| 1

| 
| 
| fearzone | e-mail  | 
2003-07-22 14:38:29 | 11. | 
 |  | Szerintem csak egy szánalmas ember, vagy baromi sok szabadidővel, és nagyon kevés baráttal. 
 Előzmény: (A HACKER) (9.)
 | 

| 
| BurzsoáNyugdíjas | e-mail  | 
2003-07-22 14:34:43 | 10. | 
 |  | szánalmas vagy, és csak a hacker klónja... 
 | 

| 
| (A HACKER) | e-mail  | 
2003-07-21 22:18:13 | 9. | 
 |  | Homokos vagyok,most már elmondhatom...a hackerkedés az amivel megbüntetem az egészséges embertársaimat, bocsássatok meg nekem. Mostmár nagyon hiányzik a fasz nekem,ez az ami életben tart.
 Kérek valakit innen,dugja meg a fenekem jó erősen hogy vérezzen,át akarom érezni a szenvedést és a nyönyört egyszerre.Végre boldog is akarok lenni ebben a szomorú világban:(((
 Grizon,vagy Thomas,kérlek tegyétek meg,nagyon várom már...KÖNYÖRGÖK:((

| 

| 
| Phonix | e-mail  | 
2003-07-21 17:32:42 | 8. | 
 |  | VéRetlenül 2× írtam be ugyanazt. :))) Annyi baj legyen! :) 
 | 

| 
| Phonix | e-mail  | 
2003-07-21 17:30:54 | 7. | 
 |  | Kis hülye suttyó pöcs velem is szórakozik. Remélem elolvassa amit írtam neki! Olvastam miket írkáltatok és gondoltam körülnézek hátha a nevemben is firkáltak vmit. A kis rohadék!
 Jó játék ugye? Csináld csak, parasztkám!

| 

| 
| Phonix | e-mail  | 
2003-07-21 17:29:20 | 6. | 
 |  | Kis hülye suttyó pöcs velem is szórakozik. Remélem elolvassa amit írtam neki! Olvastam miket írkáltatok és gondoltam körülnézek hátha a nevemben is firkáltak vmit. A kis rohadék!
 Jó játék ugye? Csináld csak!

| 

| 
| BurzsoáNyugdíjas | e-mail  | 
2003-07-21 16:29:16 | 5. | 
 |  | Máté de a te jelszavadat hogy a lófaszba taláűlta ki????én annyira ...jelszót használok...de inkább nem jellemzem...bár amit mondtam még mindig áll.ha lehackerkedi ez a Neo-komplexusban szenvedő kacsalábonforgó fostalicska a jelszavamat, hát én... 
 | 

| 
| Tool-ardent | e-mail  | 
2003-07-21 14:01:19 | 4. | 
 |  | Ne csináld már! Rongálja a  szép-érzékemet ez a sok offenzív kifejezés :))
 Persze telj. igazad van.
 Na csá

Előzmény: Máté1 (2.)
 | 

| 
| Lisa Ann Neelley | e-mail  | 
2003-07-21 10:41:17 | 3. | 
 |  | :D ez jó! remélem mostmár lekopik. :)) 
 Lisa (mármint az igazi)

Előzmény: Máté1 (2.)
 | 

| 
| Máté1 | e-mail  | 
2003-07-21 10:06:23 | 2. | 
 |  | Szia Hacky! ja szeretem.
 Anyádat úgy megbasztam hogy nem igaz,csak úgy nyögött.Aztán a kis húgod úgy szopott mint a torkos borz.
 Te meg egy mocskos buzi vagy,haveromék seggbevágtak téged,otthon nem tudtál leülni a gép elé,élvezted te is azt hallottam.
 Hány éves is vagy?Volt már barátnőd egyáltalán,kedves Hacky?Tudom hogy szar neked az élet,de mért másokat hibáztatsz emiatt?
 A büdös kurva retkes paraszt anyád nem tehet róla hogy egy ilyen ragyás undorító kis ocsmányságot szart a világra.
 ÖLd meg magad,már csak hoz számodra megváltást.
 HEHE te szánalmas LÚZER egy senki vagy:)))Elmehetsz a kisebbségi komplexusoddal a büdös kurva anyádba.

Amúgy merre lax?Lakcím?személyesen elintézhetjük?
 vagy félsz?Vagy csak egy szánalmas nethuszár vagy.
 Te szar kis Bohóc.

A haverjaim üdvözölnek,most 3-an fognak egyszerre megbaszni téged,a segglyukad akkora lesz mint a fekete lyuk HEHE.
 Na pusszancs te kis szemüveges köcsög,bazd teherbe a kurva anyádat az alkoholista apáddal együtt.

Előzmény:  Máté1 (1.)
 | 

| 
| Máté1 | e-mail  | 
2003-07-21 08:00:53 | 1. | 
 |  | Mondd csak, még most is szereted? [Ne félj, a te címeden is dolgozok.]

| 
 | 
 1

|