Click to Visit
Rock - TAGOKAT KERESÜNK EGYÜTTESBE
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

ww95 e-mail | 2012-07-20 18:10:18 | 175.
Sziasztok! Budapesti metalbanda keresi dobosát és jó hangú fiú énekesét!(15-18 év) részletek: gameover95@freemail.hu
negral e-mail | 2012-07-12 18:46:55 | 174.
Több éve működő debreceni pagan metal zenekar keres dobost.
Fontos: saját cucc, komoly hozzáállás.
Infó: www.myspace.com/maeotismetal
Érdeklődni lehet: maeotismetal@gmail.com
Somoskői Viktor (20)321-73-80

BlackBird e-mail | 2012-07-03 08:11:25 | 173.
Kedves Gitárosok!
(Illetve mindazok, akiknek szabadkapacitású gitáros ismerősei vannak!)

Lehet, hogy rád (vagy a közvetítő segítségedre) van szükségünk!
A budapesti Black Bird zenekar szólógitárost keres!
Sok saját szám, hosszú koncert tapasztalat áll a zenekar mögött.
A csapat nyitott új ötletek, új irányok felé, a tagok érdeklődése a rock-metal palettán elég széles.
A felállás dob, basszus, ritmusgitár, ének + a hiányzó szólógitár.A banda 25-35 közötti kor intervallumba eső tagokból áll, a leendő jelentkezőket is elsősorban ebből a korcsoportból várjuk.
A kortól fontosabb viszont, hogy olyan embert keresünk, aki a biztos gitártudás mellett a dalírásban, zeneszerzésben is jeleskedik!
A Vágóhídon bérlünk próbatermet, általában heti egy hétköznap este szoktunk próbálni.
Infók a zenekarról (bár kissé régen frissült), meghallgatható számok itt találhatók:
http://www.blackbirdmusic.hu/
Amennyiben a keresett személyben magadra (vagy egy cimborádra) ismersz, jelentkezz ezen az e-mail címen:
black.bird.zenekar@gmail.com

bulint14 e-mail | 2012-06-21 20:04:07 | 172.
Sziasztok! Szeretnétek egy újonnan alakult energiadús, pörgős rock zenekar tagja lenni?
Ritmusgitárost és basszusgitárost keresünk. Ha elmúltál 16, budapesti környékén laksz,
kellőképpen tudod használni a kütyüd(hangszered) és elég tökösnek érzed magad zúzni velünk,
mindenképp keress meg!

Elérhetőség: greenapples@freemail.hu

autonomiape e-mail | 2012-06-08 12:03:20 | 171.
Budapesti nemzeti rock zenekar keresi dobosát. Teljesen felszerelt saját próbaterem és koncertek adottak. Info: nemzetirockbudapest@gmail.com
Miia e-mail | 2012-05-09 19:20:34 | 170.
Helló ^^
Olyan akusztikus gitáron játszó fiút/lányt keresek Veszprémben és környékén (kezdetben duóban, később esetleg zenekarban), akinek komoly szándékai vannak a zenéléssel. Főleg alternatív rock párti vagyok, de zene terén majdnem mindenre rávehető vagyok :)
Pár zenekar, akik meghatározzák a zenei tevékenységemet: 30 Seconds to Mars, Papa Roach, Linkin Park, Escape the Fate, Bullet for my Valentine, Stone Sour, Silverstein, Blessthefall, Avenged Sevenfold, Nirvana, Sum 41, A Day to Remember, Three Days Grace és még sokan mások ^^ Szóval ha van elég elszántságod és kitartásod, meg persze szeretnél együtt zenélni egy olyan hiperjófej emberrel mint én (facemoment :D) akkor írj mailt > diudisu@freemail.hu :) az msn-em ugyanez, csak hotmail-es ^^ Pusz_ Miia

Kreee e-mail | 2012-05-09 12:44:47 | 169.
Sziasztok!

19 éves pesti lány vagyok és remélem itt találok néhány zenészt, akik szintén szívesen zenélnének egy csaj rockzenekarban :) én gitározom, főképpen a ritmusgitáros szerepét tölteném be, tehát kéne még énekes, dobos, basszeros és még 1 gitáros :)

Írjatok nyugodtan a peeve1023@yahoo.com e-mail címre :)

Szász Béla e-mail | 2012-04-28 13:52:49 | 168.
Sziasztok!

Elsősorban indy és pop rock stílusban (de hosszútávon alkalmazkodnánk egymáshoz) dögös hangú énekesnővel bandát szeretnénk alapítani Budapesten.

Szeretnénk, hogy a leendő banda tagjai együtt fejlődjenek, ezért nem profi, de tehetséges szóló, és bassz gitárost keresünk saját szerkóval, továbbá szükség lesz egy billentyűsre is (ha nincs szintitd, megoldjuk), no és kell még egy dobos is... A kezdéshez. Srácok, csajok jöhetnek!

Elég jó kapcsolatokkal rendelkezünk a média terén, így ha a banda életképes lesz és valóban jó zenét fog játszani, kicsit rövidebb lesz a felfutási idő :).

Ha bárkit érdekel a dolog, kérlek írjon a szaszb@invitel.hu e-mail címre mielőbb, vagy hívjon a 06 30 928 0390 -es számon, bármikor.

deadhand e-mail | 2012-04-28 13:26:23 | 167.
SZEGEDI basszeros zenekart keres. Cucc és tudás van, dirty rock, stoner rock, stoner metal, heavy blues vonalon!!!!! bandeeka@gmail.com
autonomiape e-mail | 2012-04-06 21:11:42 | 166.
Budapesti nemzeti rock zenekar keresi szólógitárosát. A formáció két ismert zenekarból formálódott össze, a folytatáshoz várjuk a megfelelő affinitással rendelkező egyén jelentkezését. Teljesen felszerelt III. kerületi próbateremmel rendelkezünk, állandó koncertek és fesztiválok adottak lennének. További információ és kapcsolat: nemzetirockbudapest@gmail.com
Csikessz e-mail | 2012-04-05 22:29:51 | 165.
Győri HARDCORE zenekar keres énekest, de főként hörögni jól tudó embert!!! (főként Asking Alexandria, Bullet For My Valentine, Black Veil Brides, Escape The Fate mennek)

jelentkezni: csikmarcell@gmail.com

wrati93 e-mail | 2012-04-03 15:33:00 | 164.
Dobost keresünk egy most alakuló zenekarba Isaszegen, Gödöllőn, Máriabesnyőn és Dányban. Olyanok jelentkezését várjuk akiknél van lehetőség próbálni. Nem kell hogy profi légy, mi se vagyunk azok. Jelenleg ketten vagyunk, én mint szóló gitáros, haverom pedig ritmusozik, de lehet hogy van egy basszus gitáros is.
Zenék: Green Day, Papa Roach, RHCP, Guns n Roses, ACDC, Tankcsapda, Good Charlotte, Rise Againts stb, persze később saját számok. Ha érdekel a dolog, vagy ismersz valakit akit érdekelne, vagy aki dobol ezeken a településeken akkor nyugodtan írj.
Érdeklődni: billiejoe.gd@citromail.hu

Fleadom e-mail | 2012-03-30 01:32:22 | 163.
A Csakis Funk zenekar dobost keres!!!

18-26 év közötti dobost keresünk összeszokott, pörgős, rendszeresen koncertező, amatőr zenekarunkba.

Amit nyújtani tudunk:
- rock-ra épülő, funk-os elemeket tartalmazó zene
- nagyon sok saját dal és dalkezdemény
- középhaladó szintű zenei teljesítmény
- bejáratott próbaterem
- rendszeres fellépések
- parádés hangulat

A próbák Budapesten vannak fix óradíjas, bérelt próbateremben (csak dobverő, esetleg cinek kellenek). Nem kitétel, de

előnyt jelent, ha van dobfelszerelésed. Saját szerzeményeink (demo EP) egy része meghallgatható a honlapunkon, ahol minden

szükséges infót megtalálhattok rólunk. Ha még ezek után is maradna benned kérdés, ne habozz azt feltenni nekünk, hajrá!

Mindenkinek válaszolunk. Gyere, és vedd ki a részed az alkotásból! :)

Elérhetőségeink:
Honlap: www.csakisfunk.hu
E-mail: csakisfunk@csakisfunk.hu, fera@csakisfunk.hu
Telefonon: +3630/355-7-355
Myspace: www.myspace.com/csakisfunk
YouTube: www.youtube.com/user/CsakisFunk

wrati93 e-mail | 2012-03-19 17:17:29 | 162.
Hello!

Dobost keresek egy most alakuló bandába Isaszeg, Gödöllő, vagy Dány településen. Nem kell hogy profi légy mi se vagyunk azok, csak szeresd amit csinálsz. Ha éppen dobolsz, vagy ismersz valakit aki dobol e három település egyikén, akkor szólj légyszives!
Bővebb információ:
billiejoe.gd@citromail.hu

PappOrsolyaPO e-mail | 2012-03-13 14:46:25 | 161.
Sziasztok!
Kaposvári énekes együttest keres lehetőleg a környéken vagy Somogy megyében. Kedvenc együttesek: Evanescence, KoRn, Slipknot, Limp Bizkit, Marylin Manson, Flyleaf, Bring Me The Horizon, Escape The Fate, Nirvana, Black Light Burns, We Are The Fallen, The Pretty Reckless és sok más... Legfontosabb számomra az egyedi zene és egyedi stílus, hasonló zenei ízlés és hogy komolyan akarj zenélni, ne csak hobbiból! Dalszöveget írok, főleg angolul. Ha érdekel a dolog, bátran írj e-mailt!

thekonstellation e-mail | 2012-03-12 23:15:28 | 160.
Keresünk basszert ! Aki elég jónak érzi magát,hogy eljátssza ez ezeket
http://www.facebook.com/TheKonstellation?sk=app_178091127385
az dobjon egy üzenetet erre címre oszlargergely@gmail.com vagy írjon ide http://www.facebook.com/oszlargergely

és aki nem látta volna első videoklipünket, az kattintson ide !

http://www.youtube.com/watch?v=W3OgSJaHlIc

Hails!
OM
The Konstellation

moricka26 e-mail | 2012-03-08 17:26:06 | 159.
NŐI ÉNEKESÉT keresi budapesti rockzenekar!

Saját számok a fő irányvonalunk, melyből egy kész műsorral rendelkezünk. Ehhez keresünk jó hangú, megbízható énekesnőt. A zenekar több éve működik, és a tagok életkora 22 év.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, ne habozz, keress bátran e-mailben, ahol még felvételeket is tudok küldeni.
E-mail: moricka26@gmail.com

autonomiape e-mail | 2012-03-07 20:53:10 | 158.
A budapesti Autonómia zenekar keresi dobosát. Koncertek és fesztiválok továbbra is adottak.

http://www.youtube.com/watch?v=YH9Vu6P_xTo

Elérhetőség e-mailben: pe.autonomia@gmail.com

insularperil e-mail | 2012-03-01 20:29:13 | 157.
Sziasztok! A rock keretein belül sokféle stílusra nyitott Insular Peril együttes sürgősen énekest keres! 18-25 éves, megbízható és jóhangú énekest keresünk. Bázisunk a Budapest közelében lévő Szigethalmon található. Több fellépési lehetőség vár ránk, épp ezért van égető szükségünk egy megbízható frontemberre. Repertoárunk jelenleg főként AC/DC, Twisted Sister, Judas Priest, Black Sabbath, Nirvana, Bon Jovi, stb számokból áll. Nézzetek meg minket a facebbok-on, jelentkezni az alábbi címen lehet: insularperil@freemail.hu
Keroblink e-mail | 2012-02-22 10:17:21 | 156.
Bp.-i Dallamos-SKA-punk zenekar keresi gyakorlott,pontos rákendrolarc BASSZEROSÁT, folyamatos koncertezéssel,stúdiózással.
Elvárások: - kor:20-32
- Saját koncertképes cucc
- Heti 1, esetenként 2 próba (saját terembe)
- Ráérj folyamatosan koncertezni
- Érezd a ska, és a Punk feszes lüktetését
- Ne sokadik zenekar legyünk – vagy mi, vagy más
- Előny:szereted a sört és rákendróól arc vagy
Mail:federo@freemail.hu
zene: http://www.youtube.com/watch?v=K5noi7BWX2o&feature=channel_video_title

johnystewitz e-mail | 2011-09-12 12:14:49 | 155.
Férfi énekest keresünk Bp-i post hc/trance metal zkr-ba. Angol tudás fontos lenne legalább kiejtés szintjén, mivel a dalaink is angolul lennének. Ősztől szeretnénk koncertezni és befejezni az első Ep-t.
Üdv
email: johnystewitz@freemail.hu

ww95 e-mail | 2011-09-11 15:28:26 | 154.
Üdv. Budapesti rock metál zenekar keresi 15-17 év közötti jó hangú énekesét, aki tud kottát olvasni, jó hangja van, és akár kivonyít egy aerosmitht és metallicát is, de nem hörgős! Próbák budapesten vannak. írj: music4ever95@citromail.hu
Ja, és legyen jó hallásod, ne énekelj hamisan :D

wrati93 e-mail | 2011-09-10 11:52:21 | 153.
Hali!

Alapítanék egy bandát haverommal. Én lennék sologitáros, haverom pedig vagy basszeros vagy ritmus gitáros. Szóval keresünk:
-dobost
-basszerost
-énekest
Nem kell hogy profi légy mi se vagyunk azok csak szeresd amit csinálsz és csináld komolyan! Zeneével kapcsolatban: Green Day, Papa Roach, Good Charlotte, Rise Againts, Tankcsapda, The Offspring, Nirvana, Bikini stb stb, persze idővel saját számok:D
A próbák Gödöllőn lennének (Pesttől fél óra vonattal) óradíjas próbaterembe. Lennének fellépési lehetőségek is. Szóval ha érdekel akkor írj!
email: billiejoe.gd@citromail.hu

WaRRioRMenyus e-mail | 2011-09-09 15:37:22 | 152.
A Rockról csak annyit mondanék,
Hogy hülyéknek való és nem kell a toldalék..

First Impression e-mail | 2011-09-09 10:52:26 | 151.
Pontos, korrekt dobost és basszerost keresünk alakulófélben lévő zenekarba. Elsősorban saját számokat játszanánk, van készen 3, továbbiak készülőben. Gitárok, ének van, már csak egy igen jó dobos és basszeros hiányzik :) A stílus kissé behatárolhatatlan, zúzós, de mégis igényes, dallamos. Persze ha írsz, küldünk zenét :) Dobj egy mailt, ha érdekel, további kérdésre szívesen válaszolunk :)

Kontakt: info.firstimpression@gmail.com

Rambo66 e-mail | 2011-09-08 14:21:44 | 150.
Szia esetleg Metál bandához nem csatlakoznál? küldök saját számot is ha kell!

Előzmény: acus11 (147.)
NOT EXIT e-mail | 2011-09-06 15:25:38 | 149.
Sziasztok Szabados Tamás(budapesti) vagyok 13 éves (az a jó ha korán elkezdi az ember) és egy rock bandát szeretnék alapítani de ehez szükségem van
-dobosra
-ritmus gitárosra
-és szólógitárosra
az éneklést és a basst beválalom a próbák helyszínét együtt kéne megbeszélni hogy mindenkinek jó legyen.Azt kérném hogy olyan emberek jelentkezzenek akik komolyan veszik mert azért jó lenne befutni mint híres együttes.És azért mennénk kisseb helyekre koncertezni aztán egyre nagyobbakra.(Homokosokat nem fogadunk el)Egyébként lányokat is szivesen várunk.10-16 évig keresek.Elérhetőségek:szám,06205607574 vagy e-mail,fenderstracoster@freemail.hu

NOT EXIT e-mail | 2011-09-06 15:17:31 | 148.
Sziasztok Szabados Tamás vagyok 13 éves (az a jó ha korán elkezdi az ember) és egy rock bandát szeretnék alapítani de ehez szükségem van
-dobosra
-ritmus gitárosra
-és szólógitárosra
az éneklést és a basst beválalom a próbák helyszínét együtt kéne megbeszélni hogy mindenkinek jó legyen.Azt kérném hogy olyan emberek jelentkezzenek akik komolyan veszik mert azért jó lenne befutni mint híres együttes.És azért mennénk kisseb helyekre koncertezni aztán egyre nagyobbakra.(Homokosokat nem fogadunk el)Egyébként lányokat is szivesen várunk.10-16 évig keresek.Elérhetőségek:szám,06205607574 vagy e-mail,fenderstracoster@freemail.hu

acus11 e-mail | 2011-08-14 18:20:57 | 147.
Sziasztok keresem zenész társaimat,a következő zenei elképzelések alapján.
Tehát: Acusticus gitárost,énekes hölgyet/Fiút. Lágyabb hangzású zenéhez!
Bass-on én játszanék+énekbe is beszállok. Csak olyanok jelentkezését várom aki
komoly szándékkal vágna bele a közös munkába. Budapest és környékén,életkor tök mind1.
Sos: klem80@citromail.hu

Spirituality e-mail | 2011-08-11 13:28:21 | 146.
ÉNEKES KERESTETIK!!!

Scéal nevű Folk-melodeath zenekarunk énekesét, frontemberét keresi.
Saját számokat játszunk néhány feldolgozással beleértve.

Akit keresünk: Lehetőleg budapesti, tiszta hangú, férfi/női énekes, előny ha más stílusokban is jártas vagy, rendelkezz zenei illetve koncert tapasztalatokkal.
A jövőre nézve nagy terveink vannak, ezért mindenképp olyan embert keresünk aki be tudja osztani az idejét, és rendelkezik elegendő kitartással a zene, illetve a zenekar iránt.
Ha magadra ismertél a leírtakban, vagy van ismerősöd aki alkalmas a posztra, Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy továbbítsd az üzenetet minél több helyre.

Honlap: www.myspace.com/scealmusic
Elérhetőségünk:
Robi: dartghost@hotmail.com 06-20-257-3296
Vendel: 06-30-407-6225

Köszönettel: a Scéal csapata :)

Croix e-mail | 2011-07-20 20:09:03 | 145.
Most alakuló industrial banda keres billentyűst Borsod-Abaúj-Zemplén megyében! A lényeg hogy szeress !!!!!!!ZENÉLNI!!!!!!! Jelentkezni a rozsaamonte@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70/42-89-233 -as telefonszámon!!!

http://fearincband.blogspot.com/

Croix e-mail | 2011-07-19 19:44:59 | 144.
Most alakuló industrial banda keres billentyűst és dobost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében! A lényeg hogy szeress !!!!!!!ZENÉLNI!!!!!!! Jelentkezni a rozsaamonte@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70/42-89-233 -as telefonszámon!!!

http://fearincband.blogspot.co​m/

ww95 e-mail | 2011-07-11 21:38:29 | 143.
Egy most alakuló budapesti rockot és matált minden mennyiségben játszó zenekar keresi 15 és 17 év közötti dobosát és fiú énekesét, aki tud ordítani, vonyítani, de tanul énekelni, és jó hangja van, mindent el tud énekelni,pl. sonata actica :) de elsősorban dobosok jelentkezését várjuk, sürgősen. Írjatok: gameover95@citromail.hu
ww95 e-mail | 2011-07-04 22:13:01 | 142.
Bármilyen metálzenére hajlandó dobost keresünk újonnan alakuló bandába, 15-18 év között! Sürgősen írj: gameover95@citromail.hu
ww95 e-mail | 2011-07-04 17:50:33 | 141.
Sziasztok!
Szabadúszó basszusgitáros lány vagyok, 16 éves, Pestről. Bandában játszanék de inkább alapítanék (vokált és dalírást is vállalok) rock és metál jöhet a végtelenségig! Főként : nickelback, metallica, sonata arctica, green day, de jöhet más és saját is! Írj: gameover95@citromail.hu
Kezdők előnyben :)

Messs e-mail | 2011-06-16 16:04:50 | 140.
Ciao!24 éves jányzó vagyok, zenekaromat keresem. Rockos, feldogozásos, pörgős írányzatban. Zenesuliban tanultam, 1évig énekeltem zenekarban, előtte zenekart segítettem ki. Mélyebb már nem annyira rekedtesebb hangom van, remélem itt rátalálok a megfelelő zenekaromra. Optimista, lelkes személyiség vagyok akire ráfér némi biztatás.
Írjatok ha bennem találjátok meg a megfelelő énekest: farkas_emese@freemail.hu!
Köfike

Remig e-mail | 2011-06-02 22:13:31 | 139.
Sziasztok!

Somogyi Remig vagyok, 12 éves szólógitáros. Zenei múltam dobolással kezdődött lassan négy éve (ami most is hobbiszerűen megmaradt), előtte már kicsit pötyögtem a zongorán, és 2 éve megtaláltam az igazi hangszerem, a gitárt. Tanulok klasszikust zenesuliban gitár tanszakon, és más tanároktól minden más stílusban. (ebből az egyik tanárom Mo. egyik leghíresebb és legjobb gitárosa) Pár hónapja megnyertem egy tehetségkutatót, és azóta Benkő László a mentorom. Sok fellépésem van, de csak mint szólógitáros egyedül, zenei alappal. Két felnőtt együttessel szoktam fellépni gitárosként, de itt a nyár és nagyon szeretnék hasonló korúakkal zenélgetni. Rendszeresen járok fellépni (szinte minden hétvégén meghívást kapok valahova), és egy rádiós műsorban is műsorvezető partner vagyok, a tv-ben volt pár riport velem, és egy stúdió is támogat, ezért ha sikerül összejönnünk és elég jók leszünk, akkor már van egy út amin Én már elindultam, csak ki kell taposni. Játszom jelenleg mindenfélét, latint, bluest, rockot, metált …..ha kell még swinget is, de a klasszikus rockot, a bluest és a rock and rollt szeretem a legjobban. Játszom sokmindent, de leginkább saját számokat akarok.
Szóval……könyörgöm……ha nem vagy még 18 éves és tudod hogy hogy nyúlj hozzá a hangszeredhez ( már az is jó ha a dobütőket nem fordítva fogod meg, és nem suttogsz a mikrofonba éneklés címen, és tudod hogy a basszusgitáron hány húr van és hogy a zongorán vagy a szintin mik azok a kis fekete-fehér micsodák amiket ha lenyomsz hangot adnak ki), akkor jelentkezz! Elsősorban fiúk jelentkezését várom. Budapesti vagyok. Próbára van hely, dob van, zongora van, erősítők vannak.
Írj a sozo@enternet.hu e-mail címre.

Referenciaként ha gondolod üsd be a nevem a youtoubon és kiad pár videót.

Üdv.: Somogyi Remig

JICMUSIC e-mail | 2011-06-02 19:19:42 | 138.
A budapesti JUST IN CASE zenekar második gitárost keres. Korosztály: 19-25
Stílus: Muse, Vanilla Sky, Paramore, The Almost, The Fray, One Republic és ezekhez hasonlók.
Fiatalos, mindenki által szerethető, eladható zenét játszunk.
Van saját dalunk is a pár feldolgozás mellett. Nyáron megyünk stúdiózni, hogy felvegyük a saját dalokat.
Komoly elképzeléseink, terveink vannak a zenével kapcsolatban, ezért csak olyanok jelentkezését várjuk akik szintén így gondolják.
info.justincase@gmail.com

Gabor85 e-mail | 2011-05-30 10:13:07 | 137.
Sziasztok!
Dobost keresünk egy viszonylag összeszokott bandába hard rock / grunge stílus nagyjából az irányadó. A zenekar sok éve létezik, eddig feldolgozásokat játszottunk, most készülnek a sajátok, 6-8 dal jelenleg, ezek demóként (vázlatosan :) ) fel lettek játszva, ezeken kívül néhány feldolgozás még van. Van saját próbahely, a próbák általában 2-3 hétvégente vannak, Bács-Kiskun megyében, BP-től kb. 60-70 km, vonattal is könnyen megközelíthető, autóval pláne. :) A próbahelyen van dobcucc. Próba mindig hétvégén van, tehát fontos, hogy otthon tudj gyakorolni.
20-25ös korosztály előnyben!
gabor@diemond.hu

standupnscream e-mail | 2011-05-24 19:20:38 | 136.
Tiszteletem tehetséges zenészek!

Haladó dobost, gitárost és basszusgitárost keresünk punkrock bandánkba. Felszerelésed és saját gyakorlási lehetőséged legyen. Hetente legalább 1 próba, eleinte feldolgozások(sum41, blink 182, green day, good charlotte, simple plan és társai). Korhatár nincs, bárki jelentkezhet aki úgyérzi megfelelően tökös és benne lenne minden hülyeségben és mindenben amiben kell, és persze azért tudd is használni a kütyüdet :)

elérhetőség: bulint0324@gmail.com

henry.reed e-mail | 2011-03-31 17:01:37 | 135.
Basszusgitárost keresünk, frissen alakult metalcore/post hc zkr-ba.
Irány: BFMV, Asking Alexandria, Attack Attack!, All that remains. Fellépési lehetőségeink vannak, most készül az első Ep, Próbálni hetente 1-2 alkalommal szoktunk. Megbízható embert keresünk, aki felkészülten tud próbákra jönni. És szereti ezt a zenét, tehát hajlandó időt is áldozni rá. Előny ha tudsz vokálozni de nem feltétel.
üdv

bladybug e-mail | 2011-03-29 21:48:41 | 134.
Nyár végén alapítanánk egy női rockbandát,kis rockandroll beütéssel.
Cél: szórakozás, hobby, időtöltés.
Énekes és minden egyéb már van,de Lány dobos és basszeros még nincs.
Ha úgy érzed,hogy tudnál ilyen tevékenységre időt szakítani,lenne hozzá kedved,akkor gondold át.
Ha érdekel a téma és több infó: viatflor13g@hotmail.com

SaveAndDelete e-mail | 2011-02-19 19:29:41 | 133.
GITÁROS KERESTETIK!
Budapest környékén tevékenykedő, jól összeszokott, de nemrégiben megcsonkult zenekar szólógitárost keres.
Sok saját dalunk van, feldolgozásokat nem is nagyon szoktunk játszani.
Ha érdekel a világmegváltás, akkor írj nekünk a saveanddelete@gmail.com címre.
ments és törölj
Ha a stílusra vagy kíváncsi, az számunkra meghatározhatatlan, de íme egy felvétel az előző felállástól:
http://www.youtube.com/watch?v=4kM2-vztTfo

dune e-mail | 2011-02-15 13:15:15 | 132.
Stoner Rock együttes keres basszus és szóló gitárost!

Ha szereted az igazán poros és sziklás sivatagi rock zenét akkor itt a helyed!
Lényeg, hogy legyen célod a műfajban, legyél kreatív és megbízható!

Nem kifejezetten profi zenészek jelentkezését várjuk, tehát ha úgy érzed nem rendelkezel magas szintű zenei ismeretekkel, de van érzéked a hangszered megszólaltatásához akkor már megéri jelentkezned!

Irányvonal amit képviselünk:
Kyuss, Karma to Burn, Unida, (Queens of the Stone Age), Slo Burn, Sasquatch, (Clutch),
Cowboys & Aliens…

Ha bármilyen további kérdésed van, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot akkor ezt a következő e-mail címen megteheted:

dunezenekar@gmail.com

mmbv e-mail | 2011-01-30 13:28:54 | 131.
Üdv!

Bpesti zenekar keresi elhivatott és kreatív dobosát. Irányvonal: alap a szimfonikus metal, ez összekeverve bármivel, ami jó - amolyan Therionos-Kamelotos-és-minden-ami-belefér dolog. Játszunk feldolgozásokat is, de a jövőben a saját számoké lesz a főszerep. Próbák hétvégente, Pesten. Abszolút kezdők és linkek kíméljenek!
Ha érdekel, egyéb részletek e-mailben: mmbv11@gmail.com

Daemona e-mail | 2011-01-28 13:02:41 | 130.
Hell!

Az Edge Of Heaven zenekar géppuska kezű DOBOST és white fülű SZINTIST/SAMPLEREST keres!
Fontos, hogy jól érezzük magunkat, de a szándékaink komolyak, így tőled is elvárjuk a megfelelő hozzáállást. A próbáink hétvégén, Pesten vannak, stílusunkat tekintve dallamos goth-metalt játszanánk, mint pl. Flowing Tears – Sistersun, vagy Beautiful Sin – Spark Of Ignation.
Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor várom emailed a daemona91@gmail.com ra vagy rám írhatsz MSN-en is: vi-ki@freemail.hu

Üdv:
Daemona

Folkerek e-mail | 2011-01-17 09:17:37 | 129.
Sziasztok!
Budapesti folk metál zenekar keresi komoly hozzáállású billentyűsét. Elvárások: 20-30 év, zenekari tapasztalat előny. Jelentkezni lehet a folkerek@gmail.com on.

Borla e-mail | 2011-01-13 18:18:57 | 128.
Mohácsi székhelyű zenekar rock/metál dobost keres. Lelkes fiatalok előnyben. 30/9460-526
Oszyka e-mail | 2011-01-13 14:10:37 | 127.

AEROSMITH Tribute alapításához keresek komoly hozzáállású billentyűst!
A legjobb lenne olyan hangszeres akinek beépített samplere van!!! Merész vállalkozásra,merész ember kell!! :)
Érdeklődni a tasvezir@gmail.com címen lehet.

koppi e-mail | 2011-01-12 17:46:01 | 126.
Sziasztok !

Énekest keresünk zenekarunkba, Budapesten.
Csak komoly hozzáállású emberek jelentkezését várjuk
( csak énekelni tudók jelentkezzenek és NEM ÉNEKELNI VÁGYÓK !! )
A stílus, igazából vegyes nagyon. pop- rock- blues.
Deák Bill, KISS, Deep Purple, Ákos,LGT, Doobie Brothers, The Doors, És a többi klasszikus örökzöldek :):)
Életkor 17 - egészen ameddig gondoljátok.
Mi 19-20 évesek vagyunk.
Eddigi felállás : Dob,gitár,basszus,zongora.

Jelentkezéseteket várjuk a : koppi14@freemail.hu címen vagy 0630/640-1150

1  2  3  4  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.