Click to Visit
Club - Hallásvédelem! Zúg a füled?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-01-24 17:02:05 | 2.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

MusicSafe4life e-mail | 2011-01-31 19:39:28 | 1.
Sziasztok!

---->Sokat zenéltek? Hosszabb zenélés után el tompul a füled? Esetleg zúg? Partyk után több napig zúg a füled? Itt a meg találtam a megoldást! A www.füldugó.hu által teljesen helyre jött a hallásom.

Itt van a tesztem: Megéri védeni hallásunkat


Az utóbbi 5-6 évben nagyon elmerültem az elektronikus zene mélységeiben.Az elején csak kostólgattam a különbözö stílusirányzatokat, gyüjtögettem a zenéket és egyre jobban foglalkoztatott ezeknek a zenéknek a mixelése, variálgatása és készítése.Mára már nem telik el napom a zenélés valamilyen formája nélkül. Nagyon élvezem ezt csinálni valahogy a zenével eggyé tudok válni.Ez egy hatalmas élmény de meglett ennek sajnos a veszelye is. Mivel már hosszabb ideje mindennap zenében élek a jobb fülem túl érzékeny lett. Egy pár órás otthoni kis monitorhangfalak közötti gyakorlás után a fülem enyhén elkezdett fájni.Akkor még nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet.

Hétvégénkét különböző rendezvények után mindig egyre erősödő fülzugásom volt. Volt, hogy a fülem két napon keresztül zúgott és a jobb fülem minden hangos zajra besípolt. Nagyon megijedtem, elmentem egy hallásszürésre. Ott javasolták, hogy pihentessem a dolgot és kaptam egy szivacsfüldugót. Nem vettem túl komolyan mert kicsit kényelmetlen volt. Nem foglalkoztam túl sokat egy ideig a hallásom védelmével,valahogy elviseltem a kellemtlenségeket.Múlt év oktoberében egy nagy, magyarországi elektronikus zenei fesztiválon megelégeltem ezt a dolgot… ugyanis három napig a fülem teljesen külön életet élt… alig hallottam valmit. Ekkor találtam rá hála Istennek a füldugó.hu-ra és résztvehettem a Music Safe Pro tesztelésében.

Mikor a kezembe vettem először a füldugót , nagyon elcsodálkoztam mert nem gondoltam volna, hogy ennyire puha és kifinomult anyagból van. A behelyezése meglepően egyszerü. Az implikátor segítségével pár pillanat alatt bent van és egyböl illeszkedik is. A szivaccsal ellentétben a Music Safe Pro kellemes testhömérsékletre lágyuló anyaga teljesen illeszkedik a fülhöz. A füldugóhoz jár 3 külöbözö védelmet nyújtó zenecsillapító szürő a fehér=alacsony|ezüst=közepes|arany=magas védelmet nyújt.. A tesztemet a fehér szürövel kezdtem. Gyorsan és könnyedén behelyeztem a füldugót Volume UP! és egy páratlan tapsztalatban volt részem a füldugó a zenét abszólút kellemesre szürte a zene amit átengedett nagyon kellemes volt épp elég magas és épp elég mély hanggal. Teljesen más érzés úgy zenélni, hogy tudom nem lehet baja a fülemnek akár mennyit is zenélek nem lesz „tompa“ a fülem. Alig vártam már a hétvégét, hogy élesben is tesztelhessem a füldugót .Az ezüst és az arany szürőt is kitudtam próbálni. Hihetetetlen élmény volt egy új dimenziót nyitott nekem a Music Safe Pro a zene élvezése térén.

A kellemtelenül magas hangok és enyébb torz vagy zavaró hangok teljesen ki lettek szürve, így még felszabultabban tudtam élvezni a zenét. Ez a hétvége után elhatároztam hogy a Music Safe Pro nélkül semmilyen hangosabb zajnak nem fogom többé kitenni a fülemet. Még egy nagyon pozitív dolog az ,hogy a Music Safe a beszédhang tartományát nem szüri ki így akármilyen rendezvényen megérthetjük ha beszélnek hozzánk. A füldugóhoz járó Travel Boxxal bárhova is megyek zenélni vagy bulizni minidg velem lesz.


www.fuldugo.hu ----- A hallás érték-----


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.