Click to Visit
Rock - IGNITE
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

slayer666 e-mail | 2006-07-24 15:00:40 | 26.
Sziasztok, sajna csak most vettem észre ezt a fórumot, bár látom elég régen írtak be, újra be kéne indítani az új album apropóján, ami egyébként zseniális lett!
Ferike69 e-mail | 2002-09-20 11:46:56 | 25.
Látom látom,nekem szól,a témába vágva,lezárásképpen:
Teszek valamit azért,hogy ne legyen szarabb a helyzetem,mert ezért melózom hétfőtől vasárnapig!Tehát nekem iylet ne mondj!Igen,proli vagyok és büszkén vállalom magam,hogy egy proli család proli gyereke vagyok,akinek proli kölykei vannak és bár szar a rendszer amiben élünk,szar a helyzetünk,de a sajátunkal jól megvagyunk,de Ti nagyúrak,középosztálybeliek,ne feljtsétek el:
HA A PROLI NEM DOLGOZIK AZ ÚR NEM ESZIK!!!
Téma részemről törölve!
Ja, amúgy meg minek vitatkozni egy élő halotton!

Beszéljünk a zenéről...majd ráérünk még ezen vitatkozni később!Ha jön a baj...
Mivan az új Ignite lemezzel?
Ki szereti a rockabilly-t,lesz egy csomó érdekes banda a Unite And Win oldalon,orosz,holland,német,stb. bandák psychobilly és rockabilly stílusban indulni fog az oldalunkon hamarosan az Electro Zombies From Hell nevezetü rockin zine!


Előzmény: Fej (24.)
Fej e-mail | 2002-09-19 18:57:20 | 24.
Bocsánat, Máté1-től elnézést kérek, figyelmetlen voltam, s előző hozzászólásom CSAK ÉS ELSŐSORBAN Ferike69-hez szólt.

Előzmény: Máté1 (19.)
Fej e-mail | 2002-09-19 18:55:48 | 23.
Nos, látom, olyan bandába csöppentem, akik - tisztelet a kivételnek - nem tudnak kulturált módon vitatkozni. Erőszakosak és elvakultak vagytok. Ferike69 és Máté1, visziteka prímet. Fröcsögtök a gyűlőlettől és a haragtól meg a tehetetlenségtől. Klasszikus. Hiába mondod, hogy Faludy nem volt betiltva, hát jobb, ha tudod, hogy be volt. S miért? Elsőként meglógott, mert Villon fordításaiba az éledező fasiszta Németország ellen emelt hangot. Emiatt, meg egy félreértés miatt a hadseregben, kénytelen volt menekülni, mert különben felakasztják (tehát védte a hazáját). Az amcsi seregben is harcolt, emiatt aztán jól bebörtönözték, amikor haza jött. Haza jött, mert haza AKART jönni. Hiba volt, mert a hozzátok hasonló barmok kikiáltották imperialista ügynöknek. Bumm! Irány Recsk. Túlélte, s ezek után a Kádár kormány ítélte el, mert szerintük is bűnös volt. Gratulálok! Holott tette, amit tennie kellett: a háború előtt a nacionalisták ellen emelte fel a hangját, a háború után a kommunisták ellen. nos, mivel itthon vagyunk és a komcsik ideje alatt jártunk suliba, így mi azt tanultuk, hogy hazaáruló. Mindig a győztesek írják a törikönyveket. Közhely, de igaz. Nektek talán az fáj a legjobban: nem kemény fizikai munkával kereste, keresi a kenyerét. Nemcsak az az ember, aki melós, hanem az is, aki másképp keres pénzt. No igen, így is lehet. Nem az MDF "találta" ki,hanem akkor rehabilitálták. Az a "rohadt, vén buzi" az írásai alapján intelligens és érzékeny. Veletek ellentétben. Sajnálom, de hiba volt az egyenlőség. A proli proli marad haláláig. Aki nem akar tanulni a saját hibájából, az a másikéból sem fog. Akkor mentsen meg minket akárki, ha a hozzátok hasonlók egyszer - megint - hatalomra jutnak. Nos, akkor majd örülhettek, jól elmegy innen mindenki, s örülhettek egymás nacionalizmusának, meg annak,hogy ki mennyit keres. Sajnállak benneteket, de változtani nem fog rajtatok senki változtatni. Tipikus magyarok vagytok: csak sírni tudtok, meg nyöszörögni, hogy mennyire rosszul megy a sorotok. De javítani rajta? Na azt nem, inkább elpanaszolni, hogy bezzeg ez meg az mennyit keres. Idegroncsok lesztek 40 éves korotokra. Némelyikőtök már most is az. Bánom, hogy már hozzászóltam, de gondoltam, ezen a fórumon is vannak okos emberek. Nos, Ferike69 és Máté1, ti nem vagytok azok. Mosolyogva fogom olvasni fröcsögő dühtől teli reagálásotokat. Ha lesz, persze...:)

Előzmény: Ferike69 (20.)
Grizon e-mail | 2002-09-19 16:34:25 | 22.
Faludyról annyit hogy igen jó verseket ír(könyvet még nem olvastam tőle,ír azt is?).Innentől kezdve nem érdekel hogy milyen ember,tetszenek a művei és kész(Schumi is egy fasz emberként,de bírom a vezetési stílusát,így neki szurkolok) és ha azok jók akkor tanulják azt a gyerekeim.Ha az embernek fasiszta irodalnmi műveket kell elolvasnia vagy fasiszta verseket megtanulnia az iskolába akkor simán befér egy Faludy is.

Előzmény: Ferike69 (20.)
Ferike69 e-mail | 2002-09-19 09:54:18 | 21.
Még valami Fej,amilyen nagy magyarok vagytok,még a Himnusz-t sem tudjátok elénekelni,a Székely himnuszról nem is beszélve!Ha már a műveltségnél tartunk,akkor ennyit a magyarkodókról!
Miért nem kell olyan értelmesebb íroktól,költőktől tanulni s azokról hallani,akik tettek is valamit az asztalra és nem üres érthetetlen verseket és könyveket firkálnak össze-vissza!
Ja és mégvalami,te sem kapsz lakást,akkor miért egy öreg gecinek adnak lakást,aki állitólag nagy író és jól megy neki,miért nem vesz a pénzéből?!Ja,mert senki sem ismeri,csak a hülye nacionalisták!Ez nem felháborító,hogy egy oylan embernek aki írt 5 könyvet és állitólag elnyomják,annak adnak lakást,kalap kabát még az állam átvállalja a bérletet is tőle, és annak,aki dolgozik és építi az országot,akinek az adójából élnek ezek az ingyenélők,akik egy lapát földet se tettek arrébb soha életükbe maguktól,azok kapnak!Baszott jó demokrácia!
Részemről a téma lezárva!
Az Ignite egy jó banda,de nekem sok mindenben nem tetszik a hozzáállásuk!És ezt muszáj voltam elmondani,kicsit provokativan a sok csorgó nyálu rajongó között!


Előzmény: Ferike69 (20.)
Ferike69 e-mail | 2002-09-19 09:45:16 | 20.
Nos,Fej,akkor úgylátom Te okosabb vagy,tehát nem vitatkozom veled,mert Te olyan tisztán látsz és mivel én kocsmapolitizálok,aközben Te azt hiszed nem ezt teszed!!!Pedig ugyanezt!Anynit,hogy én ezeknek a vén trógereknek,akiket csak szellemileg üldöztek,mert azért a legtöbb mai magyarkodó geci,a kibaszott Kádár korszakban igen jól keresett,akkor amikor az én apám 2-3 ezreket kapott egy hónapban amiért leverte a kezéről az összes bőrt,hogy megjavítson egy kibaszott traktort vagy teherautót,tette ezt hétfőtől vasárnapig,igaz jobban élt mint most,akkor ezek a Faludy félék,10 meg 20 ezreket zsebeltek be és menekültek el az országból,hogy jaj,de szar nekik!Most ez átvitt értelemben értsd,nem pont Faludyra gondolok!Nem tudom erről a véngeciről soha sem hallottam még,egy művével sem találkoztam,ahogy Máté gyerek írja,csak manapság ontják tőle!
Ja,miért hazaáruló?nem abban az értelemben akartam ezt a szót használni,mint ahogy Te levetted,hanem amikor egy katona,mint Puskás is volt,jól és sztár és megszökik abból az országból,ahol igaz "diktatúrikus" rendzer van,akkor az hazaáruló,nem,igazad van,katona szökevény!!!És tettem volna mindezt én,akkor hazatérésem után agyonlőnek!!!De vele nem tették,sőt Faludy is él!
Ignite,nos nem tudom Zoli meg Te mennyit tesztek a határontúli magyarokért,de minden évben küldünk ki ruhákat nekik!!!Sajnos másra nem igazán futja és amit nem használunk azt oda adjuk azoknak akik rászorulnak!De idén inkább a Magyarországi szegényeknek adtuk!Egész nagy a család és mindig akad iylen olyan ruha nemü!Tehát ha Te ekkora magyar vagy akkor szólj a haverjaidnak és települjetek ki Erdélybe!Aztán/vagy foglaljátok vissza és építőmunkátokkal emeljétek fel lecsúszott testvéreiteket!!!De úgy,hogy azitt élők rovására ez ne menjen!Sok sikert magyarnak lenni!
Ja még valami,a hozzám hasonló értelmes emberek egyet basztak el,nem lőtték agyon azt a vén gecit és most a fiamnak és unokáimnak egy rohadt vén gecinek a buzi írásait kell majd tanulnia,és nem olyanokét akik megis érdemlik!Sokkkal nagyobb magyarokat is tudnék díjazni ingyenes önkormányzati lakásokkal,mint a Faludy félék!


Előzmény: Fej (18.)
Máté1 e-mail | 2002-09-18 20:28:14 | 19.
A Faludy-hoz szólnék hozzá:helyesbítek.Faludy egy senki volt,a műveiről senki sem hallott annak
idején.Erre te azt válaszolod hogy,"hát persze mivel be volt tiltva"-a nagy lóf*szt.Apám mondta sokan olvastak betiltott szerzőknek a betiltott műveit,ő is.és a Faludy-ról sem az 50 sem a 60-as se semikkor nem halottak.(nem úgy a Horthy-párti Herceg műveit,ő is be volt tiltva Kádár idején elég sokan olvasták)
Egészen a rendszerváltásig,amikor az MDF felkarolta,ő a "hős" nemzeti költő.
Na ennyit a hőstörténetéről.


Előzmény: Fej (18.)
Fej e-mail | 2002-09-18 16:50:08 | 18.
Ferike69!

Jómagam is itthon élek. Az egészséges lokálpatriotizmus nem bűn. Nem nacionalistáskodni kell, hanem magdba fogadni azt, ami jó, ami szerethető. S az tökmindegy honnan jön.
Én is ismerem régebbről az Ignite-ot, s elárulhatom, nem fasiszták. Igaz, mióta előjött a magyarság, azóta többen buknak a zenéjükre. Ez sem gond. A gond az, amikor félinformációkból vonnak le messzemenő következtetéseket. Puskáshoz nem akarok hozzászólni, de ha jobban belegondolsz, akkor rájöhetnél, hogy Faludy nem azért ment külföldre, mert ott jobban érezte magát. A háború előtt MENNIE KELLETT, a háború után a barátai tiltakozása ellenére hazajött, majd az 50-es években - a valószínűleg hozzád hasonló "értelmes" emberek - elcipelték Recskre, miután onnan kiaszabadult, akkor elgondolkodott azon, vajon mit adhat neki ez az ország. Eladdig nem volt saját lakása, illetve volt, de csak egy pici. Így Angliába, majd KAnadába ment. A jóemlékű Kádár-rezsim itthon betiltotta a műveit, így csak a "rendszerváltás" után jött haza. Azok után, amit ebben za országban mind testileg, minde rkölcsileg műveltek vele, a legkevesebb volt, hogy bizotsítottak neki egy helyet, ahol élhet. Ha jobban odafigyelnél, akkor tudhatnád, hogy a lakás nem az övé, hanem az önkormányzaté. Azon folyik most a vita, hogy miként kerüljön a tulajdonába. Röviden: csak akkor hagyta el az országot, amikor muszáj volt. Nem azért, mert nem volt munkája, nem azért, mert nem volt lakása, hanem azért, mert az életébe kerül, ha itthon marad. Te mit tennél? Odaállnál az "okos" ellenségeid elé, s azt mondanád: Hiszen ártatlan vagyok , ne bántsatok!?
Jól teszed, amit teszel: itthon dolgozol és próbálod eltartani a családodat. Én is ezt teszem, de nem várom el, hogy egy ember, aki felfedezte magyarságát, nekem adja azt, amit megkeresett. miért tenné? Ki ő neked? Te adsz valamit - teszem azt - a határon túl élő magyaroknak? Vagy akár bárkinek is, aki egy kicsit szimpatikus? Adsz a haveroknak, mert ő mondjuk szarabbul áll, mint te? Miért várnád ugyanezt egy vadidegentől?
Én sem kapok hitelt vagy lakást, de ettől még tudok és szeretek is itt élni. Mellesleg: a miért kell magyarkodni kérdésed értelmetlen, mert neked ez nem tetszik, de pontosan ezt teszed te is.
Üdv,
Fej

UI: a hazaárulóval óvatosan bánj, mert pontosan azzá válsz, ami ellen a hozzászólásod elején tiltakoztál (" a kurva Polgári körök"). A fideszesek is, miután jól magukba olvasztották a (szélső) jobboldaliakat, is hasonlóval vagdalkoztak. Nem kell ilyen ingerültnek lenni! Inkább gondolkozz egy kicsit! Kocsmapolitikának tűnik ez, amit kedélyes alkoholisták és lecsúszott egzisztenciák folytatnak a sarki ivóban. Mindenki okos és el tudna vezetni egy egész országot, de arra nem képesek, hogy saját magukat vezessék. Hm? Ennyi!


Előzmény: Ferike69 (17.)
Ferike69 e-mail | 2002-09-17 10:22:05 | 17.
Figyeljetek,már hamarabb ismertem az Ignite-ot,mint amióta kirakták a magyarság indexet,de az az Ignite nekem jobban tetszem mint ez,bár a Place Called Home egy kibaszott jó lemez,stb.,de nekem manapság Zoliról a kurva Polgári körök jutnak az eszembe!!!
Nos,miért kell magyarkodni?!
Puskás Öccsi,az öreg kecske Faludy is,ezek mind elszöktek az országból,pl. Puskás katonaként,akit a rendszer nem üldözött,mert ugye megkorra sztár is volt és "sajnos" az még most is!Ezek HAZA ÁRULÓK!!!! a szememben!Jól éltek,jól élnek és az a vén geci az adómból,most egy budai lakást kap,én meg a kicsi feleséggemmel nem kapok se lakást,se hitelt,hogy éopítsek,stb.!Az külföldre menekült és esetleg onnan hazatért magyarokat ezért nem tudom túl sokra nézni!!!Fogják be a pofájukat,mert 2 helyről kapják a pénzt,és semmit sem tudnak arról,hogy én és a hozzám hasonlók milyen szarban élnek itthon!!!Fogjátok már fel azt amit pofázok!!Ha lenne "merszem" én is elmennék ebből az országból,de mivel imádom Magyarországot,nem teszem,miért tenném?!!Itt születtem és itt halok meg!DE tenni kellene az országért és a magyar munkásokért!!!Zoli felajánlhatná lemezbevételének az 50%-át a magyar testvérek megsegítésére,de ez szerintem eszébe sem jut!!!!Bepedig Ő és Ők az USA-ban egészen jól élnek!!!Biztos vagyok benne,hogy nem dolgozik minden nap a kenyeréért!


Előzmény: Garfield (15.)
Máté1 e-mail | 2002-09-11 20:55:47 | 16.
Igaza van Zolinak!Én is minél előbb elhúzom a belem nyugatabbra!

Előzmény: Ferike69 (13.)
Garfield e-mail | 2002-09-11 18:25:09 | 15.
szerintem távol ál még az Ignite illetve Zoli attól hogy átessen a ló túlsó oldalára! de ez az én szubjektív véleményem! mindenkinek meglehet a saját véleménye! én akkor is felnézek rá még úgy is hogy nem vagyok Ignite rajongó! tisztelem azért amit elért és azért amiért büszkén vállalja a származását! sajnos manapság aki kirakja az indexet és hangoztatja a magyarságát gyakran leszólják, még akkor is ha tesz is valamit!

Előzmény: Ferike69 (13.)
Thomas e-mail | 2002-09-11 16:15:24 | 14.
Azért nem költözik ide, mert a rokonai és haverjai mindkét országban élnek. Egyébként meg elég sok időt tölt itt is...
A legutóbbi Wigwam-beli koncerten én is láttam egy neonácit (aki a magyar Place Called Home alatt lengette a karját a színpadon), de ettől még számomra nem lesz az Ignite ellenszenves.


Előzmény: Ferike69 (13.)
Ferike69 e-mail | 2002-09-11 15:22:29 | 13.
Egészséges hazaszeretet az,hogy más országban magyarkodó idióták 3 méteres magyar zászlóval lerúgdostak minden nem magyart a zenekaron kivül!
Amit írtam lehet nyers volt!
De,ne haragudjatok,egy amerikai miért csak maygarkodni jár haza,miért nem él akkor itt,ha olyan nagy magyar?!!NE csa amerikában legyen magyar,cserkészkedjen,stb.Nem tudom,de nekem Ignite koncertről a sok pozer arcon kivül a rengeteg nacionalista,neonáci idiót maradt meg!És egyre több divat majom hallgatja az Ignite-ot,ami nekem nem gond,de bosszant amikor valaki Hardcore ról beszél,és csak Ignite koncerten volt eddig,egy magyar hardcore koncertre el sem megy!Plusz szart se tud se a régi zenékről,se a napjaink hardcore színteréről!Ja,és Garfield,itthon nem lehet hazaszeretet néven énekelni,mert én ha hiszed ha nem szeretem a hazámat,nem az ÁLLAMOT és a KORMÁNYT,nem a Trianon elötti országot stb.De mivel nekem van egy politikai meggyőződésem az egy dolog,azt gondolom magyar vagyok,mert itt élek,magyarkodhatok,mert ennek az országnak, a népnek!!! az érdekét kellene szolgálnia a kormányoknak és nem ez történik!Semmit sem látok belölle,hogy valami változnam,és akkor jön egy amerikás csávó,aki elkezd itt magyarkodni,ami kurva szép és kurva jó,mert a dal baromira jól hangzik és kurva jó a nóta,de amiket nyilatkozik,meg 56 Records nevü kiadója,több ez mint tiszta haza szeretet!Ennyit és
Hardcore Forever!


Előzmény: Garfield (12.)
Garfield e-mail | 2002-09-10 20:09:38 | 12.
ajánlom hogy hallgasd mega vörös csepelt néhányszor! az neked való!

Előzmény: Ferike69 (8.)
Grizon e-mail | 2002-09-10 14:46:05 | 11.
Tök 1et értek...

Előzmény: Thomas (10.)
Thomas e-mail | 2002-09-10 13:56:15 | 10.
Egyáltalán nem "magyarkodás", amit csinálnak, én ezt nevezném egészséges hazaszeretetnek (vagy patriotizmusnak, ha úgy tetszik), Zoli nemcsak Magyarországot, de az USÁ-t is hazájának tartja (ergo "2 hazáról" énekel lsd. A Place Called Home).
Ha lehet, ne alacsonyítsuk le az Ignite-ot a Fejbőr szintjére...


Előzmény: Ferike69 (8.)
Máté1 e-mail | 2002-09-08 18:48:52 | 9.
szerintem jó gyerek,bár személyesen nem ismerem.

Előzmény: Ferike69 (8.)
Ferike69 e-mail | 2002-09-08 12:41:39 | 8.
Jó zene,és még a magyar népdal is elmegy,de gyerekek,legközelebb a kibaszott magyar szigeten a nácik között keressétek az Ignite-ot!
Ja,és még valami!
Kinem állhatom a külföldön magyarkodó kitelepült családok sarjait,akik akkora magyarok,hogy semmi pénzért sem élnének Magyarországon!Akkor mégis,miért kell az Ignite-nak magyarkodni,2 dal és kész!De folytatni minek kell?!
Keressék fel az Egészséges Fejbőrt és játszanak azzal,ne punk és hardcore fesztiválokon!
Hányingerem van Téglás Zoli magyarkodásától!


Előzmény: Victroll (7.)
Victroll e-mail | 2002-07-29 17:57:11 | 7.
IGNITE királyság!
A Szigeten voltam elöször /és utoljára :(/sajna csak a végére értem oda
de nagyon tetszett!
Akkor szörföztem elöször életemben-nagyon elkapott a hév! (na nem az a zöld! ha-ha)
Életem meghatározó élménye marad mikor zoli a végén RÁM ugrott és majdnem összenyomott a 67kilómmal! eh-eh
IGNITE rulez!

Grizon e-mail | 2002-04-02 17:14:32 | 6.
ja-ja az megvan q:-)

Előzmény: Thomas (5.)
Thomas e-mail | 2002-03-29 11:33:00 | 5.
Voltam, de már leírtam a Hardcore topicba...

Előzmény: Grizon (4.)
Grizon e-mail | 2002-03-29 10:14:29 | 4.
Volt valaki a koncerten?Milyen volt?
Thomas e-mail | 2002-03-28 22:21:02 | 3.
Egyszerűen csak kiszállt az előző gitáros. Legalábbis Zoli ezt mondta...

Előzmény: positive (2.)
positive e-mail | 2002-03-28 20:12:16 | 2.
"tavaszi szél vizet áraszt..."
vki nem tudja, miért volt a tagcsere?

Thomas e-mail | 2002-03-28 18:12:27 | 1.
NO NÉZZENEK IDE!!! :D
Hát igen, éljen a haza!!! :) lol


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.