Click to Visit
Rock - OFF
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

ArG e-mail | 2005-08-09 14:58:59 | 15.
Szia,
ó, látja én meg ma értem haza, nyáron ez így szokás, semmi gond uram!
Arra gondoltam, hogy ezt a képes dolgot egyszerűbben is meg lehet oldani. Jössz Szigetre? (bátor vagyok, mi?:)

Ó, tényleg szép volt. Annyira meglepő volt, hogy minőségileg egyáltalán nem romlottak! Még a hangjuk sem változott! Feltétlenül keresd meg és nézd meg! Igen ezeket én is hallottam, nem tudom mennyi igaz belőle, de jó lenne.

Sokmindent tudok róla, de nem hinném, hogy örülne neki, ha most róla beszélnék és talán szóba se állna velem többet, így elégedj meg annyival, hogy nem fog írni, de jól van. őszi nem bántotta, különben már halott lenne, hisz azt mégse engedhetem, hogy az írókat bántalmazza!

Válaszoltam, habár kicsit később, mint remélted...



Előzmény: Sziquinho (14.)
Sziquinho e-mail | 2005-08-06 14:03:24 | 14.
Halihó,

Igazán ne haragudjon kisasszony, hogy így eltűnök, aztán meg feltűnök, de mostanában sokat utaztam ide-oda. Viszont egy ideig nagy valószínűséggel megülök a seggemen itthon, mert már kicsit belefáradtam ebbe a mókába.

Szóval: próbálgasd azt a képet, szerintem menni fog. :) De ha eléred akkor se nagy cucc, mert a South Park figuragenerátorral csináltam, szóval olyan mint én ha az S.P.-ben szerepelnék :). Esetleg mailben folytassuk ezt a kép-témát.

Öhm hát akkor se voltam otthon, amikor a Live Aid ment, de fel van véve a Pink Floyd, csak nemtom apám hova tette, és ezen prózai oknál fogva nem néztem meg. De mindenki szerint jók voltak, sőt nagyon jók, úgyhogy ha tehetem, meg is nézem. Állítólag még az is lehet, hogy Watersszel újra kiegészülve elmennek koncertezni, sőt még olyat is hallottam, hogy akár új lemezt is adhatnak ki. Hát nemtom, de nem hiszem. Bár ne lenne igazam!

És mi van a Második Íróval? A történetből kilépett Őszi egyszercsak lefejezte egy heringgel egy csendes tavaszi délutánon? De komolyan, tudsz róla valamit?

Na most így ennyi, remélem válaszolsz és akkor még jövök történetet folytatni is :).

Szép napot!


Előzmény: ArG (13.)
ArG e-mail | 2005-07-27 20:36:17 | 13.
Igen, vicces dolgok vannak itt mindkettőnk részéről, de sebaj.

Mindenki visszatér a gyökerekhez...ezért tértél vissza a fórumhoz:) Az órának, meg a fantasztikus gyorsaságnak megvan a hangulata...

Miért pont a Moszkva térre? ott túl nagy a területért folyó harc. Én a Margit hídnál leszek csöves. (Hacsak nem unom meg ezt a környéket addig.)nem tudom megnyitni képet:( Nem tudom miért, de nem elérhető.
Ja...mit szóltál, hogy újraegyesült és fellépett a live8 keretében régi kedvenced a Pink Floyd?Annyira furcsa volt, de jó.
Tudnod kell, hogy a történet Nélküled meghal...nem hinném, hogy a Második Íróra számíthatunk.


Előzmény: Sziquinho (12.)
Sziquinho e-mail | 2005-07-25 19:39:44 | 12.
Na helló!

Atyaég, visszaolvastam mekkora áltudományos baromságokat írtam ide :DDD lol. Szórakoztató volt. Mindegy, nem állítom, hogy most aztán le tudnám írni a frankót, viszont inkább hallgatok, hátha bölcsebb maradok. Vagy azzal már elkéstem?

Na mindegy, a lényeg a bélyeg, hogy nemtommér de elég sokáig hanyagoltam ezt a fantasztikus fórumot, és a rovására preferáltam másokat, szokásos "keressük önmagunkat" című elcsépelt banális történet. Akkor jogos lenne a kérdés, hogy mégis minek jöttem ide vissza? Nemtom, kíváncsi voltam, hogy változott-e valami, látom az óra továbbra is szar, és továbbra sem fedezték fel a phpBB 2 és tsai nyújtotta előnyöket (pl. hogy áttekinthető lenne a fórum és nem töltődne 2 Mbit-es ADSL-en annyi ideig mint ha modem lenne... nade ezt hagyjuk).

Átmentem amúgy a vizsgáimon, nem valami fényes eredménnyel, dehát erre futotta. Viszont köv. félévben már szigorlatok lesznek... Para. Maradok hát persze, csak jó leszek valamire. Mondjuk csövesnek a Moszkva térre. Ja képem egyébként van fent neten, ha akarsz te is küldhetsz. ;) Pl. itt van egy kép:

http://iaro.srv.hu/kep/Sp-figure.bmp


Előzmény: ArG (11.)
ArG e-mail | 2005-07-25 18:50:00 | 11.
Üdvözlöm Önt Kedves Harmadik Író!

Íme, eleget tettem kérésének. Jót nevetgéltem az itt eddig elhangzottakon/írottakon/ és elöntött az emlékezés édes érzése.
Na, de elég ebből a csodásan költői írományból, ideje kicsit személyesebbre vennem.
Szóval, mi van Veled? Sikerült átmenned a vizsgákon? Maradsz a szociológiánál? És hogy történt, hogy legutóbb nem maradt bőr rajtad?:)
Küldjek képet?:P:D So, vicces. Na mesélgethetsz! Hallgatom...
Az Egyetlen Írőnő

ArG e-mail | 2005-01-27 18:44:21 | 10.
Igen, jó és nyugodtan küldjél, mert azért kiváncsi vagyok.:P Azt megígérem, hogy küldeni fogok képet,de azt még nem tom, hogy mikor. Mert a telefonomon van egy kép amit szeretnék elküldeni, viszont azt még föl kéne rakni a gépre, viszont túl jó telefonom van én meg túl hülye vagyok és egyedül nem tudom föltenni, rádásul, most legözelebb hétfőn leszek gép közelben, szóval addig most ne is várd, hogy írjak.

Hu, ma elájultam a suliban! Tök vicces volt, még soha nem ájultam el...állítólag 10-15 mp-ig tartott de én közben tök sokmindent végiggondoltam, nagyon furcsa volt. Kihült teljesen a testem, annyira, hogy a hidegvizet melegnek éreztem. És végig nyitva volt állítólag a szemem, de nem láttam semmit. Semmit.
Azt hiszem azért történhetett, mert már egy hete betegen járok suliba, sokmindent csinálok és nem bírja a szervezetem. De ez inkább lelki és pszichikai kimerültség volt...mindenesetre érdekes volt...
Ezt most ne tudom miért írtam le. De muszáj volt.

Kibujt a szög a zsákból, hogy szociológiát tanulsz!:) mondjuk gondoltam, de konkrétan még nem írtad le!:)


Előzmény: Sziquinho (9.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-26 21:39:11 | 9.
Már nem alszom, és az e-mail címemet azért adtam meg, mert a szolgáltató szüri a vírusokat, tehát nyugodtan szórakozhatnak vele :)).

Tényleg nem árul el túl sokat egy kép, csak ha már így eldumálunk, én szeretem tudni -NAGYJÁBÓL- hogy ki is az, akivel beszélek, mert az egész internetes kommunikációt nagyon személytelennek tartom... Ha valahova elkezdek írogatni, elöbb-utóbb megismerek onnan 1-2 embert, vagy már eleve ismerem, akikkel írogatok. Ez az én hülyeségem :).

És az a cím, amit te megadtál, az jó? Ha akarod küldhetek képet én is...


Előzmény: ArG (6.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-26 21:21:45 | 8.
Semmi baj, nyugodtan írj ide, engem mindenkinek a véleménye érdekel, akkor is ha nem értek vele egyet. Pl. ezzel. :)

Én szociológiát tanulok, az egy általánosító tudomány, sajnos rá vagyunk szorulva egy felmérésnél az általánosításra, nem kérdezhetünk meg pl. minden egyes embert egy választási elörejelzésnél, de ez ott inkább szükségszerüség, és nem cél...
Vagyis: olyan dolgokat mondtál itt, amikkel tudományos szempontból nem törödnek (szerencsére...), persze nekem nem ez a célom, csak annyi, hogy elmondjam, hogy ezeket felejtsd el, mert nem igazak és nagyon banálisak...

Nem állítom hogy a személyiségjegyek nem függenek össze a külsö jegyekkel semmilyen módon sem, de... azért álljunk meg. A személyiség valamiféle öröklött elem és a szocializáció kettösségének eredménye, hogy úgy mondjam determinált. A külsöd ugye öröklött, ma már rengeteget változtathatsz rajta, de valamilyen szinten az is determinált. A személyiség a neveltetés és a téged érö környezeti hatások (szocializáció) hatására formálódik, az hogy valaki domináns lesz, vagy mogorva, esetleg vidám, az nem a testalkatával vagy a hajviseletével függ össze, hanem ezek függnek össze elöbbiekkel, ha már nagyon összefüggéseket akarsz találni, amúgy nincsenek :P. Tehát valaki pl. jó környezetben nö fel, megkap mindent az élettöl, de ennek ellenére mondjuk sokat olvas, kicsit jobban megérti a világot, a barátai ebben mellette vannak, és noha mondjuk együtt jól érzik magukat, a világgal, az élettel szemben negatív a véleményük. Ilyen egy sztereotipizált mai rocker. Vagyis könnyen lehet hogy mogorva lesz, függetlenül a hajszínétöl, ha érted h mire gondolok? :)


Előzmény: bloghthor (7.)
bloghthor e-mail | 2005-01-26 20:42:39 | 7.
Bocs, hogy bepofátlankodok ide, de valamihez hozzá kell szólnom:

"...semmit az égvilágon nem árul el egy kép, se azt, hogy ki milyen és még az se biztos, hogy a küsejét valóságosan tükrözi."
Szerintem ez nem egészen így van, az ember belső világa valamennyire kivetítődik a külsejére. Ha valaki pl. bőgatyát hord, az jelenthet egyfajta lazaságot is, de ha csak azért viseli, mert most ez a menő, az is mond nekem valamit. Pl. amikor egy tök merev emberen látok ilyet, egyértelmű, hogy csak divat, ebből pedig arra következtetek, hogy nem egy öntudatos ember, hanem olyan, aki beáll a libasorba.
Amúgy pedig a külső kinézetnek is van hatása az ember belső jellemére (tehát oda-vissza kapcsolat). Mondjuk egy fekete hajú ember általában komorabb, erősebb jellem, mint egy szőke. A göndör hajú emberek általában vidámak. Aki pedig atléta alkattal rendelkezik, általában dominánsabb lesz, mint egy gyenge testalkattal rendelkező. A duci csajok általában vidámak és jó kedvűek.
Ezek persze általánosítások, de legtöbbször igazak.
A kedvencem amúgy ez: ha valaki jobbra fésüli a haját, az az érzelmeket helyezi előtérbe, ha pedig balra, az értelmet.

De magából a tekintetből is sok minden sejthető.

Na mindegy, van még egy pár ilyen, én nem vagyok szakértő, csak olvasok róla könyveket, meg persze a gyakorlatban is "vizsgálódok".

ArG e-mail | 2005-01-26 19:24:28 | 6.
Sziquinho,
Dehogy, semmi baj, tudom, hogy most vannak a vizsgák, uh. emiatt semmi bocsánatkérés nem kell! Nem is lehet megemészteni, még nem...

Meglepő, tudom, de én is észrevettem már a zöd csíkban lévő e-mailt, de vannak olyanok, akik biztonsági okokból nem az igazit teszik közszemléletre, persze így se volna túl sok értelme, mert, most le kellett volna írnod, de azért megkérdeztem.

Ezt majd egy idő után megszokod tőlem, hogy ilyen érthetetlen dolgokat írok néha. Ilyenkor csak azt akarom elérni, hogy végigfusson a másik agyán, hogy "MI VAN?!" és, hogy próbáljon valamit kitalálni ebből. De igazából csak annyit akartam ezzel mondani, hogy semmit az égvilágon nem árul el egy kép, se azt, hogy ki milyen és még az se biztos, hogy a küsejét valóságosan tükrözi. De ettől függetlenül küldhetek képet, de nem biztos, hogy az a valóság, amit érzel belőle...

De nem fárasztalak most tovább, fáradt vagy, hallom, uh. aludj!
ui: se 3 fül se semmi ilyesmi és bocs, ha kikészítettelek, nem állt szándékomban! Jóéjt!


Előzmény: Sziquinho (5.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-25 23:32:11 | 5.
ArG,
Bocs hogy csak most válaszolok, vizsgák vannak, nem vagyok itthon, etc. szóval zajlik az élet...
Kulcsi halálaát még mindig nem tudtam megemészteni. Ma láttam nagyon sok képet róla és a temetésröl, 1-2 videót is, hát borzastó ez az egész...

Így most noha kavarognak bennem a gondolatok, nem tudok mit írni arra amit elmondtál.

Csak egy információ, ennyit bírok kipréselni magamból: a képröl; ott van az e-mail cím a hozzászólás szövege fölötti zöld csíkban, kiírva h. e-mail. Ritka nehéz észrevenni...
Nem egészen értettem mit akartál ezzel:

"ööö,jó. De azt ne várd, hogy azt fogod látni, mint amit szeretnél látni és ne hidd, hogy azt látod, mint, amit hiszel, hogy látsz. És különben is. Minden relatív"

Mert,
1 - honnan veszed hogy tudod hogy mit szeretnék látni?
2 - miért ha nem hiszem hogy azt látom amit látopk, attól még nem fogok mást látni???...
3- minden relatív ez az egyik kedvenc mondásom...

Post Scriptum: ha nagyon ijesztö vagy akkor ne küldj képet (ez persze szubjektív, de kb azt értem alatta, ha vkinek 3 füle van, egy a homloka közepén, de 1 szeme, az is a szája alatt, púpos és kiállnak a vértöl csöpögö hatalmas fogai a szájából... Meg még sok minden más... Achtung! Ezek közül 1 is elég ahhoz hogy beleokádjak a monitorba és kiészüljek - a mpstaninál is jobban.


Na mára ennyi. Megyek és darabokba zuhanok mostmár...
császtok


Előzmény: ArG (4.)
ArG e-mail | 2005-01-24 19:18:25 | 4.
Sziquinho,
Jó, nem is magyarázom Neked tovább.:P Tényleg elég, ha ezt csak mi értjük.(pedig mekkora egy szófordulat!:D)

Egy pillanat! Egy szóval se mondtam, hogy az Összes diszkóban megjelenő csaj ilyen. Én kizárólag a "diszkópistákról" beszélek. Akik mondjuk elég kevés százalékot alkotnak..nekem is van olyan ismerősöm, többet mondok, barátnőm, aki diszkóba jár és egy nagyon rendes csajszi. De ő nem is picsult el! És az, ha vki "kimeli a vonalait", az nem feltétlenül nőies. Sőt, szerintem /de ez csak az én véleményem/ se a rózsaszín, se a rikító zöld/narancssárga/sárga nem nőies szín. Számomra a fekete, a vörös, a bordó, a méregzöld, sötétlila, esetleg kék jelentik a nőies színeket, mert vhogy ezekben van vmi elegancia. Szerintem a nőiesség egy sokkal finomabb, visszafogottabb dolog, mint a hiányos öltözet és ha a csuklyás csajok nem is tálalják így ki magukat, azért aki akar alá tud nézni:P

No igen, de gondolatok, gondolkodás nélkül...tiszta ösztönvilágban...hmm félelmetes lehet. Mondjuk ez nekik nem tűnik fel, de el nem tudom képzelni, hogy lehet úgy élni."lehet, hogy nekik van igazuk" Lehet. Lehet, hogy igazuk van. Vagyis ne is küzdjünk azért, hogy valamivel javítsunk a jelelnlegi helyzeten? Élvezzük azt a nyomorult életünket és ne foglalkozzunk semmivel? Szerinted ez az életfelfogás, ami számomra teljesen céltalan, ez lehet igaz? Olyan műanyag íze van az egésznek. /nem érzem "idő elcseszésnek":P/
Honnan tudod, hogy nem vagyok hülye?!:P elvégre nincs rá bizonyítokod:D Talán mindkettő. Lehet, hogy egymásból fakadnak. Állítólag különleges karakter vagyok (biztos, ők tudják..). Ezt mondják barátaim is, meg idegenk is. pl. egyszer lefotózott egy 20-25 éves srác, aki érdekes karaktereet gyűjt az utcáról... De ez nem is számít.És nem is jelent semmit.

ööö,jó. De azt ne várd, hogy azt fogod látni, mint amit szeretnél látni és ne hidd, hogy azt látod, mint, amit hiszel, hogy látsz. És különben is. Minden relatív. Hova?

Jaja...ez az én nagy tragédiám:)

Hűű, állati klassz lesz! Már alig várom! Amúgy sajnos tényleg erre tartunk és már nem tudunk kiszállni belőle. Eléggé benne vagyunk egy ördögi körben.

Nem, nem olvastam, de ha mondod, hogy jó...:)

Had kérdezzelek meg, hogy : -ismersz más örményeket is?
-tagja vagy vmilyen örmény szervezetnek?

Meg kell találnom ugyanis egy-két embert. Muszáj, le akarom tisztázni a családfánkat. Hátha Te ismersz vkit...amúgy vasárnap voltam örmény kiállításon!:)


Előzmény: Sziquinho (3.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-23 22:24:44 | 3.
ArG,
Akkor se jön nekem össze ez a Pista-dolog. Az ilyen lányokban az a jó, hogy sok köztük a szép, és én mindenekfölött a szépség nagy tisztelöje vagyok, tudván hogy céltalan, stb. de ez hosszú lenne, tehát én szép lányokat akkorse mosnék össze a sztereotip vidéki parasztgyerekekkel (Pistákkal) hogyha haragudnék rájuk. Szerintem ez bün :)).

Ha ezt így gondolod akkor ne legyél szociológus, mert nagyon durván általánosítasz. Ismerek elég sok discos csajt, és "plasztikázott orra" meg "müszempillája" egyiknek sincs, ki vannak festve de többségük nöies és szép, azok a ruhák amiket meg szegényesnek neveztél, kiemelik a vonalaikat, szemben a halálmetálos csajok fekete csuklyás ruháival... Hát nem tudom, kinek mi a fontos, ezek az emberek discocicák és -patkányok úgy szocializálódtak, hogy ne gondolkozzanak, mert az trendi ebben a világban. Ha belegondolsz, és túllépsz azonb, hogy "dehát akkor ezek hülyék!!!", megláthatod, hogy lehet nekik van igazuk. Mindenesetre nem cseszik az idejüket olyan dolgokon mint te vagy én, amik tény hogy az élet mint biológiai eseménysor számára nélkülözhetöek...
Az hogy ki mit ért meg, nem függvénye annak, hogy hova jár vagy mit tanítanak neki... az illetö szókincsének, asszociációs készségeinek sokkal inkább függvénye, hogy meg fogja-e érteni. De még csak annak sem, hogy mennyire értelmes, mennyi az IQ-ja stb. Egy példa: ha én most elkezdenék neked lineáris regresszióról, útelemzésröl meg korrelációs együtthatóról, esetleg Khi-négyzetröl beszélni, nem értenéd meg, mert más réteg szókincse, amit nem ismersz, pedig nem vagy hülye.
Tehát, az hogy én a "szegényes"-t félre értettem, abból jön, hogy ezt a szót (mint a pistát :P) nem használják abban az értelemben, ahogyan te. :) Ez nem tudom mit jelent, hogy nagyon eredeti vagy vagy esetleg nagyon elmebeteg :)).

Küldhetsz képet ha gondolod, meg küldhetek én is...

Nem mindegy miként távozol ebböl a világból. Aláírom, hogy semminek sincs értelme és mindennek van, de pl. ha van pénzed az azért jobb, mintha nincs, mert csak a gondolataidat nem tudod megenni, meginni, elszívni, nem lakhatsz bennük ténylegesen, stb. szóval kellenek olyan hétköznapi tárgyak, amik nélkül még egy "filozófus" is éhen hal. Sajnos ilyen az élet. :)

Egyébként szerintem mi mind munkanélküliek leszünk. Az új évezred felületesen kiképzett diplomás csöves-serege. Amikor pl. asztalos vagy vízvezetékszerelö 10 db lesz az országban, azok milliomosok lesznek, és a szociológusok meg tízesével fekszenek majd a metróaluljárókban... Hüdejó lesz!!! Szép új világ (tényleg azt olvastad, szerintem király!) Aldous Huxley írta, ha tudod szerezd meg... jó kis posztmodern szociológia... ;)


Előzmény: Sziquinho (2.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-23 21:03:43 | 2.
ArG válasz erre | e-mail | 2005-01-22 10:05:38 | 55.

Sziquinho,
Még jó, hogy magas! Az egészet azért találtuk ki barátnőmmel /kémia óra keretében/, hogy magas legyen! Hogy amikor azt mondom neki: "láttad az előbb azt a Pistát?!" akkor rajtunk kívül senki ne értse. Persze, te mostmár érteni fogod... no meg azok, kik ezt olvassák....mondom, ez messzire nyúlik vissza.
Irigység?! Ugyan már...tudod ki akar szőke hajjal rohangálni, szemöldök nélkül, rózsaszín ruhában, plasztikázott orral, műszempillával! Én nem. Teljesen jól megvagyok így is, köszönöm szépen. Magasabb erkölcsi alap? Lehet. De most gondolj bele, azok, akiket Te "diszkócicáknak" nevezel rendelkeznek a testünkön kívül mással? Tudod, akikre én gondolok, azok a pénzéhes, jó testű, önelégült, márkamániás csajok, akiknek pasi csak arra kell, hogy legyen kivel, és hogy legyen mögötte pénz. Mi ez, ha nem gusztustalan? Ez szerintem szánalmas egy dolog. Az emberek ennél többre születtek és több dolog van az életben, ami ennél sokkal fontosabb.
Tudtam, hogy ezt így belekevered, le kellet volna írnom, hogy értsd, csak reméltem, hogy egy egyetemista már képes felfogni mire gondolok:P..."szegényes": kevés ruha van rajta. De ami rajtuk van, az nyílván márkás, drága, divatos és a többi.

Csak, de csak Neked elárulom, hogy nem szőrös a mellkasom:P (WÁOW- ki gondolta volna?!:P) Helyes, ne is nyilatkozz, amíg nem látsz:P!!!

Így is van.

Sajnos én elég elvetemült vagyok ezen a téren...de igazából nem is bánom. Gondolkozni jó, akár ilyen "értelmek értelmezésein", akár máson.(csak ne matek legyen, vagy kémia:P)

Hát, ha szeretnéd...de vigyázz,mert komolyan veszem:P

Amúgy nem mindegy, hogy halok éhen? Íróként, filozófusként, vagy szociológusként? Esetleg etnográfusként? Vagy armenológusként? Vagy munkanélküliként? Vagy csak -ként?:P


Előzmény: Sziquinho (54.)

Sziquinho e-mail | 2005-01-23 18:13:09 | 1.
Na helló ArG és mindenki más!

Ezt a topikot azért nyitottam, hogy mindenféle semmilyen konkrét együtteshez vagy müfajhoz NEM köthetö dolgot ide írjatok. Én is válaszolnék ArG-nek a divatrockeres topikban hozzám intézett hsz.-ára, de most el kell húznom, mert holnap-holnapután vizsga :S, és még xart se tanultam. Addig is bártan offoljon mindenki!!!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.