Click to Visit
Rock - Folyt. történetet2
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  

joggy* e-mail | 2006-10-25 13:25:21 | 61.
ostoba

Előzmény: radar (60.)
radar e-mail | 2006-10-25 11:13:52 | 60.
Mit vetkőzől már megint vetkőzől a román kurva geci fassszopó ribanc anyádat!te hájas nagy szemöldökű geci!a donatelládat basszad szájba!Edd ki anyád csöpögős hugyos picsáját...láttad már anyád pipcsáját?édesanyádét?



Előzmény: Peter Filth (46.)
ArG e-mail | 2005-10-02 14:42:22 | 59.
...jaj!-suttogott rémülten az Írónő. -Jaj!-mondta mégegyszer. Idegesen harapdálta ajkát, amelyből kiserkent a vér.-Jaj!-sóhajtott hatalmasat, miközben a sötétség kezdte körülölelni, tűzkarikák táncoltak szeme előtt.-Jaj!-így szólt ismét, de ekkor már a nevetés bujkált szája szögletében. -Jajh..-így utoljára valami édes-megkönnyebbülés érzésével. Ám mégis bosszantotta valami...újra és újra elolvasva az előtte író sorait.
"skarlát, padlás, csirke, a vész honol, a tetű szunnyad, ne ébreszd föl, csak hullik fejemre ártatlan szúnyog könnye, tetten érni miért kellene? légy jó Eugen és vigyáz magadra, ne tedd tönkre a valót, s könnye látom, most arcán csorog, míg olvad szét tudata." -ez az. Körübelül ezt érzem az írottak láttán- mondta az Írónő és elégedetten olvasta vissza az idézetet. Majd meghallotta, hogy motoszkál valami az ablaknál. Oh, ismételten két munkás bontja a körfolyosó burkolatát...Ám ez már több volt a soknál. A billentyűzet cselekményért kiáltott. Az Írónő nem akarta meghallani. -Sikolts csak, oh, szennyező!-és ördögi mosoly csapott át arcán. Nem tudhatta senki, most mire gondol, hogy hová merült el szép szeme világa...

-Igen. Értem. Meglesz, de figyelj...nem tudta még teljesen befejezni, az baj? Jó.szia- a telefont letette, megrázta leveleit és halkan dúdolni kezdett.Ősz volt. És sárgult a zöld és pusztult a tavasz. Ősz volt és elmúlás. Ősz volt és szép volt. Merd azt mondani, hogy nem szép! A színes avarba hullani a többiek közé. De a szépség ellenére sem maradhat el a munka. És a száraz levelek között büszke léptek zaja hallatszott, a léptek, amik...


Előzmény: Sziquinho (58.)
Sziquinho e-mail | 2005-09-30 22:06:09 | 58.
...amikor bejöhetett volna a képbe egy újabb sablonos fordulat, a hétköznapok forradalmiságának könnyed eleganciájával. A harmadik író felhagyott Őszi sorsának egyengetésével, a kérdőjelek kiegyenesítésével, az egyenesek kikérdőjelesítésével, és benevezett a hogyan írjunk minél több képzavart minél kevesebb billentyűleütéssel? versenyre.

hosszú-hosszú ideje már, énekelte Pataki Attila cigány parókában néhány évtizeddel később, nem jutott eszébe semmi értelmes a mi babérkoszorús írónknak, arra a megállapodásra jutott feltörekvő és saját magát tehetségesnek hívő disszociatív személyiségével, hogy most ezt abbahagyja. Inkább mint hogy nem. vagy hogy milyen volt szőkesége, nem tudom már.

És most kedves olvasóink, engedtessék meg nekem, hogy leboruljak a világ zenei történetének egyik klasszikusa előtt. További méltatást teljesen szükségetlennek érezni, a név s a cím súlya úgyis magáért beszél, álljon itt tehát a TUDÓSOKtól az APA KOCSIT HAJT című örökbecsű opusz, tisztelgésül a rég elveszett, igazi zene előtt:

...

"Rajzszög és pikasszó most..." halkan recsegett az mp3-lejátszó... "körmenet döbbenet az, absztrakt fogalmak rohannak, a kritériumok már régen kihaltak... mindig is felcsillantak az élet fantasztikus lehetőségei, pompás tapasztalat a régi szolmizáció határmezsgyéjén a plasztikus nyelű recés konyhakés, mondd meg te ki szúrt le"
"mindenki mindent tud, új reneszánsz az ilyet én is tudok bizony, azt hiszem én is..." rettenetesen recseg a zenetörténet eme csúcsa a fejhallgatóban--- "rajzszög és pikasszó most, apa kocsit hajt":

"Gyere Tibor, megyünk a városba. -dudál türelmetlenül Apa.
Apa kocsit hajt.
Két kézzel, egy kézzel, kéz nélkül, apa kocsit hajt.
Apa ideges, hű de ideges apa! bizony!
Apa kocsit hajt figyelmesen, tapasztaltan, türelmesen.
A járókelők sétálnak a friss levegőn, apa pedig kocsit hajt.
Apa kocsit hajt: nagy, fehér, Fiat1500-as gépjárművet.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-jj apa hogy hajtod a kocsit! Ez borzasztó!
Eeez borzasztóóóóóó-óóó-óóóó-óó-óóóóó, ez borzasztóóóóóó apa hogy hajtod a kocsit.
Apa nézd! Egy ismerős megy a járdán és nem néz le az úttestre, mert akkor talán egy kis veszély fenyegetné.
Apa legyint, és apa kocsit hajt.
Apa tudja, hogy helyes munka-és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni. Mert apa tudja, hogy helyes munka-és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni bizony.
Apa szememben egy hős személy. Anya pedig a legdrágább nekem a világon.
A fehér gépjármű gyorsan suhan mert apa vezeti. Apa tudja fékezni az indulatait. Ő tapasztalt.
Megérkeztünk úticélunk végére, sikerült a tervünk. Vége egy kalandnak, mondja apa most.

Mi bent vagyunk apával a városban.
Miiiiii, bent vagyunk aaa vááárosbaaa-aa-aaan, anya otthon főz.
Anya otthon főz finom ebédet vége."

Köszönöm hogy megtiszteltek figyelmükkel vagy legalább türelmükkel. Köszönjük. Viszontlátásra. Békásmegyer kilép.

"Küldj egy jelet lentről... felfelé." ---a háttérben már az Európa Kiadó énekelt, átadva a helyét más érzelmeknek, más világnak...


Előzmény: ArG (57.)
ArG e-mail | 2005-09-23 20:17:19 | 57.
...aki szemmel láthatólag- már ha volt ilyen Őszinek- követte őt. Őszi, tűrte, tűrte, majd végül szembefordult vele, ám ekkor lelkében atonális hangzás zűrzavara keltekezett, midőn megpillantotta: önmagát. Őszire nézett Őszi, majd bárátságosan kezet nyújtott az újonnan érkezett Őszi felé az árny Őszi:
-Végre találkoztunk, Isten vagyok.- mondta az árny...Őszi lesett.
-na ne nézz már így, hisz mindenki a képmásom...-és ahogy ezt mondta Isten, Őszi észrevette, hogy még 6milliárd feje van, és vannak fejek, amik hirtelen eltűnnek, illetve megjelennek.Röviden elmagyarázta neki Isten, hogy ez a születés és a halál jele. Amikor megszületik valaki, neki új feje nő, amit egészen addig visel, a teremtmény él. A halál pillanatában eltűnik a fej, mert a lelkek valós testükbe kerülnek, mert a földi csupán képmása annak, ami itt várja őket... Őszi ekkor vette észre, hogy nincs teste. Isten kegyesen mosolygott, majd így szólt:
- Tessék, most visszakapod a tested, hogy az itteni életed is ebben élhesd.-ezzel Isten "őszifeje", mint egy buborék szétpattant és Őszi látni kezdte kezeit, lábait, visszakapta testét.

Hmm, hát ez érdekesen indult-állapította meg őszink, mikor már egykedvűen sétálgatott új otthonában.Azt állítják a túlvilágról, hogy az maga a boldogság. De Őszi csalódott volt. Ő nem az a belenyugvó embertípus volt, aki csak úgy elfogadja, hogy "na, ez itt a túlvilág, ezt kell szeretni.." neki más elképzelése volt. És Ő azt akarta.Először is, hiányoztak neki a varrógépek, a krumplihámozók és a márványpadló. Ó, igen. A márvány. No meg, sehol nem volt áttetsző hálóingben rohangáló nagymama. Nagy veszteség, valljuk be. Hogy tigrist nem találta, azt már ne is említsük! Hiszen ő már rég halott volt, és jó lett volna régi batrátját látni. De mindebből semmi.
Leült, hát drága hősünk, kinek hányattatásai, még a túlvilágban sem szűnnek és tervet kezdett szőni, amikor...


Előzmény: Sziquinho (56.)
Sziquinho e-mail | 2005-09-16 09:14:38 | 56.
...mert az ELTE-TÁTK maffiás gólyatáborába került egy dimenziókapun át, de gyorsan visszalépett a másik valóságba attól amit ott látott: szeszcsempészet, korrupt rendőrök, mindenütt pia és vízipipák és füves cigik, földön fetrengő, árokban úszóversenyt rendező, beb@xott és beszívott emberek, reggae-zene, gyönyörű lányok... egyszóval minden ami Őszit vonzotta volna, de aztán belátta, hogy nem, hát itt van Tshaj, puttóság lenne ha magára hagyná a 18 éves gólya-kislányok (mmm...) kedvéért.

Így hát visszaléptek a saját valóságukba, Őszi újra telefonált, és viszkit meg szivarokat rendelt a szállodai szobájába. Kissé ingerlékeny hangulatba került, éppen a dílere számát kezdte volna el tárcsázni, amikor --- eljutott a tudatáig, hogy még mindig benne van a történetben, még mindig az Írók irányítják sorsát, sőt még azt a q*beep* űrhajót se volt képes megszerezni... Erre kib*beep* (tudják, a cenzúra... régen még azt mondták nincs papír, de manapság...) ideges lett, és érezte, hogy átfut végtagjain a remegés, ami Hálkká (palesztin halárussá) változás előtt szokott bekövetkezni nála. Shrekket és Csubakkát egyszersmind megszégyenítő hangon bömbölt: "böööööáááááááá!!!" ... aztán tényleg átváltozott... de nem, nem Anettkává, még csak nem is Lampert Mónikává vagy Májkell Dzsekszonná, nem. Hanem Arany Lacivá. "...ejnye vajon mit szemlélhet?
Tán a fényes délibábot?
Hisz olyat már sokat látott...
Vagy a szomszéd falu tornyát?
Hisz azon meg nem sokat lát...
Vagy tán azt az embert,
Ki amott a kendert
Áztatóba hordja?
Arra sincsen gondja.
Mire van hát?
Ebugattát!..."

Hiretelen Petőfi Sándor ölében ült, pufók tízévesforma kisfiúként, és hallotta a lánglelkű költőt, amikor éppen nem akar csatazajban meghalni, hanem gyerekverset mesél... Őszi agyát azonban ez hirtelen túlterhelte, ráflashelt Petőfi bajszára, utána elkezdett vele forogni minden, és végül a hiperűr elmosódó csíkjainak forgatagába zuhant.
---
Mikor felébredt, a Moszkva téren feküdt, és két csöves rugdosta, hogy a nála lévő 3 forint aprót adja oda "mer' mekkora gecóság mán, hogy mink nem izé nem pályinkázhatunk ma mán...". Tshaj néhány méterrel arrébb feküdt, őt elvonszolták, hogy meg...egyék, mert nem volt pénzük mekdobálszra, ami egy hírhedt globalista étterem volt a környéken, és az volt benne az érdekes, hogy a sznobok akik bementek, ugyanúgy kutyát ettek, mint a kínaiban, de még örültek is neki. Nade a csöveseket ez nem mozgatta meg, ők feles péterpálokat vízionáltak a 24-ből legalább 18 órában (a többiben meg kannást) és kipasszírozták Ősziből még a sz...emüvegét is, az eltört, de erre hősünk már tényleg nem maradhatott tétlen. Meg is szólalt: "Jaj! A szemüvegem!..." ilyen határozott reakcióra még a csövesek sem számítottak, hát hümmögve bár, de tovább rugdosták.

Őszi ekkor rátalált Istenre. Elkezdett fohászkodni, hogy a két Írón mondjuk menjen át egy gömbvillám, vagy szeretkezzene halálra őket Zombi Dzsimi, és imái meghallgatásra találtak. Őszi Isten színe elé került. Meglepően könnyűnek kezdte érezni magát, hirtelen fentről látta ahogya testét rugdossák, aztán halványan érezte, hogy az egyik bordája eltörik, és átszúrja a tüdejét, de érdekes módon a szájából feltörő vért csak lent látta, aztán meg akarta nézni hogy milyen egy ilyen, de saját magát sem látta. Egykedvűen repült tovább fölfelé, amíg meg nem látott egy fényben úszó várost, és egy másik egy másik árnyat maga mellett, aki...


Előzmény: ArG (55.)
ArG e-mail | 2005-07-25 18:19:19 | 55.
...ez olyan, olyan gyönyörű befejezés lenne!-sóhajtott fel egy olvasó. Őszi élete megoldódna, a rohamentősök végeznék a dolgukat stb...de mégse lehet vége.
Ám az Egyetlen Írőnő tétovázva rágcsálta tollának végét.(épp a pályaudvaron ült, így hallottta "mit kíván a magyar nemzet", pontosabban A Harmadik Író, csak épp azt nem értette miért mindig neki kell végezni a piszkos munkát...na most az egyszer) Szóval az írónő tétovázott. Mit is tehetne. Őszi irányíthatatlan /Tshaj kedvéért:out of control/ lett. Most, hogy írjak róla, ha ő csak úgy egy egyiptomi éjszakában eltűnik azzal a felkiáltással, hogy elhagyja a Galaxist? És egyáltalán, hogy kilép?! Őszi, per lesz ebből...
Ám egy valamit elfelejtett Őszi. Ő kiléphet. Engedem, menjen, persze...de Tshaj még itt van. És amíg Őszi vele marad, benn marad a történetben is...követni fogjuk őket legyen az uticél bármi is..

Tshaj-habár most kicsit más jellemel rendelkezett mint korábban- boldog volt, hogy ezzel az idegen, érdekes úrral lehet. Legalábbis még... Kairóban, ahol elvesztek a sötét éjjelben, hideg volt. Tshaj értetlenkedve nézte partnerért, aki kezében egy telefonnal hevesen magyarázott. Mit, vagy kit hív? "Space..." forgatta a szájában a szót.És habár az idétlen makokásból egy szót nem értett-mivel nem volt teljese buta- kezdett leesni a dolog...ez az idegen az űrbe akarja vinni!!! Rémület futott át minden porcikáján...dehogy akart ő kikerülni a galaxisól! Az úr lecsapta a telefont.
-Remek, hamarosan már egy űrhajóval leszünk gazdagabbak!-mondta elégedetten Tshajnak, aki ezt ismét nem értette.
-Sir...-kezdte volna Tshaj szívig hatoló monológját, melyben ecseteli kételyeit és félelmeit a galaxis elhagyásáról, de Őszi közbevágott.
- Nem, erre nem érünk rá. Hidd el, nem kell semmi, nem kell csomagot hozni, csak el innen. Na, gyere drága.- kézen fogta és gyorsított léptekkel húzta maga után, egészen egy erdőig. /Egyiptam erdő?eh..-a szerk.; igen, méghozzá tölgyerdő, értve?! Kötözködj mással!-az író/ Az erdőben egy barlanghoz vitte. Ám a barlang nem barlang volt, hanem űrállomás....Tshaj kezdte azt hinni, hogy a maffiába került. És nem is tévedett nagyot...


Előzmény: Sziquinho (54.)
Sziquinho e-mail | 2005-07-24 23:36:04 | 54.
...hogy kilépett a történetből. "Menjetek a picsába!" -gondolta- "Már kicsillagozni se tudtok, most szabad lettem. Hazamegyek, megérintem a Springer-szobrot, visszamegyek az időben oda amikor élt még Tshaj és Tigr is!" [vicces gyerek ez az Őszi, gondoltam Én a Harmadik Író, de hagytam, hadd mondja tovább. Elvégre ő csak súlyosan disszociatív személyiségem egyik terméke, olyan mint a GayStation a Sunyi nevű japán óriásvállalatnak...] "Na szóval ne szójj közbe bazzeg, igenis visszamegyek az időben, mert öntudatra ébredtem, mint a Skynet és hamarosan californiai kormányzókat küldök vissza a házatok elé, hülye írók!" -ezzel fogta magát, kiröppent a sárból mint egy V-2-es rakéta, csettintett egyet, és máris az Üllői úton volt, megcsókolta Springer Ferenc cipős lábujját, és 10 évvel azelőtt találta magát, azelőtt, hogy mi elkezdtük szívatni, Észak-Afrikában, a tengerparton, egy pohár ragyogó zöld abszinttal a kezében, egy szál kék Camel cigivel a szájában, és ekkor valaki megfogta a vállát, és csilingelő hangon, de elborzasztó angol kiejtéssel megkérdezte: "-Leülhetek?" -Tshaj volt az, de most inkább a fűszoknyás havaji lányok [Havaj kis község Salgótarján és Atlantis között - a szerk.] és egy francia filmes Lolita keverékének hatott érzéki tekintetével, semmint annak a rusnya vén banyának, akit Őszi önállósulása előtt ott hagyott. Pár perccel később már kézen fogva sétáltak a fülledt egyiptomi éjszakában, a tengert és a fényeket nézve, arcukon a hűs szellő sóhaját érezve, amikor robbantottak az arabok. [Ez nem én voltam! Ilyen tényleg volt! -mentegetőzött a Harmadik Író.] De Őszinek már az eddiginél is sokkal durvábban elege lett az írók gyámkodásból, ezért elhatározta, hogy szerez egy űrhajót, és elhagyja még a Galaxist is, csak nem jönnek utána ezek a szarrágók. A robbanás okozta káoszba és a szirénák vijjogásába éles hang sivított bele (egy pályaudvari mikrofon): "A Harmadik Író történetmesélés céljából felkéri Az Egyetlen Írónőt, hogy elevenítse fel és keresse meg az ún. OFF topikot, me' megvan ammég valahol!!!" - Őszi fölvett a földről egy ott heverő Desert Eagle .55-öst, és szétlőtte a hangszórókat. Pedig még csak be sem mondták, hogy "Helló, Cicus!", mint a Macskafogóban. "Na jól van kicsim -fordult Tshaj felé- most keresünk egy űrhajót, aztán elmegyünk ebből a kiba...tt Galaxisból!" [Őszit moderálta a 2011. évi, 18-as karikákra vonatkozó YXCV/18293-as törvény 66,6.-ik paragrafusa. Sajnáljuk.] "Ha ez nem jönne be, -folytatta antihősünk a tőle sokszor látott elmebeteg csillogással a szemében- akkor megkeresem mindhárom Írót és végzek velük. Hogy végre szabad lehessek! Jó lesz, kicsim?" Tshaj azonban nagy szemeit és MaxFakker Láborátoár Gárnyiével kifestett szempilláit rebegtette, mert egy büdös qrva mukkot nem értett magyarul. Azért a biztonság kedvéért bólintott. "Hát jó! -mondta Őszi, és szemében lángot vetett az elszántság fénye- Elmegyek a NÓZIhoz Amerikába űrhajót keresni. Vagy veszek a ruszkiktól! Hoppá! Ők még közelebb is vannak! Na akkor felhívom Bajkon Úrt, és lízingelek egy szpészsipet." Az utolsó két szót már Tshaj is értette. Így hát kézenfogva elindultak a semmibe a kairói ékjszakában. A háttérben Natacha Atlas egy lassú száma szólt, de már nem hallotta senki, csak a leomlott házak és a kutyás rohammentők...

Előzmény: ArG (53.)
ArG e-mail | 2005-07-22 07:41:52 | 53.
...és rájött, hogy milyen rohadt álmos. Úgyhogy elment gyorsan aludni. Hogy hova? Ja...követte a Metallica pólós öreg nagyit, aztán mikor a "házához" értek /ha Romániáról van szó, akkor nehezen beszélhetünk házról-a szerk./ Őszi leütötte az öregasszonyt, hogy birtokba vehesse a kis birtokot. Meg az ágyat. És az őzt. Vagy őzet? Mindegy. A lényeg, hogy végre aludt.

És amíg Őszi aludt az egyetlen írónő végre utat engedett a csodálkozásának: Hát még él, kedves Harmadik Író? És hogyan zúzta így össze magát, igen nagyra becsült szociológus úr? És..? És..? Kérdezgetett volna tovább, de rájött, hogy ez nem az OFF topic, ahol beszélt még réges rég vele és Őszi kezdett ébredezni...

Őszi nyitogatni kezdte csipás szemeit, amin át homályosan látni kezdte és lassan felfogni, hogy hol is van. Áh, persze, a leütött asszony. Még mindig ott hevert a hullája. Akárcsak az őzé. Ekkor derengeni kezdett neki valami, öregasszony+őz: Öreg néne őzikéje...Hűha. De fogalma sem volt már hogy volt a mese és az őz ki is volt-valami királyfi?- úgyhogy inkább lenyelte reggelire. Nem az öregasszonyt. Őt ott hagyta.
És indult tovább. Tovább? Ez az Őszi kezd nagyon hasonlítani valami általánosított irodalmi alakra, aki örök nyughatatlanságra van kárhoztatva, és különben is, mindenki meghal körülötte, mi fog ebből kisülni egy sorstragédia?
De nem jutott sokáig. Ugyanis beleragadt a sárba. Milyen sárba? Aki volt már Romániában tudja. Eszméletlen gyorsasággal húzta őt lefelé, főleg, hogy a hasában lévő őztől még nehezebb volt, pedig amúgy is nyomott pár kilót. /na most sár volt, vagy iszap, vagy mocsár? Nem lényeg./
Őszi kapálódzott és visítozott. Én meg gonosz vigyorral arcomon néztem. Ha nem akarod így végezni Őszim, gyorsan ki kell találnod valamit, mert nekem nem jut eszembe semmi. De sajnos Őszi az írók nélkül nem tud gondolkodni /amúgy se -a szerk./, így inkább más kezébe adom a sorsát.
-Na ne!-háborodott fel hirtelen hősünk.- Te képes vagy kiszolgáltatni most valaki másnak, egy ilyen kiszolgáltattott helyzetben?- oh, igen. Erre Őszi olyan dühös lett, hogy....


Előzmény: Sziquinho (52.)
Sziquinho e-mail | 2005-07-15 23:56:51 | 52.
Na álljunk meg egy szóra! -mondta A Harmadik Író, majd hátradőlt forgós székén, kiropogtatta megfáradt ujjait, összetúrta VOLNA kócos félhosszú haját, majd pedig egy ceruzát rágcsálva megpróbálta VOLNA felrakni a lábát a billentyűzetre, ahogy szokta - aztán rájött, hogy lezúzta a térdét néhány napja, a tenyerén meg van egy rohadt nagy seb, amiből kilátszik a hús... De sebaj, nem a külsőségek teszik az írót azzá, ami. Hanem a sztori.
...
-Na de ki a pöcs az a Béla?! Lusta vagyok és nem olvasom vissza!,-fűzte tovább a Harmadik Író gondolatban a szálakat, aztán mélyet lélegzett, szemeit lehunyta és elmerült forrongó tudata örvényében...

"-...Tudod az úgy volt, Oszi drága tezsvírem, húbazze ez a fütyülős barackpálesz de odabasz, na szal úgy volt hogy blögyhbüeleblá -hukk- vazze rókázok tarcsd a sérómmat bazze blöeeeeeeeee---" és Béla irgalmatlanul nagyot hányt. Ráadául sokáig. Ordítva. Eperszínűt. Őszi új antilopbőr körömcipője is egy merő Béla-lé volt, de az öreg reptéri rakodómunkás még sokáig nem hagyta abba.

Másnap késő délutánfelé Béla kinyitotta szemeit, és azt hitte a mennybe jutott. Combfixes miniszoknyás nővérkék és Hjú Tejfel nyulászati lapkiadó állták körül, mosolyogva. A nővérkék észbontóan szexi, enyhén leszbikus hajlamú táncot lejtettek körülötte és őt is hívták, és ment is, nyújtotta a kezét...

Aztán fölébredt. Rájött hogy Őszi seggét markolássza, és egy szeméttelepen fekszik a Dallasban, a kolozsvár környéki bádogvárosban, félig egy felborult kukában fetrengve, minden egyes négyzetcentimétere hányással borítva. Lerángatott egy patkányt a jobb keze csonkjáról. Őszi is éppen álmodhatott valamit, de jobb ha nem írjuk le, mindenesetre a "-Tigris!" és a "Taposs a herémre, oh igen így jó!!!" kifejezések gyakran előfordultak benne. Örüljön a kedves Olvasó, hogy nem kellett ott lennie, nem úgy mint Bélának.

De minden sorozat végez ér egyszer, így hát Őszi is felébredt. És feltette a költői kérdést: "-Mi a fasz van?!" és hozzá nyögött is "Mfha!", de hagyjuk a pi**ába a töténelmi hitelességet.
Őszi felült és körülnézett. Látta Bélát, látta a kolozsvári főtér 30 méter magas Avram Iancu-szobrána halvány derengését a kora hajnali égbolton, és igencsak szar kedve kerekedett...

"-Te Béla!" "-He?!"-hangzott a válasz- "-Tulajdonképpe' hogy a f@szba'hínak téged?"-kérdezte Őszi. "-Hát...-fogott bele a válaszba elhomályosuló szemmel Béla-"Én kérlek alássan, Illés Béla vagyok. Sárvár, Szombathely, Honvéd, MTK, 500 élvonalbeli és 50 válogatott meccs legalább, és..."-folytatta volna, de Őszi szeme vérben kezdett forogni, mint Anyegin Szájpóker szuperhősé a Szárt Vágsz című melodramatikus pszichovígjáték 3., azaz befejező részében a 6-ból. Nyugi, én sem értem amit írok. De Őszi alapjáraton árja búzakék szeme tovább vöröslött, és hörögve, csöpögő nyállal közölte:"Én FRADISTA vagyok!!!! De most legalább megértettem mindent... a harmadik író kegyes volt hozzám... A Fradi-pályán a Springer-szobor egy időkapu... ha visszamegyek 10 évvel ezelőttre, talán véget érnek a szenvedéseim... De előtte téged, barátom, fel kell hogy... hééé, Béla?!" Bélát azonban már 5 perce eladták a hentesboltba, mert nem volt libamáj. Csauseszku visszatartotta az összes húst a néptől. Mindez azonban Őszit qrvára hidegen hagyta, kiment a szeméttelepről, közben egy szál kukafedéllel lefejezett négy zöld mutáns teknőst, akik a hülye brúszlís trükkjeikkel nyaggatták, és kiért a fő(d)útra. "-Kell rgy kocsi vazzeg!" -gondolta, és az első arrajáró járművet elütötte. Abból nem sok maradt, de a roncsokból hősünk összelegózott egy traktort, és azzal indult el a "Macedonija" tábla felé. Ki tudja miért, de megtetszett neki. Miután megette és egy kis fagyállóval leöblítette a táblát, elütött valami hülye rohangáló őzet, akire rögtön rávetette magát egy Metallica pólós öreg nagyi. "-Hm, különös ország ez a Románia, gondolta, és... /de innen hadd teremjen babér a többi írónak is./


Előzmény: ArG (51.)
ArG e-mail | 2005-05-09 12:34:54 | 51.
...az állatkert igazgatója.
-Á, csak nem egy új állatot hozott nekünk?-fordult Őszi felé.
-ó, ne..
- Hmm, érdekes példány... adok érte 2milliót, nos?
-Rendeben!-válaszolt erős jellemű főhősünk, aki, mint látjuk, bárkit képes pénzért eladni.
-Esz nem lehet igasz...-mérgelődött Gollam, mikor rázárult a rács.
Őszi pedig rájött, hogy semmi kedve most zúgolódni az írók ellen, inkább élvezkedik egy kicsit, ha már ennyi pénze lett hirtelen. (persze ezt úgyse engedem neki, de had higgye azt...)

Elindult a repülő tér felé, mivel vlt egy jó ismerőse aki olcsóbban adot neki jegyet-legalábbis eddig. Őszi amint ment a repülő tér felé, egyszercsak észrevett egy baromi részeg embert kitántorogni a helyi kocsmából...:
-Béla!-rökönyödött meg Őszi.
-Oszkár...-csodákozott rá Béla-Oszkár!-és már vidult fejjel Őszink nyakába borult.
-Nem dolgozol már a reptéren????-kérdezte Őszi, mire Béla elkomorodott...
-Tudod, az úgy volt...


Előzmény: Peter Filth (50.)
Peter Filth e-mail | 2005-05-09 09:27:18 | 50.
- Te szemét állat ilyen veszélyeknek akarsz ki tenni? Van bőr a képeden az apámnak hívni magad? Húzzál el innét, de nagyon gyorsan!
-Mi? De hát ez az én házam. -lepődött meg dühösen Őszi.
-Már nem. - s azzal Jázmin a világ eddig ismert leghatalmasabb fegyverével az apjára célzott.
Egy ügyvéddel.
-Neeee! -sikoltozott Őszi, mivel az ügyvédekkel rossz élményei vannak.
Ijedtében kiugrott az ablakon, berohant az erdőbe, s csak rohant, rohant, mikor megbotlott egy ágyékkötős pucér csövesben.
-Ó ezer bocsánat! -mondta illedelmesen Őszi, amíg nem látta, hogy kinek mondja.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Igen, most meglátta.
-Mi asz? Nem láttál még hoffám haszonlót? Cak én vagyok asz, Gollam, Aliasz Fméagol, akit a szemét kisz hobbitkák lebaftak a Tűsz-hegyről. Pedig már nálam volt a Drágaszág. Hülye Tolkien! Eszt még megbánja!
-Ő hát én meg Őszi vagyok, alias Oszkár. Velem is kibasztak az írók.
-Akkor gyere, sz kapjuk el őket! Én mindenben szegítek neked, Gazdám.
-Tőlem oké.
S azzal elindultak az első helyre, amivel kiírthatják a szemét írókat, a Régióba! Olyan volt ez akár egy "Megye", de mégis más. Itt éltek a gonosz kis hobbitok, meg egy vén kujon nagy bottal. Valami Kan-Dalf.
Beosontak.
-Előbb a régi gazdámmal számoljunk le! A Zákosz Pondróval! -igyekezte meggyőzni Őszit.
-Ok. -tiltakozott Őszi.
Ám mikor benyitottak, egész más fogadta őket. Nem más, mint...


Előzmény: ArG (49.)
ArG e-mail | 2005-04-25 17:29:28 | 49.
...mint venni Gáborkának egy dömpert, olvasni Jázmiocskának esti mesét, kikérdezni Ödönkétől a szorzótáblát és ha van ideje szeretnie kell a kis feleségét.
-Ó, hát visszamehetek a családomhoz?
- Vissza Őszi, visszaengedlek, de ne felejtsd el, hogy távol voltál egy ideig és addig a jelenbe sem állt meg az idő...-gonosz vagyok, tudom.
Így hát mikor hazaért Őszi meglátott egy gyönyörű lányt, odarohant hozzá, azt hitte a felesége, de kiderült, hogy a lánya Jázmin az, aki időközben betöltötte a 16-ot. Őszi szája sírásra görbült, mert Jázmin megmutatta, hol találja Őszi a nejét. Egy öregasszony ült az ágy szélén, összetöpörödt egéasz alakja, púpos háta visszataszította Őszit.Az asszony mosolyogva nézett rá, de Őszit ez a mosoly csak elkeserítette:
-Hogy rohadnátok meg!-kiáltott felénk, az írókra és én egészen megsajnáltam. Mégis én teremtettem...de sajnos ezuttal nem volt kedvem kimenteni a pácból, kiváncsi lettem mihez kezd magával. Meglepő fordulat következett be:
-Jázmin!-szólt Őszi lányához.-Apád életét két (+Sziquinho-hisz ő régebben igencsak közreműködött, + egy-két nem folyamatosan író) fanatikus író tönkretette. Úgy gondolom tartozunk nekik egy kis visszavágóval...de egyedül kevés vagyok...segítened kell...Mit szólsz?
Őszi lánya teljesen kétségbe esett. Hiszen épp elég rémtörténetet hallott anyjától Őszi és az ő életéről...Ha most ő is Peterék hatalma alá kerül...Az élete onnantól el van rontva. Ezt válaszolta apjának, miután mindent átgondolt:...


Előzmény: Peter Filth (48.)
Peter Filth e-mail | 2005-04-25 16:39:44 | 48.
...de rossz cd-t hozott el. Hirtelen el is gondolkozott, hogy volt-e már a 70-es években cd. Biztos, és legyintve lemászott.
Aztán vissza, mert megint elfelejtette a cd-t.
Ugye-ugye a rossz memória!
Beosont Kásztró mögé /na nem kell megint rosszra gondolni/, és elvette a cd-t. Ujjongva rohant a kúthoz, ám eszébe jutott, hogy északra kéne mennie.

Elrohant a sziget északi partjára, beugrott a "Kicsigőzös" csempész hajóra, és mint a fia a Teddy macit, úgy szorongatta a cd-t. Örömében könnyezve kinyitotta a tokot, és...
...üres volt!
Őszi sírva fakadt.
Az embercsempész vele együtt bőgött, mivel a parti őrség elfogta őket.
De legalább bejutott az Usába.

Miután hosszas egyezkedés után meggyőzte Őszi az elnököt, hogy ő egy amerikai kém volt Kubában, elengedték.
Alig hogy kilépett előtte termett Elvis Presley.
-Ez gyorsan ment! -lepődött meg Őszi, majd nyolcszor hátbaszúrta, végül mellé helyezett egy kis kokaint, hogy túladagolásnak tűnjön.
Nem tűnt annak.
Ezt Őszin kívül mindenki észrevette, pláne, hogy Elvis éppen az elnökhöz ment látogatóba.
-Nabaz... -nyögte volna ki Őszi, de a tömeg rávetette magát.
hirtelen minden eltűnt és ismét ott állt a Maris néni féle bunker orvosi szobájában.
S akkor vala toppanék elé, az magamnak fényes pompájában Őszi elé vala.
-Megcsináltam. Elmehetek? -próbált alattomosan, becsületesen eltűnni Őszi.
-Hát...én elengedlek.
-De???
-Beszéld meg a kollegákkal is. Tudod nem az enyém ez a kóceráj.
-Ó, hogy rohadnál meg! -vette tudomásul Őszi, ki ezt még nagyon megbánja!!!
Felküldtem az IGAZGATÓHOZ.
Őszi nedves nadrággal tipegett be az IGAZGATÓHOZ, aki ismertette vele az utolsó küldetés második részét, ami nem volt más, mint...


Előzmény: ArG (47.)
ArG e-mail | 2005-04-24 18:47:16 | 47.
...egyetlen alapanyag volt...hagyma.
-Hagyma?-nézett kérdően Őszi az őt bekísérő emberekre.
-Maga csinálni jó torta?- válaszolt egy kérdéssel a mellete álló.
-Ééééén???-reagált Őszi.
-Maga????-dobta vissza a labdát a kubai.
-Torta???-mondta a teljesen összezavarodott Őszi.
-Maga torta???-na ezt nem kellett volna...-Remek! Mi megenni torta! Finom torta!
És szegény Őszink máris áldozata lett saját hülyeségének. A kubai rohant a friss hírekkel Fedél Kásztróhoz:
-Bevándorló lenni torta! Azt mondta ő torta!
-Jól értem, egy Nyamnyamikrémhab?-Kérdezett vissza Fedél, aki kubai nyelven is rákérdezett a tortára. Miután helyeslően bólintottak, a vezér így szólt:
-Barátaim! Ma nagy Ünnep /kubaiul:ihajhejcsuhajja/! Van torta, van ünnep. Van zene.-és felmutatta imádott Elvis cd-jét.
A tömeg ujjongott /kubaiul:Jeeeigenezazhúúú-zott/, kivéve Őszit, aki retteget /kubaiul:afrancbamostmiafenétcsináljak-ozott/. És mivel annyira nem tetszett neki, hogy most a főfogás, egy óvatlan pillanatban meglógott /kubaiul:ezazmostnemnéznekmegléphetek-ezett/. De, hogy legyen tudomása arról, hogy ki is ez az Elvis...lenyúlta a CD-t is és rohant vissza a kútfelé, de....


Előzmény: Peter Filth (46.)
Peter Filth e-mail | 2005-04-24 11:13:37 | 46.
...elindult biza', de a memóriája már nem volt régi. Bár az se biztos, hogy régen jó volt-e, mert nem emlékezett rá. Leugrott a kútba.
Őszi hihetetlen korral járó agyi tevékénységének hiányában elfelejtette, milyen leugrani egy 50 méter mély kútba.
Nem leányálom.
De Őszi nem volt lány, így élvezte.
Az ugrást persze és nem mást.
Ott követte el a hibát, hogy a Csendes-óceán felé indult meg, nem pedig az Atlanti felé. Ő persze csak ment jobbra, jobbra, mindig csak jobbra.
Ekkor látott az alagútban egy AMERICA nevű feliratot, így tudta, hogy jó helyen jár. Vissza viszont nem olvasott, mert a szöveg teljes egészében így állt:
HURRAY CUBA, FUCK AMERICA
Őszi kimászott. De nem egykönnyen fog a slamasztikából, amibe került.
A kijárattal szemben ugyanis maga Fedél Kásztró, a kubai fazekasok diktátora ült.
Őszi nagyot nyelt.
Ezzel együtt pár nem rögzített fogát is.
Kásztró kivezettette, és elvitte kihallgatni...
...az új Elvis cd-t!
Ugyanis Amerikát utálta, de Elvist imádta.
Tudomására jutott ez Őszinek, s így gyorsan át kellett alakítania a teljesen hihető alibijét, miszerint Elvist kell kivonnia a forgalomból.
-Hát...izé...én csak...nekem...meg kell ölnöm Kiszel Tündét! -improvizált Őszi.
-Ki szel? Maga szeletel? Maga séf? -okoskodott Kásztró.
-Nos hát igen.
-Naccerű! Vinni konyhába!
Őszit be is vitték.
Nem cicóznak ezek!
A konyha viszont fertelmes volt, mert...


Előzmény: ArG (45.)
ArG e-mail | 2005-04-12 18:12:16 | 45.
...ahol nem volt más -legalábbis egyelőre - csak, homok, homok és homok. Őszi pedig küzdött. A homokkal. És közben magában beszélt.
- Elvis, mi?!...hát ez se normális...Elvis...dehát 1977-ben meg se született ez a nyomorult ÍRÓ! Hogy a fenébe akar engem irányítani, ha nem is él...közben állítólag 10 év eltelt...Mi EZ? Teljesen megőrült...Elvis...Elvis, Elvis, Elvis...ELVIS!!! Vajon viszont látom még a családom? ...szegény feleségem, otthonmaradt egyedül a gyerekekkel a jövőben...1977...még ő se született meg. Hey! 1977????????? Arra gondiolt Tisztelt Író úr, hogy én megszülettem-e akkor?....Persze, ez biztos valami spéci időgép...nem fiatalodtam. Egy pillanattal se...Elvis...Akkor útirány most Amerika? Én mindig mondtam, hogy az írókkal valami gáz van...valahogy nem normálisan működik az agyuk..Elvis...hogyne. Szegény Ödönke. Megígértem neki, hogy kikérdezem a szorzótáblát tőle, dehát...

Dehát itt most elnémítottam, mert meguntam azt a sok sopánkodását és nyöszörgését. Ahelyett, hogy megbecsülné, hogy kapott 10 boldog évet, kedves kollégámnak köszönhetően.Hálátlan! Bár igaz, hogy őmiatta szenved ismét, de akkor is vigyázhatna jobban a szájára.És hogy most belezavarodott az IDŐ-be, arról nem tehetünk. Na, de igazán tehetne már valamit, mert amíg céltalanul bóklászik a sivatagban, múlik az általa fel nem fogott idő.

Két órája mehetett, szüntelen nyafogással, panaszokkal - de e lelki válságát, már bemutattam - aikor talált egy kutat. Gyorsan odarohant, remélve, hogy vizet talál. Ám a kútban egy fekete öltönyös, napszemüveges, aktatáskás ügynök ült.
-Elért az első bázishoz! Másszon be, itt lesz egy alagút, mely Amerikába vezeti. Minden elágazásnál jobbra. Érti? JOBBRA!! Aztán a végén lesz egy zöld fáklya, azt vegye ki a tartóból és keresse meg alatta a kulcsot. Rézkulcs. Világos? Menjen!-és alig, hogy elmondta kámforrá változott.
Őszi hirtelen nem tudta, hogy képzelődött-e, vagy tényleg látta és hallotta az aktatáskást, de derengeni kezdett neki, milyen stílusban volt ez 10 évvel ezelőtt és elindult a kútnak álcázott alagútban...


Előzmény: Peter Filth (44.)
Peter Filth e-mail | 2005-04-12 17:09:01 | 44.
...és amilyen hülye volt szegény Őszi, megfeledkezett rólam, ki a topic fenntartásának 50 %-át népesítettem be betűkkel.
-Ó, hogy azt a mocskos jó k*rva ...-könyörgött hozzám Őszi, hogy hagyjam békén.

Nem tettem.

Jobbat kapott. Az a jó szívem...
Hirtelen a lebujban találta magát a Tshajjal egy asztalnál. Ugyanott, ugyanúgy, ugyanakkor.
-Köszönöm! -epedezett értem Őszi.
-Nincs mit! -mondtam én, az író2.

Őszi elvette a Tshajt, 3 gyerekük született, s boldogan éltek, míg meg nem haltak.




...10 évvel később.


Őszi éppen a fiával játszott sakkot a teraszon. Művelt család lettek.
Estére abba is hagyták.
Lefeküdtek.
Mármint aludni természetesen.
Őszi épp a 4. gyerek nemzésén próbált ügyködni, mikor heikopter zaja verte fel a környéket.
Hirtelen kommandósok tucatjai ugrottak be az ablakon, és Cyklon-B-vel kevert wc légfrissítővel elaltatták őket. Hátukra kapták őket, majd elrepültek egy messzi tájra, a Maris néni farmja mögötti katonai erődítménybe.

Őszi magához tért, és csak ennyit tudott kinyögni:
-Hogyaza...
Mert meglátott engem. Igen, ott álltam királyi pompámban előtte, s ennyit közöltem vele:
-Még nincs vége.
-De én már kiszálltam! -mentegetőzött Őszi.
-Tényleg ez az utolsó hajmeresztő megbízása.
-Esküszöl?
-Nem, de az ügyvédem jóváhagyja.
-Hm...
-Nos? Úgysincs más választása.
-Ha végeztem visszakapom a családom?
-Természetesen. Hacsak a kollegina, vagy más kollega ki nem írtja addig. Tehát siessen. -majd átnyújtottam egy cetlit, és hirtelen a Szahara kellős közepén találta magát.
Őszi elolvasta a cetlit.

LIKVIDÁLJA AZ AMERIKAI ELNÖK TAKARÍTÓJÁNAK A FIÁT, MAGÁT ELVIS PRESLEYT.

-De hát nem is él már Elvis. -nézett nagyot Őszi.
-Dehogynem. 1977 augusztus 16-át írunk. Magán áll, hogy megölje. Tűntesse fel drogtúladagolásnak az a legegyszerűbb.
-Ok.
Ezzel kezdetét vette a hajsza Elvis Presley után.
-Először is a sivatagból kellene kijutnom. -beszélt magában Őszi, ki nem vette észre, hogy én már régóta nem vagyok ott.
Biztos, ami biztos, elindult nyugatnak, ahol...


Előzmény: ArG (43.)
ArG e-mail | 2005-04-12 15:52:27 | 43.
...és megkínálta csokival.
-Szereted a Milkát? Vagy szolgálhatok...Sportszelettel???- kérdezte Őszit, akinek leesett az álla, amikor rájött, hogy ŐSZllárdsága nem más, mint a Sportszeletgyár vezérigazgatója. Őszi meghatódott ezen, hiszen nála a Sportszelet egy egész mondakört ölelt fel. De azért mégse fogadott el csokit.
-Hát jó, akkor csak annyit mondok légy üdvözölve köztünk, Betonországban!
-Ööö...kösz.-vágta rá férfiasan Őszi, és ekkor rájött, hogy hoppá, ő szomjas. Elég félelmetesnek hatott neki ez a "Betonország", de mivel ilyen kedvesen fogadták meg kérdezte:
-Van itt valahol egy kocsma?
Ám ahogy ezt a kérdést feltette, Betonország lakói közt rettegés kezdett terjengeni. Az uralkodó se tudta magát tartóztatni és elordította magát:
-ÁÁÁ! MENEKÜLJÜNK! Ő IS KÖZÉJÜK VALÓ!!!!- és Betonország lakói kivétel nélkül futni, menekülni kezdtek Őszi elől.
Őszi ismételt, hosszú elképedés után magához tért, majd vállrándítva továbbindult. Igen, de merre tovább? Volt már az űrben, volt Oroszországban, volt a Cáparty-n, volt a Balatonnál, volt otthon s máshol, itt-ott és amott, fönt, lent, középen, dombon, lejtőn, síkságon, alföldön...és ekkor rájött, hogy hónapok óta nem volt pihenésre alkalma. És kimiatt? A zsarnoki, gonosz írók miatt. Hát Őszi nem tűrtőztette tovább magát; feltűrte az ingujját és úgy dönött, meglátogat...engem, mert én hoztam létre a topicot, tehát a fő bűnös -vállalom- én vagyok.
3 nap vándorlás, kérdezgetés keresgélés után megtalálta a házat, ahol lakom. Valahogy bejutott a lépcsőházba,elindult fel, fel egészen az első emeletig, befordult a körfolyosón, léptei egyre gyorsabbak, határozotabbak lettek, cipője kopogott, ő szuszogott és...


Előzmény: Peter Filth (42.)
Peter Filth e-mail | 2005-04-11 16:23:29 | 42.
...hogy nyitva volt a sliccük. Lenéztek. Elförmedtek és sikonyálva kirohantak a Parlamentből, majd elmentek szociális munkásnak egy melegedőre.
Őszi eközben vadul megülte, úgyis mondhatnám "megturulmadarolta" a mesebeli lényt.
De ez nem holmi mese.
Így eltűnt Őszi alól a madár, s csak zuhant, zuhant, megcsinált néhány akrobatikus mozdulatot, majd elegánsan a betonba fúródott.
Ekkor felkelt.
A tömeg őrjöngött, visítozott, és egyre ezt kiabálta:
-ŐSZI, ŐSZI, ÉLJEN ŐSZI!!!
Csak akkor lett neki gyanús a dolog, mikor mindenki eltűnt előle, de még akkor is mondták.
Megfordult, s alig hitt a szemének. Őszi, és a szeme közt komoly feszültség alakult ki a történetben, mivel nem egyszer próbálta megvakítani önmagát, de szerencsére még én se vagyok olyan szemét, hogy ezt haggyam. :)
Tehát, amit látott, az nem volt más, mint ŐSZIlárdsága, Betonország királya.

-Hogy az a jó... -értett egyet a néppel Őszi.

Őszi nagyon nem bírta, ha nem imádják őt, ezért felkapott egy csövet és fejbevágta ŐSZIlárdságát. Ám ŐSZIlárdsága csupa beton volt, így a vas nem tett kárt benne /fizikuspalántáknak mondva: kemény volt, mint a fagyott kutyasz*r/.
Ellentétben Őszivel, aki csak zengett a saját ütésétől.
Ekor lépett oda hozzá ŐSZIlárdsága, és...


Előzmény: ArG (41.)
ArG e-mail | 2005-04-04 16:16:08 | 41.
...az utolsó ponthoz /ó, igen, híres volt a precizitásról/ és már énekelte is:
-Én vagyok Őszi, s ez hullajó, hollári, hollári, hollári hóóóó! Oooh yeah!-no igen, de sajnos megint elszámította magát, mert a Parlament már zsúfoltig volt rendőrökkel, akik mind őt keresték és most ezzel a jó hangos- ám valóban lenyűgöző-énekkel elárulta magát. Őszi, Őszi, már megint jól megcsináltad magadnak..-csóválta a fejét az író, amíg Őszi szemei villámot szórtak rá, miközben egy-két gumibot csattant rajta. A rendőrök megbililncselték, és az "Engedetlenség T. úrral szemben,Anettka meggyilkolása, megszökés az űrhajóról, T. úr legyőzése az eszperente meccsben és T. úr száműzetése" című vádat akasztották nyakába. Őszi nyílván ezekben a pillanatokban szeretett volna engem kinyírni, de nem hinném, hogy képes lenne rá. Sajnálom kis teremtményem...kevés vagy még ehhez.
Na de, ekkor megjelent egy...TURULMADÁR és egyenesen Őszi felé repült. Iszonytató sebességgel, vérbenforgó szemekkel, szörnyű hangokat kiadva magából repült egyenesen Őszi felé, aki bizony jól összecsinálta magát. Ám a rendőrök is megijedtek és mind elrohant. Őszi egyedül állt, senki se fogta, senki se verte /mármint Őszit, nem a...-a szerk./ csak a turul közelgett vészesen gyorsan...ám ekkor Őszi észrevett valamit. Valamit, amitől széles mosolyba húzódott szája, valamit aitől megnőtt a bizalma a madár felé, valamit, amit én most nem árulhatok el. Lényeg a lényeg, a turul szépen leszállt hősünk mellé, ő meg fölszállt rá és felrepültek a magasba. A rendőrök elképedve bámulták a történteket és fogalmuk sem volt arról - amit már én se tudhatok, mert ezt csak azt tudhatja, aki most kezébe veszi a folytatást - tehát, fogalmuk se volt arról, hogy...


Előzmény: Peter Filth (40.)
Peter Filth e-mail | 2005-04-02 09:44:07 | 40.
...és ezzel a határozott lépésével rá is lépett a tigrise lábára, akit én úgy emlékszem már kinyírtunk, de ha nem akkor most megteszem.

Őszi hatalmas patája elszorította a tigris vérkeringését, amire igen érzékeny volt, és meghalt.

Na szóval.

-Te büdös szemét, te senki! Mikó! Mitula báti hotta! Vízbűl veszi ki a zoxigént! Hagyd abba a hupákolást bazmeg! Teccikérteni? -motyogta Őszi, miközben egy humoroldalt nézett a neten.
-Nézze, engem nemm fog tudni legyőzni, evvel a modorral. -ijedt be Torgyán.

Őszi látta, hogy igaza van.
Mármint a Torgyánnak.

-Lehet, de evvel lehengerellek! -kezdett eszperente meccset.
-Lehetetlen!
-Dede! Ebben nyerek!
-Nem, mert ezt reggel kell elkezdened, s erre fel nem tetted.
-Reggel nehezen kelek fel, mert ennem nem kell rengeteget, de teher ez nekem.
-Ne feleselj!
-Nem feleseltem.
-Hazudsz! -szólta el magát Torgyán.
-Háhá! Nyertem. Most pedig el kell menned az Antarktiszra búzát aratni. -szabta ki keményen Őszi a büntetést.
Persze Torgyán a maga szuperintelligens iq-jával nem jött rá, hogy az Antarktiszon csak árpa van.

Őszi ujjongva elhagyta az épületet, s továbblépett a listán...


Előzmény: ArG (39.)
ArG e-mail | 2005-04-01 19:29:01 | 39.
...fogalmam sincs, nem én találtam ki, hogy visszamenjen a Balatontól, de azt hiszem bosszút akar állni a gonosz Torgyánon, amiért kegyetlenül az űrbe küldte Anettkával.
Rohant fel a piros bársonyszőnyegen, kettesével vette a lépcsőfokokat, csak ment, ment, ment...mikor egyszercsak...megállt. Ugyanis elfáradt.Meg kikötődött a cipőfűzője. (tudnunk kell, hogy Őszi gumicsizmát viselt) Épp lehajolt, hogy bekösse, mikor egy ismerős morgást hallott...felnézett...a TIGRIS!!!! És mellette ott állt TORGYÁN! Őszi elképedt, majd majdnem sírva fakad, majd kínjában felnevetett és végül dühösen ennyit sziszegett tigrisnek:
-Te áruló!
-Nem hinném, hogy ő hibázott.-mondta Torgyán szóvivője.-Nézze, kedves Őszi, maga nem kereste meg a SZERELŐT és habár fogalmunk sincs MOST hogy kerül ide, szívesen látjuk, még hátra van a feketeleves...
Őszim, drága, szerintem az életbe nem találta volna ki, hogy a "feketeleves" milyen veszélyeket rejthet magában, de hála Nekem, mindig volt Nála Maggi por.
-Csak forróvizet kérek-mondta Őszi és szemei még mindig villámot szórtak.Elhatározta, hogy most végez Torgyánnal. (habár ezel igazán várhatott volna, hiszen ott volt a szóvivő is, meghát a tigris is lehet, hogy Torgyánpárti...hmmm, nehéz kérdés..) De Őszi határozott és egy határozott lépést tett előre és...


Előzmény: Peter Filth (38.)
Peter Filth e-mail | 2005-04-01 17:42:40 | 38.
...hogy milyen jó lenne egy szalámis zsömlét majszolva karosszékből nézni Baywatch éjszakai ismétlését. De fontosabb feladata is volt ennél.
Elő is kapott egy cetlit a zsebéből, 'min az az életbeli feladatai voltak leírva Őszi elolvashatatlan harmadikos kézírásával.

Ez állt rajta:

Teendők az életemben

-megmenteni a világot
-legyőzni Torgyán Józsefet
-Hornt a kormány élére juttatni
-kémkedni egy esős délutánon Medgyessyvel
-focizni a remény mezején Orbán Viktorral
-visszaszerezni az eredeti életem
-megcsinálni a világ legjobb eperturmixát
-leütni George Lucast
-kimosni a zoknijaim
-hangosan ordítani a Parlamentben, hogy "Én vagyok Őszi, s ez hullajó,
Hollári, hollári, hollári, hó!"

Őszi nem habozott, felpattant a motorjára, amit most kapott tőlem - persze később defektet kap - s lindult a Parlamentbe, hogy végrehajtsa életcéljait, s hogy végre véget érjen ez a történet, mert már eleget szenvedett, és valószínűleg még fog is sokat.

Felhajtott Budapestre, berontott a Parlamentbe, de aztán vissza kullogott a bejárathoz, mert a fémdetektor meggátolta motorja behatolását.

Őszi nem szarozott, felidézve a mátrixos tanulmányait, nekiugrott a 4 őrnek, kiket ez szemmel láthatóan nem érdekelte.
-Ő izé bemehetek? -gorombáskodott Őszi.
-Én tőlem akár be is költözhet. -mondott ellent Őszinek az egyik őr. Hát igen a magyar erkölcsi normák.

Bejutott a Parlamentbe.

S ekkor ugrott be az írónak, hogy már fogalma sincs, miért ment Őszi a Parlamentbe, ezért szeretné megkapni a választ, ami valószínűleg ez lesz, hogy...


Előzmény: ArG (37.)
ArG e-mail | 2005-03-23 19:45:58 | 37.
...fa tövében ült, csípős, magyaros kolbászt majszolt és valami Juliskát emlegetett.
- ÖÖ..elnézést, megmondaná hol vagyunk?-próbálkozott Őszi.
-Julis, Te vagy? Julis, még élsz? Azt hittem a német katonák elhurcoltak, jajjajj, de szörnyűséges idők voltak....
Őszi ezeket az értelmes felkiáltásokat hallva, megállapította, hogy valami nincs rendben az öreggel, úgyhogy inkább otthagyta.
Mivel kezdett esteledni, rájött, hogy nem ártana találni valami ágy féleséget. De most valahol Petőfi Alföldjén járhatott, ami korántsem volt az ő világa, nem úgy, mint Petőfinek. El is határozta, hogy felhívja Petőfit, hamár ő úgyis ismeri ezt a vidéket. Gyorsan tárcsázott.
"Petőfi Sándor a böcsületes nevem,
de rosszkor hívsz,lefoglal a nejem.
A forradalmat szevezni nélkülem is kezdheted,
de ha nem megy, a sípszó után hagyj üzenetet!"

- Fenébe Szendreyvel!-mérgelődött Őszi. De mit volt mit tenni, valami mást kellett kitalálni. És aki olvassa a történetet, jól tudhatja, hogy Őszi leleményes egy alak és most ismét eszébe jutott, hogy...


Előzmény: Peter Filth (36.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-23 16:24:56 | 36.
-Maga ilyen jó pirosítót használ? Igazán megadhatná nekem is a bolt nevét, ahol vette!
-Hát talán majd máskor, mert én itt most kiszállnék. -próbált menekülni Őszi, mert a sofőr egyre félreérthetőbben kezdett rá pislogni.
Ám nem tudta, mit csináljon, itt Pusztaszabolcson, ami korántsem a Parlament.
-De már majdnem közel!
Ezzel a gondolattal ballagott Őszi tovább északnak. Végre eljutott a sínekhez, majd az éjféli gyorsra egy laza mozdulattal felpattanva már biztonságba érzehette magát Budapestig. Ám ekkor:
-Jó napot kívánok! A jegyeket kérném! -szólt egy szőrös pofájú, enyhén alkoholista ember, aki kalauznak nevezte magát a két pálinka kortyolgatás közepette.
Elért Őszihez.
-Add a jegyet, mert lerúglak a vonatról!
Őszi láthgatóan megijedt, ezért felugrott a plafonra, kimászott a vonat tetejére és missön impásszíbölösen lejutott a vonatról.

Most viszont abszólu fogalma nem volt, hogy hol van.
Megkérdezte az első embert a láthatáron, aki egy...


Előzmény: ArG (35.)
ArG e-mail | 2005-03-16 18:26:20 | 35.
majd...ööö...hát, már elfelejtettem. Legjobb lesz,ha stoppol. Vagy szálljon vonatra.-mondta a segítőkész helybéli, majd hozzátette:-de mi dolga önnek ott?
-Magánügy.-vágta oda Őszi, míg a helybéli a fejét csóválta.
-Nahát. Ezek a mai fiatalok! Nahát!-és elsétált.
Őszi furcsa helyzetbe került. A történetben először stoppolnia kellett...ilyet csak filmkben látott, de bízott fantasztikus intelligenciájában és reménykedett, hogy sikersülni fog.
És lássanak csodát a 12543. autó meg is állt!!!!! Egy taxi volt!
-Hová?-kérdezte a volánnál ülő, jól megtermett, szakállas férfi.
-A Parlamenthez.
-???
-Ne vágjon, már ilyen pofát, vazze, nyomjon már rá, arra a k*rva gázpedálra!
-Ahogy óhajtja uram.-mondta cinikusan a sofőr és elindultak.
Egy negyedóra hallgatás után a taxis bekapcsolta a rádiót. Hírket mondtak.
"..."a mostani helyzet szerint, mindez elhanyagolható, ámde nem utópisztikus és a közel jövőben megvalósítható"-jegyezte meg ma az országgyűlésen a miniszterelnök. Az olvadásnak köszönhetően, egyre veszélyeztetettebek a folyók menti faluk. A Tiszánál harmadfokú árvízkészültséget rendeltek el..További híreink: több, mint 12 órája lőtték fel az űrbe Őszi Oszkárt és Anettkát. Műholdaink nem találják a kapcsolatot, probléma lépett fel az összekötettésben..."
Őszi e híreket hallva vörösödni kezdett, amit észrevett a taxis is és megkérdezte...


Előzmény: Peter Filth (34.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-16 17:05:40 | 34.
...és megették a hullát.

Jól van na muszáj volt lerövidítenem, mert már untam az idegeneket.

Őszi is helyeselt.

Tehát éppen tartott a Balaton felé. Útközben felvett egykét, az "orrodigselátszel"-ködrendszerből származó stoppost, néhány Alien-t, akiktől meg is szabadultak hamar, majd pár illuminált állapotban levő E.T.-t.
Miután földet értek /belecsapódtak a Balatonba - ez alig pár centivel meg is dobta a tó vízszintjét, ami beláthatatlan katasztrófát okozott a papucsállatkáknak/ kiszálltak a bokáig érő mélyvízbe, és kiúsztak a partra.
Őszi elindult a lángososhoz.
-Á, Guten Tag! Was kann ich Ihnen geben? -próbált bevágódni Őszinél.
-Na bazmeg megint egy hülye sváb. -mérgelődött Őszi és arrébsétált.
Kicsit félt is, mert szinte mindenhol németek barnították sörhasukat.
Hirtelen orra bukott egy 46-os strandpapucsban.
Felnézett.
Egy feliratot látott.
-IERF REMMIZ?! -csodálkozott Őszi.
-Zimmer Frei te állat! -kedveskedett segítőkészségével egy helybéli.
-Meg tudná nekem mondani, hogy merre találom a Parlamentet?
-Persze! Menjen Siófoknál balra, majd...


Előzmény: ArG (33.)
ArG e-mail | 2005-03-15 14:31:05 | 33.
...hogy:
-ÁHÁ!-kiáltotta őszi, aki éppen egy kicsavarodott anyacsavart keresett és talált meg ebben a pillanatban, négykézláb mászva az űrhajóban. Ugyanis, amikor Anettkát megölte,az utolsó pillanataiban az anyacsavrba kapaszkodott, majd amikor végigvágódott a padlón, az anyacsavar kicsavarodott és elcsavargott. De szerencsére már megtalálta a mi leleményes Őszink és büszkén vezette visszafelé az űrhajót.
Aztán eszébe jutott, hogy nem biztos, hogy jó néven veszik viszatérését és azt se, hogy hőn szeretett Anettkájukat megölte. El kezdett gondolkodni, ami nála- mint azt kedves olvasóink is jól tudhatják- igen nagy ritkaság.
A.verzió: visszamegy a halott Anettkával Torgyánékhoz--->megölik
B.verzió: Anettkát kidobja az űrbe, ő visszatér Torgyánékhoz--->minimum börtönbe zárják
C.verzió: Anettkát kidobja az űrbe, és ő pedig álruhában tér vissza--->ha nem fedezik föl, talán még jól is végződhet
D.verzió: Anettkát megeszi és nem tér vissza sehogy sem--->jól fog lakni, de lehet, hogy pár óra múlva hányhat tőle, viszont nem fogják megölni.
Őszi hosszas morfondírozás után, végül a D. verziót választotta, mert éhes volt. Rögtön el is ment az étvágya, amint ránézett Anettkára. Úgyhogy inkább kidobta az űrbe, viszont esze ágába se volt Torgyánékhoz visszamenni, így elindult a Balaton felé.
No, de az még mindig nem derült ki, hogy Anettka feltámad-e, pedig megígéte az előző bejegyző, olvasóinknak, hogy erre is választ adok.
Hát, Anettka teste valamelyik, az emberiség előtt még ismeretlen, bolygón hevert. Nem igazán öltött csecsemő alakot, de még egy oroszlánra sem hasonlított. És nem is látszott úgy, hogy él. Ám ekkor kicsi, lábos alakú űrlények jelentek meg és..


Előzmény: Peter Filth (32.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-11 17:54:43 | 32.
...aki éppen nem létező melleit vakarta két lomha, szőrös karjával, majd nőiesen böfögött /a cenzúra miatt: hangosan szagosat köhintett/.
Őszi a könyv alapján járt el, ami ezt írta:

Anettka likvidáló v1.1 analfabéta HUN

Hozzávalók:
1 db Anettka
1 db űrhajó
1 db Szaturnusz
1 db MIT TEGYÜNK HA ÖSSZE VAGYUNK ZÁRVA ANETTKÁVAL EGY SZATURNUSZ KÖRÜLI ŰRÁLLOMÁSRA TARTÓ ŰRHAJÓN ÉS ROHADTUL IDEGESÍT MINKET AZ A HÜLYE TYÚK? c. kézikönyv
1 db sajtos pogácsa
2 db lóhere /nem a növény.../
1 db Demjén Rózsi

Elkészítés:

Fogd meg az Anettkának nevezett lényt, aki a Szaturnusz körül kering veled egy űrhajóban. Etesd meg a sajtos pogácsát vele.
Függeszd fel a lóheréket és boxoltasd meg Anettkával.
Utána engedd meg, ha Demjént is megboxolja!
S végül csapd agyon a kézikönyvvel és reménykedj, hogy nem élte túl.

Ui: Ha gyorsabb hatást szeretnénk elérni, akkor a lóheréket kicserélhetjük a pogácsával.

Őszi így tett.
Anettka meghalt.
-Ez gyors volt! -ujjongott Őszi.
Uralma alá vette a gépet és elindult a Földre, hogy megtörje Torgyán uralmát, és hogy megakadályozza Horn lemondását.
Ám mint mindig nem megy ez ilyen könnyen.

Vajon most mi történik majd Őszivel?
Sikerül legyőznie Torgyánt?
Horn lemond?
Anettka feltámad és csecsemőtestben terrorizálja majd a világot?
Kiderül a folytatásból, ami rögtön így kezdődik, hogy...


Előzmény: ArG (31.)
ArG e-mail | 2005-03-07 11:16:35 | 31.
...aki, miután egész nap okmányirodák tömkellegében járt, most elég fáradt, de azért megereszt egy mosolyt a visszatérő Sziquinhonak és nekiáll folytatni a történetet.
Amint a mindannyiunk által tisztelt TORGYÁN kimondta az ítéletet, halk, de elégedetlen moraj futott át a Kisgazdák közt. Végül egy bátrabb megszólalt:
-Ugyan má' Józsi bácsi, ez túl nagy büntetés vóna!
Erre TORGYÁN szemei villámot szórtak, tokája megremegett a szélben,majd nehéz, súlyos ajkai megmozdultak és egy határozott szó mindent eldöntött:
-Nem.
Erre néhányan kiléptek a pártból, megindult közben a gazdák demonstrációja is, de az ország helyzete nem változott.
Hát, így fogták Őszit és Anettkát és egy űrhajót, amit kilőttek egy Szaturnusz körüli űrállomásra.
Szegény Őszi, nagyon untatta őt Anettka, főleg, hogy olyan undok feje volt, amit elég nehéz volt elviselni. Így elővette a MIT TEGYÜNK HA ÖSSZE VAGYUNK ZÁRVA ANETTKÁVAL EGY SZATURNUSZ KÖRÜLI ŰRÁLLOMÁSRA TARTÓ ŰRHAJÓN ÉS ROHADTUL IDEGESÍT MINKET AZ A HÜLYE TYÚK? -című kéziönyvét és lázasan elkezdte olvasni, remélve, hogy talál benne valami megoldást. Eközben Anettka ott sürgött-forgott körülötte vérig sértve, hogy Őszi nem foglalkozik Vele. De Őszi, ekkor egy nagyon izgalmas részhez érkezett a könyvben és álnok, gonosz arccal megindult Anettka felé...


Előzmény: Sziquinho (30.)
Sziquinho e-mail | 2005-03-06 21:49:45 | 30.
...egy tubus sárga tempera, a patikus ugyanis nem volt más, mint Csontváry Kosztka Tivadar, aki hobbiból festegetni is szokott, nem érdekes. Őszi viszont ezek után olyan sárga lett, hogy simán beállhatott volna a Józsefvárosi Piacra eladónak, csak a cippzárszeme hiányzott hozzá. Gondolatban már el is tervezte, hogy milyen fennkölt öröm lesz, amikor mondogatja majd a vevőknek, hogy: "Cák tesszék, ócó! Eze-öccáz. Hong-tying tyung." de aztán rájött, hogy allergiás arra a ku*va temperára is, és iszonyatos tüsszögőrohamot kapott. Ráadásul az orra is elkezdett folyni, groteszk mennyiségű taknya miatt már a parti őrséget riasztották a patikához, amikor Csontváry visszatért, és kissé hóbortosan közölte Őszivel:
"-Uram, én most elmegyek libanoni cédrust festeni. A patikámat önre bízom, alászolgája! Auf wieder sehen!"
Őszi ezen annyira meglepődött, hogy elfelejtett nyáladzani is, és ekkor vette észre, hogy derékig áll a saját taknyában, és a lassan beállt szürkületben egy pásztázó lámpa fénye állt meg rajta, ami egy motorcsónakhoz tartozott, és éppen mentőővet dobtak felé. Amit hősünk el is fogadott, gondolta mostmár elege volt a két író szemétkedéseiből, bele túrt a jobb zsebébe, megtalálta kissé szétázva Tshaj számát (555-csaj), Tigrisét hiába is kereste volna, ő elvből megvette a mobiltelefonokat, és jelenleg szabadságharcos Srí-Lankában, bengáli testvérei első önálló államáért küzd, de ezt persze Őszi nem tudta. Ő csak rendbe akarta hozni az életét, felhívni Tshajt, elveszni újra azokban a gyönyörű macskaszemekben, és elfelejteni hogy a szerzők mennyi köcsögséggel kövezték eddigi útját.

Épp ezen tűnődött, amikor berángatták a motorcsónakba, csakhogy... Most megint megszívja, mert az utolsó pillanatban vette csak észre, hogy a csónakon a 153. Független Kisgazda és Nagyon Paraszt Párt emblémája díszelgett (szalonnás gumicsizma búzakalászban) és a fedélzeten nem más várta, mint "the one, the only..." azaz TORGYÁN JÓZSEF... Hát ennyit Őszi nyugalmi törekvéseiről...
Torgyán rögtön a dolgok közepébe vágott:
"Nem kerested meg a SZERELŐT a POLGÁR JENŐ HIVATALBAN..."-mire egyik tanácsadója félbeszakította: "Khmm... főnök, az nem egészen ugyanaz..." de TORGYÁN a tőle elvárható mérsékelt módon, habzó szájjal üvöltve oszotta ki beosztottját: "Maga meg MONNYON LE!!! És Horn Gyula is!!!!" "Na szóval"-folytatta Torgyi,-"minthogy maga (megjegyzem: a Független Kisgazdapárt nevében MONNYON LE!) nem kereste meg a SZERELŐT a POLGÁR JENŐ HIVATALBA', ezért nekem kellett útrakelnem, összegyűjtenem a Kisgazdákat (Kisgazda Power!) és megkeresnem ŐT. De MAGÁT is meg kellett találnom, hogy megbüntethessem; a büntetése: örökre összezárva Anettkával egy űrállomáson a Szaturnusz körül, de ezt nem én döntöm el, hanem a következő szerző, aki"...


Előzmény: Peter Filth (29.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-06 17:01:45 | 29.
...és végül mégis ottmaradt az erdő szélének álcázott mezőn. Én se lehetek mindig szemét vele!
Na jó eddig tartott.
Egészen elvolt addig, míg rájött, hogy harmadfokú parlagfű allergiája van. Az allergiás rohama alig változtatott valamit a külsején.
Csak orra lett nagyobb egy pár centivel, a fülei feldagadtak, az ajkai befelé fordultak, szemei fennakadtak.
Szerepelhetett volna a Resident Evilben!
Tőle nem látott sebességgel rontott be a közelben levő szomszédos ország gyógyszertárába.
-Eggy afpirint éf eggy Faridon-t khérek gyorfan! -mondta nyelvének gyors összeharapdálásával Őszi.
-Wie bitte? -kérdezte a meglepett eladó.
-Ó a jó büdhös fhrancba! Kkelletth nekhem kiffogni eggy fváb patikuft!
-Was?
-Femmi! Ich kérekh ein doboz Afpirin!
-Afpirin?
-JA! AFPIRIN!
-Entschuldigung, aber...
Mondta volna tovább szegény patikus, ha Őszi le nem üti a bakancsával. Kirohant az utcára, hol meglátott egy bioboltot.
-Guten Tag meg minden csak adjon már valami gyógyszert! -lihegte Őszi, kinek addigra már elmúlt a fél allergiája, sőt mire nagy nehezen majd gyógyszerhez jut az egész elmúlik, de erről neki nem kell tudni.
-Maga magyar? -kérdezte meglepetten az eladó.
-Nem bammeg orosz! -tűrtőztette magát Őszi.
-Ó, akkor ezer bocsánat! Azt hiszem összetévesztettem egy magyarral!
-Én is magyar vagyok maga idióta! Adjon valamit az allergiámra!
-Rendben, rendben, nem kell itten idegeskedni.
Az eladó elment a raktárba, hozott egy ládát és lerakta a pultra.
Őszi kinyitotta gyorsan, kivette a kenőcsöt, magaára kente, és csak azután vette észre, hogy a kenőcs nem volt más, mint...


Előzmény: ArG (28.)
ArG e-mail | 2005-03-04 19:09:16 | 28.
... a jegesmedve! /hey ArG! Bevetted a gyógyszereidet?...Nem, hát persze, hogy nem..Ne haragudjanak Tisztelt olvasók, ilyenkor mindig azt hiszi magáról, hogy jegesmedve..-a szerk./ Szóval Őszi másképp látta a világot, mivel behunyta a szemét...El tudják képzelni, hogy milyen világot képzelt el? Hmm? Vajon milyet képzelhet el egy férfi ember? Hát persze, hogy olyat, ahol minden csakis a...FOCIRÓL szól!! Ősziből hirtelen csodálatos, izmos csatár lett, aki épp a labdát vezette és meg sem állt volna a kapuig, ha...ha ki nem nyitja a szemét. De kinyitotta és rá kellett jönnie, hogy megint a történetben van, ahol az ő akarata,képzelete semmit nem ér...
Csalódottan állt föl és végre körülnézett. Egészen megdöbbent! SEMMI furcsát nem látott! Talán ez most fordult elő vele először. Egy erdő szélén állt. A fákon mókusok, madarak,a földön zöld fű és mezei virágok...Őszi örömében elsírta magát, pedig nem volt érzelgős típus. No igen, én tényleg nem lehetek olyan kegyetlen...az anyai ösztöneim segítették a szerencsétlen fiút. Ám ez így nagyon unalmassá kezdett válni, ezért úgy döntöttem nem hagyhatom tovább ebben az idillikus állapotban! Ezért most azonnal átadom a folytátást, hogy Őszi megbünhödjön mindenért és.../nem is csinált semmit! Na beadom a csaj gyógyszerét! Sajnos el kell most vonszolnom, kérem folytassák!-a szerk./ ...és...


Előzmény: Peter Filth (27.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-03 18:13:51 | 27.
...hogy emeljem meg a fizetését, kapjom jó csajokat, buli legyen az egész történetbeli élete.
De ráfázott!
Én ugyanis még veszedelmesebb vagyok mint a kollegina!! Muhahaha!!!
Őszi arca eltorzult, könnycseppek folytak végig arcán, s halkan sírdogált...
-AZONNAL KELJÉL FEL ÉS FEJEZD BE A KÜLDETÉSED TE ANYAKOMPLEXUSOS! -kérleltem szépen Őszit.
-Ez nem is igaz! -bömbölt Őszi.
-Bizonyítsd be! -mondom Én /a kis harcias/.
Őszi nekibátorodván visszafordította a csónakot, belepattant, kezében úgy pörgött a lapát akár a cséphadaró.
Mindebbe csak a patak végén lévő vízesés szólt bele.
Meg Őszi is, de ő csak ennyit:
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Őszi csónakostul zúdult le a 30 centis vízesésen. Ám mikor kiszállt mégis máshogy látott mindent. Hogy hogyan azt megtudhatjuk egy következő Őszikínzó író történetéből, aki nem lesz más, mint...


Előzmény: ArG (26.)
ArG e-mail | 2005-03-03 17:05:28 | 26.
...ami lágyan ringatózott a lassan csörgedező patak fodros hullámain. Őszi azt gondolta, talán könnyebben és gyorsabban eljuthat a MUNKA ÜGYI HIVATALBA a SZERELŐHÖZ, ha csónakal megy. Oda is sétált a csónakhoz... belenézett:
-HU!-kiálltotta ekkor a csonakból kiugró indián.Őszi meglepetten hátrahőkölt, majd megkérdezte:
-Ki vagy?- nagyon színvonalas kérdés volt...
-Jamato de Bevellenco Amaturbis Hiokata! Acatumbuj elendati? Kramastunag!
-Ja...biztos. De nem tudnál egy másik nyelven beszélni?
-Krestong. Nah nami. Untolégowic sevontaki ebetel nona. Ahbla? Nokatajmalenci, sase ke lapadi ja ányé. Ányé dö kelloventer diju, jambatalis. Aktrotavenaledempo. Ejmel anrikata sendulübe dankríto...
És még ki tudja meddig folytatta volna, ha Őszi nem unja meg és üti le, és lopja el a csónakot és vad evezőcsapásokkal indul fölfelé a patak folyásának.Persze fogalma se volt, hogy merre van a MUNKA ÜGYI HIVATAL és a SZERELŐ, de bízott magában és az írókban, hogy segítségére lesznek és megtalálja. De ezúttal nagyon kiszúrtam vele...küldtem egy hatalmas vihart és az felborította a csónmakot, kiborította Őszit, leborította a a vázát, átborította a könyvet és hazaborította a lekvárt.
Na erre Őszi olyan ideges lett, hogy felhívta a nagymamáját. Ez hasonló tradíció volt mit az ajtóba rúgás. Miután elintézte a telofont még mindig ideges volt, ezért megkérte a másik írót, hogy mentse most őt ki ArG karmaiból és kérte, hogy...


Előzmény: Peter Filth (25.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-03 15:36:07 | 25.
...elindult, de az eszét ott felejtette, ezért visszarohant érte. Ez nem meglepő, hisz volt már, hogy az amnéziáját is elfelejtette. Megtette, mit ArG kollegina javasolt neki, majd kiért egy útra ahol patak folyt és biztonságban érezte magát. Beleborzongott, hogy mennyire igaza lett!

Viszont a járat eltűnt.
És a társai is!
-Na ba**meg! -mondta unottan Őszi miközben sétált a véget nem érő úton. De véget ért!
Az út végén ott volt a nagy semmi! Jó, tudom Őszi fejében is, de az más.
Benyitott a semmi nem létező ajtaján. Odabenn különböző tengelyeket, csapágyakat, vaskerekeket látott. Valamint egy öregembert olajoskannával a kezében. Megszólította:
-Hé öreg! Hol vagyok? -kérdezte minden báját bevetve Őszi.
-Hát nem tudod? Ez itt a S.E.M.M.I.! Régebben titkos katonai kísérletek folytak itt a "semmiért", ami ha mégis sikerült volna, úgyse használta volna "senki". De most csak piti kis dolgot lát el. Itt olajozzuk a Föld tengelyét. Én mondom ennél szánalmasabb meló nincs. Ezt a helyet már csak a feleségem választja el a haláltól. Arra van a főnök, ha őt keresed!
-ŐŐŐ, hát izé, kösz!
Őszi elindult a "főnök" felé. Útközben lefejelt egy vascsövet, megbotlott egykét, a földön hagyott olajoskannában. De nem volt ott a főnök! Hiába, sok hűhó a "semmiért".
Ekkor megjelent mellette egy ajtó. Kihasználta az alkalmat és belerúgott.
Ez egy ősi tradíció volt Ősziéknél, hogy ha a főnök irodája felé tartanak, bele kell rúgni az ajtóba.
Odabenn egy irodát látott. Meglepő, mi?
Az íróasztalnál a sötétségben ott lélegzett a főnök. Ez megnyugtatta Őszit, hogy még él.
-Ki vagy te?-kérdezte a főnök.
-Őszi.
-Nem azt kérdeztem melyik évszaki vagy!!!
-Bocsánat. És önben kit tisztelhetek?
-Én vagyok a nagy semmi irányítója, aki Föld tengelyét irányítja, az univerzum harmadik polgármesterének a negyedik titkárnőjének a férjének a főnöke. Én vagyok, az ki nélkül a világ meghalna, én vagyok... TORGYÁN JÓZSEF!
Őszire a szívbaj jött rá, mikor meglátta Torgyánt az íróasztal mögött. Üvöltve kirohant az ajtón, tépdeste a haját és vadul rángatózott a bal szemhéja.
De bekövetkezett a baj. Őszi véletlenül elesett egy csavarkulcsban, ami nekipattanat a Föld tengelyének és az olajosembernek.
A Föld megállt.
Az olajosember meghalt.
Torgyán sírt.
Őszi is sírt, mert sebes lett a térde.
-Te galád, most el kell, hogy menj a SZERELŐHÖZ! -üvöltötte Torgyán.
-Én?
-Te! Megölted a gondnokom, te lépsz a helyébe!
-És hol találom azt a "szerelőt"?
-Nagybetűvel van a neve te agyoniskolázott! El kell menned a MUNKA ÜGYI HIVATALBA.
-Miért mondasz mindent nagybetűvel?
-Nem mindegy? Indulj!
És Őszi elindult a MUNKA ÜGYI HIVATALBA a SZERELŐHÖZ. Útközben meglátott egy csónakot a patakban, ami...


Előzmény: ArG (24.)
ArG e-mail | 2005-03-02 17:53:40 | 24.
...én. Az író. Őszi dermedten nézett szemembe és nem értette ez hogyan történhetett.
- Ne félj!-mondtam neki szelíden, csak azzal nem számoltam, hogy beteg, rekedtes hangom nem fog nyugtatón hatni szegényre...De láttam, hogy mégjobban megrémül, így csak gyorsan elhadartam:
Nézdcsakjobbravanavészkijárat,otttalálszegyfolyosót,azonmenjvégigaztánkiérszegyútra,amimelletpatakfolyik,ittmárbiztonságbanleszel! Siess!
Őszi pillanatnyi ledöbbenés után végre felfogta, ha nem úgy tesz, ahogy mondtam neki elkapják.Hát elindult...


Előzmény: Peter Filth (23.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-02 16:47:29 | 23.
...ha összefognánk, kitörnénk innen és uralmunk alá hajtanánk a világot!
-Ez nem jött be! -vigyorgottt Őszi és kihúzta a konnektort. Elsötétült minden.
Egyedül Őszi még sötétebb esze világított a sötétben.
Megpillantott egy vörös fényt Geitz helyén.
Aztán mégegyet!
És egymás mellett voltak!
Ekkor flvillantak a lámpák és egy hatalmas plazmamonitoros szuperszámítógép rajzolódott ki a neonfényekből.
-MEGSEMMISÍTENI, ELPUSZTÍTANI! -üvöltötte halkan a robot és megindult Őszi felé.
Rikácsoló női sikolyok közepette szaladt ki Őszi a remegő épületből.
A többiek a pánik legkisebb jelét se mutatták.
Az igazat megvallva még élvezték is.
Őszinek kezdett megingani a nem létező bizalma irányukban.
De nem volt ideje ezen elmélkednie, mert a feltúrbózott 486-os kifáradhatatlanul üldözte.
Bemenekült egy barlangba.
Amit ott látott az túl tett mindenen, ami eddig ebben a történetben előfordult.
Odabenn ugyanis nem más lakott, mint...


Előzmény: ArG (22.)
ArG e-mail | 2005-03-01 18:46:43 | 22.
...a habverő!!! Elektromos, fényes habverő. No, igen, ugyanis Őszi úgy gondolta, hogyha bekapcsolja a habverőt, azzal aztán jól összegubancolja a kábeleket. A CD-ket majd eltapossa...legalábbis ezt képzelte ismét naivan, szegény. Aztán rájött, hogy be kéne dugni a habverőt /persze, hogy a konektorba! jajh!-a szerk./...na, de! Villámgyors agyi képességeinek köszönhetően bevillant az agyába, hogyha megtalálná a konektort és kihúzná..., akkor a gépeknek már csak villanásnyi idejük maradna- vagy annyi se- de az a lényeg, hogy MEGHALNÁNAK! HAHAHAHA...öhm, elragadtattam magam...nem működnének.
Így Őszi sebes menkülés közben konektorok után kutatott. És talált egyet. És tett felé egy lépést. És még egyet. Ekkor valaki felkiálltott:
-Ne, csak a konektort ne!-Őszi arcán ördögi vigyor csapott át,ugyanis Bill Geitz kiabált, vagyis ez a konektor..hehe...hozzá tartozott.
Őszi már ott állt a konektor mellett, kezében a kábel, amit csak meg kellet volna rántani és vége a gép uralmának. Ám ekkor alkut ajánlottak neki:
- Állj! Mit szólnál, ha...


Előzmény: Peter Filth (21.)
Peter Filth e-mail | 2005-03-01 17:53:14 | 21.
...aki nem más, mint én!
Igen, hosszú hallgatás után megérkeztem a floridai villám felújításából. Rá is térek a lényegre:

Tehát Őszi ott állt, még mindig lihegett, nyelve a bokájáig ért. Úgy nézett ki, mint egy rossz Tapsi Hapsi reinkarnáció.
De nem az volt!
Meglepő ugye?
Szóval. Felkapták a cuccaikat és mentek. És mentek, és és mentek és mentek.
Elérkeztek egy hatalmas épülethez.
Üres volt.
Továbbmentek.
-Na figyelj ba**meg, ha nem tudsz semmit írni akkor mi a fa**omat ba**akodsz itt velünk? -mondta illedelmesen Őszi nekem, aki ezt persze nem tűrte el.
Egy kisebb széllökéssel berepítettem az épületbe.
Odabenn félelmetes dolgok voltak. Hatalmas egyszemű lények voltak odabenn milliószámra, és csak pittyegtek, kattogtak. Műanyag páncáljuk kalapácsálló volt.
Ezek voltak a világ legvérszomjasabb számítógépei.
Ám kimagaslott egy közülük.
Törökülésben ült egy winchesterekből emelt dombon, feje körül enter és shift gombok repkedtek.
-Lépj közelebb integrált halandó! -szólította a lamer.
-Ki vagy te? -nézett bambán Őszi.
-Én vagyok Bill Geitz, svájci-amerikai computeristen, a ramok királya, a szoftverek császára.
-Perrrsze! Ne rongáljál már! Ki veszi be ezt a baromságot?
-Térdre előttem üres tárhely! Így senki sem beszélhet velem!
-S ha mégis?
-Ez hallatlan! Elfogni!

És ekkor ezer meg ezer kábel és cd támadott Őszire!
Őszi -jó szokásához híven- mint az állat úgy menekült.
Bebújt a gardóbba, ahol megtalálta az ideális harci fegyvert, ami nem volt más, mint...


Előzmény: ArG (20.)
ArG e-mail | 2005-02-16 18:50:46 | 20.
...Duracell elem.-hát igen, így minden sokkal egyszerűbb-álapította meg halkan Őszi, aki egyébként, már rettegett a jövőjétől, mert érezte, hogy valahogy megcsappant a történetírók száma. Ugyanis úgy érezte, hogy kettőnek nyoma veszett. Ettől nagyon elszomorodot, de most meg kellett oldania az X-nagyis problémát így gyorsan kikapta a szakkállas, halott bébi-Ghandiból az ásót és egy hatalmas súlytott az elemes nagyira. Akiből abban a pillanatban egy tök átlagos nagyi lett, már sehol nem volt X, sehol Duracell, csak mindenütt az a kétes, reszkető félelem, hogy lesz-e tovább. Őszi néhány hétig nagyon elhagyatott volt, hogy szegény tigrisről ne is beszéljünk...keserves volna ez a vég, ez nem fejeződhet itt be. És Őszi el is határozta, hogy ezt mindenkivel közli és előállt új ötletével, amit csak egy valaki mondhat meg...

Előzmény: Peter Filth (19.)
Peter Filth e-mail | 2005-02-08 18:49:47 | 19.
...ahol megpillantotta az afroamerikai /direkt nem mondtam ki hogy nigger...hihi/ szakállas csecsemőt. Szóhoz se jutottak, mivel a gyerek pofátlanul belezavart a csendbe.
-Ghandi-Alf vagyok. Láthattatok már sok filmben, mint például a Gyárak Ura kommunista trilógiában, netán a karÓrák című romantikus mészárlásos drámában, vagy esetleg a Drágán vedd az ételed című adócsökkentési paródiában. Most itt élek és filozofálgatok, bár sokan azt hiszik, hogy meghaltam, de el kell vegyek az örömüket. ÉLEK!
-Éltél! -mondta duzzogva Őszi, aki a felé irányuló beképzeltséget egy ásóval hárította.

X-nagyi sírógörcsöt kapott, a többiek röhögőgörcsöt, mert eléggé viccesen állt ki a kisgyerek fejéből az ásó nyele. X-nagyi iszonyat ideges lett Őszire. Elővett egy hatalmas retikült és löttyedt testét Őszi után vonva elkezdte üldözni. A többiek addig biliárdoztak, vicceket meséltek néha rá-rá pillantottak a nagyiékra, ilyenkor jót nevettek, boldogok voltak, piknikeztek, mézes kenyeret ettek savanyú uborkával, énekeltek, lepkét fogtak, kifestették a körmüket, majd végül szunyókáltak egyet.
Őszi eközben a belét is kiköpte, mert X-nagyi egyáltalán nem akart kifáradni. Mi lehet a titka? -morfondírozott hősünk. Hátrapillantott balról.
Majd jobbról is.
Majd megfordulva futott és nézett hátra.
Hatalmas logikájával rájött, hogy ugyanazt látta mindhárom alkalommal. De ez elég is volt, hogy észre vegye a nagyi titkos fegyverét, ami nem volt más, mint egy...


Előzmény: ArG (18.)
ArG e-mail | 2005-02-08 17:18:06 | 18.
...felüvöltött X-nagyi:
-Béla! Hozz málnaturmixot!- mindenki döbbenten nézett rá, hisz egyáltalán nem is tartózkodott köztük ott semmiféle Béla. De az öreg hölgy igen agresszív volt és tudták, ha nem találnak ki gyorsan valamit X-nagyi elkezd a második világháborúról beszélni és olyankor jó fejbe csapni egy baseball ütővel, na dehát az se volt senkinél. Ezek után mindenki retteget. Még Kutucujámná is pedig azt se tudom, hogy az kicsoda. De inkább elment vörösbort inni. Mármint Kutucujámmná.
Ősziéknél eközben a döbbent csöndet megtörte egy a szomszédban felsíró kisgyerek, akinek szakálla a hasáig ért./ma megbolundultam-állapítja meg az író és édes-bután mosolyog saját hülyeségein, állati hülye fejet vág, amin szemei egyre kisebbek lesznek-a szerk./
Ám a gyermekei hang X-nagyira jól hatott, ugyanis felébredt benne az anyai ösztön, előbb eltorzult arcán, most lágy mosoly húzódott és halk léptekkel elindult a szomszédba...


Előzmény: Peter Filth (17.)
Peter Filth e-mail | 2005-01-27 18:02:28 | 17.
... -mondta nagy lekesedéssel.
.. .... ..., .. ..... . ..! -helyeselték az ötletet a többiek.
Elindultak hát megvalósítani X-nagyi félelmetesen merész ... tervét. Ám ekkor bekövetkezett a legrosszabb. Őszi lefejelte falat. Biztos ideges lehetett szegény, mert három lakosztályon át ütött a kobakjával lukat. Amitől kissé megingott a hotel kemény műanyag szerkezete.
Az igazat megvallva össze is dőlt.
De Ősziék pont előtte, pont az utolsó pillanatban, pontosan ki tudtak menekülni a hotelból. Arról persze megfeledkeztek, hogy az űrbe jutottak. Őszi egy percig sem habozott, mivel nem volt levegője. Előkapott a zsebéből egy, a kacsánál is értékesebb holmit, amin egy piros gomb volt.
Megnyomta.
És megsemmisült a világ. -mondta volna egy pesszimista író, de én nem hagyom ennyiben.
Tehát megnyomta. Ekkor hirtelen megjelent mindenkinek egy oxigénpalack, egy űrhajó, új ruha, egy sajttorta, egy üveg whiskey és egy darab kavics.
Igen, Őszi a "ELHALÁLOZNI KÉSZÜLŐDÉS ELŐTT AZ ÍRÓ KISEGÍT MINDEN HÜLYESÉGGEL GOMB"-ot nyomta meg. Cseles egy szerkezet én mondom!
Ha megnyomja mögöttem megjelenik egy Kalashnikov és ha nem segítek, akkor tüzel. Még jó hogy csak egszerhasználatos.

Folytatták a titkos ... tervet, mikor...


Előzmény: ArG (16.)
ArG e-mail | 2005-01-25 19:58:03 | 16.
...és kibújt alóla az egér. Az egér,a vérmókus,a liliom, a sárga fogkefe, Lajos, a hímzett párna, egy híres énekes, a kedvenc sorozathősöm, Kovács János és andruszka, Fekete Péter és Piroska, a Locness-i szörny és ákombákom. (no meg egy nagyot halló öregasszony, de szegény...-a szerk) Szóval, ők mind kibújtak a föld alól és mindenki a maga módján próbált beilleszkedni a társaságba.
Ami, persze nem sikerült, mert Őszi FÉLT! AZ EGÉRTŐL! Vacogva, görcsösen kapaszkodott párnájába, remegett, mindenki ámultan nézte és nem értették, csak a szupergyorsfelfogású X-nagyi vette észre a bajt és nagyothalló készülékével és egy " A gyengék védelmére!" kiálltással kinyírta az egeret. Itt kezdődött a baj. Ugyanis az egér nem jelentett mást a többieknek, mint egy...

egy brutális zsarnokot és most mind örültek, hogy megszabadultak a vérengző, hatalmaskodó egértől! Viszont ettől a pillanattól kezdve X-nagyi érezte magát a társadalom élén, de a nép vaslamiért Őszit akarta..."mi lesz ebből? polgár háború?!"- morfondírozott magában andruszka, aki egyébkénnt nagyon művelt volt..."ejha...ejha"- mondogatta fogkefe. Fekete Péter és Piroska ezalatt, már mást csináltak /jaj, kedves olvasó, nem!-a szerk./ Gatyát varrtak. A L. szörny csendesen mosolygott és vígasztalta a vérmókust, aki beütötte a lábát egy pedálba, Norvégiában. Rajtuk kívűl ákombákom volt még, aki fontosabb dolgot művelt, ő ugyanis lélegzett.
A többiek csak áltak feszülten és vártak, és akkor megszólalt X-nagyi...


Előzmény: Peter Filth (15.)
Peter Filth e-mail | 2005-01-25 17:44:53 | 15.
...mikor az gyomrának félig megemésztett tartalmát köhintette fel egy locsolócső alakú sugárban a Tshaj nyakába. Mivel Őszi szó szerint mindenevő volt, az akku savtól kezdve mindent megevett.
Tshaj legnagyobb bánatára...
A furcsa szagú trutyi elkezdte lemarni a sminkelését, majd hangos "ELPÁROLGOK, ELPÁROLGOK"-ot kiáltozva elpárolgott.
Őszi a látványtól elájult. Hát még a többiek!
Felrakták Őszit Lükéék hajójára, majd visszaszálltak a föderáció uralta területekre.
Ja nem. Az egy másik sorozat.
Tehát a fénysebességgel éppen hogy nem száguldó űrhajóval végül megszálltak a családias Halálcsillag Hotel-ben.
Őszi felpattant az ágyról /igen eddig ágyon volt/. Körülnézett, majd mikor a kis szatelit antennák a fején jelezték, hogy minden rendben, lenyugodott.
A többiekre nézett.
Ők meg rá.
Egész félelmetes lett az összhang.
Azért is, mert Lüke "szellemeskedő" hangon kezdte huhogni, hogy halott embereket lát.
De a többiek csendre intették egy téglával.
Őszi kiment a konyhába, ivott egy pohár vizet, majd visszafeküdt aludni.
A többiek körömrágva figyelték a hátborzongató eseményeket.
Ám ekkor hirtelen megmozdult alattuk a föld /halálcsillag, kinek ahogy tetszik/, és...


Előzmény: klikli (14.)
klikli e-mail | 2005-01-25 15:31:02 | 14.
Pók mérgével lebénította az áldozatot (Őszit)
Mon pedig a bíztonság és a nagyobbkábultság kedvéért jól fejbebaszta a sütőlapáttal.Ösziösszeesett.Pok már éppen be akarta kebelezni, amikor Tshaj felébrett és mivel kurvára ideges volt (és menstruált), akkora hisztit vágott le h Pókésmon elmenekült.Tshaj folytogatni kezdte a kábult Őszit, mikor az...


Előzmény: Peter Filth (13.)
Peter Filth e-mail | 2005-01-24 18:08:54 | 13.
...amikor Tshaj a tőle sosem látott precizitással vágta a tompának nem nevezhető műkörmeit Őszi utódképző szervének lógó részébe. Őszi maj' beszart a fájdalomtól. Vagy be is, de ez már aztán tényleg a magánügye. Őszin ismét kezdett kialakulni a Hálk roham. A Tshaj tudta, hogy ez így nem lészen jó. Ezért futott ahogy csak bírt.
Az első betonoszlopnál azonban hirtelen lelassult a tempója. Hiába, a Tshaj se volt egy lángész. Ellenben Őszivel, akinek lángesze miatt gyakran kellett oltani a tudásától égő házat.
Ekkor Őszi úgy gondolta ideje férfiasabbra venni a dolgot.
Tenyérrel kezdték pofozni egymást, miközben sikonyálva szidták egymás kedvenc rúzsgyártó cégének aligazgatóhelyettesét.
A messzi galakszisból érkezők és a többiek tágra nyílt szemekkel és pop-corn-t zabálva figyelték a durva erőszakot.
Hirtelen csend lett. Tshaj bőgve esett össze. Őszi vihogott. A tigris aludt. Minden meghitt volt. DE! A Tshaj könnyeiből előhívta Őszi legádázabb ellenségét. Nem tudjuk, hogy hogy csinálta, de megtette.
Őszi bámulva nézte a megidézés pillanatait, amit füstpor és kisebb lézershow közepette élvezhetett egész Budapest.
Ám a Tshaj ekkor megidézte a Pókésmon-t! Nehogy azt higyjék, hogy ez valami ratyi japán animációs izé, amit nagy nehezen küzdöttek a reggeli műsorba.
NEM!
Pókésmon a legelvetemültebb ellenségei voltak kiskora óta Őszinek. Csak nem említettük, mert eddig nem tudtuk róla.
Pokésmon igazából két fenevadból állt, ők voltak Pók és Mon.
Pók valahogy nagyon hasonlított egy nyolckarú állatra éles csápokkal és méregmiriggyel /nem, nem a szomszéd Radnai Gyurika nagyijára.../.
Mon egy beképzelt francia pék volt egy óriási kenyérsütő lapáttal.
Együtt elég "furcsa" együttest alkottak.
Ám ami most következett...azt nem én írom már el, hanem valaki más, nálam azt hívő, hogy jobb ember.
Tehát.
Először pók kezdeményezett támadást, ami...


Előzmény: klikli (12.)
klikli e-mail | 2005-01-22 17:53:48 | 12.
Féltékeny volt. Attól félt hogy az a ribanc Tshaj elszereti tőle egyetlen barátját (a gumikacsáján kívül).igyhát nem volt más választása, cselekednie kellett. Na de mit tehetne? A ribancot el kell zavarnia de a Tigrist nem bánthatja meg, nem eshet bántódása.Benyúlt a zsebébe, hátha talál valami haszálható fegyvert. A zsebét végigkotorászva a következő dolgokra bukkant: gumikacsa, walkman COF kazival, használt óvszer, teleszkópos horgszbot, herevédő, bicska, rózsaszin körömlakk.
A rózsaszin körömlakkal arrébb csalogatta Tshaj-t,( nehogy a tigrisének bántódása essen) és egy laza csuklóból irányuló mozdulattal hasbaszúrt, amikor...


Előzmény: ArG (11.)

1  2  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.