Click to Visit
Rock - Folyt. történetet2
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  

ArG e-mail | 2005-01-17 18:32:38 | 11.
...a Vadnyugat. Vagy az egy film? Vagy az se? Nem tudom. Mindenesetre elég fura dolgok történnek itt mostanában- meghát velem általában- de ez nem lényeg. Illetve azért lényg, mert ha a mi társaságunkban maradnak, sokáig nem élvezhetik e tájat.- Őszinek a "táj" szó használata enyhén ledöbbentette Hangszórót, mert ahogy körül nézett szemeten és romos házakon kívűl sokat nem látott.(kivéve a k*rvákat és a szétdobált tűket- ekkor kezdett a szerzőnek is leesni a dolog...lehet, hogy hőseink a híres "Nyocker"-ben vannak???) Az a helyzet, hogy ha végiglessük a történéseket, ez el is képzelhető...
- ööö, kösz ezt a tartalmas tájékoztatót- mondta Hangszóró, bár előtte még mindig nem volt tiszta hol van és mivel Őszi hajlamos volt elkalandozni, az ő segítségére nagyon már nem számíthattak.
-Józsefváros-nyögte ki végül aaaz afroamerikai.
-Ba*** meg! Az híresebb, mint Hollywood!- kiálltott fel örömmel Hangszóró és könnybe lábadt szemmel nézett körül az előbb még semit mondó területen...olyan megható volt ez a pillanat, hisz melyik gyerek ne álmodott volna erről az ő idejében??? De gyorsan helyrepofozta magát, mert hát mégse illik, hogy elérzékenyüljön, és köszönetet mondott a ni.. afroamerikainak és gyorsan továbbálltak, mielőtt még Őszi hihetetlen érdekes, eseménydús élete magával ragadta volna őket.
Ezalatt Tshaj és a tigris alaposan megismerték egymást (na, de mélyen tisztelt olvasó!- a szerk.), vagyis öszebarátkoztak. Már épp azovódás élményeiket kezdték elmesélni egymásnak, amikior Őszi közbelépett. Ugyanis kezdett féltékeny lenni...


Előzmény: Sziquinho (10.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-17 17:33:41 | 10.
Heh, kétféle folytatást írtatok felebarátaim az én verziómból kiindulva. /Azért ennyire nem volt jó! :D/ De most én egy huszáros vágással egyesítem, összekötöm a szétfeslett fonalat, vagy kettévágom a gordiuszi csomót, mittomén, szóval elmegyek egy röltexbe és onnan folytatom :)).

Tehát... A társaság Öszi nappalijának a közepén a DVD-kböl, hangfalakból és mélynyomókból rakott tüzben vidáman sütögették (na nem egymást és nem is egymásét, pfujj, kedves Olvasó!) hanem a szalonnájukat, amikor rájöttek, hogy ezeket az anyagokat nem érdemes égetni, mert a rák kel töle. Azt meg ugye senki sem akarja?
Ennek elöször Öszi adott hangot, hadd látszódjon, hogy a Yale-en tanult retorikát (is):
"-Ba... ki ha ezt itt égettyük megdöglünk ba...átok meg!"
A nig... szóval afró-amerikai osztotta Öszi nézetét, válaszolt is, miközben egy nagy darab hús lógott ki hatalmas fejéböl. És napszemüvegben evett. Szóval ezt mondta:
"Ja a ku... anyád igazad van kö..ög!" és lenyelt egybe másfél kiló sült oldalast, majd leöblítette egy üveg Marine's Dry Ginnel, de ettöl csak szomjasabb lett. Viszont ez minket a sztori szempontjából nem érdekel. A többiek, Tshaj és Tigris eközben jól elvoltak a kanapén - természetesen Memory-játékot játszottak, és közben félig tigrisül, félig spanyolul kommunikáltak. Tshaj ugyanis argetin volt. A Tigris meg bengáli. Csak hogy láthassák a kedves olvasók, mekkora multikultit dobunk itt össze. Zsír, mi?

Na szóval mindenki eldobta ami éppen a kezében volt, ki a szalonnáját, ki a Donald kacsát ábrázoló memory-lapot, és égett kondenzátor-szagban rohantak ki a napfényes Boulevard of Broken Dreams-re (itt lakott Öszi az 5. szám alatt...) hogy aztán láthassák amint bent különös fényjelenségek kísérletében önmaga által katalizált részecskegyorsulási jelenség zaljik le. (Erre kapta Öszi késöbb a Nobel-díját, nem lopta Stockholmban, ahogy azt egyes rossz nyelvek állítják!).

Kint társadalmi tevékenységet végeztek, azaz közösen hánytak és fuldokoltak. Vagy felváltva: fuldokoltak és hánytak. Az ok-okozati összefüggés nem mindegy!

Miközben ezzel voltak elfoglalva, a szétloccsantott tökök romjai felett sötét árnyék kezdett el rohamosan nöni. Tshaj elöször azt hitte, hogy az a kis rózsaszín malac a Looney Tunes-ból tényleg lelötte a Napot, de be kellett látnia, hogy valójában nem. Leszállt egy Táj-fighter a mezö közepére, valahova az ódon kastély és Öszi füstölgö bungalója közé. A Táj-fighter oldalán egy felirat hirdette: Vidékfejlesztési Minisztérium. Kiszállt belöle Lüke Szájpóker és Hangszóró Kapitány (=Herizon Ford) és elkezdtek cyberangolul pofázni amit höseink közül csak a nagy darab feka értett meg. Öszinek viszont hihetetlen nelvérzéke volt (3/4-ed órákat is tudott folyamatosan megállás nélkül smárolni, akárcsak e sorok írója... hehe :D) és a 3. mondat után már értette miröl van szó.
"-...te is vágod hogy bármilyen filmben ami i.sz. 3000-ben játszódik, mindenki angolul beszél? Mekkora komoly, nem?" -vetette oda Lüke Hangszórónak.
"-Hallod haversrác, téged hogy hívnak?" -kérdezte Hangszóró a fekát.
"-Engem Öszi Oszkárnak", válaszolta Öszi mert kancsal volt, és aszitte rá néznek. Pedig a kutyát se érdekelte. De aztán a feka is megmondta a magáét. Márhogy a nevét.
"Morc-fekusz vagyok. És nem röhögni mert nagy pisztolyom van és nem félek használni! Kis cica-fiúk! Mmmm! ;)" -fejezte ki magát, mire Lüke és Hangszóró pár lépést hátrább léptek.
"-Khmmm...jó hát izé" kezdte Hangszóró, "a segítségeteket szeretnénk kérni. Mi réges régröl, egy messzi messzi galakszisól jöttünk, Drótvödört kerestük (a srác faterját - és Lükére mutatott, aki savanyú arccal bólogatott) de kurvára eltévedtünk. Ha volnátok szívesek megmondani, hogy hol a pi..ába vagyunk, meghívnánk benneteket egy sörre, ha elfogadnák a kib...ott ürkreditjeinket ezen a tetves a bolygón."
"-Hát," - válaszolt Öszi - "nálunk kredit csak az egyetemen van, a sört meg úgyis lopom, de azért jófejek leszünk és megmondjuk. Szóval ez a hely a..."


Előzmény: Peter Filth (9.)
Peter Filth e-mail | 2005-01-12 17:03:28 | 9.
...és Pilóta kekszet ettek, lejátszották háromszor a Monopolyt, kártyáztak, söröztek, elvoltak rendesen. A kifejlett szinesbőrű egyén látta, hogy nem sok értelme lenne, hogy kinyírja ezeket. Sarkonfordult, felkapta a Marti gyereket és kiment az ajtón.
Ősziék lenyugodtak.
Mivel a sörrel együtt illuziókeltő és erőssétévő anyagokat /nevezzük drognak őket pl/ vettek magukhoz.
Kijózanodtak. De a fejük fájt. Nagyon fájt!
Őszi kiment a fürdőszobába egy kis aszpirinért, mikor hangokat hallott. Elhúzta a függönyt és...
...meglátta saját magát pucéran guggolva a zuhanyzóba!!!
Elájult.
Mivel látta, hogy csak akkora van neki.
Mármint haja.
Megint másra gondoltak, mi?
Sok nimfomán!
Őszi felöltöztette Őszit /mily irónikus!/. Őszi /a fürdős/ elkezdte megmagyarázni a helyzetet:
-A jövőből jöttem! Meg kell változtatni a sorsunkat. De ez a kiba**ott, köcsög író nem engedi, hogy...
/Felhívnám a kedves, ám perverz Olvasók figyelmét, hogy Őszi 1-et egy véletlen baleset érte. "Véletlenül" a fejére esett egy zongora. Hozzátenném, hogy semmi közöm hozzá, hogy pont akkor esik a fejére egy zongora, amikor engem szid. Mindegy remélem tanult belő...akarom mondani remélem meggyógyult. -a szerk./
-Tehát -kezdett neki újra kedvenc Őszi 1-ünk- máshogy kell mindent csinálnunk, amit csinálnánk. Tudom furcsán hangzik, de sok kényelmetlen dolog fog megtörténni, ha nem cselekszünk.
-Például? -szólt közbe illetlenül Őszi 2.
-Szerintem nem akarod megtudni... -szegte le a fejét Őszi 1 és a lábával kis köröket kezdett rajzolgatni a padlón kelletlenül.
Ősziék elmenekültek a sorsuk elől! De előlem nem! HAHA!
Itt viszont eleget kell tennem Ősziéknek, hogy hagyjam abba és adjam át a folytatást, mert mára eleget szenvedtek a gondolataimtól.
Nos.
A kis csapat ott állt az utcán, ahol...


Előzmény: Sziquinho (7.)
ArG e-mail | 2005-01-12 16:40:45 | 8.
...és elhatároztak, hogy tábortüzet gyújtanak, hamár így megvolt az összebújás és az éneklés hangulata. És mivel az állatt színesbőrű mindent feldarabolt a géppityuval, már fát vágni se kellett. Fogták a szétnyúzott DVD darabkákat, egy helyre dobálták őket és Őszi már meg is gyújtotta..Tshaj kiment a konyhába, hátha talál szalonnát és meginvitálta a színesbőrü, enyhén indulatos barátunkat egy kis szalonna sütésre. És mivel nagyon éhes volt elfelejtette, hogy gyűlöli az egész társaságot, meg azt is, hogy nem ártana tanulni, mert holnap kiba*ott nagy karó töridogát fog írni.. Tehát szépen körülülték a lobogó tüzet, a szalonnáról csöpögötta zsír és beszélgettek.(na ne! Ez ebben a történetben ez nem így szokott történni, itt valami bűzlik...valamit elrontottam. De mit?- a szerk.) Ahogy a szerkesztő morfondírozott magában, hogy vajon mi a sz@r történhetett, hogy most minden ilyen szép és jó, a szalonnasütők mellé odatévedt egy...

Előzmény: Sziquinho (7.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-11 23:43:53 | 7.
...mikor meglátott egy szemüveges kis muksót, egy vörös hajú másik kis muksót, meg egy egészen ismerös kiscsajt ("hm, nem ez a kis luvnya árult kokót valamikor régesrégen, egy messzi-messzi galaxisban?" -futott át hösünk agyán), amint lent a domboldalon egy nagy rakás tök /ne tessék perverkedni kedves Olvasó, hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának/ mögé bújva bámulták saját magukat, amint elfutnak valami órmótlan kökastély felé. Aztán leszállt a nagy rakás tök tetejére jól szét is loccsantva azt, egy amerikai autó, és kilépett a magát MekkFlájnak nevezö manus, a doki most helyett egy nagy darab feka.. izéé.. afro-amerikai társaságában, aki feltehetöleg drogdíler volt, mert színpadias mozdulattal elkezdett magyarázni Öszinek:
"-Ha beveszed ezeket a tablettákat, tiéd lesz a Tudás...!"
"-Mevan baze?!" -adott hangot Öszi sokrétü irodalmi müveltségének- "ja haversrác, egy szupermeneset kérek, régen is mindig azt toltuk haverokkal a bankba' hö!"
A nagydarab niga... elnézést, afro-amerikai értetlen képet vágott, elövette stukkerét és rommá lötte Öszit. Aki már másodszor halt meg. De szerencsére azért él szimbiózisban a tigrisekkel /ne kérdezzék, hogy ez mire terjed ki!!!/, hogy neki is kilenc élete legyen. Elvégre a tigris is macska. Szóval Öszi teste átkerült a Vórkreft 3 létsíkra, egészen pontosan az Altar of Híróz nevü épületbe, ahol kigyúlt egy sárga fény elhasznált porhüvelye fölött, és megjelent a felirat: REVIVING...

Még szerencse, hogy volt még egy Öszi a házban, aki éppen a Kozmix a házban címü felvételt hallgatta, és a Tigrissel meg a Tshajjal hempergett a kanapén. Mielött megint elsodorná alávaló perverz fantáziája az Olvasót, közöljük, hogy éppen a legüjabb hájtekktrendi nyúvév diszkótáncot gyakorolták. Azé má mégiscsak! Na!

A marcona szinesbörü bácsi újratöltötte géppityuját, és intett MekkFlájnak: "Kövess!" mondta, és benyitott a házba. Attól amit látott az iszonyat fogta el, ugyanis Hardcore Techno rajongó volt. "HOGY A P....BA (sajnos moderálnunk kellett szavait, korhatár fiatalkorú olvasók bla-bla-bla... sokat nyávogott a leszúrt menedzser) HALLGATHATJÁTOK TI EZT A XART??? TÉGED MEG MÁ AMÚGYIS LELÖTTELEK B...KI TE K...ÖG!!! THUNDERDOME-OT IDE VAGY SEMMIT A K...VA ANYÁTOK B...IK!!! MEG TE IS KIB...OTT TIGRIS B...MEG! ÁÁÁÁHHHH" -üvöltötte liluló fejjel, és szétlötte az összes zeneletszó eszközt. Mind a 64 emeleten, a 12875,3 db dvd-t, összes 5.1-es hangrendszerükkel, stb. Egészen elfáradt a végére.

Ösziék viszont megijedtek. Fogalmuk sem volt, hogy mit tegyenek, ezért összebújtak, énekeltek, és...

Peter Filth e-mail | 2005-01-11 17:23:55 | 6.
...mikor elfogyott a paradicsom. Ősziék valamint a statiszták összenéztek, nem értették a dolgot. Majd egy hang a háttérből a költségvetést kezdte szidni. Hát ez van. Így is kell folytatni.
Gregtail eme affér ellenére nem vette észre, hogy nincs több paradicsom, ezért megnyúzott egykét nigg...afroamerikai egyedet is. Na itt a rejtélyes hang már lassan rejtélyes jajveszékelésbe ment át. Mindenki elförmedt, kivéve Őszit, mert ő kemény gyerek volt. Főleg ha hideg volt! Olyankor állt, mint a cövek /Őszi és nem a fa**a, de ezt már azt hiszem kitárgyaltuk.../!
Végül bedobták egy üregbe, majd lefedték náddal. Na jó igazából a vékonyabb családtagokkal, de hát a költségvetés ugyebá'...
Hősünk el is felejtette, hogy nála van a logarléc! Ezért most nem tud vele mit csinálni. Hiába, néha kihagy az agya.
Órák teltek el, mire a statiszták végre kitaláltatták vele, hogy most az a rész jön amikor legyőzi a Gregtail-t a logarléccel. Őszi, aki nem volt rest, csak lusta felpattant, majd be is verte a fejét az üreget lefedő őslakosokba. Előkapta a lécet, belevéste visszafele a kínai abc-t, majd kiugratva a likbó', Gregtail elé vetette magát.
Gregtail megijedt. Ugyanis a kedvenc szapanoperájában Juan Carlos ellopta Margharitha pénzét és a gyerekét. Annyira izgult, hogy a patáit már-már teljesen lerágta.
De Őszi nem habozott, mivel nem volt nála tejszínhab. Megfogta a logarlécet, majd tarkónszúrta.
A managert.
Hát igen, idegesítette már a folytonos nyafogása a pénzről.
Gregtail felfigyelt a csendre és így tudott védekezni Őszi ellen. Ám ekkor meglepődött. Őszi eltűnt. Vagy csak olyan gyorsan mozgott, hogy nem lehetett látni. És jól gondolta! Őszi olyan gyorsan járta a csárdást, hogy nem lehetett látni.
Pechjére ismét...
Ugyanis hirtelen megszakadt a tér-idő kontinuum és egy hatalmas villámlás sorozat után eltűnt.
Csillagkapu készítőit megszégyenítő effektusokban gazdag alagútban utazott. Az időalagútban valami öreg doki meg valami Marty McFly elég furcsán néztek rá. De Őszit ez most szerintem most kurv*ra nem érdekelte. Hirtelen vége lett az útnak.
Őszi nem hitt a szemének! Most már nagyon megutálta őket! Állandóan illúziókkal gyötörték, átverték.
De ahol most volt, az túl tett mindenen. A múltba érkezett. Látta magát a lebujban a Tshajjal beszélgetni.
Most megváltoztathatom a sorsomat! -kezdett értelmet nyerni életének Őszi.
De persze ezt úgyse hagyom. Hehe!
Felvilágosítottam, hogy ha szembetalálkozik önmagával, akkor még szörnyűbb lesz az élete, sőt azok a McFly-ék is gyakrabban fel fogják keresni!
Őszinek hatott a szövegem.
Mit tehetett volna mást?
Elindult hát haza.
Ám el is felejtette, hogy a múltbéli én-ja is oda fog tartani. De már késő volt. Benyitott szakadt villájának ajtaján, mikor...


Előzmény: ArG (5.)
ArG e-mail | 2005-01-10 16:22:59 | 5.
...hogy nem egy 160 cm-s emberkével állt szemben, hanem rengeteggel. Csakhát libasorban áltak egymás mögött, s mivel egyik se volt nagyobb a másiknál, szemből úgy tűnt, mintha egy ember lenne. De mikor Őszi az első embert elintézte, kiléptek egymás mögül és kedves szavakat ordibáltak hozzá, ő ezt nem értette, de a feléje nyúló lándzsák tömegének köszönhetően, fel tudta fogni mi történik: Kis barátaink nem örültek, hogy Őszi elintézte egy kis barátjukat.Ők voltak ugyani a "Kis Barátok Egyesülete" /KBE-a szerk./ és ők ezt komolyan is vették. És a KBE törvénykönyve kimondja, hogy azt, aki egy KBE taggal csúnyán viselkedik, azt el kell vinni Gregtailhoz, aki paradicsomot fog hámozni és a fogoly arcába nyomja. És mint, ahogy ez nevéből is hallatszik, Gregtail tényleg nagy farok volt, egész pontosan "lófarok", ugyanis egy csodás barnaszőrű paripa volt./hogy hogyan tud patákkal hámozni?!...hmmm, jó kérdés- a szerk./ Na, de erről Őszi még semmit nem tudott, csak azt vette észre, hogy a KBE fanatikus tagjai szőnyegbe csavarják, vállukra veszik és viszik. Kb. másfélóra keserves nyüglődés után el is érkeztek Gregtailhez / most -hez, vagy -hoz? Döntsem már el!-a szerk/ akinek arcán (pofáján) borzasztó, kárörvendő mosoly húzódott, piros bársonyszékben ült és böfögött. Mellete két háremhölgy hajladozott. Gregtail, amint meglátta Őszit rögtön értette a helyzetet és ékesszólással, sűrűn böfögve megszólalt:
-Eh, minő k*rva k*b*szott BÖFF...hah, mely álnok rasszista BÖÖFF...f*szsz*pó BÖÖÖFF képes íly anyab*szó BÖÖÖÖFF tettre?!- igen, nagyon tisztelték őt furcsa szóhasználatáért, ez volt egyik oka, mivel kiérdemelte a tiszteletet.De Őszi a feltett kérdésre nem válaszolt. Gondolta ez az önkényes ló ugyis tudja, hogy róla van szó, tehát fölösleges az "én" választ kiejteni. És ekkor Gregtail már vadul elkezdte hámozni a paradiocsomot, mikor...


Előzmény: Sziquinho (4.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-09 23:57:21 | 4.
...amikor a szerzönek feltünt, hogy mennyi baromságot írkált össze. Pl. kihagytam egy -k-t a 'tökkopasz'-ból. De ez még semmi, ugyanis az nem 'ténnyleg', mert ilyen szó nincs is (ki gondolta volna?!), hanem 'ténnyel', és egy -t rag is lemaradt, a harcikutyás-biztonságiörös (szerintem) viccböl, ott, hogy 'több emberT öl meg...', szóval a szerzö ezuton kér elnézést saját hülyeségeiért, a sztori meg menjen csak vissza Zimbabwéba, ahol Öszi éppen áll, idétlenül vigyorog és hajlong, logarléccel a kezében, és közben nem veszi észre, hogy...

Előzmény: Sziquinho (3.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-09 23:50:11 | 3.
... de mégse kezdödött. Az ürlények még a Bill Cosby show-t fordították zblorg nyelvre,[hoppá ezt levédte a Kretén.. akkor fizethetek.. ehh bammeg - a szerzö] de ez elöreláthatólag 3183 évig leköti eröforrásaikat. Sajnos a kínai verziót kapták el, pechükre, és abból kell dolgozniuk. Hehe.

Öszi viszont, miközben pörögve és sz...arkákat meg egyéb madarakat felháborítva zuhant lefelé, elhatározta, megmenti Tshajt, aki -homályba veszö módon, de ebben a sztoriban kicsire nem adunk- kiszabadult a Tacskó biztonsági személyzetét jelentö 135 töknagy tökbuta tökopasz közül.

[Megjegyzés: tudja a kedves Olvasó, hogy mi az, ami évente több ember öl meg, mint a harcikutyák, de az IQ-ja azokénak felét se éri el? Na? Hát a biztonsági ör! :)]

Viszont Öszi nem tudta, hogy Tshaj kiszabadult. Miután kimászott a kráterböl, amit kreált, elhatározta, hogy visszamegy a Tacskóba és megmenti szegény Tshajt. Azonban a Sors újabb nehézségeket gördített útjába (hehe nem is, mer' én voltam :P), szóval elsöként szembesülnie kellett a ténnyleg, hogy Magyarország helyett Zimbabwéban van. Amíg repült, elfordult alatta a Föld. Szopás.
Az elsö ember, akit meglátott, 160 cm magas volt, lándzsával a kezében, és füszoknyában iramodott meg a fehér golföltönyös Öszi felé. Öszi beállt kedvenc Neós pózába és kettévágta a feléje repülö lándzsát a logarléc egyetlen suhintásával. Ettöl határozottan májernek érezte magát. Olyannyira, hogy miközben vigyorgott, mint a vadalma, és ünnepeltette magát (de ki tudja kivel?!) fel se tünt neki, amikor...


Előzmény: Peter Filth (2.)
Peter Filth e-mail | 2005-01-09 16:39:47 | 2.
...nyomába eredt.
Volna.
Ugyanis Őszi ekkor hirtelenjében kirobbant a földből. NDK-s turmixgépeket megszégyenítő fordulatszámmal csapódott a legkörnek, aminek következtében sokak szerencsecsillaga hullot alá. Őszi nagy nehezen leállította a logarlécet.
Pechjére.
Elkezdett zuhanni a föld felé. Útközben meteorokat előzött meg, madaraknak adta vissza azt a szörnyűséget, amelyet ők műveltek Őszi öltönyével. Miután hősünk lesza...elégtételt vett a madarakkal szemben, becsapódott a talajba. Igen, Őszinek szokása volt krátereket hagyni maga után. Ám evvel az utolsóval egy kép rajzolódott ki a kráterekből. Egy kéz. A középső ujja felefelé állt. Ezt az űrből észrevevő antiföldlakók igencsak rossznéven vették, mivel csak két ujjuk volt. Őszi már így is elég gondot okozott nekik.
Megkezdték a Föld elpusztítását. Persze előbb bedobtak egy kólát, megnézték a Bill Cosby show-t és gyors írtak egy könyvet.
De ezek után támadtak!
Őszi érezte, hogy a harc csak most kezdődik...


Előzmény: ArG (1.)
ArG e-mail | 2005-01-08 13:05:18 | 1.
...ahol Tshaj a márványon feküdt és alig halható hörgő hangon megszólalt:
-Erre a topicra azért volt szükség, mert szegény "eredetitopic" alkotója nem tudott belépni az eredeti topicba, szóval ne hagyjátok cserben írók és ide írjatok- nyögte elfúló hangon szétnyúzott arccal.Már egyedül volt, otthagyták a földön. A tigris megpróbálta értelmezni Tshaj előbbi mondatát, de nem sikerült. Persze lehet, hogy csak azért, mert tigris volt. Persze ez újabb bonyodalmat jelentett, mert valahogy a lány tudtára kéne adni, hogy Őszi eltűnt. De egy bátor tigris volt, ugyhogy megpróbálta:
-Ghhhrr.,rrrfhgg, oogrh.
- Na ne!-kiálltott Tshaj, azonnal felugrott, pedig az előbb úgy tűnt nem tud többet megmozdulni. De most Angelina Jolie-s harci kedvvel kezdett rohanni egyenesen arra a helyre, ahol...a manikűrös volt. Szegény tigris nem értette mit mondott rosszul, de úgy érezte, hogy nem értették meg. Ám, mégis. Tshaj ugyanis a szűkséges, hosszú, hegyes műkörmöket gyüjtötte össze, amikkel ugye a harc közben nagy óriási kercolásokat, sebeket lehet ejteni, sőt, akár le is lehet vele szúrni az áldozatot.. Ugyanis csaj úgy gondolta, ahol egy Őszi tűnik el, ott elkerülhetetlen a harc. Már ismerte annyira agresszióját a pasasnak és nem akart semmit a véletlenre bízni. Fekete sminkje alól elszántan villogtak szemei, szigorúvá vált egész arca és csak ennyit mondott:
-Indulunk.- szegény tigris, ő ugyan még mindig nem értette mit beszél,de látta határozott lépteit és nyomába eredt...


1  2  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.