Click to Visit
Rock - Evolúció? - Baromság!!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

haska e-mail | 2003-08-20 21:50:10 | 4.
itt találod az előző cikk kis barátait a gonosz bobról, az iszákos édesapáról és társaikról.

http://www.chick.com/catalog/TractLookUp.asp?Language=Hungarian

haska e-mail | 2003-08-20 21:38:54 | 3.
ezt csak poénból írtam, rohadtul nem vettem komolyan, akkorát röhögtem rajta, hogy még.

természetesen a professzor az ateista csúnya gonosz, a keresztyén deákgyermek pedig a felvilágosult stréber szerepében látható.

szerintem úgy volt, hogy voltak ősemberek (akik olyanok voltak mint mi) csak akkor még köveket hajigáltak, meg botokkal játszottak, pedig az ő korukban is lehetett volna nintendo, csokifagyi, scud rakéta és atomtengeralattjáró.
mégis köveket és botokat találtak, nem pedig műanyag jedikardot az ásatásokkor.

a dinoszaururszok és az emberek barátságban éltek, persze a kis mókusokkal, az elefánttal, a kacsacsőrű emlőssel is. a gyapjas orrszarvúval és a kardfogú tigrissel is, sőt még az ősegysejtűekkel is.
aztán ők egyszer csak kihaltak. biztos vétkeztek az ÚR ellen.
na erről nem esik szó.

blackdingostar e-mail | 2003-08-20 16:11:24 | 2.
Ezt a sok baromságot.
Először a függőleges fába kötnék bele,a közeteket nagyrészt így vizsgálják,de nem 1négyzetm. földet,hanem 1négyzetkm-nyit.Ennyi függőleges fa pedig nincs.Proton-neutron a neutron semleges a proton pedig pozitív,mennyi elektron van rengeteg,miért kapcsolódnak a neutronok és a protonok össze?Véletlen mert csak így kapcsolódhatnak,elektronnal nem!,több trillószór több magányos proton van mint olyan ami neutronhoz kapcsolódik.Az ismert világegyetemben ha az egészet vesszük nagyon kevés több protonos atom van.Ezt figyelembe kell venni.Ezek az ősemberes dumák pedig még a Dns vizsgálatok előtt voltak.(tényleg kiderült néhányról hogy hamis,de nem az összes)Egyébként a közetek korát atomi változás szintjén vizsgálják.Vagyis figyelembe veszik a term. atomi átalakulás időtartamát,és abból állapítják meg hogy mennyit változott az atomszerk. pl.:gyémánt,kőolaj,stb...Innen tudják a kőzet korát.Vannak tényleg nem bebizonyított dolgok,és puszta feltevések,de olyannak ne higgy ami túl egyértelműen hangzik,ott a másik oldal is mindig,ami már nem teszi a dolgot egyértelművé.

Előzmény: haska (1.)
haska e-mail | 2003-08-20 15:37:37 | 1.
ezt nézzétek meg.
én romokban heverek.

http://www.chick.com/reading/tracts/1564/1564_01.asp

halleluja

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.