Click to Visit
Rock - anti-offspringesek topikja!!!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cnet e-mail | 2008-09-02 18:13:52 | 18.
méghogy a good charlotte punk.. max poppunk.. és a busted-et sem nevezném annak..
inkább hallgas bad religiont, vagy ramonest =))
az offspring meg igenis punk!! és ez egyik legjobb mai punk zenekar ;)

vb. e-mail | 2006-08-22 10:16:41 | 17.
jujj kihagytam a Busted-et!! ha azt is punknak nevezed én tökön szúrom magamat!!! azokat kis picsáknak találták ki, nem pedig értelmes rocker, és punk embereknek!!
vb. e-mail | 2006-08-22 10:14:14 | 16.
wááááááááááá a Good Charlotte Punk mindjárt sírok!!!!!!!!!! úristen mekkora segg vagy, te jó ég!! az Offspring-nek már van köze a punk-hoz!! az meg, hogy hasba rugta a terhes feleségét... nem ránk tartozik, de az se biztos, hogy igaz.. amúgy meg a Good Charlotte egy nagy fos!! pont mint a Tokio Hotel!!!
egyatömegböl e-mail | 2006-07-02 08:48:19 | 15.
hát igen, eloszlanak a vélemények...
sztem az Americana és a Splinter jobb lett mint a Conspirancy.
de mind egy. én már annak is örülök, hogy ugyan azt azt együttest kedveljük.:)

Előzmény: rihi (14.)
rihi e-mail | 2006-07-01 17:52:54 | 14.
ehhh...
most miért kell szidni a Conspiracy-t? :(
Nekem az volt a legelső Offspring CD-m eredetiben, sőt egyike az első olyan CD-imnek amik iylen stílusúak...
Szerintem nem rossz album! És sokkal jobb mint az Americana... Sztem a Splinter és az Americana a leggyengébb...
- Original Pranksterr
- Want You Bad
- Million Miles Away
- All Along
- Conspiracy Of One
Ezek mind kurvajó, pörgős számok...
13-ból 5 ami tényleg nagyon ott van! De még van pár jó szám róla... pl.: Vultures
Ez az arány igenis arra utal hogy egy kiváló albumról van szó!

Előzmény: egyatömegböl (13.)
egyatömegböl e-mail | 2006-07-01 11:48:56 | 13.
Köszönöm!
nem értem miért utáljátok ennyire az offspringot.

Nagyon is egyetértek Sziquinhoval! végre valaki akivel egy véleményen vok..:)
a Good Charlotte, próbálkozik punk dalokkal, de eddig csak a sérojuk képviseli ezt a sílust... szal inkább vmi poprock beütésuk van. :D(de ez is csak néhány dalnál, amúgy pedig pop pfujj)

visszatérve az offspronghoz.nincs értelme tagadni a Conspiracy of One csapnivaló lett:(
de van rajta azért pár jó szám...de nem kellene ez az egy album alapján elítélni őket. fogadjunk ha végig hallagtnád a Splintert rögtön megváltozna a véleményed! sokkal jobb annál mint amit a Good Charlotte produkál. szal, ne piszkáld az Offspringot!

Előzmény: Sziquinho (3.)
egyatömegböl e-mail | 2006-07-01 11:47:47 | 12.
Köszönöm!
nem értem miért utáljátok ennyire az offspringot.

Nagyon is egyetértek Sziquinhoval!végre valaki akivel egy véleményen vok..:)
a Good Charlotte, próbálkozik punk dalokkal, de eddig csak a sérujuk képviseli ezt a sílust... szal inkább vmi poprock beütésuk van. :D(de ez is csak néhány dalnál, amúgy pedig pop pfujj)

visszatérve az offspronghoz.nincs értelme tagadni a Conspiracy of One csapnivaló lett:(
de van rajta azért pár jó szám...de nem kellene ez az egy album alapján elítélni őket. fogadjunk he végig hallagtnád a Splintert rögtön megváltozna a véleményed! sokkal jobb annál mint amit a Good Charlotte produkál. szal, ne piszkáld az Offspringot!

Előzmény: Sziquinho (3.)
The Baron e-mail | 2006-06-29 18:09:29 | 11.
Igazi Katasztróka ;)
The Baron e-mail | 2006-06-29 13:46:49 | 10.
"Fürgerókalábak"
Pff. komoly lehet

rihi e-mail | 2006-06-26 12:27:33 | 9.
LOLOLOLOLOOOLLL
:ĐĐĐĐĐ

Előzmény: zsír-x (1.)
KontrollBaby e-mail | 2005-02-26 18:18:30 | 8.
Zsír-x!Te nagy fogalomzavarban szenvedsz!!!Méghogy a Good Charlotte punk?Há meg vagy te huzatva?!Láttál te már igazi punk-ot meg tudod kik azok a Fürgerókalábak?Nem mi?gondoltam...PANCSER!!!!
Dark Lord e-mail | 2005-01-19 18:17:09 | 7.
Sziquinho:igen az óra már v egy éve rossz!!:))

jaj zsir!!Mi csak segiteni szeretnénk az ilyen elveszett lelkeknek mint te mert te tényleg a média áldozata van ezt negyoin jól leirták előttem!!Először is ÉN NEM VOK OFFGES!!!(csak mielött belémkötnél)

Te eccerüen nem tod h mo az a PUNK!?!?!?!?én többet nem is füznék hozzád de elöször ezt a kérdést tisztázd megadban....
(ja még1cer én nem vok offspringos!!!)

Előzmény: zsír-x (5.)
ArG e-mail | 2005-01-17 18:35:41 | 6.
Hahaha.Én nem vagyok Offspringes, csak azon döbbentem le, hogy a Busted-ot punknak nevezed. Ez naagyon gáááz. Bocsi, tudom, hogy nem Te tehetsz róla...

Előzmény: zsír-x (5.)
zsír-x e-mail | 2005-01-17 15:38:09 | 5.
ezt a témét anti-offspringeseknek nyitottam ti pöcsök...nem ideini mehg magyarázkodin vazz mert én most nem vagyok kivánsi offspringesekre ok?csakis ojyanokra akiki képviselkik az igaz punkot.BUSTED FOREVVVVA!!!!!!!!!IGENIS NAGYON FASZA BANDA+GOOD CHARLOTT IS VAZZE.A HOMOKOS GECIKTŐL MEG SELFORDUL A GYOMROM ILYENEKTŐL MINT OFFS ÉNEKESE...NA HAGGYATOK MÁ BÉKÉN MÉG STÍLÚSA SINCS ANNAK A BUZINAK
ArG e-mail | 2005-01-13 16:01:17 | 4.
Huhuhuhu Szivem! Te aztán értesz ahhoz, hogy oltári baromságokat írj. Én nem szeretem az Offspring-et, de azért egy "cseppett" több köze van a zenéhez, meg a "pank"-hoz, mint a Bustednak... Te most komolyan gondoltad, hogy ezzekkel érvelsz...Háromszor olvastam el, hogy mit írtál, mert nem akartam elhinni, hogy komolyan gondolod. A Busted??? Most komolyan?! Nagyon félre vagy vezetve...És azt hiszed attól "igazi", hogy ki van festve???? Á, te szegény, te is csak áldozata vagy a médiának...Az énekes magánélete meg nem befolyásolja egy zene minőségét, a tehetségek meg általában őrültek és bisexek, vagy homokosok. /akár van Gogh, vagy Rimbaud-ha egy picit kultúrált vagy, érted/ Na mindegy, vszínű még túl fiatal vagy...

Sziquinho e-mail | 2005-01-13 01:47:01 | 3.
Te olyan hülye vagy bazze hogy ha ló lennél tolnád a lovaskocsit!!!

Áhh!!!

1.) Fingod nincs az Offspringröl, nekem megvan minden album, igaz az elsö (The Offspring) még elég béna :), de a többi: Ignition, Smash, Ixnay on the Hombre és még az Americana is k*rva jó!!! Igazi kaliforniai pank amihez neked közöd nincs. Kezdetben talán Green Day-ék is ilyenek voltak.

2.) A Good Charlotte az egy viszonylag jól sikerült divatzenekar. Semmi több. A básztid meg egy nívótlan fos. LOL hogy azokat a csírákat emlegeted.

Az Offspringgel mindössze annyi baj van, hogy kiadták azt a viszonylag gagyi Conspiracy of One-t, megjegyzem az is SZÁZEZERMILLIÓSZOR JOBB, mint amire a Good Charlotte-hoz hasonló castingolt tucatbandák valaha is képesek lesznek!!!, de mindegy, szóval az ilyen kis gyökerek, mint te, az alapján a néhány mostani szám alapján ítélik el öket. Egyébként már a Splinter nem is olyan rossz :). És hogy Dexter biszexuális? Na és... Ki nem xarja le... attól még rohadt jó énekes, de nem értem minek magyarázok neked mert annyira gyíkarc vagy, hogy még a saját "imádott" bandát nevét se tudod leírni normálisan "Good Charlott" szóval ennyit rólad csíragyerek. Hú de ideges lettem áhh!!! 2:46-kor ilyeneket kell olvasnom... Különben meg xar ennek a tetves fórumnak az órája vazze!!!

stevie e-mail | 2005-01-10 16:37:50 | 2.
Na ez totál hülyeség. A régi Offspring az inkább volt punk, mint rock. Hallottad te már a Smash vagy az Ignition albumot?
Egyszer a Good Charlotte is megöregszik. A Bad Religion is régi banda, mégis tisztelik a mai punkok (bár ahogy elnézem, nem biztos, hogy mindenki).
Alice Cooper és David Bowie kezdte az arcfestést mégse punkok. A G.B.H. meg nem festette magát, mégis 100X akkora punkok mint a maiak.

zsír-x e-mail | 2005-01-08 20:28:20 | 1.
szerintem nagyon szar zenekar!!!

1:azt hiszik, hogy zenéjüknek kicsit is van köze a rockhoz
2:lejárt lemez, amúgy is mindenki leszarja, és az igazi PUNKOK inkább a világ legjobb zenekarait hallgatják/pl. Busted,Good Charlotte/
3:öregek
4:biszexuális az énekes és szerintem még drogozik is, meg állítólag egyszer hasbarúgta terhes feleségét
5:az igazi PUNK eggyüttesekben mint pl. a Good Charlottban, ki vannak festve a tagok, offszpringba meg nincsenek mert gagyi rockerek

SZÓVAL EZ EGY SZAR BANDA!SENKIK!CSATLAKOZZ TE IS ÉS LEGYÜNK VÉGRE IGAZI PUNKOK ÉS HALLGASSUNK EGGYÜTT GOOD CHARLOTTET!!!

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.