Wááááá, Nina felfoghatatlanul szép.. főleg amikor mosolyog..
Több helyen olvastam, a Cardigans fronténekesnője, Nina a színpadra lépve unott képpel fogadja a hallgatóságot.. S erre a lepergető reakció, hogy nem tulajdonít jelentőséget a füleknek.. Kérdem én, képes lenne-e e valaki úgy helytállni adott helyzetekben, ahogy a Cardigans tette..? Bírná azt a megterhelést, amit egy frontembernek, énekesnek hordoznia kell..? Aligha hiszem..
Senki sincs az Ő helyében, s az Ő helyükben.. fingjuk sincs róla, hogy kik Ők s hogy min ügyködnek..... s hogy eddig miken mentek, vagy kellett végigmenniük....
Jó, azér' nem ilyen borzasztó.. csak az akaratlan szembetűnő megnyilvánulások belőlem csak a siránkozást hozzák ki...

Megpróbálhatnánk a fordítást.. talán kezdetben jól jönne.. Nekem sokban segített a Cardigans - az énekesnőci hangja.. :)
S magyar rajongói-honlap..?! Szívesen segítek ebben..
Egy kérdés.. Te hogyan ismerted meg Őket, s van-e Tőlük albumod..?



Farvel..: N'a rien..








Se'Ga' e-mail | 2004-06-03 19:20:46 | 9.
Kedves Nahryien,
nagyon örülök a biztato szavaknak és kis idő elteltével ismét lemondtam arról hogy egyáltalán erretéved még valaki...szal köszönöm szépen..most ugylátom ismét elhuzott mindenki aki beirt egyszer-kétszer..eléggé egyedül vagyok itt, nem tudo hogy lehetne azokat összegyüjteni akik valamilyen szinten ismerik és szeretik azt amit a The Cardigans eddig felmutatott..de örömmel ajánlom azok figyelmébe is akik eddig nem tapasztalták meg mi az a zene, ami eredeti, natur, és nem a külsöségekről szól és a csillogásról. Nem kell, hogy mindenki feltétlenül értese a szöveget szóról szóra, csak élvezze azt a zenei élményt amit egy -egy szám dallama adhat.
Nos akkor télleg köszönöm a biztató sorokat és gyere máskor is..


Előzmény: Nahryien.. (8.)
Nahryien.. e-mail | 2004-06-02 18:00:13 | 8.
Hell..(c)
Nos, sajnos igaz a tény, hogy alig akadnak olyanok, akik számba veszik az igazán érdemes együtteseket.. Bánt, hogy több figyelmet kap a materialitás, az azért való megnyílvánulás.. értem ezalatt Spears, Madonna, s a többi reflektorfényben tetszelgő idétlen buja bőröket.. Ilyen cicoma.. olyan feszülős cucc.. Ergo, szégyenletes ez az egész..
The Cardigans. Nekik kéne egy kis löketet, értelmet adni, hogy érezzék, szükség van rájuk.. Nem olyan egyszerű albumo[ka]t, számokat írni, megzenésíteni.. De becsülöm őket, mert képesek így s felmutatni valamit... Példaszerűek, de senki sem érti ezt.. :(

Én már régebbóta hallottam Felőlük. A 'For What It's Worth', s a 'You're The Storm' c. dalukkal keltették fel bennem az érdeklődést. De, úgy, ahogy egy rajongó, úgy nem ismerem.. Idő kell, de az alatt a vélemény megváltozhat.. :(

20 vagyok, s még tanulok.

Jó, hogy van ilyen fórum. Azért meg ne aggódjatok, hogy alig megy a fórum. Örüljetek, hogy van! - magyarul.. ;)



Se'Ga' e-mail | 2004-01-22 17:40:43 | 7.
Hello kwisatz,
nagyon örülök, hogy végre van egy kis mozgás a szobában, ugyanis hetek lehet, hogy hónapok óta nincs itt semmi síri csönd és hulla szag...néha mikor jövök és látom hogy a bejegyzések száma még mindig csak öt sírva tudnék fakadni, azon gondolkodom néha lehet, hogy itt ennyire nem ismerik őket az emberek vagy mi?Vagy a rock listának a kb 13dik oldalán van a topic neve feltűntetve?..szal nem tom.Nagyon-nagyon örülök, hogy írtál, annak pedig még jobban örülnék, ha következő alkalommal írnál magadról is néhány sort.Érted: -Nemed?,-Korod?, -Mikor szeretted meg a bandát és rajtuk kívül még kiket kedvelsz..stb,
na jó, dióhéjban ennyi, remélem azért visszajáró tag leszel:)
Szia


Előzmény: kwisatz (6.)
kwisatz e-mail | 2004-01-21 20:20:45 | 6.
Helló Cardigans szeretők és kevésbé szeretők!
Sajnálom,hogy ez a topic ennyire nem foglalkoztat senkit...A The Cardigans azért többet érdemel ennél.Írjatok emberek!Na jó,majd még visszanézek később...Csá


Előzmény: Se'Ga' (1.)
Se'Ga' e-mail | 2003-11-26 18:14:06 | 5.
szal most véletlenül nyomtam be a köszöntésedet.Nagyon örülök hogy írt valaki és hogy pl a gran turismohoz ilyen pouitívan állsz hozzá,szerintem is állati a többi lemezt is meghallgattam,azok nem ütöttek nagyot.Az új albumot félig-meddig ismerem,majd beszerzem azt is,mert a maxik amik arró kijöttek írtó jók.Remélem majd aktív kis club leszünk meg hogy azé még jönnek egy páran ide.King:Döntsd el mit gondolsz az együttesről.Hallgasd meg,megkedveled hidd el. na pusza:)
Se'Ga' e-mail | 2003-11-26 18:08:43 | 4.
Szija Blanka.

Előzmény: blanka (2.)
king e-mail | 2003-11-26 11:37:19 | 3.
CSá!
Ez a valaki egy előadó vagy egy ruhadarab?

blanka e-mail | 2003-11-25 18:33:46 | 2.
szia!!
jajj de örülök, hogy van ilyen topic!
szerintem a gran turismo egy műalkotás! annál jobb nincs!!
megvan még az emmerdale albumok is, de az nem annyira tetszik.
én a bátyám révén ismerem őket, habár sokat én se tudok róluk, de igazából csak a zenéjük érdekel.


Előzmény: Se'Ga' (1.)
Se'Ga' e-mail | 2003-04-22 20:05:26 | 1.
Sziasztok!

Mint ennek a szobának a "szerzője" üdvözlök mindenit akik csatlakoznak a The Cardigans topicba és remélem egy nyugis fan-szobát tudunk majd idővel kialakítani és bővíthatjük egymás
ismereteit mind' a bandával kapcsolaban, mind' pedig a zene(jük) területén. Jómagam tavaly február-március környéké kaptam rá igazán a Cardigans zenjére,ekkor ugyan már viszonylag ismertem a bandát hírből és bítam a zenéjüket és ehhez valószínüleg közremködött a '98as Lovefool című számuk is, mindenesetre végül a Gran turismo című albumuk meghallgatása tett engem "fanná".Rendelkezem még hiányosságokkal a banda történet és zenéjét illetően,de remélem lesz aki kisegít.Nos egy szó,mint száz remélem leszünk egy páran és tényleg egy békés topicot hozunk létre.

U.i.:Kérek minden tagot hogy mondjon magáról néhány szót,főképp arról hogy hogyan találkozott a banda zenéjével és hogy milyen érzelmek fűzik hozzájuk.(Amúgy én 15 éves vagyok):)))


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.