Click to Visit
Club - Mindent amit tudtok Dj Rush-ról!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-11-24 19:33:55 | 40.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

K36 e-mail | 2008-02-19 23:01:54 | 39.
Dj-Rush nekem csak annyit mond ez a név, Thunderdome
szil999 e-mail | 2007-07-19 08:03:54 | 38.
http://s5.bitefight.hu/c.php?uid=25703

gofy29 e-mail | 2007-07-08 12:50:20 | 37.

Dj Rush!!! Ö igazi Hard Tecno Dj! Aki bevezete a hard technot. És Különleges Egyedi stilusos dj mert a saját zenéjit játsza! és ö igy mutatkozotbe
(Etöl Dj Rush)Miss Chicago


Előzmény: TechCsizi (33.)
no one e-mail | 2007-07-07 16:08:18 | 36.
a jó k.... anyádat, Dj federico sztem jó,
ha nem tetszik ne fikázd
f...szopó cigány


Előzmény: Techman (32.)
andrewhouse e-mail | 2005-06-08 21:32:22 | 35.
Pro. Táncos vaok és nagyobb bulikon voltam már ahol Dj rush volt.....
HALI mindeki!
Szerintem DJ-RUSH - csak Magyarországon szeretik és még pár országban, és ez bizonyított!!!!!
Keverni DJ Rush régen nem tudott,de már fejlődik, van egy két jó száma ami bejön de a többség nem tetszik.
Külföldön csak akkor hivják meg ha: pl: meghivják Chries Liebing, Umek, Igor' Douren, akkor meghivják utolsónak Dj Rush-r is.
Ismétlen csak Magyarországon ilyen híres ami nem baj............
Csak jobban örűlnék ha inkább Magyar Dj-k rajongói lennénk....(pl: Sterbinszky)= aki híresebb külföldön már lassan mint Dj Rush....bocs ha valakit ezzel mesértettem :D

RUSHLO e-mail | 2005-05-11 06:00:29 | 34.
Csá Skacok! Megtudnátok mondani miért nem tud keverni RUSH?????
TechCsizi e-mail | 2005-05-03 15:06:12 | 33.
DJ Rush? Az egy Isten!!!!
Mi az hogy nem tud keverni?
Azt a zúúúúzdát.
Aki azt írja hogy nemjó zenét csinál az nem hallott még zenét.


Előzmény: cameroon (1.)
Techman e-mail | 2005-04-08 09:45:32 | 32.
Emberek!
Csak egy vélemény,amivel nem kötelező egyetérteni!!!Mindenkinek elég nyilvánvaló lehet,hogy Rush nem a finom keverésekről lett híres.Inkább sokkolja a tömeget a hirtelen "átcibálásaival".Mert mindíg tömeg előtt játszik,ez tény.Ő így zenél,akár bejön akár nem.Ha fikázni akartok valakit,hát nézzetek szét a stílus berkeiben. Viper XXl,Dj Federico??Igénytelen pszicho-techno zenék,zombiee-knek való!!Ezek a neo-"Dj.-k" azok,akikért nem mennék ki egy partyra sem!!Dara-dara.De mindenki szeresse azt,ami neki bejön.Mert egy dolog közös: a Techno szeretete!

Iscaryah e-mail | 2005-02-07 19:33:14 | 31.
rush:sok gyors,sok kóla aztán indul a party.hálistennek a többség nem érzékel semmit a zenéből,egyébként megőrülnének.valaki csak úgy bedobja otthon, hogy nosza, hallgassunk rusht?tőlük kérdezem:srácok,nem unjátok a kalapálást?
||MarcI|| e-mail | 2005-01-02 20:55:34 | 30.
Hát halljátok szerintem rush nemtud keverni és nemisért hozzá de szerintem jó zenét jávvik és ezért szeretjük naéspersze azért szerintem is túlzás hogy rush a techno istene szerintem 1általán nem... aki pedig rush-t hallgat és aztmondja rá hogy ő a techno istene az nemhallott még rendes zenét remélem erre majd mindenki rájön!!!
Eegis e-mail | 2004-10-20 20:09:49 | 29.
MINIMAL FUNCTION 2 ÉVES SZÜLETÉSNAPI PARTY:2004.NOV.5.GRAFFITY CITY,FERTŐD!DJ's:DJ RUSH(Chicago),DJ BOLD(Australia),SIGEE,KIRI,CAR'CO,JANKEC http://www.tar.hu/minimal/minimal_rush
Tresor e-mail | 2004-08-25 17:35:43 | 28.
A techno, ha jobban belegondolunk, miben különbözik a többi elektronikus zenétől? Ugyanolyan tucc-tucc, mint a többi, akárcsak a house illetve annak válfajai. Monoton gépiesség, amiben nincs semmi érzelem, semmi olyan dolog, amitől úgy érezhetné valaki, hogy nem egy húsdarálóban álldogál. Semmi emberi nem szorult ebbe a stílusba, ha lehet egyáltalán így nevezni, nincsenek benne érzések, amik akár csak gondolkodásra sarkallnának bárkit is… mondják a rosszindulatú laikusok, akik olyan messze állnak attól, hogy megérthessék ezt a zenét, hogy már haragudni sem érdemes rájuk!

Ahhoz, hogy megérthessük ezt a stílust sokkal több kell, mint egyszerűen hallgatni, bólogatni és azt mondani: „Apááám, milyen komoly zúzda!” Ez egész más, ha eljutsz arra a szintre, amikor már nem úgy figyelsz a zenére, mint mélyek és magasak egymásutánjára, akkor közeljársz a megvilágosodás felé, talán már látsz fényt az alagút végén, de az út még nagyon hosszú! Ez a kis elmélkedés talán segíthet abban, hogy elmélyítsd a techno iránti szeretetedet és megértsd, miről szól ez a zene! És ha megértetted, akkor sokkal többet fogsz kapni tőle, mint amire most számítasz!
A technonak nagyon sok változata létezik, amik az évtizedek során jöttek létre: indusztriális-, retro-, minimal-, techhouse, techtrance, techfunk és még sorolhatnám. Már ez is jelzi sokszínűségét, habár tény, hogy az eltérés ezek között olyan halvány, hogy nem is mindig lehet teljesen körülhatárolni. Sokkal összetettebb ez a zene, mint sem, hogy keretek közé lehetne szorítani. Ebbe a stílusba igazából belefér minden, egy kis segítséggel bármilyen más stílusból átmenetet képezhetünk a technoba: jazz, funky, disco, stb.
Igazi technokrata nem abból lesz, aki éjjel-nappal csak ezt hallgatja, erre kel és erre fekszik. Sokkal inkább abból, aki nyitott más irányzatok felé is, aki mást is képes meghallgatni és nem mondja rá, hogy „Fúj az gagyi, csak a techno!”, mert az ilyen viselkedés sznobságra vall. Tehát az emberünk csak egy divatmajom lehet, aki egy év múlva rájön, hogy a progresszív mennyivel zoralabb és máris fordult a kocka!
Azonban, ha valaki megérti a techno-t soha nem fog elfordulni tőle, mert megkapja mindazt, amire szüksége lehet (képletesen mondva)!
A techno, a hangok tökéletes kompozíciója, melynek monotonitása az állandóság, a folytonosság manifesztációja, amely elkalauzol a tudat legsötétebb bugyraiba vagy éppen a legmagasabb fellegekig röpít!
Néha egyszerűségével éri el a legnagyobb hatást, néha az az össze-visszaság érint meg, ami nem káosz, hanem uralom nélküli rend, amik bizonyos elvek szerint szerveződnek, csak mi nem mindig vesszük észre benne a rendszert, de rendszer mindig van! Sok dj nem tudja mekkora fegyver van a kezében, mekkora felelősség ilyen zenét játszani! Viszont a jó dj tudja ezt és eszerint építi fel a zenéjét, az ő szettjének van íve és ami a legfontosabb: nagy hangsúlyt fektet a keverésre! Nemcsak feltesz 1 bakelitet és ennyi, hanem játszik vele, a hangerővel, a mélyekkel, a középhangokkal, stb. Érzi a zenét, tudja melyik szám után, melyiknek kell jönnie. Az ilyen szettre nincs recept, hogyan kell csinálni, vagy tudja, vagy nem!
De sajnos nagyon sok rágalom éri ezt a zenét a jellemző drogfogyasztás miatt! Nos, minden éremnek 2 oldala van, ezért úgy a helyes, ha mindkét részről megvizsgáljuk! Sokan felteszik a kérdést: Melyik volt előbb, a techno vagy a drog? Nos, ez olyan kérdés, mint: Melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás?
Természetesen a drog. Elég csak kicsit beleásni magunkat az ehhez tartozó történelem gyönyöreibe és rájövünk, hogy a nem klasszikus értelemben vett drogot már az ősidőkben is használták a sámánok, illetve táltosok, stb. De tény, hogy a nem klasszikus értelemben vett techno gyökerei egy kis erőltetéssel szintén az ősi időkben találhatók. Csak akkor még a technikai elmaradottság miatt csupán dobok szolgáltatták a zenét. Ki ne látott volna már, vagy hallott volna már arról, hogyan történtek anno az ún szellemidézések. Hogyan vette fel a kapcsolatot a szellemekkel egy törzs varázslója: az erdőből szedett megfelelő gyökerek, magok voltak az ugródeszka (a drog) a transzcendens élményekhez, hogy felfoghassák az extraszenzoros világ képeit. De az út, amin haladt, zenével volt kikövezve, a monotonitás percek alatt olyan messzire repítette, ahol már nyugodtan érintkezhetett, akivel akart! A kulcs tehát itt is a folytonos monoton zene volt… mint a techno!
Ebből kiindulva nem szabad senkit elítélni azért, mert esetlegesen tudatmódosító szereket használ, mert az segít a zene jobb megértésében, átélésében. Hogy könnyebben ráhangolódjon az ember és rajta is maradjon:) A kábítószereket nemcsak úgy lehet használni, ahogyan manapság, divatból! Egy igazi ínyencnek a drog nem azért „kell”, mert nem akar tudni magáról semmit, épp ellenkezőleg, olyan dolgokat akar megtudni magáról, amiket csak így tudhat meg! Ezek segítségével egészen új dimenziókig mélyítheti el a kapcsolatát saját magával, olyan tulajdonságokat fedez fel magában, amikről nem is tudta, hogy benne vannak és nem csak, hogy benne vannak, de működnek is!
Ugyanakkor a módosult tudatállapotban lévők a külvilág dolgait is egész másként tudják érzékelni. Olyan összefüggéseket vehetnek észre, amik addig láthatatlanok voltak számára. Olyan háttér apróságok is előtérbe kerülhetnek, amik mások számára talán semmiségek, mégis hihetetlen sok mindent hordoznak magukban! Ilyenkor az objektív valóság átalakult érzékszerveken keresztül jut el az agyunkba, ahol tovább formálódik e különös észlelés és kialakul az a fajta látásmód, ami annyira jellemző erre az állapotra!
Ám ez a fajta látásmód az „ínyenceknél” nem múlik el, mert módosulás közben tudatosan megtanulja a szervezete nyitva tartani a harmadik szemét! És ezek után magától képes ilyen és ehhez hasonló állapotba kerülni, minden egyéb segítség nélkül! Így nem válik rabjává e szereknek, mert miután valaki beleesett ebbe a hibába, onnantól kezdve nem ő irányít, és ki tudja hol lesz a megállás, ha lesz egyáltalán. Mindig tudni kell, hol a határ, mikor kell azt mondani, hogy elég! Ez elengedhetetlen feltétel, ahhoz, hogy valaki cucc nélkül is átélhesse azt az élményt! Azt az érzést, amit csak úgy lehetne meghatározni: mentális orgazmus! Mert a techno ilyenekre is képes, ha már elértük az alagút végét és érezzük a fényt. Bármilyen hihetetlen ehhez nem kell drog, csak kellő zeneszeretet és értelem! Az az igazi technokrata, akinek nem kell semmi, az ilyen élményekhez. Ez nem jelenti azt, hogy végleg elutasítja ezt, mert hiszen mindig tud valami újat mutatni és a jó pap holtig tanul, de ismeri azt a fogalmat, hogy mértéktartás!
Most, hogy megmutattam az érem mindkét oldalát, mindenki eldöntheti, melyikbe tartozik, illetve melyikbe szeretne tartozni! Ez is –ahogy minden más- teljesen szubjektív dolog, ezért nem is az volt a cél, hogy bárkinek a nézőpontját befolyásoljam, csupán az, hogy mindenki tisztán lásson, és ezek tudatában viszonyuljon a dolgokhoz. És talán kellő instrukciót szolgáltattam ahhoz, hogy aki akar, elindulhasson azon a bizonyos úton!
Azonban, ahogyan már nagy elődöm is megmondta:

Én csak az ajtót mutathatom meg!
(Morpheus)

Tresor e-mail | 2004-08-25 17:33:04 | 27.
Hát srácok, Rushról nem nagyon van véleményem.
Régen szerettem (2001 tájékán), aztán történt valami...
És ez a valami nem más, mint hogy fentnevezett először jött Mo-ra játszani. És ekkor következett egy fordulópont a magyar Techno kultúrában, amit ma már nem neveznék annak, mert valljuk be őszintén: kis országunknak nincsen már Techno kultúrája.
Ha valaki pörgött a 2001 előtti időkben az éjszakában, az tudja miről beszélek. Annak idején hol volt ennyi Techno parti mint most?
Örültünk, ha havonta egyszer rendeztek egy normális bulit. Akkoriban a progressive és a trance hódított, mindenki Sashara és Digweedre izgult be.
És a jelen:
Nincs olyan hétvége, hogy az ország területén ne lenne legalább 5 Techno parti.
És ezek a bulik általában nem a techno rajongókkal vannak tele, hanem a rásst és líbinget istenítő kis szaros pokemonokkal, a divatmajmokról nem is beszélve.
Mert valljátok be, divatból hallgatjátok rásst.
És való igaz, hogy keverni azt nem tud. Ezt nem is részletezném, hiszen ha valaki ért valamit a 4/4-hez, az tuzdja miről van szó, és csak egy jót röhög a sok kis hülyén.

Bocsánat, ha megbántottam valakit, de ez a Való Világ, nem az, amit a tvben nyomnak.
Lentebbi írásban láttam Tigáról volt szó.
Nos az electro a techno egyik műfaja, amit Tiga elég komolyan képvisel. És ha odaállna elém valaki, és azt mondani: Rush getonupja odaveri Tiga Sunglasses at Night című dalát (nem a líbing remix), azt rögtön pofán basznám.
És ha valaki Tigán kívül még más electro előadókra is kiváncsi annak őket ajánlanám: Aux 88, Drexciya, Anthony Rother...

Na ennyi.

A sok kis kezdő rásskattant ekikatonának belinkelek egy szöveget. Nem én írtam, de minden egyes szava igaz. És a Techno szeretetéről szól, nem rássról. Mert én ennek a zenének élek, és egy partira nem szarrá csapni magamat megyek el, hanem, hogy az adott művészt lássam, halljam és JÓZANUL örömmámorban ússzak a zene szeretetétől.

Na pá.

iMhouSe! e-mail | 2004-08-13 09:12:41 | 26.
RUSH A TECHNO ISTENE
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
VICCES!!!!!!!!
öcséééééééééééééém
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
köze nincs ahoz hogy isten legyen...még dj számba se veszem azt az ember....hogy én mennyire utálom....mármint ŐT és nem a zenei stilust amit jáccik.
rush kérlek szépen mint egy kalap szar a napsütésben.

most annak írok aki ért a dolgokhoz (ők is vannak itt páran, nálam sokkal jobban hozzaértők) :
néztem rush videot.
meg néztem carl cox videot
meg néztem marco bailey videot

kezdem az elején:
rush mit csinál??felmegy felteszi a fejére a fülest.felteszi a bakelitet.kb 1 percig hallgatja a zenét (!) utána tolja a pitch potit +/- 1-2 %-ra...amit mi (hozzaértők mondjunk meg) nem egy perc hallgatás után kell megállapítani...és rush ezzel nem végez.még tologatja egy kicsit.kb másfél perc amíg egymásra teszi a zenét!!!!!!!!RÖHEJ!!és mien híres???MEGÉRDEMLI???NEEEEEM!arrol nem is bbeszélve hogy oan sablonosan keveri le mint állat.leszámol egy 32-est elindítja ráteszi....semmi extrát nem csinál
lekeveri a zenét....(majd figyeljétek mit mesélek bailey-ről)
jöjjön carl cox. én őt tartom a világ legjobb dj-jének.szerintem nincs nála jobb érzékkel rendelkező DJ..elmesélem hát hogy ő hogy kever. RUSH fanatikusok figyeljetek.
adot a szitu: kevert egy számot, egyik bakelit pörög másikrra feltesz a következőt (miközbe a 3.-kal játszik!!!!)
szal felteszi abakelitet. figyelem a 600-ast ráteszi a fülesre azt a csatornát (csakazt!!) amit feltet...kb 5mp-cig hallgatja. leteszi a fülest. UTÁNA TOLJA A PITCH POTI!!!UTÁNA!!! meg se nézi hogy egyezik-e tolás után, mert TUDJA hogy igen.hihetetlen, de így csinálja.és köze nicns ahoz hogy elmásszon
mert rá is teszi már akkor.hadmenjen...de leveszi a 3. bakelitet...és oda teszi fel a következőt....mindeközbe tényleg jol le tudja keverni nem ugy mkint egyes rush szerű emberek...
marco bailey....toronymagasrol alázza rush-t.
összeteszi a 2 számot (kb fél perc) abszolut ahogy kell, mint egy profi dj...
és ekkor nézett nagyon nagyot a szemem.hogy hogyan keverte le.nem fogjátok elhinni.ha esetleg valakinek kellenének ezek a videok, majd előkerítem őket.
szoval fogja bailey a bakelitet amit még nem indított el.elindítja, még nem tolja fel a master potit...aztán feltolja...de mihelyt megszólal a 2. bakelit, az 1. bakelitet elkezdi hátrafele pörgetni....de nem ám megfordítja egy gomb-bal, hanem kézzel!!!!!szal ment az egyik bakelit előre, a másikat meg ugyanazon ütemgyorsaságon forgatta hátrafelé!!aztán gondolt egyet, elengedte "félúton" és abszolut elütött, de nem lodobogás, hanem az a "megduplázódott" dolog...szal értitek...abszolut 2 ütem közt engedte el.és mintha nem is elütne, hanem mintha 2szer olyan gyors lenne.ez ment ugy ugy 16 -ot utána fogta lehúzta mindkettő potit, közbe FELTEKERTE a bakelitet ugy hogy ne üssön el (FÜLES nem volt a fején) szal 1 leütésnyi időre mindkettő potit lehúzta, és mire feltolta már nem, volt benne az a duplázódás....jah és az 1. bakelitről a mély már le volt véve...és kész...le van keverve.
nah ezt utánozza valaki.
remélem érthető wolt hogy leírtam :)
rushnak köze nincs ahoz hogy ilyen dolgokat csináljon :D
rush nem tud semmit.én nemtom hogy ki kapta fel ennyire, de ez röhejes.
méghogy a techno istene....
valamit még írni akartam de elfelejtettem....majd ha beugrik leírom..
byez

arisztotelész e-mail | 2004-08-06 10:28:23 | 25.
ejh de heves indulatokat váltott ki benned az írásom! én nem rajongok rush zenéjéért, még csak azt sem mondhatom, hogy szerete, de SZERINTEM, !!!szerintem!!! és a félreértések és a további fikázások elkerülése végett megintcsak SzErInTeM nem szar. és aki szereti, az egyáltalán nem biztos, hogy divet technos. mindenki döntse el maga, hogy valami nála csak egy hóbort vagy komoly dolog, senkinek semmi köze a másik ember életéhez!

Előzmény: djgreg (22.)
djgreg e-mail | 2004-07-07 17:14:41 | 24.
Én nem hiszek ebben a minden egyes zenéhez találjunk ki egy műfajt stílusnak pl tech house, tech trance, asszimetrikus techno és így tovább.Szerintem a modern zenék között van 3 nagy csoport: House, Trance, Techno és minden ebből lett. Hát akkor kérdem én minek tekergesük a dolgot jobbra balra ha megy egyenesen és legfőképp sokkal egyszerűbben is? Most akkor mondok példákat is a stílusokhoz House Pasildától akár egy lightosabb Umek zenéig is elmehet. Trance Café del martól akár Dj Misjahig. Techno akár Tigától (de más tört is lehetne) egészen a csillagos égig. Kitalálhat mindenki egy alstílust a lényegen nem változtat.
Szerintem.
Aztán mindenkinek lehet más véleménye.


Előzmény: dane (23.)
dane e-mail | 2004-07-07 06:52:22 | 23.
Greg, a Tiga full electro nem? Te az electrot a techno müfajba sorolod?
djgreg e-mail | 2004-07-06 19:36:46 | 22.
Én azért tettem le a techno-t, mert neki áltam mondjuk igényesebb technot(pl.tiga) játszani valahol és akkor odajöttek ezek szotyizombik és mint valami horrorfilmben nekiálltak kántálni "rás,rás,rás" meg ilyeneket hogy ez nem is techno csak a rás az igazi. Hát kérdem én egy olyan ember aki mondjuk max 1 éve hallgat divatból rást esetleg hallott még egypár más mixet is, milyen alapon bírál felül engem, ha nem tetszik neki akkor takarodjon el egy extraszínvonalas hyperspace rendezvényre aztán ott hallgathatja az igénytelen zenéit, mert akárki akármit mondd az a zene a techno legalja a kommersz szemét. Az valóban pozitív hogy legalább valamilyen szinten modern zenét kedvel de ne érezze magát nagyon otthon benne, mert nagyon nagyon le van maradva benne.

Előzmény: arisztotelész (17.)
dane e-mail | 2004-06-25 06:54:07 | 21.
akkor tudnod kellene mi a különbség zeneileg és technikailag egyaránt...
RushBoy2004 e-mail | 2004-06-24 14:22:04 | 20.
képzeld ugyanugy vannak Adam Beyertől meg Ben Simstől számjaim meg albumjaim, szóval ennyit a "divatbarmokról"..

Előzmény: dane (19.)
dane e-mail | 2004-06-24 07:37:54 | 19.
Uristen! Hasonlítsatok össze egy pöfögös RÁS szettet meg mondjuk egy Adam Beyer vagy Ben Sims szettet!!!!! Fogalmatlan divatbarmok!!!
RushBoy2004 e-mail | 2004-06-17 16:51:53 | 18.
Naggyon jó topic, kedvencem a Rush, iszonyú sok albumom van tőle, a neten, és itt van a többi bizonyíték: Chris Liebing, Gayle San, Umek, Carl Cox, Adam Beyer, Monika Kruse, és még sorolhatnám, ők a legjobbak!!
arisztotelész e-mail | 2004-06-15 08:45:41 | 17.
elég szomorú, ha ezt tetted! mit érdekel az téged, ha valaki rush-fanatikus?! ha divat-technos, hát örülj neki, hogy van ízlése, és nem divat-punk vagy rocker!!! áldhatnád az eget!

Előzmény: djgreg (15.)
Merci100 e-mail | 2004-06-06 18:58:16 | 16.
RUSH A TECHNO ISTENE és akárki akármit mondd hogy ilyen műveletlen emberek hallgatják olyanok mindenkinek más a zenei stilusa nem kéne kritizálni...mer azt mindenki tud na pá...

Előzmény: djgreg (15.)
djgreg e-mail | 2004-05-23 14:44:11 | 15.
Maximálisan egyetértek. Én kifejezetten a rás fanatikusok miatt útáltam meg a techno-t pedig már 97 óta azt is játszok, de most már egyre kedvtelenebbül, szóval undorító egy ember. Az még hagyján hogy szarok a zenéi minden nem tetszhet mindenkinek, de a dj tudása az minden határon túltesz olyan szörnyű.
dane e-mail | 2004-05-21 07:01:20 | 14.
Egyet értek.Rást csak az hallgat aki zeneileg müveletlen és divatbol bulizik technora. Ezen kár is vitatkozni.
Csak egy megjegyzés: Rás szettjei azért torzítanak mert nem ért a keverőhöz és folyamatosan 0db fölött játszik, söt a kijelzőn végéig tolja a hangerőt. Limiter nélkül nem is lehetne Rás bulit csinálni. Szal szar az egész.

Balage_ e-mail | 2004-05-20 18:52:48 | 13.
Rás egy senki a techno műfajban.Ha egy kicsit is értenétek hozzá akkor tudnátok, hogy csak Magyarországon kapták fel ennyire,külföldön szinte nem is ismerik.Gondoljátok,hogy itt szilveszterezne,ha hívnák máshova is? Na nee...

Előzmény: Jamelia (11.)
dane e-mail | 2004-05-20 06:55:51 | 12.
Hahahahaaa! Ennyit értesz hozzá!!! No Comment.
Jamelia e-mail | 2004-05-19 12:27:21 | 11.
Gondoltad öreg! tudod ki a szar! TE!
Rush a KIrály!

dane e-mail | 2004-05-13 11:43:19 | 10.
Rush egy szar!
arisztotelész e-mail | 2004-04-25 18:11:45 | 9.
nagy a pangás!!!

clubajánló:
békéscsaba club eldorado
www.clubeldorado.hu

baszottul király hely.

letimi e-mail | 2004-03-19 17:26:16 | 8.
Hú én nagyon imádom Rusht! Én is hallottam h buzi,de nem érdekel,m iszonyú jó zenét játszik és ez a lényeg!
veRYHARD(wier) e-mail | 2004-02-21 12:16:35 | 7.
Nekem azzal nincs gondom, hogy meleg, de mostanában kezdtem rájönni, hogy az az "új irányzat", amit megnyitott, eksztraHYPERkaktusz, ugyanis semmi dallama nincs, csak egy monoton dobolás az egész(ezt a véleményt nem egy száma alapján mondom (kb 30 számát hallottam, illetve van meg)) ellenben a nagy elődökkel, pl: Prodigy, The crystal method. Tehát szerintem az "új irányzat" amit létrehozott csak zűlleszti az eredeti techno tekintélyét(a Prodigy-t még a rockerek is elismerik).

Előzmény: syrus69 (6.)
syrus69 e-mail | 2004-02-17 15:01:11 | 6.
Szia
Először is az hogy meleg hát legyen.
De amit ő produkál az király.
Ő egy új irányzatott nyitott meg a techno világában és első sorban mondható profinak.


Előzmény: veRYHARD(wier) (3.)
syrus69 e-mail | 2004-02-17 15:00:33 | 5.
Szia
Először is az hogy meleg hát legyen.
De amit ő produkál az király.
Ő egy új irányzatott nyitott meg a techno világában és első sorban mondható profinak.


Előzmény: veRYHARD(wier) (3.)
arisztotelész e-mail | 2004-02-05 20:35:14 | 4.
én nem hallottam róla ilyesmit, szerintem egy homo nem csinál ilyen -nagyonhiperszupermeganagyonjó - zenét!!! azok inkább el vannak szállva a romantictól meg britneytől!!!

Előzmény: veRYHARD(wier) (3.)
veRYHARD(wier) e-mail | 2004-01-27 18:26:14 | 3.
Nem tudom igaz-e, de azt hallottam róla, meleg.
rush10 e-mail | 2004-01-26 22:02:00 | 2.
dj.rush:a ritmus és a dobok elkötelezettje,a legnagyobb technomegmozdulások sztárja.lemezei fizikai és szellemi energiával töltik meg a táncteret.szerte a világon aligha akad vérbeli technohivő aki ne ismerné SPITBALL,I LOVE YOU,vagy a MUTHA FUCKING BASS cimü öröktörvényü techno-ódákat!!!!

Előzmény: cameroon (1.)
cameroon e-mail | 2003-06-02 16:40:50 | 1.
Csákány mindenkinek!
Léci írjatok Dj Rushról vmit.
Mindent amit tudtok.
Köszike:)


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.