Click to Visit
Rock - Folytasd a történetet!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

rockerzsuzsi e-mail | 2006-10-03 18:42:01 | 38.
Én tudtam! :D :P

Előzmény: Peter Filth (36.)
rockerzsuzsi e-mail | 2006-10-03 18:41:39 | 37.
Csak úgy beírok, nem folytatom... Nagyon jó a történet!!! :DDDD
Peter Filth e-mail | 2005-01-09 16:27:14 | 36.
ArG üzenete:

A történetet ha lehet a "Folyt.történetet2" topic alatt folytassátok, mert ide többen nem tudtak írni.

Peter Filth e-mail | 2005-01-02 15:12:42 | 35.
...szóval éppen ott álltak a mátrix felállásban /igen, Morpheus a tigris volt... ja és nem faji diszkrimináció!/, mikor a Tacskóból hirtelen kirontott a kopasz. Őszi azt hitte részeg. Mármint nem a kopasz, hanem ő saját maga. Ugyanis mintha egy tucatot látott volna. A többiek egy kisebb fejrepacsival adták hősünk tudomására, hogy így van. De Őszi már annyira belejött /no meghát úgyis az író dönti el hogy mit csinál.../, hogy úgy döntött, bunyózik. És meg is tette! Aki még most sem hiszi el, hogy Őszi egy bátor, merész, emellett egy tigrises családanya, az ITT hagyja abba az olvasást!
Tehát...
Őszi megragadva logarlécét, belevéste a kínai abc-t visszafelé, minek következtében kétszer akkorára nőtt. Mármint a logarléc. Ennyi perverz embert! Rögtön azt hitték, hogy Őszi fa**a, nem? Hát NEM! Mi tisztelettel nézünk a még meg nem rontott kiskorúakra! Szégyellhetnék magukat!
Na szóval a megnőtt LOGARLÉC-re felpattant emberünk, majd iszonyatos fordulatszám produkálás közepette belefúrta magát a földbe. Most azt hiszik, hogy ennek nincs értelme, de Őszi tudta mit csinál.
Legalábbis remélem...
De eltűnt.
A skinheadek elkezdtek futni a fekete rucis Tshaj felé /biztos, azt hitték, hogy nigg... afroamerikai -a szerk./.
Tshaj megijedt, aminek következtében bebizonyította, hogy a Carefree mégse olyan jól tarja a nedvességet. Ám a légáteresztése kiváló volt! Csak ugye most nem levegő jött át rajta...
Elmenekült! Volna.
De elkapták!
Szemetek!
Bevitték a Tacskóba, majd félreérthető sikolyok közben elcsendesült. Hogy mi történt vele? Azt megtudjuk a reklám után...

REKLÁM:
Hogy miért a Tacskóba járok vásárolni? Mert a Tesco rohadtul messze van ba**meg!

---

Használt autóját most ingyen tönkretesszük! Ha kell két óra alatt végzünk! Hívjon most!

---

A fejfájásom miatt már a napi teendőimet se tudom elintézni. De mióta lefejeztek, sokkal jobban érzem magam! Mindezt neked köszönhetem, Mártikám!

...reklámot hallhattak, nézhettek.

Tehát mi történt a Tacskóban a Tshajjal?
Hová tűnt Őszi?
A tigrisről nem is beszélve!
Miért nem harcolt a csaj?
Miért nem segítette a tigris?
Miért ilyen drága a sajt?
Miért nőtt elsejétől a buszjegy ára?
Miért nincs plazmatévém?
Miért kérdezek én ennyit?
Miért nem kussolok és adom át a folyatatást?
Miért erőlködök, ha most nincs több ihletem?
Rejtély. Kiderül a következő író, következő irományából. Ja de innen nem tudná folytatni. Pillanat.

A tigris belopakodott a Tacskóba, ahol...


Előzmény: Sziquinho (34.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-01 23:04:27 | 34.
...mikor rájött, hogy elfelejtett elmenni nagydolgot végezni, és beterpeszt a kakihuszár. Sajnálatos. És ami nagyobb baj, éppen a kedvenc fehér golfozós öltönye volt rajta, tigrisbör tangával. (Az elözö tigrise volt. Respect!)

Szóval, éppen elkezdte volna megvívni csaknem mindannyiunk mindennapos harcát Barna Kábel Nagyfönökkel, amikor egyúttal arra is rájött, hogy a sok átélt kaland dacára mégis mennyire hajh! de kiváltképp durván /elnézést elkapattam magam :S - a szerzö.../ tartalmatlan is az ö kis nyomorult, szánalmas féregélte. /Már megint. Na bocsi!!! Igyexem küzdeni ellene, de hát ha beleélem magam, s ebbe könnyü.../

S ekkor végigpergett elötte élete filmje. Az olcsó közhelyek kedvelöi azt mondják: élj úgy, hogy amikor ez megtörténik veled, ne tudd eldönteni, hogy ami lepergett, az kalandfilm volt vagy pornó. Hát igen. Én most nem szeretem az olcsó közhelyeket. És ez csak annyiból érdekes, hogy Öszi sem szerette. Ha csíkot húz a f*ng, azt se, de a tartalmatlan életét se.
Ahogy futottak elötte a képek, felrobbant városokról, tigrisekröl, Tshaly-ról meg egyéb tsajokról, hosszú éjszakákon át tartó felejthetetlen szeretkezésekröl, azt gondolta, "hm, nem is olyan rossz ez". De aztán eszébe jutott a sok fejszaggató másnaposság, a remegés a heroinért, az átbélyegezett goapartyk utáni szétesés, és ezek isssssszonyatosan lehangolták, rájött, hogy ez nem is ö. Hanem valaki másnak a fejébe (baszki, majdnem leírtam ly-nal azt hogy fejébe... na ilyen kész vagyok - a szerzö :S) lát bele. Mostmár ilyen képességekre is szert tett, amellett hogy szárnyai voltak és tigrisekkel beszélgetett meg falakat omlasztott meg vasat olvasztott (vagy azt nem?) ha olyan kedve volt. Igazi Trú Ömeriken Szuperhíró válhatott volna belöle. Ha! Ha nem ilyen béna neve lett volna hogy dr. prof. Öszi Oszkár, a vulkanológia díszdoktora, végzett Magma (:P bocs ez olcsó vicc volt...) Cum Laude a Yale-n.
De sajnos ilyen béna neve volt, és ezzel még a producerek is nagy csatát vívtak halála után 20 évvel, amikor sorsát megfilmesítették, és végül arra jutottak, hogy a kevésbé sokatmondó Szupermen nevet adják neki, és a vulkanológiát elhagyják. Ja meg azt is hogy egy pedofil drogos alkesz volt. Mellesleg. De hát nincsen ember hiba nélkül, és már megint azok a q... olcsó közhelyek. Kukába velük!

De amikor cselekményünk jászódik, Öszi még nem volt legenda. Nagyon is valóságos gittelhetnék mozgatta végbelét. Ezért aztán keresni akart egy budit, de egy rendkívül szimpatikus, intelligens, két méter magas, 135 kilós kopasz fülbevalós fiatalember közölte vele, hogy "Annnyádaaa szórakozzááá köccsög!!!" és eme barátságos szavak után kipenderítette a Tacskó nevü hiperultracsúcsmarketböl, ahova hösünk betévedt. Viszont nem az a fajta volt, aki türi, ha megalázzák. Füttyentett tigrisének aki helikopteren jött - természetesen bosszút állni - és füttyentett Tshajnak is (hát nem volt az a kiköpött feminista...) mire Tsaj azt válaszolta neki, hogy "Várhatsz rám, kedvesem, postakocsin érkezem...!" és mintegy betartva ígéretét, egy vörös postakocsival farolt be a Tacskó szupermarket elé a lovak tiltakozó nyihogása ellenére is. Patájuk kicsit lángra kapott, de a mozdulat májerségét értékelendö, erröl nem veszünk tudomást.

Igazán félelmetes páros voltak ök hárman, ahogy a tizedes mondja az ösrégi katonaviccben, de most tényleg, képzelje el a kedves Olvasó, egy repülö de nem rappelö (hehe... bocs) tigris, egy Tshaj fekete börszerkóban hullámos hosszú szökésbarna hajjal, vadul nézö macskaszemekkel, és eszméletlen jó alakkal meg nyílpuskával a kezében (mert az olyan sztájlos), végezetül Öszi prof. a tirgisbör tangában, golfozós öltönyben, amire ráhúzott egy lepattant szürke viharkabátot, csak hogy úgy nézzen ki mint Kálámbó hadnagy meg hogy belerejthessen egy üveg frissen lopott Vadászmester (úgyismint Jägermeister de hát magyarok vagyunk vagy nem? még Király Linda is megmondta) keserülikört a belsö zsebébe és egy tüzelésre emelt logarléccel illetve egy döfésre emelt körzövel a kezeikben - felkészültek, hogy megtámadják a Tacskót, amikor a szerzö rájött, hogy megint q* sokat írt értelmetlenül, és hadd jöjjenek mások is, elvégre ez egy ilyen story, ami nem sztármagazin, na szóval...


Előzmény: Peter Filth (33.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-30 15:18:42 | 33.
...ekkor nézte éppen "Az élet megy tovább" c. kalandfilmet, melyben az Életet Kíförr Szándörlend alakította. Persze mindez lényegtelen, de említésre méltó!
Mármint, hogy Őszi tévézik.
Szokott ilyet néha. Ilyenkor el tud menekülni a gonosz tejfölrabló mókusok elöl /höhö! leettem tejföllel a "Mókusok" c. könyvem -a szerk./.
Őszi félt.
Tévézni.
De hamar nekibátorodott eme kellemetlen időtöltésnek. Főleg az éjfél körüli műsorokat szerette /a cenzúra, a jómodor, valamint a kiskorúak érdekében szólok, hogy az "Egy rém rendes család" ismétlését szokta ilyenkor nézni -a szerk./!
Őszi hirtelen felpattant. Szeretett felpattanni. Földet érni már kevésbé...
Tigrise se szerette!
Hősünk éppen filozofálni kezdett volna a kávé árának rohamos növekedése miatt kialakult embercsempészet árfolyam csökkenéséről, mikor jelzett az órája.
Hogy tűz van.
De nem volt.
De lehetett volna.
De nem lett.
De ki tudja?
Túl sok a de. Nem?
Nemde?
De!
/Ezúton kérek elnézést, "de" a szomszédék unokája véletlenül megszállta a klaviatúrát. Természetesen már kihívtam a nemzeti gárdát. Megértésüket köszönjük! -a szerk./
Miután Őszi kikapcsolta a karóráját egy kalapáccsal /ez nem a Csendes-óceánban élő "karó rája" (análiszfelszúrusz laposúszóhalusz), hanem egy kifinomult időmérő szerkezet (tikktakkusz masinusz) -a szerk./, elindult a közértbe.

3 hét múlva sikeresen el is ért a boltig. De zárva volt. Őszi a betörő múltját felidézve meglökte egy határozatlan mozdulattal azt az ajtót, amin ez állt: TOLNI
Bejutott. Odabenn emberek nyüzsögtek. Ez némiképp rosszul esett neki, mivel páran megelőzték.
Elővette a bevásárló listát, majd útnak indult.
Éppen a kovászos uborka ízesítésű Nutelláért nyúlt, mikor...


Előzmény: ArG (32.)
ArG e-mail | 2004-12-27 21:34:19 | 32.
hmmm...ez nem tervezem bele-gondolta az író- de már nem volt mit tenni. A 18 éven aluli olvasókat nem bírta figyelembe venni...de amíg így morfondírozott magában az író, Őszi sorsa tovább gubancolódott, aki az előző bejegyzésben, megmagyarázhatatlan módon vonzó férfivá alakult. Ezt persze szegény lány se értette, pedig most türelmesen várt a vonal végén. És Őszi felemelte a kagylót. És a lány hangjától végig remegett a teste, egészen rossz érzés fogta el. Eszébe jutott az a rengeteg minden, ami megtörtént-vagy talán megt se történt- végig futott minden az agyán és gyűlölte, hogy ez az élet. Szeretett volna egyedül lenni, nem is utált most jobban semmit, mint a nőt, a testet. Szeretett volna kiszabadulni. Rohanni, messze, mezítláb, hogy érezze az aszfalt égető melegét.De nem lehetett.
-Sajnálom nem érdekel.-és még mielőtt végigmondhatta volna a lány, Őszi lecsapta a kagylót.
Megtörten leült a konyhaasztal mellé, és keserű fintort vágva állapította meg, hogy mekkora szenny és mennyire kiszámíthatatlan az emberi természet. Az ami az egyik pillanatban felemeli, máskor olyan undorító és kegyetlenül fájdalmas. És most kegyetlenül fájt neki a valóság. Mert ha belegondol...de már nem bírt. A tigrisre nézett aki éppen az egyik kanapén élesítete karmát. Olyan megnyugtató volt most ez...hisz az élet megy tovább...és még mennyire, hogy megy, mert ekkor...


Előzmény: fantasio (31.)
fantasio e-mail | 2004-12-27 13:46:34 | 31.
.....-Hogy én?-mormogta halkan a gondolataiba merülve.De felriadt hamar mikor az a képzete támadt, hogy egy lágy kéz a nyakát simítja végig!
Ránézett a hölgyre aki bájossan, kecsessen kérezte mégegyszer:
-Beszélget velem?
-Bármiről..!Felelt, majd megfogta a nő derekát s elindúlt vele a kiszemelt szoba felé!..Ott leültek az ágyra beszélgetni kezdtek, s az idő csak ugy suhant át az éjszakán!
A lány végigsimította a férfi arcát, majd az kezét megfogva a lány arca felé közeledett..lassan..miközben a levegő vibrált...gyengéd csókokkal árasztották el egymást,s a két test lassan egymáshoz ért.
A ruhák lassan lekerűltek a földre,s a gyengéd közeledésből vad szenvedélyesség alakúlt!
Ölelték egymást mintha más nem létezne csak ők,A szeretkezésük a gyönyört is meghaladó kifejezhetetlen ténnyé vált!
A sok tehetetlen indulat ami felhalmozodott a nő, férfi életében Ott,akkor szabadúlt föl egymásban!Órákig kimeríthetetlen orgazmusok követték egymást,élvezték............................
Lassan kezdtek fáradni, a levegő fogyott a kis szobában....,átnedvesedett az ágy is...abbahagyták!
A férfi hagyta had aludjon el a nő.. ő felöltözött,gyújtott egy gyertyát és odatette a kisasztalra.Búcsuzóul egy csókot nyomott a nő homlokára.Magához vette a kabátját majd kiment az ajtón!
fizetett a kövér Madamenak és távozott........
Gondolatai Már nem a nő körül voltak, inkább hogy mire van szüksége ebben az elsatnyúlt világban
Másnap cseng a telefon: A nő az a kupiból, akivel előző nap olyan jól megvoltak!........

Peter Filth e-mail | 2004-12-27 13:14:24 | 30.
...mikor Őszire kezdtek rátörni azok a görcsök, amelyek a szervezet nem táplálásával szoktak jelentkezni a has tájékán. Rövidebben b*szottul fájt a hasa. Ezért néha felnyögött álmában, falatozott egyet a könnytó új fajaiból vagy a tigriséből, akinek mindez az ellenére lehetett, ugyanis ilyenkor jól fejbevágta hősünket egy ACME serpenyővel.
Őszinek ilyenkor emlékezetkiesései voltak. Elfelejtett úszni, beszélni és ami eddig nagyon is vonatkozott rá, elfelejtett kultúráltan viselkedni. Volt, mikor felpattant Tshaj fejére és lovaglásra kényszerítette a haja meghúzásával. Ilyen gyerek volt ez az Őszi, bár ha megnézzük a családtagjait, nem is feltűnő.
Ám egyik nap nem jött fel a nap. Mivel emberünk rajta döglött és horkolt. Persze a helyiek arrébb penderítették. Természetesen ki nem menekítették, hisz az nincs benne a forgatókönyvben. Hadd szenvedjen.
Őszi, miután felkelt, ismét máshol találta magát. Inkább egy borospincéhez tudnám hasonlítani. Vagy kettőhöz. Lényegtelen.
Elindult a lépcsőnek vélt faszerkezet felé, s a végén található ajtószerűségen benyitott. Odaát sötét volt.
-Az igazság is odaát van! - kiáltotta be egy kellemtlenkedő hang, ám őt még időben sikerült elhallgattatnunk egy láncfűrésszel.
Őszit a sötétben különféle valamik kezdték lökdösni. De ő sem volt rest, visszalökött. Ekkor hirtelen valami nehéz tárgyat érzett tarkójának csapódni. És világos lett. Újra tigrisét látta, kezében a serpenyővel.
Csak álom volt - gondolta Őszi.
Ennek örült is meg nem is. Éppen a reggelihez készülődött volna, mikor...


Előzmény: ArG (29.)
ArG e-mail | 2004-12-26 21:58:29 | 29.
...mikor Tshaj hirtelen előkapta a nindzsa ruháját /amin nagyon szexi, fekte gyönygyök csillogtak/, gyorsan elhúzta a spanyolfalat /amit csak 18 éven aluli olvasóinkért hordott magánál-a szerk./
és eszméletlen sebességgel átöltözött. Majd mikor készen lett, fölugrott a levegőbe, szaltózott néhányat és egy jól írányzott rúgással...lerugta Pamela fejét. Ugyanis gyűlölte őt. Sőt! Megvetette. És különben is!
Őszinek előbbi bárgyú vigyora /ami általában ilyen helyzetben a szexista f*szfejekre ki szokott ülni, persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy hősünk "ilyen" lett volna, neeem, ő sokkal rosszabb volt-a szerk./ hirtelen méregbe fordult és arca egészen eltorzult a dühtől! Hogy meri lerugni a fejét Tshaj, Pamelanak???!!! Ismét kezdett "Hálkká" változni, mikor Tshaj Pamela ruhájából előrángatott egy hosszú kést. Most tudatosult benne, hogy az életét mentették meg. Ezért nem is változott át, hanem köszönetet rebegett élete megmentőjének.
Ám ekkor ordítani kezdett a tigris. Persze nem a fájdalom miatt. Sőt, inkább izgatott volt, nagyon is izgatott. Őszi odamet hozzá /persze ez kicsit nehézkesen ment neki a vízmélységtől, de sikerült/ és boldogan felkiálltott:
- Krragbbcfz jdfgjh jfhjgu hsdgf!
- Ahdav ngi jbfj jfhhísdlhk?-kérdezett vissza a lány.
-Sahg.-válaszolt tömören Őszi és ennek mindketten nagyon megörültek. És mindent úgy tettek, ahogy megbeszélték. Aztán lefeküdtek...aludni. Mivel a "gumikacsacsónak" elég nagy volt rendesen elfértek benne. Őszi, mellette /18 éven aluli olvasóink megnyugtatására/: a tigris és csak a tigris mellettt hajtott fejet Tshaj. Már épp elaludtak volna, mikor...


Előzmény: Peter Filth (28.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-26 15:09:33 | 28.
...és Őszinek adrenalinvezérelt impulzusok közepette kellett rádöbbenie, hogy többmint három kilométer magasan vannak. De hát mit volt tenni, mit nem, Ősziék nem kis sebességgel /kemény 3,5 km\h!!!!!!!/ repültek ki a házból, amit valami antigravitációs erő tartott.
Idáig.
Ugyanis Ősziék után "véletlenül" /!!!/ megbomlott az egyensúly a ház alatt és leborult az antigravitációs poháralátételről. Igen manapság gyakran gyártottak ilyet, de Őszi eléggé visszamaradott volt ezen a téren.
Na szóval hőseink /igen mostmár többen vannak, de ne féljen a kedves olvasó! úgyis kiírom őket/ a több száz miliméteres könnyhullámokat meglovagolva sajnos rá kellett érezniük, hogy egyszer földet érnek.
/Hupsz! Bocsánat már földet értek, csak az előbb kirohantam egy szendvicsért, azt nem figyeltem -a szerk./
Tehát az alig 8 napon túl gyógyuló, akarom mondani eltűnő természetes tetoválásokat megszerezvén szembesülniük kellett Őszi toronyházának nem kis súlyával, ami a gravitációs erő hatszorosával /gyengébbek kedvéért: 9.81 m/s x 6/ zuhant rájuk.
Az elilló porfelhő /tudom az illóolajak szoktak elillanni, de ebben a hülye történetben, amit 9 Oscarra + irodalmi Nobelre fognak jelölni, bármi megtörténhet -a szerk./ felszakadozása után "láthatóan" lehetett "látni", hogy "látszólagosan" senki sem "látta" a "látnivalót". Ezt már mindenki előre "láthatta".
Őszi hatalmas bátorsággal és hősiességgel lökte arrébb a lányt, hogy kimenthesse a gumikacsáját. Hiába no, előbb a család! - ahogy azt Őszi Keresztapja is megmondta anno. Annyit azért illik tudni róla, hogy akkor halt meg, mikor éppen narancsot ment venni a zöldségeshez, akinél épp nem volt egy darabnyi sem. A Keresztapa /bocsánat ez a név már szerepelt egy történetben...habár nem hiszem, hogy Mario Puzo reklámálni fog ezért beírtam -a szerk./ "halálra" ijedt ennek hallatán, hisz ha nem tud venni narancsot, akkor nem tudják meggyilkolni. Ennek a keserű bánatnak a tudatában " A Keresztapa" nem tudott élni, ezért fejbe lőtte magát egy csúzlival.
De Őszi nem akart erre gondolni. Így is elég nagy árvízet okozott mára. Törte is a fejét hogy fognak kijutni! Mármint a szárazföldre. Merthát Őszinek edzett könnycsatornái voltak. Ez "látszott" is, hiszen amerre a szem "ellátott", arra hősünk szemnedvei voltak találhatóak.
Őszi kurva ideges /a fenébe! elfelejtettem a cenzúrát... -a szerk./ lett.
Legalább addig se sírt.
Vagy ha igen, akkor se nőtt meg a könnyszint nagyon, csak alig pár méterrel.
A Tshajra /mindenkinek van neve ebben a hülye történetben, akkor már legyen a lánynak is/iszonyat rájött a hisztizhetnék, mivel Őszi megvonta tőle a papírzsebkendő használatot, amivel a könnyeket próbálta meg felszívni. Hogy miként vonta meg tőle, az máig is titok.

És akkor levágta nyelvét, majd jól gyomronrúgta az acéllábával... -mesélt egy családi filmvígjátékot Őszi a tigrisének, hogy addig se unatkozzon.

A speciális alakulatok pár éven belül meg is érkeztek, de mivel Ősziék ekkor pont búvárkodtak, elhajtottak. Kivéve egy embert. Ő volt a Pamela Anderzen. Hatalmas, hozzánőtt felfújható tengeralattjárókat hordott melkhasán /bocsánat ha rosszul írtam e szót/. Őszinek megörült a feje. Szája a füléig felhúzódott, szemei egy félkörre kezdtek hasonlítani. Az egész feje egyfajta smiley-vá vált. Épp futni kezdtek a mély 30 centis vízben Pamela felé, mikor...


Előzmény: Sziquinho (27.)
Sziquinho e-mail | 2004-12-24 00:31:13 | 27.
... de hangját elnyelte a tankok robaja, ahogy falakat kidöntve, terhes anyákon meg zsúfolt piactereken lánctalpaikkal átgázolva vértengerben és egyéb apokaliptikus víziók közepette (még tüzet is okádtak, meg tüzes vizet... na jó, hagyjuk) közelítettek Öszi villája (pardon: vityillója) felé.
-Itt vannak a tankok!!! -visította rémülten Öszi, majd a lányhoz rohant, és átkarolta: -Pogózznak a pankok! Ja nem! Mentsen meg kisasszony, kérem!!!
A lány tünödni látszott egy pillanatig, aztán elövette [nem mondjuk meg honnan, azért se, mert mi tekintettel vagyunk 18 év alatti olvasóinkra!] a gumikacsát, és Öszi felé nyújtotta.
-Fogja meg! De ne azt! -a lány elég morcos arrcal csapkodta Öszi kezét, mert hösünk szemében bizony megint elkezdtek forogni a piros-fehér egymásba forduló körös Lollipop cukorkás akármik, jelezve, hogy épp alakot készül váltani, természtesen a lány gömbölyded formái láttán.

És itt álljunk is meg egy szóra. Phú, már fájt a kezem. Na jó, több nem is kell, menjünk tovább.

Öszi tehát véres cukorkában forgó szemes, zimbes-zombis szerintem, a lány meg hajában virágos-hawalyi pofikás monokinis (se) szerintem.
Öszi szemeiben tovább forgott az örült fény, vad táncot járt, ahogy béna magyar popbandák vonyították hajdan, de hamarosan hösünk is vonyítani kezdett. Na nem azért mert nem talált hirtelen ennél kedvesebb elfoglaltságot, és gondolta ('Ugyammá, vonyítok egy cseppet!') hanem mert a lány leharapta. A gumikacsa fülcimpáját. [Ja vagy annak nincs is? Izé, azok a bioszórák... de szépen végigsöröztük öket valahol a suli mögött - a szerk.]
De ez rögtön kijózanította Öszit, ezért miután felfogta, hogy megcsonkították kedvenc gumikacsáját, az elsö gondolata az volt: "most jól bekéne tépni", de elöbb még történt egy s más.

Elöször is kitépte a lány kezét - ja nem, kezéböl a gumikacsáját, majd könnybe lábadt a szeme mikor meglátta hogy fületlenkedik a kis állat, szembe lábadt a könnye is, és szembe lábalta az ifjú hölgyet, ami mondjuk ki, meglehetös modortalanságra vall. De hát öszi már csak ilyen volt. Illetve "milyen volt Öszisége"?

-Hát, a lyukat a hasán-hátán müanyag kukafedéllel foltozták be az ufók, besö szerveit kiselejtezett hajtómüalkatrészekkel pótolták, ez késöbb jól jött neki -> egy nagy tányér csilisbab után haladási sebessége a 10-szeresére nött; a fejére pedig piros turbánt kötöttek. Ezért most ö volt az Öszi Kukás Török. Esetleg Panjabi MC, de ezt a nevét kevesebbet használta.
Elmondható tehát, hogy
a) élö szövet volt a belsö fémvázon
b) Eletronyíska Modulova volt
c) Drót Vödör, avagy Blekk Fater volt, a Galaxis Réme
d) egyik sem

Kérjük válaszát írja meg a kiadó ímélcímére, Öszi Eksünmen Figurákat sorsolunk ki!!! :)
Nade vissza a storyhoz (már majdnem olyan csapongó író vagyok, mint Gogol):
Nyííííau! -mondta Öszi tigrise a sarokban. Ezzel arra utalt, hogy meglátta a jó öreg T72-eseket az ablak alatt, és ez meglehetösen frusztrálta, amit nem is csodálunk, így királyi többesben, újabban.
Úristen!!! -motyogta maga elé Öszi, kezében a Fületlen Fiúval (habár lehet a kacsa lány volt, akkor most hazudtam) térdre rogyott és sírni kezdett. Eszébe jutott a Dallasz-paródia, amelyben azt mondják: <"Sírni fox, Gecó!"> és milyen igazuk lett! Az élet nem habostorta, de még nem is gumikacsa, Öszi elvtárs. Ja nem, az más.
Szóval, mikor már kisebbfajta tó alakult ki a villa tetöterében, Öszi felfújta a kacsát, ami valójában összehajtott gumicsónak volt, a füle helyét tovább sírva betapasztotta barna oldszkul Leukoplasttal, aztán beleült, betette a lány...t maga mellé, a tigrist is, na azt ne képzeljük el, amit ezek hárman csináltak. Még Johnny Knoxville-ék is megirigyelték volna, ahogy a sírástengerben levitorláztak a ház földszinjére, aztán a hátsó bejáraton ki, pontosan akkor, amikor felcsendült a Placebo-tól a Pure Morning, amitöl Öszi mindig eksztázisba jött, most sem volt ez máskülönben, és...


Előzmény: ArG (26.)
ArG e-mail | 2004-12-22 17:25:31 | 26.
...a lány. Akivel a kocsmában kezdett beszélni.Haja ki volt engedve,leért a derekáig és vizesen hozzátapadt puha bőréhez, amin a vízcseppek úgy csillogtak, mint apró csillagok. Úgy nézett ki, mint aki most lépett ki egy tusfürdő reklámból. Szép volt. Őszi percekig nem jutott szóhoz a látványtól és attól a tudattól, hogy nem emlékezett már semmire. Ha az előbbi dolgok, mind álmában történtek, akkor mi történt valójában? És hirtelen hasított belé a tudat, hogy akkor a gumikacsa sincs meg. Ez már olyan mértékű fájdalom volt, amit nem tudott elviselni.
Hirtelen felordított. A lány ijedten nézett végig a feldúlt arcon és halk, csengő hangján megszólalt:
- Minden rendben van?- kilépett a zuhanyzóból/persze magaköré csavart egy törölközőt, 18 éven aluli olvasóink kedvéért-a szerk./ és a padlón összeroskadt férfi mellé térdelt.
- Hagyjou nn, nncs mega gumikacsssssa- Őszi érezte, hogy összefolynak szájában a szavak. De csodálatos módon a lány értette.
-Ez kéne?- és a lány feléje nyújtotta azt a drága gumikacsát...Őszi szeme megtelt könnyel...dehát akkor, mégis igaznak kellet lennie az előzőeknek.
Már semmit nem értett.
- Dehát mi történt?- kérdezte és maga is meglepődött, hogy tud beszélni. És a lány megszólalt...


Előzmény: Peter Filth (25.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-22 15:08:13 | 25.
...Én vagyok a rémálmod!
Természetesen nem ezt mondta, csak megemlítem, mint lehetőséget.
Tehát ezt mondta:
-Én vagyok Visindeztucc /ha még erre nem jött volna rá a kedves olvasó/ és Alajosos dalokat énekelek Őszi nevű embereknek.
Őszi hitetlenkedve nézett rá. Aztán összeállt neki a kép! Őt is Őszinek hívták! Hősünk eme Einstein-t is megszégyenítő logikájával már 6 faluban sikert aratott. Meg most egy idegen bolygón. Az űrlakók királyukká emelték Őszit, aki ugye tériszonyban is szenvedett, ezért csak a miniszteri címet kaphatta meg. Emberünknek most már nagyon nem stimmelt semmi. Minek bombázták le az országát? Vagy ha nem ők akkor kik? Őszi egyre csak nyugtalankodott. Nem csoda, hisz szöges székre ültették. Éjszaka csendben kilopódzott az egyik űrhajóhoz, beszállt, majd beindította. Átrepült galaxisok ezrein, majd egy csak nőkböl álló bolygón landolt. Ott is uralkodová tették, Őszi habzsolta az életet, minden nap mnővel hancúrozhatott. Éppen nagyon beleélte magát, és akkor...
Felébredt.
Őszi a tőle nem várt módon sorolta fel azokat a kedves szavakat, melyeket szépségük miatt nem tettek bele az értelmező kézi szótárba. Közben az anyját is emlegette, néha másét is, megnevezte az utcakereszteződéseknél álló hiányos öltözető hölgyeket.
Ám azon még jobban meglepődött, hogy otthon volt. Ezt már csak azért is furcsállta, mert pár hónapja lerombolta az egész lakónegyedet. Vagy csak álom volt? -vetődött fel Ősziben a kérdés. Mikor meglátta élve a tigrisét, nem hitt a szemének. Talán mégis álom volt. Kicammogott a konyhába, ivott egy kis Tesco gazdaságos narancslevet Tesco gazdaságos vodkával, majd elment lezuhanyozni. Éppen a borostáit igazgatta, mikor hangokat hallott a zuhany alól. Odalopakodott. Majd vissza, mert a papucsát ottfelejtette.
Már épp készítette a Rambo kését, elhúzta a függönyt és tátva maradt a szája, ugyanis a zuhanyzóban nem más állt, mint...


Előzmény: ArG (24.)
ArG e-mail | 2004-12-22 14:27:02 | 24.
...a? Nem...nem "a", hanem "az" esküvőn. Szóval, már várták őt AZ esküvőn, ahol anyja boldogan karolt kedvese karjába és önfeledt mosollyal lépegetett a szakadék felé./ha nem tudnák a kedves olvasók, az űrlények esküvői szertartása egy szakadékba ugrással kezdődik- a szerk./ Őszinek, mint az ara legközelebbi hozzátartozójának, ott klellet volna állnia az első srban, de hát késett, erről így lecsúszott. Meg amúgy se szeretett volna osztozni abban a remek látványban, hogy anyját egy szakadékba rántsák, elég lesz hallani a sikoltását,amint rádöbben, hogy akár meg is halhat. Lehet, hogy figyelmeztetni kéne? Mármint, talán mégse kéne hagyni, hogy a halálba ugorjon. Őszi már épp ott tartott, hogy elkiáltja magát, mikor Visindeztucc- a festmény-énekelni kezdett Alajosról. És ez a dallam elaltatta hősünket.

Amikor felébredt egy díványon feküdt, és anyja arcát látta, ahogy fölé hajol.
-Jól vagy?-kérdezte és Őszinek egy pilanatra úgy tűnt, mintha kiskorűát élné újra át, ahol méég annyi szeretettel vete körül az említett hölgy. De gyorsan feleszmélt, rájött, hogy azóta keserves 40 év telt el és most egy űrben lévő akármin van. Nem válaszolt anyjának, elfordította fejét és ijedten vette észre, hogy a falról Visindeztucc mosolyog rá, rá, aki még mindig "Hálk" formát öltött.És azt is rémülten tapasztalta, hogy ahogy nézi Visindeztucc-t egyre jobban kezd hasonlítani eredeti formájára. Nem értette, hogy mi történik és ezért meg is kérdezte:
-Visindeztucc, ki vagy Te és mit csinálsz velem?
A kép szemérmesen lehunyta szemét majd halkan megszólalt...


Előzmény: Peter Filth (23.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-22 12:46:03 | 23.
...hogy Dévid nem egészen komplett. Bár lehetett ez attól az elmezavartól és sokktól, ami a lábai elvesztésével járt. Nem tudni. Miután Őszi hatalmas felfedezőképességének és logikájának majdnem 47%-os kihasználása következtében rájött arra, hogy Chopperfíld haldoklik. Aztán eszébe jutott, hogy elvihetné kórházba, de azt pár bejegyzéssel ezelőtt lerombolta. Hirtelen elkezdte káromolni az írót, aki viszont visszafenyegetett azzal, hogy kiírja a történetből. Őszinek hatott a lecke, s mivel úgyse ő dönti el mi fog történni, így elhajította bogarat. Visszafordult. A hazaúton újra felekerült a Csomolungma /Agykéregsérült súlyosan értelmi fogyatékosok kedvéért: Igen-igen, ez a Mount Everest./ tetejére, ahol az előbbi zászlót egy másik váltotta fel, amin már ez állt: GRATULÁLUNK BIN LADEN ÚR! DE MI VISZONT LÉTREHOZTUNK EGY IDŐGÉPET, AMINEK SEGÍTSÉGÉVEL MÁR MOST BELEVEZETTÜNK A WTC-BE EGYKÉT REPÜLŐT, ÍGY NEM TUD VILÁGHÍRNEVET SZEREZNI A KÉSŐBBIEKBEN! HEHE! TÚL JÁRTUNK AZ ESZÉN! GEORGE W. BUSH, A JÖVŐBŐL
Őszi megint nem értett semmit, hisz angolul volt írva. De akkor mi a francnak zaklatja ilyen hülyeségekkel az író? Rejtély.
Őszi már-már a magyar határhoz érkezett, mikor...

Hehe! Majdnem azt hitték a kedves olvasók, hogy átadom a történet folytatását! De meg kell őket hogy bántsam. Folytatom!

...mikor szörnyűlködve vete észre, hogy országát lerombolták bosszúból az űrlakók. Őszi most már aztán ku**a /CENSORED/ ideges lett. Elrohant az egyetlen ép csengő boltba, majd dobbantott egy hatalmasat. Mind a 915 csengő vadul csilingelni kezdett. Őszi kezdte érezni, hogy ismét "Hálkká" fog változni. Ám nem így lett. Hanem egy kiba**ott nagy "Hálkká" változott! Görnyedt is szerencsétlen a csengőboltba! A lábára kötözött két tucat No2-t és felrepült vele az űrbe, ahol már várták őt, a...


Előzmény: ArG (22.)
ArG e-mail | 2004-12-22 11:21:40 | 22.
...egy szöcske volt./bár azt meg kell hagyni, gyönyörű szemei voltak-a szerk./ Hogy az előbb még emberként esett ki a falból? Ugyan kérem, hisz épp ez volt benne a csodálatos, amit Őszi is tisztelt benne... Bárhogy ki tudott nézni, de alapállapotban szöcske volt.Ráadásul japán. De ez most nem zavarta Őszit, és el nem mondható örömmel kezébe vette a példaképét.
De az elugrott.
Megint kezébe vette.
Megint elugrott.
Őszinek kezdett valami rémleni a biosz órákról és eszébe jutott, ha letépné Dévid ugrólábát, nem ugrana el. A kérdés már csak egy volt. tehet-e ilyet a példaképével.Eszébe jutott öccse, akinek Vissy Károly volt a példaképe, hogy vajon ő letépné-e a lábát, ha kiderülne, hogy a híres meteorológus egy szöcske.. De ez költői kérdés maradt és ő határozott mozdulattal letépte Dévid lábát, majd mellényének zsebébe bujtatta és kedélyes beszélgetés kezdett kialakulni köztük, amiből kiderült...


Előzmény: Peter Filth (21.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-22 09:20:02 | 21.
...és Őszit is igen nagy hévvel szerette volna meghúzni. Őszi a tőle elvárt kedvességgel és a kezében levő törött pálinkás üveggel sikeresen lebeszélte erről a gondolatáról Ivánt. Őszi nem nagyon bírta az efféle kommunista oroszokat. Ők se nagyon szerették. Lehetett ez azért, mert a lézertől leszajadt ingje alatt egy kisebb, egész hasát befedő horogkereszt volt tetoválva. Őszi éppen szabadkozni kezdett, hogy ő nem fasiszta, csak a Dublini Ifjak Szervezetének egyik még élő tagja, de az oroszok nem hittek neki. Egy alagsorba vitték kihallgatni. Aztán ki is vitték, ugyanis kiderült, hogy hősünk klausztrofóbiás. Őszi megpróbált az oroszok kedvében járni:
-Tudják mi a különbség a kalap és a kalap között?
-Nyet. -mondta izgatottnak éppen nem nevezhetően az egyik katona.
-Semmi! -majd Őszi idétlen vihogásba kezdett.
A katonák furcsán néztek rá, majd mikor felfedezték rajta a kezdeti "hülyevagyok" szindróma jeleit, otthagyták.
Őszi miután a kedves írónak megköszönte, hogy kihúzta a csávából, elindult délkeletnek.
Már vagy 6 hete gyalogolt, mikor valami kisebb hegyen állva egy zászlót pillantott meg maga előtt. Ez állt rajta: MI MÁSZTUK MEG ELŐBB A MOUNT EVERESTET! AMERIKA BEKAPHATJA! Al-Kaida Mount Team
Mindez lényegtelen, gondolta Őszi, hisz nem tudott arabul. A nyolcadik hét második felének az első egyharmadában Őszi valami falhoz érkezett. A falon hatalmas villogások voltak észre vehetők. Közelebb ment a falhoz, mikor hirtelen egy ember esett ki a falból. Őszi annyira megijedt, hogy most már tisztán érezte, gatyát kell cserélnie. Ez az ember valamilyen Dévid Chopperfíld nevű egyénnek adta ki magát. Őszi ismét tiszta alsóra vágyott, hisz ő volt a példaképe. De nem ilyennek képzelte élőben. Chopperfíld ugyanis...


Előzmény: Sziquinho (20.)
Sziquinho e-mail | 2004-12-21 20:09:06 | 20.
... vitorláját dagasztotta a szél, a naplemente vöröses fényében kalózok sötét árnya látszódott, amint fel-le mászkálnak a fedélzeten, a véres aranyak pedig nyugalomban hevertek a hajófenéken. Csak egy-két kivont kard csillant meg, szó nem hallatszott, a vitorlarudak nyikorogtak csupán a kísérteties csendben, ahogy a hajó gyök 2-vel száguldott a Sargasso-tengeren.
---
Ja de ez most nem is romantikus regény, kapott észbe Öszi, miközben vaktában ugrált el a méteres krátereket szántó lézernyalábok elöl. Nem volt mese, az ufók hadatüzentek a Földnek, illetve Öszinek legalábbis biztosan.

És ekkor hösünk elkezdett gondolkozni, pedig nem ez volt az erös oldala, hanem a bal füle, ami csupa izom volt, nade nem is ez a lényeg, hanem hogy azon töprengett, kiket hívhatna segítségül... Épp azon gondolkozott, hogy a cápákkal fog össze, amikor meglátott egy Koszinusz Alfát.
Ezen annyira megdöbbent, hogy megállt, és telibe találta egy lézersugár. Vagy 6 métert repült, szabálytalan ívben pörögve, hátrafelé maga mögött hagyta jugoszláv partizán dzsekijének minden tartalmát, a gumikacsáját, a gumikacsás-elölapos (szerintem) Sanyi telefonját, egy ágytálat, néhány használt fecsit, a walkmanjét a COF-kazival, meg A Semmi címü novelláskötetét, aztán fejjel becsapódott egy vodkásüveg-hegybe a hóban, innen tudta volna, ha magánál van, hogy Oroszországban van, amikor mellette a vodkákat betermelö eröteljesen borostás fazon elkezdte géppityuval löni az ürhajókat, veszett kiabálás és vodkavedelés közben.
De ezt már nem tudta, mert egy fél négyzetméteres lyukkal a hátában és egy 'Jelcin vodka' feliratú üveggel a halántékában füstölgött a hóban. Na nem mintha éppen dühös lett volna, csak mint a lelött birodalmi rohamosztagosoknak, neki is enyhén megpörkölödött kis teste a lézertalálat következtében.
...
Az ufók elvonultak, Moszkva lángokban állt, de csak 1812-ben, mert valami hülye felgyújotta, na de szóval Öszi likvidálása után a dallamos nevü #xyí@ és társai, többek között %¤ß~§ és ^Ů÷Ř×Ç vezetésével tovaszálltak az ŮŘÇßlee galaxis felé, ahol [már le nem írom, hogy milyen bolgyón laktak, mert nincs annyi idióta karakterem. - a szerk.]. Pont.

Öszi pedig feküdt tovább. "Ez a csönd éve volt..." recsegte a rádió. Öszi erre öntudatlanul is a COF kazit kereste a bördzsekö belsö zsebében, hát még amikor megszólalt a Kimnyivák, akkor már a hátában érzett fájdalmat is elhomályosította a düh. De nem találta. Felnézett. Baromi közelröl látott egy törött vodkásüveget. Jéééééé ez a fejemben van, vazze! - állapította meg igen nagy konstruktivitásról tanúbizonyságot téve. De ha kiveszem, elvérzek, gondolta, mint a Rejtö-novellában, ahol a kalózok... nade ez még mindig nem az, ezért aztán kiszedte a fejéböl az Üveget, megitta az alján maradt, félig odaszáradt, véres Jelcin vodkát, aztán most már végre tényleg felnézett.
-Bálsája szpászíba! -mondta neki az elöbbi orosz, 1-2 gondosan ápolt aranyfoga világított széles mosolyra húzódó szájában, kezében meg a zseblámpa mellett (a másikban) egy újabb üveg Jelcin vodka figyelt. Az orosz [nevezzük a továbbiakban Ivánnak - a szerk] meghúzta a vodkát, majd Öszire nézett, és....


Előzmény: Peter Filth (19.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-20 15:31:15 | 19.
...ahol letolta a gatyáját, elővett egy pornóújságot és...és elkezdett krumplit hámozni rajta. Igen sajnos az utóbbi időkben gyakran megesett vele, hogy ha ideges alsógatyában zöldséget szokott hámozni. Most mit tehetnénk? Ez van. Ő dolga.
Miután elegendő krumplit vélt meghámozva látni, kiborította őket az ajtón. A lehulló krumplik négy országon át zuhantak alá, ebből következtethetünk arra , hogy Őszi elemében volt. Az emberek fejtvesztve menekültek. Kivéve talán Etiópiát, ahol valahogy már "tátott szájjal" várták ezt a napot évek óta.
Őszi lenyugodott, kisétált a fülkéből, ám gyors vissza is rohant, mivel sok olyan filmet látott, ahol az űrlények "kedvesen" fogadták az emberek nemi szervét. Kifelé menet hirtelen megcsúszott egy krumplihéjon, hanyattvágódott, a kruplihéj #xyí@ szemén landolt, aki a párolgásából és jajgatásával adta tudomására Őszinek, hogy allergiás a krumplira. Őszi összerottyantotta magát ijedtében. No meg azért is, mert az anyja tarkónvágta a nem puha kerekesszatyrával. Őszi anyja odasietett kedveséhez, s mivel nem volt egy nádszál, a hajó a tőle sosem látott 90 fokos szögben zuhanni kezdett a mama pehelysúlyától. Őszi az ösztönétől vezérelve kiugrott az űrhajóból, ami persze már rég földet ért. Elég gyönyörűen belesüppedt a földbe az igazat megvallva! Hirtelen megjelent az égen még egy űrhajó.
Meg még egy.
És még egy!
Pontosan 24 657. Merthát Őszi ugye matekzseni volt, és ezt a matektanárján kívül mindenki észre is vette. Őszi a tőle sosem látott sebességgel rohanni kezdett, mikor a hajók...


Előzmény: ArG (18.)
ArG e-mail | 2004-12-20 13:01:16 | 18.
...hogy mikor már minden reményt elvesztettem Vietnámban...ó, tudod kisfiam, nagyon rossz volt ott egyedül, Te is magamra hagytál- és arca fellángolt, szeme a távolba nézett. Őszi már épp védkezni kezdett volna, hiszen anyja se foglalkozott túlságosan vele, de az anya fojtatta:
-Szóval egy nap már úgy éreztem semmi értelme az életnek és elmentem a Niagarához...tessék? Ja, igen, tudom, az nem Vietnámbean van, de elmentem, na. És épp leugrani készültem, gondoltam a habok majd kegyesek lesznek hozzám és végeznek velem, mikor megpilantottam ezt az űrhajót és benne életem szerelmét: #xyí@-t! - és a mellette álló nem éppen szimpatikus lényre mutatott. Őszi szemei elkerekedtek és rémülten bámult anyjára.
-Most megvetsz? Talán baj, hogy végre boldog vagyok?! Apád sose szeretett így!
Őszi nem tudott mit felelni.
-Egy kicsit egyedül hagynál, anya?- és egy másik fülkébe húzodott, ahol...


Előzmény: Peter Filth (17.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-19 10:26:15 | 17.
...egy másik csöves, aki nem akarta elhinni, hogy nincs Őszinél több hagyma. Őszi illedelmesen arrébbtessékelte egy vasrúddal, majd mikor megpillantotta, hogy ezt a többi csöves nem vette jónéven, rohanni kezdett. Rohant, mint az őrült, mikor végre elérkezett a szeméttelep kapujához. Habozás nélkül átpréselte magát az alig hat méteres kapun, majd ismételten leesett az álla. Hát igen.
Mégiscsak vissza kellettt volna mennie az orvoshoz. Csak állt a kapu túloldalán és bámulta a környezetét. Ugyanis a kapu túloldalán pár száz Dobermann fogadta. Hősünk kezdett igencsak nyugtalankodni. Elöl vérszomjas kutyák, hátul még vérszomjasabb csövesek. Éppen a végrendeletének utolsó részét kezdte volna diktálni az ügyvédjének telefonon, mikor hatalmas fénysugár jött le az égből, és belepte Őszit. Majd észrevette, hogy mégse hazudtak neki az iksz-aktás Muldörék. Ugyanis a mamája volt az egy UFO-val. A vonósugár és egy porszívó segítségével végül is csak beszippantotta egyetlenegy kisfiát.
Fenn az UFO-ban a vákuum miatt kissé megnyúlt Őszit az anyja szó nélkül megetette, majd csak aztán volt hajlandó vele beszélni. Őszi rémülten nézett az anyjára. Olyan rémülten, mint akit egy UFO-ba szippantottak volna fel. Őszi kissé bátortalanul megkérdezte anyját, hogy hogyan került ide. Az anyja nekilátott:

- Hát az egész úgy kezdődött, hogy...


Előzmény: ArG (16.)
ArG e-mail | 2004-12-18 21:23:15 | 16.
...amikor kacsája hirtelen megszólalt-mit megszólalat egyenesen nyűszített /nos, amennyire a kacsák tudnak nyűszíteni...khmm, no igen, a biosz...-a szerk./ Szóval nyávogott /öhm, így se jó-a szerk./ Áh, ordibált!
-Neeeeeeeeeeeeeeem akarok a kórházhhoz menni! NA! NEEEE menjünk oda beeeeeee!- /ööö, ez nem bégetés volt!legalábbis remélem-a szerk./
Őszi megilletődve nézett remegő kiskacsájára. Az egyetlen jószágra (a satun kívül), ami értelmet adott annak a nyomorult életének. És mivel ennyire szerette, gyengéden megkérdezte tőle:
-Miért?- /már amennyire egy szimpla miért gyengéd lehet, höhöhö-a szerk./
De a kacsa érezte a feléje áramló szeretet és hozzádörgölődzött gazdája kezéhez és elfúló hangon azt súgta:
-Féltelek!- Persze normális, tiszta állapotban lévő ember láthatja, hogy a kacsa csak hízelgett, de Őszinek kellett a hízelgés, kellett, hogy szeressék, mert lelke mélyén érezte, hogy a Satu rá se nézne...és ez rendkívül elszomorította.
Hát hallgatott régi jó barátjára, és dacolva testének fájdalmával, valamint ruhája lerókázott, mocskos, büdös állapotával, az ellenkező irányba indult el, ahol már tárt karokkal várta...


Előzmény: Peter Filth (15.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-18 15:01:11 | 15.
...aki közelebbről megvizsgálva egészen máshogy nézett ki. Őszinek igen feltűnő volt, hogy a lány boxerban volt, ajkai fölött, s alatt kisebbfajta őserdő borzolódott ki a folyosó szelétől, lábát alig látta a sűrű fekete szőrzettől. Bele se mert gondolni, hogy feljebb mi lehetett. Egy kisebb fajta sikoly hagyta el emberünk száját, mikor mégis belegondolt. Sajnos vizuális típus volt. Fejvesztve fordult vissza, végigrohant a végtelen folyosó végtelen kövein, majd végül egy ajtóhoz ért. Az utolsó pár kilométernél látott csontvázakból arra következtetett, hogy ő az első ki idáig elért.
Kinyitotta az ajtót.
Átlépett rajta.
Aztán vissza.
Aztán újra átlápett.
Aztán megint vissza.
Aztán eszébe jutott, hogy nem most kéne a szteppelést gyakorolnia. Egy tisztásra érkezett. De egyáltalán nem volt tiszta. Sőt! Végül rájött, hogy egy szeméttelepen van. Mindenhol szemét, maffia által kreált hullák, csövesek. Az egyik éppen felé közeledett, mikor észrevett a zsebében egy nagyon ismerős dolgot. Felismerte. A gumikacsája volt az. Szemébe könnyek futottak, majd mikor már az árvízvédelmisek megjelentek, abbahagyta a könnyezést, és eltette azt a vöröshagymát, amit ki tudja mióta hordott magánál. Próbálta nem idegesen visszakérni, de mint tudtuk ez nem volt az erőssége. Szemét módon cserét ajánlott fel. Elővette a hagymát. A csövest megcsapta az étel illata, s habozás nélkül képes lett volna mindenét odaadni érte.
Igen, mindenét.
Hiába no, a mai csövesek nagyon elkurvultak!
Őszi elvette az aranyat érő kacsáját, majd éppen indult volna vissza oda, ami kórházból maradt, amikor...


Előzmény: Sziquinho (14.)
Sziquinho e-mail | 2004-12-18 13:54:53 | 14.
...mikor meglátta a Satut. Eme kultikus fényüvé emelt tárgy éppen a folyosó végén volt, a CáParty romjai fölött lebegett. De nagyon messze volt. És idönként meg-megremegett a kép, ami hösünk agyában eröteljesen aláásta a Satu ottlétébe vetett hitet, de Öszi már nem ismert más célt. El is felejtette, hogy wc-t akart keresni, még azt a kerek szemüveges kis muksót is elfelejtette, Bácsfi Dianát is, mindent, csak a Satut nem.

Tehát megindult visszafelé. Mint a hurrikán söpört át a téglából rakott folyosókon, amik összedöltek a nyomában, lovagi páncélok hullottak csörömpölve a földre, de Öszi csak ment. Mit ment, repült, akár Betmen és Robin, ja nem az más, de akarása töretlen volt. Feje már kevésbé, mivel lett légyen bármilyen folyosóomlasztó természetfeletti repülésekre képes, gyomronfejelte Kutrováczot, a fönökét, aki lerókázta [de hisz egy cápa nem rókázik, az cápázik... vagy mi? :S - a szerk.] egy jobbfajta hidegtálnyi garnélarákkal meg a Daily Newssal és egy traktorkerékkel.
-Blöeeeeee!!! -mondta Kutrovácz, majd tovább hányt. Öszi lassan kezdett eltünni a cápa látszólag feneketlen bendöjének kiáramló tartalmában, de még mindig jobb kint, mint bent. Tartja a mondás. S mily' igaz!
Ezt Öszi is megtudta hamarost, de elöbb még elájult, amikor Kutrovácz kiokádott [maradjunk ennél a kifejezésnél, amúgyis seggfej volt a biosztanárom, így hát nem csoda, ha nem értek az állatvilághoz - a szerk.] egy wurliztert, ami fejen találta szebb napokat is megélt hösünket, melynek eredményeképp elájult. Kutrovácz. Miután semmi nem maradt a gyomrában, azonnal összeesett. Öszi megott maradt, nyakig a cáparókában [khmmm... - a szerk.] és tehetetlenebb volt, mint a hírhedt mitévö legyek. Bele volt ragadva ugyanis.
Ekkor azonban valahonnan édes csilingelö kislányhang hallatszott, és egy négykerekü fagyiskocsi csörgése. Öszi megpróbált odanézni, de a hányás szorosan tartotta fejét. Mármint Ösziét, mert a hányásnak nem volt feje. Meglepö.
Szóval jött a kislány, és egyre közelebbröl, felerösödve hallatszott édes, bátortalan kis gyerekhangja: "Kokaint tessék, kokaint tessék!" A fagyiskocsiból borzasztószörnyü PC Speakeres hangon szólt az "Oh Tannenbaum" címü felvétel. Öszi ezért a zene hallatán elöször újra a COF kaziért nyúlt, de aztán meghallotta a varázsszót: "KOKÓ!" szemeiben piros-fehér egymésba forduló körös Lollipop cukorkák kezdtek el forogni, mint a rajzfilmekben, és zombivá vált. Rögvest kitépte magát a fönöke odaszáradt hányásából, és a kislány felé indult.
-"KOKÓ" - hajtogatta reszelös, mély hangján, ami a zombiknak van. Mondom gyenge voltam bioszból.
-A kislány édesen megkérdezte: -Csókolom, Hermijóne vagyok. Mit adhatok?
És varázsütésre Öszi-Zombi visszaváltozott Öszivé. Mert hogy pedofil is volt. Ha még nem említettük volna, az csak a 18 év alatti olvasóink megnyugtatása céljából volt, de ök valószínüleg már úgyis feladták a sztorit. Hehe!
Öszi tehát megindult a csillogó szemü két copfba fogott hajú, édesen mosolygó barna kislány felé, aki...


Előzmény: Peter Filth (13.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-17 16:44:06 | 13.
...de elfelejtette, hogy csengést, vagy kattogást hall elmeteg szörnnyé, egyes indiai fagylaltárusok szerint "Hállká" változik. De volt egy titkos fegyvere. Mátrixból ellesett mozdulattal előkapta a macis rádiómagnóját, zsebéből kiugrasztott egy COF kazit, majd Jim Carrey-s vigyorral az arcán megnyomta a Play-t. Eme ZENE ereje úgy söpört végig a kórházban terjedő nyálas valamin, mint hurrikán a legóházon. Miután tisztának vélte látni a terepet, gyors bement az első ajtón, amin Dr. feiratot látott. Majd gyors ki is jött, ugyanis Frankenstein nevű doktorrol mintha már hallott volna rémálmaiban. Bement a következő ajtón, ahol még 3 ajtót látott. Bement a középsőn. Valami furcsa várban volt. Gondolhatta ezt azért, mert téglafal volt mindenüttt, a folyósón pedig középkori ruhák voltak kirakva. De ez érdekelte hősünket legkevésbé, hiszen sürgető kényszerét érezte annak, hogy kiürítse hólyagja tartalmát. Berontott az első wc-nek vélt szobába. Bent három fiatalt pillantott meg, amint a nagyi féle "XxX" nevű alkohol féleséget főzték ki a wc kellős közepén. Őszinek nagyon ismerősek voltak. Megkérdezte őket:
-Elnézést, nem ismerlek én titeket valahonnan?
-Nem hinném. -mondta kissé feszülten egy szemüveges gyerek, akinek valami furcsa villámhárító volt beletetoválva a homlokába.
-De ha megtenné, hogy kiállna a kamera látószögéből, azt nagyon megköszönnénk -mondta idegesen valami Krissz KolompBusz nevű amatőr filmrendező.
-Ohh! Ezer bocsánat, én csak a wc-t kerestem.
Majd gyors sarkon fordult.
Volna.
De nem volt a környéken egyetlenegy sarok sem. Mostmár aztán nagyon idegesnek tűnt. Végiggondolta mennyi minden nehézség van most az életében. Elvesztette a gumikacsáját, zöld szörnnyé szokott változni, a rendőrök állandóan körözik, s ráadásul a főnöke egy cápa. Már épp azon volt, hogy saját maga rágja át az ereit, mikor...


Előzmény: ArG (12.)
ArG e-mail | 2004-12-16 18:35:29 | 12.
...maga a pokol fogadta! Undorító, rózsaszín ruhás emberek táncoltak valami idegtépő gusztustalan zenére, amit technonak hívtak. /legalábbis ilyesmi lehet a pokol/
Megijedt, de tudta, hogy nincs más lehetősége, ha életben akar maradni...Tudta, hogy át kell magát verekednie a tömegen, találnia kell egy orvost, vagy legalább egy csoki automatát. Mert éhes volt. Igen, rettenetesen éhes és kezdte úgy érezni, hogy már bármit képes volna megennei...mindegy hogy mit. Amikor éppen azon gondolkozott mit is tehetne éhsége csilpítása érdekében, szörnyű látvány fogadta! A nagy tömegben észrevette főnökét egy csillogó rózsaszín zakóban és piros virágos nyakkendőben táncolni! Végigborsódzott a háta. Most tudatosult benne, hogy hova keveredett. A CÁParty-n volt!
Ez a felismerés nagyon megdöbbentette és félni kezdett. Már nem érdekelte se az, hogy teste roncsokból volt, se az, hogy az éhségtől ájuldozott, csupán ki akart jutni, de...


Előzmény: Peter Filth (11.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-16 14:47:06 | 11.
...ami a Rotten.com /nem reklám!/ heti frissítésében helyet is kapott. Miután végzett főnökénél, egyszerűen nem tudta, hogy mit csináljon. Elindult az utcán, amikor egy enyhén súly problémákkal küzdő, pirosruhás, szakállas egyedet pillantott meg. Nagyon ismerős volt neki. Közelebbről figyelte. Törte. törte az agyát, de egyszerűen nem ugrott be neki, honnan oly ismerős. Ekkor a pirosruhás ember felemelt egy alig két mázsás csengettyűt, majd mint Dobermann a Rózsi nénit elkezdte rázni. Őszinek /tényleg! el is felejtettem, hogy így hívják! -a szerk./ felállt a szőr a hátán, feje zsongott, szeme ismét vörös lángban kezdett izzani, s mint aki lenyelte az otthoni térfogatnövelőszer készletét, rohamosan nőni kezdett, bőre elszíneződött, fogai újra kinőttek. Kivéve a lábát. Hülyén is nézett így ki! Határozatlannak nem nevezhető mozdulattal vetette magát az "Ohhohóhó" -zó emberre, majd egy pár gumikesztyű és kevés vazelin segítségével olyat tett a szegény nagyszakállúval, hogy egy ideig biztos nem szeretne majd széket látni!
Őszi hirtelen visszaváltozott. Fel sem fogta még a történteket megmagyarázhatóan, erre még ez is megtörténik vele. Kezdett félni önmagától.
Gyors beugrott egy kórházba, mivel Őszi tapasztalt rúdugró volt. Felkapott egy kisebb oszlopot, majd lendületből elrugaszkodott. Közeledett az ablak felé, mikor az ügyvédja hívta, hogy lejárt az életbiztosítása. Őszi nem nagyon értette, mi köze az ügyvédje életbiztosításához. Éppen gondolkozni akart, mikor nagy nehezen eszébe jutott, hogy nem kis sebességgel közeledik egy bezárt, mellesleg biztonsági üvegből készült ablak felé. De későn. Hősünk a tükörtojást megszégyenítő alakzatban csúszott le a kórház falán, minek következtében úgy döntött, hogy mégis az ajtót választja. De még nem is sejtette, hogy rosszul tette. Az ajtó túloldalán ugyanis...


Előzmény: Sziquinho (10.)
Sziquinho e-mail | 2004-12-15 22:48:03 | 10.
...egy szivarozó cápa, amelyik dorombol, közben egy nagy pamaccsal a kezében festi az iroda falát, és Marylin Mansont bömbölteti egy cápa formájú kék rádióból. (Milyen egoista! -gondolta hösünk...)
Mindezekkel együtt a 18 év alatti olvasók megnyugtatása céljából közöljük, hogy férfiasságát eltakarta egy Bahiás szoknyával, amelyik farkuszonya aljánál végzödött és meglehetösen mocskos volt.
A cápa ezután ráemelte tekintetét a döbbent Öszire, és közölte:
-Késett.
Öszi ettöl még jobban összi-zavarodott. Nem bírta felfogni az összi-függéseket. Elöbb beleszeret Bácsfi Diana satujába, aztán meglát egy szivarozó cápát menzonra dorombolni meg falat festeni egy bahiás szoknyában, és az még ki is osztja öt... Mi van itt? Az élet álom, kelj fel, ha jön a reggel, gondolta, de aztán rájött, hogy ö nem Lukács László, hanem Öszi Oszkár, a Tropical Exotico -vagy hogy a halálba hívják (nem kellett volna kokót önteni az abszintba... késö bánat eb gondolat... morfondírozott hösünk)- bár törzsvendége, nem mellesleg másodállásban egyszemélyes légitársaság, amióta szárnyai nöttek!
Szóval vele ne packázzon egy ilyen ki tudja honnét szalajott csendes-óceáni cápa, ezért csak annyit mondott:
-Ja. Mostanra tudtam megszerezni a satut. Ha esetleg az emberei nem tuszkoltak volna be az autójukba, mivel TUDOK REPÜLNI!!! ha eddig nem vették volna észre!, akkor hamarabb itt lehettem volna! - mondta, gyilkos éllel a hangjában, a cápának címezve.
-Opp, a szoknyám! Lecsúszott, szólalt meg a fönök, aki idöközben leült asztalához, így már csak hat és fél méterrel magasodott hösünk fölé...
Ja hogy az embereim? -folytatta, kis elgondolkozást követöen, mialatt újra fölhúzta a viharvert ruhadarabot - na igen, néha meggyülik velük a bajom. Olyankor meghívom öket vacsorázni... -nagy, kék feje idióta vigyorba torzult... valahogy így: ->:D
-Vacsorázni???? -nézett Öszi hitetlenkedve.
-Igen,mustárral egész jók! Na adja ide a Bácsfi-satut, nem várhatok erre egész estig! Különben is, héttöl CáParty lesz, és én leszek a díszvendég! Maga meg a díszvacsora elött a desszert, ha így folytatja! -dorombolta a nagy kék bahiaszoknyás.
Öszi már nem tudta, hova legyen ámulatában. CáParty, díszvacsora... uramatyám! "Van mit ennem, van hol aludnom még..." -most ezek a sorok csendültek fel teljesen összefüggéstelenül ürességtöl kongó, és abszinttól fájó búrájában. Kijózanodott.
-Még egy kérdést, mielött odaadnám! Kutrovácz úr, (mert így hívták a hatalmas cápát...) szereti ön a Tankcsapdát?
-Igen, de csak kecsappal. Az elveszi azt a randa olajos mellékízét, ami a kémiadolgozatnak is van, habár olyat csak ritkán eszem. Mint fúrótornyot. Ezek nem diétás ételek! Na adja már ide jóember, mert lehet bármilyen vékony, én megreggelizem! Ropinak jó lesz, a Daily News mellé! Azt is megeszem, de csak a Sun után, mert abban a sok szines képtöl megfájdul a hasam mindig...
-Öhh, rendben, parancsoljon. Kicsit véres, meg rajta van egy fél gerinc, de ezért jó... - nyökögte megdöbbenten Öszi.
-Akkor gerinctelenítem! -dorombolta kedvesen Kutrovácz a nagy kék cápa, és leharapta a satu aljáról Bácsfi rátapadt fél gerincét, ami...


Előzmény: Peter Filth (9.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-15 17:15:33 | 9.
...lefújja az országot sűrített DDT-vel. De ez az ötlet gyorsan megfordult a fejében, hisz akkor vége lenne a történetnek. Gyors feltört egy Zastava-t, belehuppant, mint a reklámban, majd iszonyatos végsebességgel behajtott a tőle 4 méterre levő Ferihegyi reptér területére. A reptér tele volt furcsa emberekkel. Volt ott rendőr, biztonsági őr, családját nyaralásra befizető családapák, kínai vakutámadós turisták, valami törülközővel betekert fejű tógás emberek, akik valamilyen toronyházról meg repülőkről cseverésztek. Mindez nem is keltette fel emberünk figyelmét annyira, mint az imént megpillantot hölgy. Gyönyörű haján gótikus stílusban ragadt csimbókokba a zsír, szemém észre se lehetett venni a 20 dioptriás kontaktlencsét, elbűvölő ráncos ajkán 10 hetes Loreáll rúzs szilárdult, ruháján precízen belevarrt foltok voltak láthatók. Egyetlenegy szépséghibája volt neki, mégpedig az hogy egy kisebb púp volt a hátán, de a maszek számára készített satu fenomenálisan kiegyenesítette ritkuló gerincoszlopát.
Hősünk első pillantásra beleszeretett.
A satuba.
Egy határozott mozdulattal letépte róla, megszabadítva evvel a gerincveleje egy részét is. Eme második zsákmányával állított be volt főnökéhez, aki nagyon ismeretlen volt számára, hisz még sosem látta. Egy hosszú folyosó vezetett az irodájához. Hirtelen mellé pattant két jólfésült, mamikedvence öltönyös úr, majd átkarolva őt, szemét bekötve elvitték. Mikor levették róla a kendőt alig hitt a szemének. Nem látott. Lehet ez azért, mert még volt rajta még egy kendő, vagy azért, mert ennyire elszokott a sötétségtől. Miután tisztázódott előtte a látni vélt kép, másodszorra se hitt a szemének. Gyors szembe is csapta magát, hogy végre ne hazudjanak neki a szemei, de azok "szemtelenül" tovább folytatták. Nem hitte el, hogy a főnöke egy...


Előzmény: ArG (8.)
ArG e-mail | 2004-12-14 22:15:03 | 8.
...ahol éppen a sár miatt élelmezési problémák adódtak, ugyanis a Rasmus videóklip elkészítésére minden élelmet pénzzé alakítottak, még akkoris, ha a Rasmus amerikai. Nemzetközi összefogás volt. Igen, mert ekkor már az emberek telve voltak bölcsességgel és szeretettel és tudták: Segíteni jó.
Ám ez az ideológia Őt most cseppet sem érdekelte. Bosszúsan rugdosta a kavicsokat, ahogy haladt az úton és szomorúan vette tudomásul, hogy ismét eltelt egy nap. És érezte, hogy milyen mérhetetlen fájdalom az elmúlás...de ez csak addig tartott, míg nem talált az út szélén egy félig kiivott sörös üveget. Megörülve a zsákmánynak odafutott és egy levegővel kiitta a bene lévő maradékot. És ekkor valami egészen megmagyarázhatatlan dolog történt: SZÁRNYAI NŐTTEK! Furcsálta a dolgot, de őszintén szólva tetszett neki. Csapdosott vele össze-vissza, de repülni...ó, azt még nem tudott. Ez az egy dolog elszomorította, hisz tudhatjuk a repülés igen jó dolog. (persze nem kell mindjárt arra gondolni, hogy ezt az érzést régebben vajmi tudatmódosító szerrel érte el- repülőgép szerelő volt, így gyakran utazott gépeken)
El is határozta, hogy felkeresi a légitársaságot és egészen új munkába kezd. Elhatározta, hogy...


Előzmény: Peter Filth (7.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-13 15:18:13 | 7.
..aki akkorra már eme túlfűtött intelligenciájú férfi elsőszámú elkerülője lett. Ezek után kezdett félni az emberektől. Eddig csak egy jómodú kurv...akarom mondani cselédlány volt, aki birtokról birtokra járta a nemes családok nemes családfőit, azoknak is a legnemesebb bankóit. De ez még neki is sok volt.
Gondolom én.
Merthát tíz percig verte a fejét az asztalba.
Fájt is neki!
Bele is halt.
Ja nem.
Még nem.
Az csak az abszint miatt volt.
Hogy kidőlt.
Persze nem az ajtón.
Na ne szaporítsuk ennyire a szavakat...
Csendesen hazatántorgott hősünk. Útközben unalmában az ujjaival játszott, felidegesítette a kutyákat, rugdosta a kavicsokat. Hiába no, elvetemült egy állat volt! Van ország ahol körözik is! Amikor eme ország területére tévedt, az emberek rögtön észrevették, s azonnal hívták a rendőrséget, a katonaságot, az FBI-t, a CIA-t, az ABC-t. Mikor elkapták, betuszkolták egy autóba és gyors vezetésre kényszerítették. Másra is, de azt tényleg csak akkor vagyok hajlandó leírni, ha mindenki megmutatta a személyijét! Szegény hősünknek mindig lassú kocsit adtak, így az csak éppen, hogy elérte a 400 km/órát. Le is maradt nem egyszer. Így történt, hogy mindig lekörözték. Hát hiába, ha egyszer körözik az embert nincs mit tenni. Természetesen ezt nem hagyta annyiban! Másnap egy "véletlenül" lehelyezett, "véletlenül" élesített, "véletlenül" aktiválódott atombomba kisebb zaja ébresztette fel mindig az ott lakókat. Mint mondtam szemét egy ember volt!
Hazaérve elővette a szegényes házának szegényes kulcsait, ami két hajcsatot foglal magába. Miután ügyesen feltör...kinyitotta szerény kis lakásának ajtaját, elförmedt a látványtól. Eme hajléktalannak se kellő lakás látványa borzalommal töltötte el. A két hete újrakárpitozott eredeti svéd franciaágyán sósmogyoró darabkák hevertek, a leárazáson vett plazmatévé prototípusán egy apró porszem éktelenkedett, a hegyikristályból készült csilláron egy légy merészelt helyet foglalni. Emberünknek leesett az álla.
Nem, nem volt leprás! Ezt amolyan középkori lefejezések után volt szokás mondani, de manapság új értelmet kapott.
Tehát ott állt abban az undorítóan mocskos szobában, és azon morfondírozott, hogy volt képes eddig ilyen koszban élni. A macskás órája csendben kattogott a falon. Kit akarok becsapni? Úgy zakatolt, mint Wartburgban a mosógép. Vagy fordítva. Hősünk, miután az összes Jackie Chan filmet megnézve, elemezve, tanulságot kigyűjtve erőre kapott, egy hatalmas rúgást intézett az óra felé, ami cselesen arrébb kattogott. Nagyott nézett, majd újabb rúgást kezdeményezve sikeresen bővítette a lakás négyzetmétereit. Már nagyon ideges lett. Abból gondolom, hogy ideges lett, mert vörös lángban izzott a szeme, erei megfeszültek mindenhol, még ott is, amit korhatár miatt nem mondhatok ki. Egyszerre csak zölddé vált a bőre, majd akkorát odavágott a megrémült órának, hogy a lakónegyed toronyházainak felső emeletén lakói is megtapasztalhatták, milyen a földszinten lakni. Ezután lehiggadt. Kivánszorgott a maga után maradt kráterből, majd nyugatnak vette az irányt, ahol...


Előzmény: Sziquinho (6.)
Sziquinho e-mail | 2004-12-13 00:13:23 | 6.
...csak most kezdödik, de elöbb kérnék még egy abszintot. Szétfújta arca elött a sürü cigarettafüstöt, és a lányra nézett. A zenekar közben lent egy új számba kezdett.
Valójában azóta vagyok ilyen, -folytatta némi elkalandozást követöen barátunk - amióta meghallottam a The Rasmus új számát a tévében. Igen csak hallottam mert akkor ki volt véve a teleszkópos üvegszemem (azért teleszkópos, hogy tudjon kocsányon lógni amikor sasolom a csajokat, meg ki tudom halászni a szekrény mögé beesett aprópénzeket amiket hülye tigrisem elkotor) na szóval hol is tartottam...
A lány egyre döbbentebben nézte a férfit. Szép, madulavágású sötét színü szeme elkerekedett, ahogy az tovább mesélt.
-Ja igen, szóval a Rasmusnál vesztettem el a fonalat (valójában a lány sokkal régebben). Az unokaöcsém hangját hallottam meg felcsendülni a tévéböl, és valami hihetetlenül, förtelmesen nyálas volt. Gondoltam ö is áttért arra az irányvonalra, amit én még a börtönbeli kedves barátaimnak köszönhetek, amikor kineveztek szappanfelelösnek. Hajjh, a régi szép idök! Ugye mennyit nosztalgiázom? Borzasztó, nem? - és megjátszott kacajt hallatott, a lány reakcióját meg sem várva. - Nade az unokaöcsém?! Hát ettöl besokalltam, és elkezdtem járni a világot, meguntam Bihérböszönyét, ezt a metropolist, és hirtelen kedvem lett felkeresni a régi helyeket, na meg hátha a régi társak is ott vannak még...
A férfi nagyot sóhajtott, és kockacukrát az abszintos kanálra tette, belemeríte a zöldes nedübe, majd meggyújtotta, ahogy kell. Nézte a lángokat. Csendben.
-Annyira szép, nem? -kérdezte a lányt, aki...

ArG e-mail | 2004-12-12 20:09:20 | 5.
...csengetett a postshácci..elnézést, kicsit megfáztam..szóval a postás. Kedvesen mosolygott és a kezembe nyomott egy csomagot. Gondolom borravalóra várt, de a tigris néhány nappal előtte elkavarta az apró pénzt. Ugyanis szeret vele játszani. Egymásra építi őket és azt játsza, hogy sörnyitó. Ugye milyen aranyos? Ajánlanám magának is a tigrisek rendkívűl barátságosak. De mindegy. Szóval hagytam a postást, akinek az arcáról lefagyott az idétlen vigyor és elhúzott. Izgatottan neki kezdtem a csomagnak, csak fejtettem le róla a papírt...amikor végre észrevettem a lényeget. Tudja mi volt benne?! Ne nézzen rám ilyen furcsán, nagyon rossz érzés volt...A Vietnámban hagyott lábamat küldte utánam az a drága anyám...

A férfi sokáig szótlan maradt. A lány pedig egyre rosszabbul kezdte érezni magát. Már a gumikacsa is sok volt, de most már egyáltalán nem volt bizonyos abban, hogy tiszta állapotban kapta el a pasast. Amikor kezdett a csönd kínosan hosszúvá válni, megszólalt:
-Hát, nagyon sajnálom... és tényleg ez volna a problémája? Vagyis, hogy..ennyi? Szóval ne úgy gondolja, én megértem milyen szörnyű helyzet...
-Ne is folytassa. Tudom mire gondol. Hogy egy teljesen lökött, szentimentális, idióta vagyok. De még had fejezzem be. Az egész csak most kezdődik...


Előzmény: Peter Filth (4.)
Peter Filth e-mail | 2004-12-11 19:33:18 | 4.
...Néhány hete, amikor éppen a műfogsorommal játszottam a kádban. A mettszőfogaim gondos kitisztítása közben, amit most nem reklámoznék /Colgate!!!!!!/. Tehát ott ültem, lehajtott fejjel kerestem a sárga gumikacsám, amit még a börtönben adott egy kedves fiatalember, egy bizonyos ellenszolgáltatásért...
Nem találtam. Ideges lettem. Nagyon ideges. Annyira, hogy nincs is rá szó. Na jó van rá, de az olyan illetlen. Végülis nem illetlen, hanem "antikultúrált". De ne ragadjunk le ennyire.
Kivánszorogtam a kádból, visszacsatoltam a műlábamat, amit még Vietnam-ban vesztettem el. Igen Vietnam-ban. Az arra délen van. Ja és ott olcsó a csirke! Vettem is egy rekesznyit.
Na szóval miután minden testrészemet a helyén véltem találni, leültem a konyhába enni. Lekváros szalonnás bejglit. Igen, ahogy anyu csinálja. Elnézést csinálta. Ő sajnos ottmaradt Vietnam-ban. Hogy mit keresett ott? Azt sajnos nem mondhatom el, mert megint idejön ez a Scully meg ez a Mulder gyerek és össze-vissza hadobál minden hülyeséget az UFO-król meg mindenről. Pedig csak én tudom, hogy a mama azért volt Vietnam-ban, mert...De bocsánat! Ez szerintem úgyse érdekli Önt.
Tehát kúltúráltnak éppen nem nevezhetően megvacsoráztam, majd elővettem egy újságot. A betanított bengáli tigrisemnek intettem, hogy hozza ide az anyja bundájából készített mamuszomat, mikor csengettek. De én gyermeki csínnyel csendben maradtam és vártam, hogy elmenjen az illető. De nem ment. Sőt! Úgy vettem észre, hogy beköltözött a lépcsőházba. Ezt nagyon nem tűrtem. A gumikacsa hollétéről megfeledkezvén kirontottam az ajtón, előkaptam egy zacskó mérgezett "magyar" fűszerpaprikát meg egy svájci bicskát, aminek alig látszott a félig lekopott márkája: Mad* I* Ch*na. Egy cseles mozdulattal felvágtam a zacskót, majd olyan artikulátlanul ordítottam, hogy Winnetou is megirigyelte volna. És akkor ledöbbentem. Nem volt ott senki. Kivéve a zacsi szétszórt tartalmát, amitől csak a szomszéd Bözsi néni macskája kapott kisebb TBC-t. De nem kell megijedni! Nem szenvedett soká.
Gyors visszarohantam. Ettől az idegsokktól teljesen kikészültem. Lefeküdtem. A tigrisem is lefeküdt. Persze nem együtt, mert azonkívül, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott, még undorító is. Kizárólag orálisan érintkeztünk! /mielőtt írtózatosan nagy perverzitás verbális áldozatának éreznék magukat a kedves olvasók, elmondom, hogy csak itatták egymást. -a szerk./
Reggel felkeltem. Legalábbis csak keltem volna. Ugyanis a tigrisem rajtam tehénkedett. De nem érdekelt. Hozzávágtam egy, a Fekete László által ajánlott hízókúra lexikont. Hát annyit mondok, hogy már a szőnyeg bundaanyaga is meglett.
Újra odalopakodtam az ajtóhoz, amikor...


Előzmény: ArG (3.)
ArG e-mail | 2004-12-06 16:04:19 | 3.
...Talán bántja valami?
Ő megfordult. Egy kedves női arcot látott, egy arcot, ami még nem élte át az élet mocsokságait. El is mosolyodott magában és értetetlenül csóválta a fejét, vajon hogy kerülhet egy ilyen tiszta lélek ebbe lebujba?! Kihozta őt ide? De fennhangon, kesernyésen csak ennyit mondott:
- Látja rajtam?- zavartan tologatta a hamutartót az asztalon és mereven nézett maga elé. Átfutottak agyán az elmúlt hetek eseményei, s homlokát ráncolni kezdte. Hogy is volt ez?! De akárhogy próbálta logikusan levezetni a dolgokat, sehogy sem sikerült. Csak azok az érzések és néhány szó maradt meg az emlékeiben.
A lány leült vele szembe és fürkésző tekintettel kutatott az arcában. De nem tudott semmi konkrétat leolvasni róla. És ő újra megszólalt:
- Az egész néhány hete kezdődött...


Előzmény: Marque (2.)
Marque e-mail | 2004-12-05 23:47:03 | 2.
...a bordély felé.

Iszom egy abszintot, aztán meglátjuk, mi lesz - gondolta magában. Nehéz volt számára minden lépés, mintha az egész nyomorult világ az összes rohadt trágyájával az ő vállán pihentette volna magát. Persze, ez nem így volt, de abban a pillanatban nem hitte, lehet másképp, érezheti magát egyátalán valamivel is könnyebben.
Miközben egyik sarokról befordult a másikra, felnézett az égre. Elkezdett magában egy réges-régi nótát: "Lehetne bársonyos minden éjszaka, de Isten ostoroz, s hajt a vér szaga...hiába menni kell, a csengő csilingel, s ami egyszer volt, újra nem jön el..." Furcsa, gondolta magában. Annyira régen nem jutott ez a pár, olyannyira kedves sor az eszébe.

Eközben megérkezett a kuplerájba.
Persze a helyet, magát, nem így hívták. valami "Exotico étterem & exkluzív night club" néven futó lerobbant örömtanya volt.
Exkluzívnak éppen erős túlzással sem lehett nevezni: kopott székek, asztalok, málló vakolat, a sarokban mekövült porral és persze a mindent átható izzadtság- és dohányszag, keveredve az olcsó parfüm illatával és alkoholpárával.
A hely azonban "valódi" kupi volt, a szó szoros értelmében - rozzant kurvákkal és egy házsártos, vén, tehén-testű madame-val, aki mindíg annyit fejt le a "vevőkről" amennyit csak tudott. Már több évtizede ő vezette a helyet. A kis bordély túlélte a politikai viharokat és változatlan kuncsaftokkal - valamint változatlan kéjhölgyekkel dolgozott.
Dohos, tetves ágyak; rozdás, penészes fürdőszobák. Pornólapok mindenütt, izgató félmeztelen nők poszterei a sárga falakon.
Mindehez fülledt meleg nyáron - és csontig hatoló hideg télen.


Megérkezett.
A csapos már messziről megismerte, intett neki. Ő félig-meddig ösztönösen biccentett vissza.
Leült megszokott kis helyére, távol a zsivajtól és még távolabb a kupleráj zajától.
A "pincér" - már ha lehet őt így nevezni - hamarosan megérkezett és a túl udvarias, sőt, szinte negédes üdvözlés után finoman feltette sablonkérdést:
- Őszi úr, mit hozhatok Önnek ma este?
- Csak egy abszintot, de a rendesből és ne abból a vizezett lóhúgyból!
- Természetesen, uram, ahogy méltóztatja. Azonnal. Máris. - ezzel elsietett, de Ő már gondolataiban messze járt.
Egykedvűen nézte a kis csoportosulásokat.
Lám - mondta magában - mennyire nem változott itt semmi.
Az abszint megérkezte és a szokásos procedúra elvégzése után zsebébe nyúlt és előhalászta cigarttatárcáját. Mély, de kis kortyokkal itta az erős, tömény illatú zöld párlatot és közben rágyújtott.
A füstfújás és az abszint iszogatása közben mintha - egy pillanatra - enyhült volna a világ-nagy súly, amit magán érzett. Azonban amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen is múlt.

Talán öt perc telhetett így el, amikor a háta mögött megszólalt egy hang:
- Uram, úgy érzem, beszélni akar...



ArG e-mail | 2004-12-05 09:49:29 | 1.
Sötét éjszaka volt. A város csendes, mély álmát aludta. A villamos, már nem közlekedett, csak néhány ember állt az éjszakai busz megállójában.
Ő hazafelé tartott. Arca színtelen volt, a szél lágy simogatása is terhes volt számára. Gondolatai kuszán kergették egymást, míg lassú lépteivel közelített...


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.