Click to Visit
Club - Gigi D'Agostino
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-11-24 19:32:17 | 4.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Gab09 e-mail | 2007-04-10 15:41:58 | 3.
Császtok, én is rajongó vagyok, de nem tudok roluk semmit, némi felvilágosítás jóljönne..
SuperNóra e-mail | 2006-05-28 11:56:38 | 2.
Gigi D'Agostino Magyarországon
2006.július 4-én
a sárospataki Highlander Music Hall-ban

http://forum.gigidag.com/forum/uploads/photoalbum/SuperN%F3ra%5Cplakat6_0704j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Előzmény: SuperNóra (1.)
SuperNóra e-mail | 2005-11-16 19:07:01 | 1.
Sziasztok ! Én még új vagyok errefelé :) Nóra vagyok, és már 6 éve Gigi D'Agostino-rajongó. Azért hoztam létre ezt a topicot, mert láttam, hogy nem beszéltetek még róla (bár minden topicot tüzetesen nem vizsgáltam át)...
Szóval, nem tudom, mennyire vagytok képben a legújabb kiadásaival kapcsolatban. A legtöbb ember fejében Gigi úgy van jelen, mint La Passion, meg L'Amour Toujours.

Nem akarok okoskodónak tűnni, de nem tudom, ki mennyire van napirenden Gigivel kapcsolatban..
és igaziból egy kis segítséget szeretnék érni, de erről majd később :)

Kezdeném azzal, amit már több helyen megkaptam:
Sokan egyslágeres majomnak tartják Gigit, holott 1993-ban adta ki első EP-jét, és onnantól nem volt megállás. 1999-ban adta ki a már ismert L'Amour Toujours album, ami meghozta számára az európai áttörést, így Magyarországon innentől kezdve beszélünk Gigi D'Agostino-ról. Igaziból ez a 2000-2002-es időszak volt az, amikor európai babérokra tört, klipeket adott ki, stb, de mivel itton csak azokat a számokat játsszák, amiből klip készült, a későbbiekben itt már nem foglalkoztak Gigivel. PEdig nem hagyta abba a zenélést, sőt !
Na most egy kicsit kirészletezem...
Kezdjük talán 2003-tól.
2003-ban adta ki Gigi az Underconstruction1 - Silence EP-t, ami a Silence c. dalt tartalmazta, ezt gondolom sokan ismerik. Amit viszont kevesebben tudnak, az az, hogy 2003-ban Giginek volt egy rádióműsora a RIN-ön, Il Programmino címmel. Ez a műsor volt az, amelynek során Gigi zenéje ISMÉT hatalmas változáson ment keresztül. Még 2003-ban kiadta az Il Programmino legsikeresebb számaiból készült compilation-t.
Illetve, 2003 volt az első év, amikor Gigi egész nyáron Riminiben az Altromondo diszkóban játszott, és ennek emlékére is lett egy compilation CD.
2004:
Ez az év leginkább az Undercinstruction-sorozatról szólt, aminek az első része már 2003 év végén megjelent. Ezek csak EP-k illetve albumelőzetesek voltak, volt még pár single (Molly-val és Pandolfival, ezeket szintén sokan ismerik). Ezen a nyáron is játszott Gigi az Altromondo-ban, és egy dupla CD-s compilation-t is kiadott, ami hihetetlen jó lett, és az első CD egy az egyben a Gigi által megteremtett új stílus, a lento violento-ról szól. (lento violento= lassú erőszakos, ez inkább a techno-ra hasonlít, de valami egészen más)
2004 őszén a Laboratorio sorozat kezdődött a NoiseMaker compilation - Laboratorio1-gyel.
Ezután jött a Benessere 1, ami nagyon nagyon nagyon nagyon nagy ! Dupla CD-s, lento violento és egyéb stílusok hatalmas kavalkádja, ajánlom mindenkinek :) Ezután pedig a már ismert L'Amour Toujours II következett (látjátok, mennyi minden van, ami a magyarországi kiadások között is megjelent ? mégis azt írták a L'Amour Toujours II-re, hogy Gigi visszatért..Pedig meg sem állt a munkával..)
A 2005-ös év....na ez hatalmas ! Kezdődött három vinyl-lel, a Movimenti Incoerenti 1-2-3-mal, és a Wellfare single-vel. Ezután jött a Laboratorio 2, majd nem sokkal később a Laboratorio 3.
Gigi ezen a nyáron is játszott az Altromondo-ban, és több újdonság volt, mint eddig bármikor (én is ott voltaaaam !)
Júliusban indult egy rádióműsora az olasz M2O-n, Movimenti Incoerenti (Tribe) címmel (3 hetente csütörtökön van)
Illetve szeptember 10-én indult ugyanezen az adón még egy rádióműsora, az Il Cammino di Gigi D'Agostino, ami minden szombaton 19:00-tól van.

Nemsokára megjelenik az új duplalemezes albuma, a Some Experiments, készülődik a Lento Violento compilation, a Laboratorio 4, és egy lemez, ami 1995-2005 munkáit összegzi.

Ezen kívül a napokban jelent meg Orhestra Maldestra (ez Gigi egyik project-je ..basszus, ezekről el is felejtettem írni !!) szóval Orhestra Maldestra - Minestra EP vinyl formában, ill. holnap jelenik meg az Officina Emotiva -Like a prayer EP (vinyl) (ez Officina Emotiva is egy project).Ja, meg az Uomo Suono- Cammino Contento vinyl. Valamit úgyis elfejlejtettem..

Szeretnétek, hogy ez miiiiind mind Magyarországon is megjelenjen ?
Indítottam egy kis közvélemény-kutatást a weboldalamon , szavazzatok :) Nézzetek szét, van teljes diszkográfia, életrajz, az összes project összeszedve, mindent megtudhattok Gigiről...

w w w.supernora.gportal.hu

Üdv,

Nóra



1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.