Click to Visit
Rock - Anouk
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

babyfan e-mail | 2006-12-23 10:56:43 | 24.
www.babylonmusic.hu

http://www.babylonmusic.hu/download/egyebmp3/elindulok.mp3

kakapanna2 e-mail | 2006-12-05 01:05:30 | 23.
Én leszek kiváncsi hogy mennyi véred folyik majd te niggerek kurvája.

Előzmény: kakapanna (22.)
kakapanna e-mail | 2006-12-04 21:33:59 | 22.
huzzá má a gecibeeeee!!! ki kiváncsi rád????

Előzmény: Netu (21.)
Netu e-mail | 2006-12-04 21:13:28 | 21.
No, de miért is ne? Lehetne akár egy Anouk Fun club keretein belül is. Aki akar, késztetést, tehetséget érez magában, hadd próbálja ki! Én már próbáltam, óriási dolog Anouk dalokat játszani. Nem baj, ha nem olyan jó, mint az eredeti, de ha igen, az még jobb.

Szóval, mi ezzel a baj?


Előzmény: kakapanna (20.)
kakapanna e-mail | 2006-12-04 17:59:06 | 20.
nehogy zenekart csináljatok!!!!!

Előzmény: Netu (19.)
Netu e-mail | 2006-12-04 10:35:55 | 19.
Szia, SeraS!

Ha ennyire imádod, és esetleg még tudod is énekelni Anouk dalait, javaslom, szervezz zenekart! Basszusgitárra van jelentkező!

Az ajánlat komoly, gondold meg, és jelezz, ha érdemes róla beszélni!

Anouk legyen veled!


Előzmény: SeraS (18.)
SeraS e-mail | 2006-09-02 08:45:27 | 18.
Á, gyerekeeek!!

Én iszonyatosan szeretem ezt az őrült nőszemélyt... Eszméletlen. És tudjátok, énekelni is imádom, csak zenekar híján elég érdekes... Lepjetek meg szülinapomra egy dallal...:)


És annyira jó, hogy ennyien szeretjük.

(mail!!!)

Sisinyi e-mail | 2006-08-09 11:56:17 | 17.
Szia Dorka!

Hát én a DC++-ról szedtem le őket..:)
Ott fenn van az öszes..:)
Képzeljétek a hivatalos honlapjáról : www.anouk.nl megrendeltem egy anouk csomagot...vagy nem tom mi az..áll egy Anouk-os pólóból, öngyújtóból, mobiltartóból és adnak még hozzá 2 Anouk cdt is, amin élő felvételek vannak..:):):)
Jah és ha kiváncsiak vagytok klippekre a www.youtube.com-on csomó van!csak írjátok be a keresőbe, h Anouk.
Amit nagyon ajánlok a 3.oldal környékén, vagy talán ott, a More than you deserve-es élő konci..nem a pár mpesek, hanem a 4 perc körüli.Az nagyon jó!
Jah és Postmannel van egy duettje, az is nagyon jó!A címe:Down hill

Nah pusza!

Dorkaaa e-mail | 2006-04-25 12:59:56 | 16.
Szia Sisinyi!
Én is imádom Anoukot! Az egyik barátnőm mutatott tőle pár dalt. Azóta szinte mindig azokat a dalokat hallgatnám... Azt írtad, hogy neked az összes száma megvan. Te azt honnan szerezted meg? Szükségem lenne rá.
Szia!


Előzmény: Sisinyi (14.)
Netu e-mail | 2006-03-15 19:45:19 | 15.
Szia Sisinyi!

Én sem hittem volna, hogy amikor Anouk dalokat keresek a neten, komplett rajongótáborra lelek...

Én Netuschill Imre vagyok a Grand Jeté zenekar (www.grandjete.uw.hu) basszusgitárosa, és rögtön két okom is van, hogy visszaírok neked:

1. Mi tervbe vettük, hogy játszunk Anouk-ot, és két számot már próbálunk is, így az elkövetkező fellépéseinken ez hallható lesz. (Everything, Margarita Chum)

2. Elképzelhető (én szeretném), hogy játszunk több Anouk slágert is, többek között ezért is szeretnék több számot megismerni a hölgytől

Ez egy kicsit ingyen reklám is, a többit megírom az emiledre


Előzmény: Sisinyi (14.)
Sisinyi e-mail | 2006-01-17 17:39:30 | 14.
Sziasztok!

Hihetetlen...
Eddig kb 3 embert ismerek, aki hallott már Anouklról...nem hittem volna, h ennyien vagyunk, akik rajonganak érte...
Nincs köztetek olyan, aki zenél és szeretne tőle számokat megtanulni, meg esetleg terjeszteni az igét a "tudatlanoknak"??
Én több, mint 1 éve dobolok és próbálok olyan együtteset keresni, akik szintén szivesen játszanának Anouk-ot(, Guano Apest, No Doubt-ot).
Ha valakit ez érdekel,vagy ismer olyat, akit ez érdekli, akkor vegyen légyszi vegyen fel MSN-en(bpleandgee@freemail.hu), ha van neki, vagy írjon mail-t(bpleandgee@gmail.com).
Jah és persze ezt meghálálom, me "sajna"már az összes számát megszereztem, szóval, ha vkit érdekel el tom küldeni, tehát emiatt is felvehettem mesére.Azé írtam, h sajnos, me má nagyon várom az új albumát..:)
Egyébként nem tudja vki, h a közeljövőben nincs-e tervbe Anouknak, h eljöjjön Mo.-ra is, h megmutassa az igazi, igényes zenét a közép-európaiaknak??
Köszi Pusza

blackeyed e-mail | 2006-01-04 20:03:36 | 13.
syastok!!!

Nekem csak az update albumuk van meg, de a többi is kéne, szóval ha van olyan kedves Mberke, aki Lárulná honnan le7 letölteni még számokat v Setleg átküldené nekem msnN keresztül, annak örülnék naon, de más zenéket is cserél7ünk, szép gyűjteményem van, csak sajna nem az Anouktól!!!
b.molko@freemail.hu (msn is ez)
Lőre is kösy:)))

gonsoz42 e-mail | 2005-09-12 16:23:28 | 12.
sziasztok!

mit is mondjak, odavagyok érte... ide nézzetek el, készül valami:

http://anouk.fpn.hu

"Now I believe that what I used to think was a lie
Is really alive
Now I can see there’s only one place to reach
Only one thing to preach and that’s the highest.."
Kb. ennyit tudok hozzátenni.

Szegolas e-mail | 2004-10-10 13:32:17 | 11.
Hello!

A párommal már évek óta Anouk fan-ok vagyunk! így ha egyszer lesz "normális fan-topic" akkor ott a helyünk!!!
Kb 4 éve tettünk szert az ELSŐ és azóta is kincsként örzött " Together Alone" albumra Olaszországban. (Itthon még olyat sem találtunk aki esetleg ismer v.kit aki hallott már róla)
Az azóta eltelt idő alatt begyűjtöttük az albumokat: Together..., Urban So...,Graduated Fool,Update, és néhány szám különböző koncertekről(Urban)
Ha v.ki tud még egy _két számunkra ismeretlen albumrol kérem jelezze!!!

Sajnos Anouklról mi sem tudunk semmit,de látva hogy nem vagyunk egyedül, a "körmére nézünk" e remek zenekarnak!

Ui. Már jónéhány barátunkat mi is "megfertőztünk"!


Előzmény: Se'Ga' (1.)
nagykati e-mail | 2004-06-07 08:52:51 | 10.
Szia!

Voltál a koncertünkön?????Mert nem jöttél oda!Szóval?
HA nem, nem baj úgyis lesz még rá alkalmad.
Én ismeret a Republicát, és ők cseppet sem fiatal együttes, van már jó néhány albumuk.A zenekarral szeretnénk majd egyszer játszani tőlük egy számot(vagyis én szeretnék), meg Anoukot is R u kidding me-t!!Az olyan jó kis happy nóta!
Most lépek, mert megyek tanulni!
puszi
KATI
hallgass még Die Happy-t, ők is nagyon jók na és persze a nagy best a GUNO APES!!!


Előzmény: Se'Ga' (9.)
Se'Ga' e-mail | 2004-05-29 23:45:16 | 9.
Szia, nagyon örülök válaszodnak.Nos Szekeres Adrienn infokat köszönöm, nem hiszem hogy most nagyon aktuális nekem, de kiváncsi voltam, nos jelentkezz csak a tehetség kutatóba, de ha befutsz azért emlékezz rám , meg néha eressz meg egy e-mailt:)Komolyan mondom, netre gyere majd.
Nagyon elsötétedett közben itt a lámpa mindegy.
Nos koncertetekre lehet hogy kikuszok akkor, és majd mondjuk utána ha van egy kis időd dumálunk vagy valami:)Amugy nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem mondjuk nemcsak 5 ember szereti anoukot ebben az országban olyan jó lenne előkeriteni a a többieket is.Csak hát mint mondtam, meg itt mondani szokás, zene zombik közt vagyunk.
Nah mára ennyi, irj, pusza


Előzmény: nagykati (8.)
nagykati e-mail | 2004-05-28 14:24:09 | 8.
Hali!

Újra itt vagyok, vagyis még mindíg!
Szóval az Adrient úgy sinertem meg, hogy már egy jó ideje jártam különböző énektanárokhoz(egyik rosszabb volt mint a másik),és a barátomék szomszédja egy nagyon nagyon jó énekes aki mondta, hogy menjek el a Színművészeti Eygyetemre,és ott keressem Kővári Juditot, mert ő vállal magántanítást is(ő a musical szakosokat tanítja).És a Judit az Adrien tanára is.Na szóval a Juditnál nem volt hely de mondta, hogy hívjam fel Adrient mert ő is ugyan azt a módszert tanítja.Felhívtam és el is vállalt, akkor csak 3 hónapot tudtam járni, mert szült(ez tavaly év elején volt)de júlisitól már nyomatjuk hetente.VAlamit nagyon lát bennem a csaj mert mindenképp ragaszkodott hozzá, hogy jelentkezzek a manapság nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutatóra ami a TV2-n megy.Szóval most itt tartok.Ja, van egy bandám a nevünk ACID RAIN és ha Bp-i vagy gyere le július 3.-án a Rézmálba, mert ott játszunk(Marcibányi téren van).Ja Adrien-nél 2300 Ft egy óra, kicist húzós, de máshol is ennyi.
puszi


Előzmény: Se'Ga' (7.)
Se'Ga' e-mail | 2004-05-27 16:38:55 | 7.
Szia Kati,
nagyon örülök hogy végre írt valaki, mert szerintem hónapok óta ez volt az első hozzászólás.Nos a két együttest amit mondtál nem ismerem, de Guanot persze igen, mondjuk nem szoktam hallgatni..úgy szeretem őket.
Neked nagyon-nagyon jó hogy énekelhetsz..én is nagyon szeretnék majd talán egyszer.És ha nem baj hogy megkérdezem, hogy lehet egy ilyen tanárt megcsipni, hogy Szekeres Adrienn? És ha nem mégnagyobb gond, hogy megkérdezem, mennyit kell lepengetni nála egy óráért...meg télleg szal, hogy hogy kerültél hozzá....
Nos én nem tudom mi van ezen a kula honlapon, mert annyira zombi itt mindenki, hogy hihetetlen...mit tom én irtam- e korábban 16 éves gimnazista vagyok...és amúgy akiknek én is így mutattam Anoukot, azoknak is tetszett nagyon.
Nos az akivel itt egy két üzenetet váltottunk a topicban eltűnt egy ideje, szóval most csak ketten vagyunk remélem azért te tovább maradsz.
Nah mára ennyi, puszi és írj


Előzmény: nagykati (6.)
nagykati e-mail | 2004-05-25 10:57:27 | 6.
Sziasztok!

Végre találtam valamit itthon is Anoukról! Nekem már elég hosszú ideje Anouk a nagy kedvencem, és eddig még magamon kívül és egy énekes "osztálytásrs"srácon kívül nem nagyon hallottam mástól hogy szertné.És most egyszerre két ember is...lassan gyűlünk!!!:)
Magamról annyit, hogy én is énekelek, van is egy zenekarom az Acid Rain.Mi mondjuk inkább Guano Apes-es zenét játszunk(nekem ők is a nagy kedvenceim, meg persze Sandra Nasic az énekesnőjük akinek mellesleg ma van a 28. szülinapja,ezúton is boldog szülinapot Sandra).Én is szeretem Skunkot, és van még két olyan együttes akikre kíváncsi vagyok, hogyismeritek-e:Die Happy(ők is németek mint a Guano), és a kanadai Mollies Revenge.Ja, én 20 vagyok és Bp-i.
Az osztálytárs srácot azért írtam idéző jelbe, mert a sráccal egy énektanárhoz járunk(nevezetesen Szekeres Adrien, aki szerintem itthon a legjobb).
Mostmár megaléapíthatjuk az anouk klubbot, mert én mutogattam emberkéknek Anoukot és mindenki odavolt tőle(Szekeres Adrien is, azt mondta Anouk nagyon jóóóóó).
puszi nektek

Se'Ga' e-mail | 2004-04-08 10:44:01 | 5.
Hello Niobé,
először is had mondjam el,hogy örülök hogy betudod pötyögni a nevemet,nekem nem mindig sikerül bejelentkezésnél:)Nos a zenéről alkotott véleményedet osztom,mert zene nélkül nem is tudom mit tennék magammal.És ez a "zenei zombi"-kifejezés szerintem abszolút jellemzi azt, hogy Mo. mennyire levan maradva.Had mondjam el hogy meyire ideges leszek, amikor 6odszorra látom ugyanazt a klippet 2órán belül Britneytől vagy valaki hasonló teljesen populáris embertől.
Például most mond meg VIVA-n szerinted mikor fognak leadni egy Anouk vagy egy pl Alanis Morisette klippet? Nos szerintem minden szökőévben egyszer.
Egyébként nekem még nagy kedvenceim: Alanis Morisette,Skunk Anansie, Skin, Placebo, régebben nagyon szerettem a Savage Gardent is Darren Hayest, de az r'n'b is rendkívül közel áll a szívemhez főleg Mary J. Blige..de van még rengeteg rnb kedvenc.És még rengeteg együttest kedvelek. Cramberries-t(asszem így kell leírni, most hirtelen nem tudom) én is nagyon szeretem.Evanescence-t meghallgatom. Viszont gondolom ismered a Cardigans-t..na hát ők..na őket is nagyon szeretem. Egyébként van egy Skunk Anansie-Skin, egy Republica, egy The Cardigans és ugyebár Anouk topicom szal ha kedveled valamelyiket becsatlakozhatsz, mert eléggé halódik mind csak a Skunk "indult be".
Írtad hogy volt együttesed..tök jó neked..én is tökre szeretek énekelni.És végülis miért lett vége? Volt fellépésetek is valahol? Nevetek?
Biztos tök érdekes lehet egy ilyen együttesben játszani, főleg hogyha az ember olyan embereket talál maga mellé, akik ugyanazt a zenét kedvelik amit te.És ők is szerették Anouk-ot?
Nah jó megyek mert idióta húgom egy kicsit fölcseszte az agyam...itt veszekszünk már fél órája.
Remélem ma még jössz, mert szerintem én még jövök este felé.
Szióka:)

Niobé e-mail | 2004-04-07 06:33:50 | 4.
Szia Se'Ga'!
Örülök, hogy válaszoltál, és sajnálom, hogy ilyen elcsökevényesedett fülü emberekkel vagyunk körülvéve...tudod akinek nehéz a felfogása annak elég egy egyszerű szöveg mondjuk a szerelemről, meg ilyesmi...nekem nem elég, és nem elég az egyszerű dallamvilág sem...Anouk tehetséges, jól énekel egyszerűen jól csinálja az egészet, csak szerintem mi itthon vagyunk elzárkózva az inyencségek elől...sajnos külföldön Anouk zenéje nem számít annak, magyarul le vagyunk maradva.Erről nagymértékben tehet a média is, hiszen ha megfigyeled csak a slágerek jönnek át, a dum-dum-cicc zenék...az igazán értékes zenészek meg nem kapnak elég nyílvánosságot...Lehet velem vitatkozni, de nekem ez a véleményem...
Magamról? 23 éves szintén lány vagyok. Imádom a zenét, ez az életem...sajnos három év után feloszlott az együttesem, tehát most haldoklom...Nekem még nagy kedvencem a The Cranberries, és az Evenescence...többekközt ezeket is énekeltem, meg Anouk néni számait...Nem tudom elhinni, hogy Zenei Zombik között élek...:))


Előzmény: Se'Ga' (3.)
Se'Ga' e-mail | 2004-04-06 18:08:24 | 3.
Hello kedves Niobé,
nos nem tudom föltűnt-e,de elég vicces hogy az első tényleges hozzászólás tőled származik és majdnem egy évvel a topic indítása után szal ez szerintem szánalom...amúgy még az is vicces hogy épen asszem 3napja gondolkodtam hogy leveszem a kedvenc listámról, mert reménytelen.
Nos én egébként 17leszek nem annyira sokára és nem ismerem szerintem annyira jól Anouk munkásságát, mint te de hogy nagyon-nagyon szeretem az tuti biztos.Nem tudom hogy hűséges topic társra akadtam-e ..csak remélni tudom..de azt azért elhiheted,hogy mikor beléptem a kedvenceimhez..valami furcsa volt..mert nem így szoktak lenni a számok..mármint Anouk neve mellett valami furcsán görbülő szám volt.
Mondanál majd magadról néhány szót nemed korod?
Én jány vagyok..nem tudom első indító levélben írtam-e már..lehet nagyon régen volt.
Nos remélem jössz még erre.
Addig is szia és légy üdvözölve az immáron két személyes Anouk fan-clubban:)


Előzmény: Niobé (2.)
Niobé e-mail | 2004-04-06 07:10:49 | 2.
Szióka!
Nagy rajongója vagyok Anouk-nak.Nem sokat tudok én sem róla, de a zenéjét nagyon ismerem.Ha jól tudom a dobos a kedvese.Régen mindent összegyüjtöttem ami vele kapcsolatos...van lemezem tőle..stb.Szerintem több népszerűséget érdemelne Magyarországon...


Előzmény: Se'Ga' (1.)
Se'Ga' e-mail | 2003-05-26 17:59:05 | 1.
Hello!
Várok mindenkit,aki ismeri és szereti Anoukot.
Jómagam csak nemrégen(pár hónapja) kaptam rá a zenéjére,viszont amit eddig hallottam az nagyon is tetszett.Nos nem sokat tudok Anouk munkásságáról és életéről ezért ilyesmi információkból is felvilágosításra szorulok majd.Nem tudom az országban mekkora népszerüségnek örvend.Jó lenne egy normális fan-topicot létrehozni így várok sok szeretettel mindenkit,remélem azért majd összegyűlünk.Kérek minden újat hogy írjon pár sort arról hogy hogyan találkozott Anouk zenéjével és mennyi infót tud róla.:)
Előre is köszi...hello:)


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.