Click to Visit
Rock - TV nézés
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Sziquinho e-mail | 2004-12-29 21:41:19 | 4.
Jah hát igen. Engem olyannyira háborít fel, hogy nem is nézem :)). Minek? Senki sem kötelez rá. Ott rohad a szobámban a TV, de én csak DVD-t nézek rajta meg persze BL-t, sport1-et úgy általában és nagyon-nagyon-nagyon ritkán amikor van valami értelmes, akkor azt. De szerintem ezen dolgokat egy kezemen meg tudnám számolni. Jah meg néha nézem az MTV-t (persze Music Televisiont), csak sajnos MTV2-m nincsen, pedig azon sok alter zene megy, és az érdekelne is dehát itt a környéken sincsen sehol és öszinté szólva elképzelésem sincs h mi módon lehetne beszerezni :S.
Nade elvagyok anélkül, tv-nézést meg a hulladék müsorok miatt hanyagolom. TV Suxx!!! :P

ArG e-mail | 2004-12-29 21:31:41 | 3.
Tökre igazad van! Nem igazán közvetít a TV szellemi értéket, gondoljunk csak az idétlen valóság és kibeszélő showkra..Amit néha mégis nézek, az szintén rajzfilm/azokon legalább nevetni lehet, bár most megszűnt a Nickelodeon:(/, sportcsatorna, a Mindentudás egyeteme az tényleg jó, néha VH1 és ezeken kívül még a Hallmarkon szokott egy-két jó film menni. Ja még egy dologra jó a TV! Barátnőmmel levesszük a hangját és szinkronizálunk! Na, azon is nagyokat lehet nevetni...És hogy kinek csinálják ezeket az idióta műsorokat?! Hát szerintem az nem érdekli őket, hogy ki nézi, a lényeg, hogy fogyasztóizmusra és hülyülésre, butulásra kényszerítse az embereket, hogy ne gondolkodjanak, hogy egyetlen céljuk saját vágyaik megvalósítása legyen, hogy kiöljék belőlük a valóságot és elhiggyenek mindent, hogy még csak föl se merülhessen, hogy ellenkeznek, vagy hogy saját véleményük van. Sajnos rengeteg embernél ez sikerül is. És nagyon kevesen vannak, akik még gondolnak másokra is, és más értelmet is látnak az életben, mint saját vágyaik kiélése.(hiszen mindenhonnan, reklámokból főleg a "megérdemled", a "Neked jár", a "kényeztesd magad" és hasonló "értékek", felszólítások ömlenek rá a nézőre, amik lassan lehetetlenné teszik, hogy mást is észrevegyünk magunkon kívül)
Az meg, hogy az emberek befolyásolhatók...szar egy dolog. De küzdeni kell ellene!
Ennyi. És teljesen egyetértek, szenny az egész!


Előzmény: stevie (1.)
kiscinke e-mail | 2004-12-29 18:07:31 | 2.
dehogynem,egyetértek veled,énis sokat gondolkodtam már ezen,hiszen nap mint nap találkozunk ezzel a problémával,de aztán rájöttem h lehet h ez az igényeket tükrözi..ez a magyar színvonal!!
én pl. már rögtön úgy kapcsolom be a tv-t h.spektrum,ngc,eurosport,néha hírTV a tájékozódás kedvéért,vagy emtívi a zenei tájékozódás kedvéért ha pedig filmet akarok nézni,német csatornára kapcsolok...de talán a video a legjobb megoldás,ott legalább tudom mire számíthatok:-)mert néha mikor minden elővigyázatosság es óvátosság nélkül rákapcsolok egy csatornára ahol mondjuk épp egy szokásos dögunalmas és értelmetlen újgazdag hobbi/pl.kísértés, a nagy átváltozás vagy mi stb./megy, rögtön hánynom kell


Előzmény: stevie (1.)
stevie e-mail | 2004-12-29 15:33:56 | 1.
Nem tudom ti manapság néztek-e TV-t de én esküszöm, hogy askárhányszor fölkapcsolom pár perc után úgy érzem, hogy vagy felrobbanok, vagy elsírom magam. Bajnokok ligája meccseken, néhány rajzfilmen, a Legyen ön is milliomoson a Banánhéjon régebbi filmeken (pl. minap a Pénznyelő) és mondjuk a Mindentudás egyeteme pár előadásán kívül szinte nem bírok semmit megnézni. Még az a szerencse hogy szorgalmi időszakban nagyrészt rá se érek.
Pedig iszonyat sok csatorna van, nem úgy mint régen, mégis nagyrészt nézhetetlenek. Szinte akárhányszor csak úgy leülök tévézni, az a vége hogy vag Beavis&Butthead-et, vagy régi rock videoklippeket nézek számítógépen.
Ki a faszomnak csinálják ezeket a gyalázatos színvonalú műsorokat? Titeket nem háborít fel?


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.