Click to Visit
Club - dj suli
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-11-24 19:36:15 | 34.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

flora_erdey e-mail | 2009-10-27 16:14:48 | 33.
Szerinted ki fog kiadni lemezekre pénzt, amikor ma már minden elérhető online, akár studio minőségben is? Pasim is szokott mixeket gyártani, sőt, néha a pult mögé is beáll, egy számítógép, egy keverő és ennyi a nagy felszerelése...
Eddig még senki sem panaszkodott, hogy miért nem hallani a bakelit szercsegését.
Nem a lemez teszi a DJ-t hanem az ütemérzék és a hallás, ami a legtöbb fellépőnek nem adatott meg - és ezen nem lehet változtatni, erre születni kell.


Előzmény: Rooland (27.)
DjTANFOLYAM.HU e-mail | 2009-04-03 03:26:10 | 32.
Sziasztok!

Szeretném ajánlani lemezlovas tanfolyamunkat azoknak, akik érdeklődnek a dj szakma iránt, és ezt, szeretnék szervezett módon profi szakemberektől elsajátítani.
A képzés minden részletét megtalálod a suli oldalán! www.djtanfolyam.hu

next10 e-mail | 2008-12-07 08:57:36 | 31.
Sajnos napjainkban nagyon felhígult a dj szakma.Ennek az oka a vizsga eltörlése, vagy valamilyen ellenőrzés teljes hiánya.A tapasztalatom, hogy sokan azt hiszik tudják már a szakmát és még azt sem hallja hogy melyik zene a gyorsabb vagy lassabb, ha nincs nagy különbség. Igen is valamit tenni kéne, de sajnos a szakma tehetetlen. megoldás lehetne, hogy az ismert dj-k meghallgatják a fellépni akarókat és ők bólintanának rá ki is érdemes a pult mögé állni.A fiam 10 éve kezdte tanulni a szakmát egyedül és bement Lotters tanfolyamára és rájött, hogy nagyon sok mindent kell még tanulnia ezért fog beíratkozni hozzá.Tanácsolom,hogy mindenki hallgattassa meg magát egy a szakmában elismert személlyel és fogadja meg a tanácsait!
Anyn Styler e-mail | 2008-12-07 07:19:11 | 30.
A legalább III. kategóriájú vendéglátóhelyek számára a korábbi törvények mellett utoljára a 43/1998. (VI.24.) IKIM rendelet (Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium, mai jogutódja a Gazdasági Minisztérium) írta elő, hogy "Élőzene és/vagy műsorszolgáltatás esetén a zenész, énekes, revütáncos, illetve a lemezbemutató legalább az Országos Szórakoztatózenei Központ által szervezett szakvizsgával rendelkezik".

2006 májusában a gazdasági miniszter ezt a rendeletet hatályon kívül helyezte. Ez nem azt jelenti, hogy az OSZK-vizsga, mint olyan megszűnt, hanem hogy a vendéglátóhelyek alkalmazhatnak diszkóst anélkül is, hogy az vizsgával rendelkezik. A kérdésben a minisztérium, a mostanság sajnos gyakori politikai gyakorlatnak megfelelően, "elfelejtett" a szakma érintettjeivel egyeztetni, így Egyesületünkkel, a szakma hiteles érdekképviseleti szervével sem folytatott párbeszédet.


Előzmény: Rooland (27.)
Böbike e-mail | 2008-12-03 12:47:53 | 29.
raj vagy Junior!!

Előzmény: MaestroDing (15.)
Rooland e-mail | 2008-12-02 01:09:14 | 28.
Hihetetlen amúgy sokan hogy védik a kedvenc előadójukat a nem túl komoly emberek (JUNIOR KIRÁLY):D.
Az kiabál akinek a háza ég!!
Ha meg jobbnak hiszed maagad a másnál (
N54), legyen; de úgy sem te döntöd el! :)

PEACE!


Előzmény: Rooland (27.)
Rooland e-mail | 2008-12-02 01:01:09 | 27.
Hali!
Azt vettem észre, hogy a legtöbben a pályakezdők érdeklődnek leginkább a vizsga iránt, a "befutott" lemezlovasokat már nem nagyon érdekli.
Én már 3 éve nyomom az ipart és fojton eszembe jut h. kéne egy papír a tevékenységem minősítésére. Az lenne nekem az ideál suli ha bemennék, hozzáértő emberek elmondanák a véleményüket a tudásomról és az addig elért célokat (bulik száma, lelkesedés) egybevetve minősítenének (esetleg ezt később még javítani).
Engem nem érdekel az h. hol kell bekapcsolni a keverőt mert ezen már túl vagyok. Ezért nincs értelme kiadni pénzt.

Mióta kishazánkban a dj nem "szakma", kialakultak a jó dj-k és a rossz dj-k köre. Ez annyiban jó h. a sok rossz közül előkerülnek gyöngyszemek akik értik amit csinálnak, a sajnálatos meg az az igénytelenség ami elnyomja ezeket az embereket.

Sztem ehhez érzék kell és ha az ember tisztában van a teknikai részével, már nem állíthatja meg semmi. Tévhit ha valaki azt gondolja hogy csak tempo/pitch szinkronból áll. Sokan szidják a dj-ket mert igazából nem csinálnak semmit csak rakosgatják a lemezeket... Akik ezt mondják nem értenek ehhez. Én csak olyanok vélenyét fogadom el akik értik ezt a műfajt.

Producerkedés esetén nagyobb az esély a befutásra. Mindenkép ajánlom.

Találja meg mindenki a maga műfaját és érezze jól magát benne.
A közönség sikolya, az az érzés h. örömet okazhatsz másoknak, még ha ők nem is vesznek tudomást rólad, azaz igazi önmegvalósítás nem az OKJ (de azért jó ha van).

u.i.:
A LEMEZEKET VÁSÁRÓLNI!!! Ez minősít téged leginkább. Meg hát, teljesen más érzés origi lemezeket pörgetni! ;D



Előzmény: Csaby - djnautt (16.)
DjTANFOLYAM.HU e-mail | 2008-10-10 14:11:18 | 26.
Sziasztok!

Olvastam a hozzászólásokat, és szeretnék néhány dolgot leszögezni.
1-2 éve eltörölték a munkavállaláshoz kötelező vizsgakötelezettséget. Ma már bárki vállalhat munkát vizsga nélkül. Hogy helyénvaló ez vagy nem? Ezen lehet vitatkozni. Mindkét oldalnak van ésszerű álláspontja.
A lemezlovas iskolák által vizsgának nevezett valami, csak egy jelképes tanfolyamzáró esemény. Esetleg lehet a bizonyítvánnyal villogni munkakeresésnél, de nem ajánlom, mert azzal bizonyítod, hogy most kezdesz a szakmában. Ha meg nem most, akkor inkább a clubokat ajánlom referenciának (ahol eddig zenéltél), nem a bizonyítványt. Mondom ezt úgy, hogy mi is adunk egy jelképes bizonyítványt, de ennek inkább emlék értéke van. (mint minden más iskolánál!)
Iskolába sohasem a bizonyítványért kell járni, hanem a tudásért. Bizonyítvány, tudás nélkül semmit sem ér!
Az önmenedzsmentnek sokkal hasznosabb, és gyorsabb megoldásai is vannak mint a bizonyítvány mutogatása clubokban, munkakeresésénél.
Meg lehet tanulni magától az embernek mixelni? Persze, hogy meg, de célirányosan, speciális gyakorlatokkal, amelyeknek semmi köze a lejátszókhoz, sokkal gyorsabban. Arról nem is beszélve, hogy a dj szakma nem csak mixelésből áll.
Egy iskolában egyébként nem csak tanulni lehet, hanem fontos kapcsolatokat szerezni.
Hogy rövidre fogjam - mert ugyanazt nem akarom leírni, amit a honlapunkon el is olvashatsz bővebben -, szeretném ajánlani lemezlovas tanfolyamunkat azoknak, akik érdeklődnek a dj szakma iránt, bármilyen okból.
Minden részletet megtalálsz a www.djtanfolyam.hu címen.

ExDiszkótulaj e-mail | 2008-09-04 14:12:55 | 25.
Amúgy a vizsgát és engedélyt azért ajánlatos letenni mert ha majd elmultál 17 és kinőttél abankból,és megpróbálsz saját rendezvénnyel elindulni,a szakmabeli riválisaid azonnal rádküldik ennek az ellenőrzőszerveit,és nyitás után 12perccel bezáratják abulidat,valamint még szerzői jogvédelmi pert is varrnak a nyakadba,éppen csak ojan tételben ahány cd,bakelit van nálad vagy csak a környéken lol..
Na ennek a fasznak a dj vizsga.

ExDiszkótulaj e-mail | 2008-09-04 14:07:45 | 24.
Nem birom ki hogy ne szóljak bele a gyíkháborúba >;)
Bankosfiú.Cuctot bérelni egy napra kb 5000 pénz,ebben benne van két piooo1000mk3 vmi jó piooo keverő(4trckes persze),2400w erősítés monitor,meg limiter hogy anyu se kapjon sokkot mikor otthon gyakorolod a basshunter szkúúúterrel való ritmusra átkeverését hogy az összes tizenhatévest megmozgathasd a bankban vagy az Eklubban vagy más ojan töltelékhelyen ami közvetlen "parasztelosztó"mellé épült és így vidíkrül is beeshetnek a mulatóshallgató fiúk és lányok egy kis egzotikus spigibojt és dojnc dojnc ot hallgatni lol.Na ott tuti nem kérnek majd dj vizsgát,sem artisjus engedélyt mert az nélkül a kaput sem nyithatznák ki.Mondjuk igények sincsenek,meg választék sincs zeneileg.Tökéletes pálya ha csak hozzá akarsz jutni egy dj cucchoz ingyen.De ott nevet csinálni nem fogsz azt garantálom neked.Ha mégis respekt.Amnúgy ha valaki tényleg tud ebben a szakmában valós háttérrel tényleges képzést nyujtani,aki mellesleg rezidens is valahol,pénzbefektetés nélkül,effektive ledolgoznám neki a tanfolyam díját(nem egy djt adsz el hanem 2őt):))Akkor szivesen visszafolynék az éjszakai életbe én is.
Példaképünk james zabiela.Na ő dj.Guglizzátok ki:))

Xpressmusic84 e-mail | 2008-04-03 21:34:12 | 23.
Sziasztok! Ha Magyarország legolcsóbb stúdióját keresitek, látogassatok el honlapunkra: www.xpressmusic84.eu (hangszerelés, zeneszerzés, szövegírás, lemezkiadás, honlapkészítés és felügyelet, grafikai és nyomdai munkák, reklám, remixek, mixek főként populáris, trendi, dance, mulatós, elektro stb. műfajokban) INGYENES TANÁCSADÁS!!!
Az Xpressmusic84 Studio and records

dany lee martin e-mail | 2008-03-24 19:46:33 | 22.
Ezt nem egésszen fogtam fel nyelvtanilag,sem stilisztikailag és úgy egyébként.Írhattad volna egyszerűen azt hogy :kedvencem ez az előadó.Úgy is értettük volna azt hiszem.Lehet büdös a szám.....nem is tudom.........de a tetvedéket amúgy spontán kikérem magamnak.

Előzmény: JUNIOR KIRÁLY (14.)
Anyn Styler e-mail | 2008-03-24 18:37:57 | 21.
A tanulós részre is rátérve...ütemre nyomod a két számot..nagydolog, 2-3 estére kibérelsz cuccot, vagy mész haverodhoz és már tudod is...
A többit(ami a lényeg) úgyse tanítják meg a "dj suliban", együtt lélegezni a közönséggel...
vagyis: látod rajtuk, h mit szeretnének, tudod a mikrofont kezelni...megkedvelteted magad velük, kelleted magad és mindemellett a legjobb zenéid vannak(nem a legfrissebb, nem a legtöbbet nyomatott, hanem a legjobb ;))

Ezeket csak magadtól tudod elsajátítani, esetleg egy öregebb dj-től, ahogy már a kezdetektől történik...persze ha az öregtől tanulod, ne másold le a stílusát, hanem formáld magadra...

huhh gecc, könyvet is írhatnék xD


Előzmény: Anyn Styler (20.)
Anyn Styler e-mail | 2008-03-24 18:33:38 | 20.
A dj vizsga eredetileg is szelektálásra volt...csak jómagyar szokás szerint az kapott több pontszámot, aki többet fizetett...

Nem olvastam el az előző hozzászólásomat, szóval lehet ismétlem magam..
A dj vizsga egy OKJ vizsga, aminek ha utánna nézel láthatod, h egy legális szervezet alszervezetének az alszervezetének a vezetőjének a titkárnőjének a takarítónőjének a férjéé(ezt ne szószerint..).
Se nem kötelező, se nem plusz pont a klubboknál.

Legfeljebb annyit érsz el vele, h plusz pont az érettségiben, persze ha már leérettségiztél, akkor meg annyit se..De ha akarsz egy papírt róla, h láttál már keverőpultot, akkor arra tökéletes. Bár sztem egy fénykép is jó.

A Magyar Lemezlovasok Szövetségébe se kérik, pedig elég sokat sugall a név...

Kérdés van?


Előzmény: dany lee martin (19.)
dany lee martin e-mail | 2008-03-24 12:26:18 | 19.
Egyébként a bankot ne emlitsed mert az egy igénytelen tinidiszkó.

Előzmény: dany lee martin (18.)
dany lee martin e-mail | 2008-03-24 12:25:27 | 18.
Ha másért nem is de azért mindenképpen jó lehet a vizsga,mert meg szelektálja kirostálja a gyenge minőséget,nemutolsó sorban szakmailag oktat /és nem a mixelésre gondolok/

Előzmény: Anyn Styler (17.)
Anyn Styler e-mail | 2008-01-08 15:30:02 | 17.
A dj vizsga csak a pénzes köcsögöknek kell, h tudjanak mivel villogni a haverok előtt...
Megsúgom neked, h a Bank Dance Hall-ban sem kérnek dj vizsgát, csak megtudd mozgatni a közönséget...

Kérdem én, h akkor mio a fasznak tennél le egy vizsgát?
Ja igen..plusz pont az érettségin egy OKJ vizsga...de akkor tegyél lá másból.

A dj suli, meg megint csak a tehetségtelen faszkalapok ámulatba ejtésére van...ha ott dj-t tudnak faragni vkiből 100000ért, akkor te is megtanulod magadtól egy kis önszorgalommal...
45000forint kibérelni a cuccot egy napra, 1 hét alatt meg megtudod tanulni az alapokat...aztán mehetsz egy rezidens mellé csicskásnak és elindulhatsz a rangsoron felfelé...

Hát igen, az eredeti dj-k menyivel jobbak :)
Itt megtanulod, h az embereket hogy kezeld...de a dj suliban megtanulod ütemre hozni...fasza xD

szóval rossz úton jársz...

Csaby - djnautt e-mail | 2007-12-28 17:49:21 | 16.
sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy DJ vizsgát hány évesen lehet letenni?
és Zala megye környékén van esetleg DJ suli...? igaz még csak 15 éves múltam, de nagyon érdekelne a dolog :)

MaestroDing e-mail | 2007-12-27 19:55:56 | 15.
Kocsog Cigany a kis junior. Azt tiszteletet se adom meg h nagy betuvel irjam a nevet.

Előzmény: JUNIOR KIRÁLY (14.)
JUNIOR KIRÁLY e-mail | 2007-12-18 10:07:39 | 14.
NA MIVAN BÜDÖS SZÁJÚ TETVEDÉKEK?????

L.L. JUNIOR A LEGESLEGNAGYOBB ISTENKIRÁLY AZ UNIVERZUMBAN ÉS MÉG AZON IS TÚL ÉS MÉG AZON IS STB...STB!!!!!!!!!

MINDENKI MÁS CSAK CSIKCSKA SZARKUPAC, TI MEG KISZOPHATJÁTOK ANYÁTOK PICSÁJÁBÓL AZ ARANYERET
ÉS AZ APÁTOKAT IS LECUMMANTHATJÁTOK!!!!!!!!!!

MEG ENGEM IS BUZIGECIK.

L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

next10 e-mail | 2007-09-20 09:14:46 | 13.
Sziasztok!

Tájékoztatok mindenkit, hogy októberben dj lotters dj képzést tart. akit érdekel klikk www.lotters.hu -ra

christiand e-mail | 2007-08-17 10:45:42 | 12.
Eladó 2 db NUMARK TT1610-es Bakelit lemezjátszó 20-20e. Ft (kifogástalan)
1 db Reloop EFFEX2-es 2 csatornás keverő 32e Ft (kifogástalan)
1 db Astro AS-50 Mini Strobe 3e Ft (kissé karcos ,de nem annyira gáz és a plexije megvan folyva egy kicsit.
1 db Dj Pult 12e Ft (kifogástalan)

Bakelitek vannak még 800-3000 ft.-ig /db/dupla (98%-a techno)

Képek megtekinthetők a weblapomon : http://www.chriss-x.ini.hu

macera e-mail | 2006-06-20 19:05:50 | 11.
Hello mindenkinek.
Lenne egíy problémám
már nagyon rég óta dj szeretnék lenni.Hetek óta keresek a neten sulit ahova el tudok menni tanulni.Kecskeméti vagyok és nekem csak Pest lenne a jó ahová fel tudnék menni.Előszőr a Mixdown nevű sulira figyeltem fel csak lekéstem róla.Nem rendelkezem semmilyen eszközzel.OLyan iskolát keresek ahól a gyakorlás is megoldható. Tekintélyes,szinpatikus SZAKKÉPZETT oktatók vannak és felkészítenek arra h bárhól megáljam a helyem.

Előre is köszönöm válaszotokat.

rbox e-mail | 2005-11-22 19:06:01 | 10.
TE MEG KI VAGY?
Miért ütöd bele az orodat olyanba amiről fagalmad sincs?!!
Élőbb olvasd el a vonatkozó jogszabályokat(www.lemezlovas.uw.hu) és utánna nyisd ki a szádat!
Jobban teszed, ha nem uszitod egymás ellen a két debreceni csapatot,mert nagyon megjárod!
(volt egy srác aki töllünk átmenet Gyallaiékhoz, és amikor gabi megtudta, azonnal kirugta!! A szerkeverőket senki sem szereti!)

Egyébként a beírásod megvalósítja a BTK-s becsületsértés vétségét, emiatt a holnapi napon feljelentést teszek ellened a debreceni rendőrkapitányságon!

Az pedig egy szemenszedett hazugság, hogy OSZK tanfolyamot kell végezni!!
(nézd meg a 9/2002 NKÖM rendeletet!)

Én nem tudom, hogy te ki vagy, azt majd a rendőrök kinyomozzák, de azt sejtem,. hogy eléggé siralmas alak lehetsz!!!!

Akit érdekel a HIVATALOS HATÓSÁGOK ÁLLTAL OKTATÁSRA KIADOTT ENGEDÉLYÜNK ÉS AZ NKÖM MINŐSÍTÉSE AZ BIZELOMMAL KERESSEN FEL MINKAET!
(WWW.LEMEZLOVAS.UW.HU)


Előzmény: N54 (9.)
N54 e-mail | 2005-09-29 12:18:00 | 9.
R-box milyen oktató vagy te?
Mert hogy a lapod siralmas az biztos - Dj Daemon
hmm kiaz?
Jobb lenne ha nem vágnál át senkit - mert ezt a maszlagot senki nem eszi meg. Ha annyira nagy vizsgáztató vagy emilíts már a lapodon valami érdemleges referenciát is, mert eddig még egyik bulidról sem halottam.
Már ha valaki oktatni akar ebben a szakmában akkor legalább valami háttere legyen.
Én azt mondom ha vizsgázok akkor előtte Borbély Sanyiéknál csinálom a tanfolyamot - az övéké tiszta, és nem hiszem ,hogy az Alexsessaion nevet Db-be valaki nem ismeri.
Csak annyit tudok ajánlani mindenkinek ,hogy kerülje az R-box-ot.A tiszta út a legrövidebb.
Amúgy meg a debreceni tanfolyam csak 5000ft több, de az eredmény biztos. Hozzá kell tennem aki OSZK-s tanfolyamot nem végez az nem is vizsgázhat.

rbox e-mail | 2005-05-14 16:29:07 | 8.
Helló!

Államilag Elismert OKJ-szerinti(OKJ-52841901, Hanglemez-Bemutató) DJ tanfolyamok folyamatosan egész évben!

Nem iskolás hallgatóknak a képzés helye és a lakóhely között 90%-s utazási kedvezmény!

Érdeklődni: 06 70 638 39 50

www.lemezlovas.uw.hu
www.rboxstudio.atw.hu
lemezlovas@axelero.hu

David92 e-mail | 2005-04-30 09:26:01 | 7.
Hány évessen lehet letteni a dj vizsgát???Irjatok

M. FORCE e-mail | 2005-04-15 11:44:14 | 6.
DJ SULI - DISC JOCKEY TANFOLYAM
www.m-force.hu
A TÍZ ÉVES M. FORCE MŰVÉSZETI ISKOLÁBAN.

-Ha úgy érzed a diszkózás világát Neked találták ki és érzel magadban elég ambíciót, imádod a zenét és az emberek szórakoztatását tűzted ki célodnak, de még nem rendelkezel elég tapasztalattal, esetleg nem vagy biztos a tudásodban, vagy egész egyszerűen még soha bele sem kóstoltál ebbe a világba, de nagyon szeretnél, akkor
NE HABOZZ!

Jelentkezz, és nálunk megszerezheted a kellő tudást, hogy megvalósítsd álmaid célját, vagyis:
Te is SZTÁR DJ legyél!

A DJ munkája nem csak a mixelésből áll, a tanfolyam során megismerkedhetsz a szakma minden apró részletével és ágával, hogy egy komplex tudás birtokában léphess az éjszakába!

Ha tehetséget érzel magadban, bátran
JELENTKEZZ MOST! ! !

M. FORCE INFO: 30/9 896-041.

M. FORCE e-mail | 2005-04-15 11:42:05 | 5.
DISCOTÁNC TANFOLYAM
GO-GO TÁNC TANFOLYAM
A TÍZ ÉVES M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLÁBAN.

www.m-force.hu
AZ M. FORCE 10 éves múltra tekint vissza.
TÁNCISKOLÁNK különböző egyéni kéréseket is figyelembe véve, képez lányokat és fiúkat egészen 18-50 éves korig.

EGY LEHETŐSÉG és SEGÍTSÉG a TÁNCOLNI VÁGYOKNAK;
- hogy egy elszeparált, jó hangulatú családias légkörben lazíthasson, fel frissülhessen,
illetve az aktuális tánc irányzatokkal megismerkedhessen, elsajátíthassa,
vagy akár megtanulhassa a csábítás trükkjeit, fortéjait, és meglephesse
PÁROJÁT EGY IGAZÁN IZGALMAS ÉS EMLÉKEZETES TÁNCCAL;
-hogy TÁNCOS VÁLHASSON BELŐLE;
-avagy tudását, TÁNCOSKÉNT szakmai szinten a színpadon is kamatoztathassa. TEHETSÉGKUTATÁS

Különböző stílusú táncok; DISCO TÁNC, GO-GO TÁNC, EROTIKUS TÁNC, SZTRIPTIZE.

Ha tehetséget érzel magadban, bátran
JELENTKEZZ MOST! ! !

www.m-force.hu

M. FORCE INFO: 30/9 896-041.

levikiraly e-mail | 2004-03-31 18:02:03 | 4.
Van itt mo-on dj suli
veRYHARD(wier) e-mail | 2004-01-27 18:33:24 | 3.
Aki igazán ki akarja próbálni magát DJ-ként, az menjen fel a www.redbullmusicacademy.com-ra és pályázzon!
Dj Homacika e-mail | 2004-01-18 17:56:54 | 2.
Na írjatok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dj Homacika e-mail | 2004-01-18 17:56:17 | 1.
Valajki Írjon már!!!!!!!!!!!!!!

1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.