Click to Visit
Rock - Kevert HC
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

lzsolt e-mail | 2003-09-11 17:19:06 | 4.
hehehe:)))

Előzmény: Thomas (3.)
Thomas e-mail | 2003-09-11 17:12:34 | 3.
A kedvenc stílusom a kevert HÁCÉ.
Pl: Limp Bizkit (SXE nyúmetálhácé leöntve sok sok bluesjazz + deathmetálhiphoppal) Fred Durst a legnagyobb sxe hácéarc: küzd a drogok ellen és szereti a mamáját (Ian MacKaye pedig elmehet a p***ba...)
Továbbá: "A" (vegán nyúpunk/pophácé), Scooter (elektronik tough guy hácé - tiszta bunkóhácé, csak tekknósan -, vagyis dühös happyhácé), Thunderdome (ez az elektro keverthácé gyorsabb formája, stílusnév: TechMosh Hácé de sokan szpídkórnak is hívják, ergo técé is egyben, vili?).
A kevert hácé egyik legnagyobb kultbandája a Spice Girls. Ők a Girlie PopHácé alapítói, erősen feminista hozzáállással (lsd.: Girl Power! - ők már akkor megmondták.)
És ne felejtsük el a Kornt. Csak mert úgy 3 éve egy amcsi csaj a Bahnhoffban elárulta: nem hallgat Kornt, mert az neki túl hácé. Ezért is hallgatok Kornt, mert az ANNYIRA hácé...
na jó.

lzsolt e-mail | 2003-09-11 12:43:35 | 2.
A modern HC-k többségeében rengeteg a metal elem...sok bandát csak a hozzáállás tesz hardcore-rá. Viszont sem a Downthesun, sem a Chimaira nem tekinthető hardcore-nak, mert bár a Chimaira-nak még talán van némi HC gyökere, a Downthesun-nak viszont az égvilágon semmi. A Chimaira szerintem modern/thrash metal(legalábbis az új album...a Pass Out of Existence inkább nu metal volt), a Downthesun pedig színtiszta nu metal. Viszont bandákat szívesen ajánlok: Killswitch Engage, Shadows Fall, As I Lay Dying, The Bled, From Autumn to Ashes, Norma Jean, Converge, Caliban, Jude the Obscure, Between the Buried and Me, Deadlock, Heaven Shall Burn, Underoath, The Ambition, Across Five Aprils, On Broken Wings, Eighteen Visions, Ion Dissonance, Nora, Dillinger Escape Plan, Sine Nomine,...
Ezek mind HC gyökerű bandák, death/thrash/black + némelyik jazz/emo elemekkel.


Előzmény: redemptor (1.)
redemptor e-mail | 2003-09-11 10:05:59 | 1.
Ide elsősorban olyan bandák neveit várom, amelyek alapvetően hardcore-ra épülnek, de nem tisztán azok, hanem előferdülnek bennük death-es vagy thrash-es elemek is. (Pl.: downthesun, Chimaira, stb.) Ha ismertek ilyen csapatokat, itt publikálhatnátok is egy-két ígéretesnek tartott nevet, ami eleget tesz a kritériumnak.

1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.