Click to Visit
Rock - Rúka amatör zenészeket keres
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

stevie e-mail | 2005-02-18 08:44:47 | 2.
Ha funk és rock akkor Suicidal Tendenciest kell játszani. De nem segíthetek, mert nem Pesten tanulok, hanem Szegeden. Azért sok sikert

Előzmény: Rúka (1.)
Rúka e-mail | 2005-02-16 10:48:34 | 1.
Hali! A becses nevem rúka, budapesti vagyok és kezdö zenészeket keresek.

16 éves vagyok, gitározok majdnem 2 éve, (igaz csak magamat tanítgatom, bár szerintem ehhez képest még jó vagyok) dobolgattam is ami szándékomban áll folytatni, és még zongoráztam is (igaz nem sok sikerrel :D). A zenekar a következö felállású lenne. Én fogok gitározni. :) Kellene még: Basszusgitáros, dobos, még 1 gitáros (talán, de van már jelentkezö). Kreatív javaslatokat elfogadok. Énekesnöm már van. :)

Zenei irányzat: E téren eléggé szabadok vagyunk, bár inkább enyhébb zenéket jáccanánk. Én pl 2 éves angliai tartózkodásom után inkább az enyhébb rock felé húzódtam pl Radiohead, de a kedvenc zenekarom (Sublime) pl reggae-t is jáccik, amit szintúgy bevállalnék. Szeretem még a funk-ot (jamiroquai rulz). Az énekesnönk is eléggé nyitott a legtöbb zenére, de ö jazzéneket tanul (gyönyörü a hangocskája :D) és kedvence a latin jazz... Szóval akit érdekel az írjon ide, vagy emilezzen nekem a: ruuka@freemail.hu címre.

Ja és énekesünk talán be tud szerválni egy rendes próbatermet is. :P


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.