Click to Visit
Rock - King diamond
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

haska e-mail | 2003-09-22 14:24:17 | 36.
régi depeche mode-ot nem ismerem ,de az exciter tetszik

Előzmény: Razoxane (34.)
Razoxane e-mail | 2003-09-22 08:12:34 | 35.
Csak annyit tudok a Pav. féle rootsról, hogy egy segélykoncerten nyomták el. Ja, és ha már a King Diamond topicban vagyunk, hogy állsz King zenéjével?

Előzmény: Marque (31.)
Razoxane e-mail | 2003-09-22 08:08:17 | 34.
Vegyesek a benyomásaim a lemezzel kapcsolatban. Ha hallgatom, akkor az jut eszembe, hogy túlságosan nyugis. Ezért nem tetszik. Viszont ha tovább hallgatom, akkor előjönnek a jó témák is. Szóval... Nem tudom. Nekem mindig is a régi Mode volt az isten. Te hogy állsz a témához?

Előzmény: haska (32.)
haska e-mail | 2003-09-21 21:44:14 | 33.
sztem vmi kamu, biztos nem pavarotti.
lórálydőr:)
szó lyú vana bí a rák szupersztár?

Előzmény: Marque (31.)
haska e-mail | 2003-09-21 21:41:34 | 32.
hohó, nem arra gondoltam:))
depeche mode-féle exciter:))

Előzmény: Razoxane (30.)
Marque e-mail | 2003-09-21 21:21:06 | 31.
Jajaja, a pavarottis Roots az kibaszott jó!!!
Nem tudod véletlenül mikor és hol vették fel?

DM, BB, Madonna nekem is bejön, főleg a BB.

St. angerről meg már írtam a "zenekarfelsorolós" beírásomban, kb. 3-mal lejjebb...:-))

Haska: Cypress? Kirááály! 'I wanna get high!'

Előzmény: Razoxane (28.)
Razoxane e-mail | 2003-09-21 20:22:16 | 30.
Az Exciter-ről sajnos csak hallottam, és olvastam, zenét tőlük még nem sikerült szereznem, pedig nagyon érdekelne. Állítólag legendás Thrash/Speed banda.

Előzmény: haska (29.)
haska e-mail | 2003-09-21 15:05:20 | 29.
hogy tetszik az exciter?

Előzmény: Razoxane (28.)
Razoxane e-mail | 2003-09-21 07:50:00 | 28.
A Sepulturát szeretem, de csak a régi lemezeket, tehát azt az érát, amikor még sátánista Death Metal-t, és Thrash Metal-t játszottak. A roots sem olyan rossz, de nekem az már nem jön be. De a Pavarottival megtámogatott roots viszont nagyon jó! Hallottad már? Lelehet tőlteni, asszem, hogy a Metal.on lapján láttam, de nem biztos. Nézz utána! Ja, Metal-on kívül egyébként a következőket hallgatom:

1. Madonna
2. Depeche Mode
3. Ace of Base (régi)
4. Bonanza Banzai (Az isten!)
5. Tilos rádiós cuccok

Mit szólsz a Metallica st. anger lemezéhez?

Előzmény: Marque (25.)
haska e-mail | 2003-09-20 21:47:25 | 27.
cypress hill?

Előzmény: Marque (26.)
Marque e-mail | 2003-09-20 18:57:44 | 26.
azt hiszem (csak azőszinteség kledvéért :-)) még kihagytam egy párat.

Íme:

- Belga
- Emin3m (nagyon yo)
- Biohazard(ot írtam?)
- Taproot
- Emil.rulez!
- !!régi!! Papa Roach

Marque e-mail | 2003-09-20 18:53:32 | 25.
Köszi! :-))
Örülök, hogy normális hangnemben írtad replikád, mert már idegesítő a sok "heméelabüdösfráncbadivatrokkergeci,ahéé" típusu reagálás...

Seput szereted??

Előzmény: Razoxane (24.)
Razoxane e-mail | 2003-09-20 08:23:05 | 24.
Nos, olvastam a leveledet, egyébként valahogy így képzeltem el a válaszodat. Tisztelem Benned, hogy leírtad őszintén a dolgokat. Egyébként arról a dolláros limpbiszkitről hallottam, ugyanis az egyik haverom hasonlókat szeret, mint Te. Azért látom, hogy (nekem) jó zenéket is hallgatsz, csak így tovább a hadiösvényen!

Előzmény: Marque (23.)
Marque e-mail | 2003-09-19 21:30:35 | 23.
Bevallom töredelmesen, hogy nemrég (~3 éve) hallgatok metalt és tényleg nem ismerlek téged...vsizont te sem - engem!

Én egy "gagyi", "trendiszar", Limp DickShit" számmal "szerttem bele a "nehezebb" zenék világába... 3(!!!) hónapig szinte csak LB ment a CD-lejátszómban majd késöbb engem is elragadott az LP "szele" és csak ezután találtam meg a Nirvanát (<=miért >>szar<< ???) ...azóta nincs megállás.

Metallica: igen, a legjob klasszikus metal együttesek egyike és szerintem is a régivonalas stílusuk állt nekik jobban (RtL, MoP, aJFA, Black Album) de pl. az új lemez is tetszetős -habár a régi fényt már elvesztette...

Nem tagadom és nem is atgadtam soha, hoyg nem vallom magam rockernek és szívemhez a modernebb "fémstílus" állt közelebb.

Felődésemben mindíg a könnyebbektől mentem a keményebbekig és ez mostanáig igaz is volt. nemrégiben mindenre "kapok", főleg a HC érdekel (Thomas!), de kedvenceim között van a (magyar-külföldi vegy.):

- KoRn
- Apocalyptica
- (hed) PlanetEarth
- Metallica
- Nirvana
- "oldszkúl" Limp Bizkit (értsd: "3dolláros", habár úgysem tudod mi az)
- Poison The Well
- Converge
- Deftones
- Sepultura (! legjobbak 1ike ! akár régi, akár új hangzás és énekes)
- Soulfly
- The Offspring
- Incubus
- Finch
- Soilwork
- Spineshank
- SlipKnoT
- NothingFace
- The Used
- Tool
- Ultraspank
- Unloco
- Rage Aginst The Machine (!!!)
- System Of A Down
- SevenDust
- Drowning Pool
- Fear Factory
- Machine Head (!!!)
- Static Lullaby (ismered?)
- Finger 11
- Hoostabank
- Kittie
- Finch
- Superbutt
- Superjoint ritual
- PanterA (!!!)
- Slayer
- Down
- Strong Deformity
- Ramms+ein
- Cannibal Corpse
- Kispál És A Borz
- Hiperkarma
- Ákos / Bonanza Banzai
- Alvin És A Mókusok
- Tankcsapada
- GlassJAw
- Puddle Of Mudd
- NineInchNails (minden zene alapja és kezdete)
- Alice In Chains (!!!)
- Quimby (!!!)
- Fürgerókalábak
- Ignite
- Satic-X
- Eleven Hold
- Faith No More
- Asian Dub Foundation
- AmorphiS (!!!)
- Helmet
és még sok más...

Légy szíves, válaszolj, de tűrhetően, EMBERI módon...fikázásra nem reagálok.
Köszi!

--ARSPOETICA vol.1 ENDS--

Előzmény: Razoxane (21.)
Razoxane e-mail | 2003-09-19 10:56:27 | 22.
A reagálásra visszatérve, azért nem reagáltam korábban, mert csak most lett netem.
Razoxane e-mail | 2003-09-19 10:53:33 | 21.
Marque!

Te pedig engem nem ismersz! Azért kíváncsi lennék, hogy mennyi ideje hallgatsz METAL-t, remélem, hogy nem azért csapódtál a színtérhez, mert a Heavy Metal is új erőre kapott...
Nos, én 9-10 éve hallgatok Metal-t, és nem nirvanával, meg hasonló szarokkal kezdtem, hanem a METALLICA volt az a zenekar, amelyik először megfogott, és nem a loadot, hanem a Master of puppets-ot, és az ...And justice for all-t hallottam először.
Gondolom, hogy TE is így kezdted...

Razoxane e-mail | 2003-09-19 10:46:05 | 20.
Nem tartozom azok közé az újhullámos fémagyúak és fémszívűek közé, akik halomra metalkodják magukat, és közben azt sem tudják, hogy mit miért csinálnak. Igen, láttam a dátumozást, nem vagyok vak. Azért remélem, hogy 2 év után nem maradtál meg ugyanazon a szinten!
Grizon e-mail | 2003-09-17 19:08:27 | 19.
Kösz a felvilágosítást, de ez egy két évvel ezelötti hozzászólásom volt, gyors a reakcióidőd q:-)

Előzmény: Razoxane (17.)
Marque e-mail | 2003-09-17 18:48:18 | 18.
TE EGY SZÁNALMAS FASZFEJ VAGY!
LÁTSZIK, HOGY KURVÁRA NEM ISMERED G.-T!
LOL!LOL!LOl!LOL!LOL!LOL!LOL!LOL!

"DIVATMETALISTA"?????????
RÖHÖGNÖM KELL...

:-)))))))))))))))))))))))

Te FémAGYÚ vagy, nem fémszívű...

Előzmény: Razoxane (17.)
Razoxane e-mail | 2003-09-16 00:59:54 | 17.
Na ide figyelj Grizon!

Még van képed King Diamond mestert ócsárolni?
Az még csak hagyján, hogy szart sem tudsz a dolgokról, még véded is a buzi divatrocker haverodat. A stratovarius nevű Helloween kópia jobb King Diamond-nál? Kacagnom kell! Meglátszik, hogy csak azért csapódtál a Metal tábor lightos oldalához, mert divatember vagy! Az lehet, hogy az ilyen Helloween klónoknak most nagyon megy az eladási mutatójuk felfelé, de kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva hol lesznek ezek a csapatok...
A Mercyful Fate nem Black Metal, hanem színtiszta Heavy Metal. A bökkenő csak az, hogy ebből a zenekarból annyi gonoszság áradt, hogy a mai tucatszintiscradledimmuburgerdivatblackmetalok eltörpülnek mellette. Hallgassátok meg a Don't break the oath-ot!
Visszatérve Grizonra, nos jobban teszed, ha tágítasz a Metal színtérről és nem baszogatod az underground csapatokat.

stevie e-mail | 2003-04-01 20:20:52 | 16.
Mi az igazi különbség a black és a death metal között? Magyarázza már meg valaki!!!
Garfield e-mail | 2002-05-05 17:53:20 | 15.
nekem is vannak botlásaim! első hallgatásra néha rávágom egy death bandára hogy black! dehát még zöldfülű vagyok! :))

Előzmény: Thomas (12.)
Grizon e-mail | 2002-05-05 14:57:37 | 14.
Hát azért nem mindenféle ember...képzeld odaadnál egy marduk kazit egy diszkópicsának...sikítva rohanna el a környékről, még a tangáját is ott hagyná q.-)

Thomas e-mail | 2002-05-05 12:08:12 | 13.
bocs, Mercyful Fate... :p

Thomas e-mail | 2002-05-05 12:07:44 | 12.
Manapság mindenféle ember hallgat Mardukot. Ennek ellenére tudhatná, hogy sem King Diamond, sem a Meryful Fate nem black... ;)

Előzmény: Grizon (11.)
Grizon e-mail | 2002-05-05 11:56:47 | 11.
Télleg egy lúzer, de mardukot is hallgat ezerrel q.-)

Előzmény: Garfield (10.)
Garfield e-mail | 2002-05-04 11:57:26 | 10.
félek hogy a te blackes haverod egy lúzer hülyegyerek akinek nem ártana egy komolyabb Marduk-Emperor dózis! :))

Előzmény: Grizon (9.)
Grizon e-mail | 2002-05-04 10:16:01 | 9.
Ezt mondom!Azazhogy ezt nem én mondom, hanem a blackes haverom, aki mégsem annyira blackes, csak ő hiszi azt...mindenki ért mindent?q:-))

Előzmény: Garfield (8.)
Garfield e-mail | 2002-05-03 21:42:18 | 8.
szóval a Mercyful Fate black metal...!? komolyan!!! tudod te mi az a black metal!??

Előzmény: Grizon (6.)
Thomas e-mail | 2002-05-03 19:38:02 | 7.
A black-es haverod el van tévedve... :)

Előzmény: Grizon (4.)
Grizon e-mail | 2002-05-02 20:16:48 | 6.
Mit nem értesz?q:-)

Előzmény: Garfield (5.)
Garfield e-mail | 2002-05-02 19:02:44 | 5.
most azt próbálod ecsetelni hogy a Mercyful Fate black metal.... ezt most nem értem!

Előzmény: Grizon (4.)
Grizon e-mail | 2002-04-24 17:19:35 | 4.
Bocs, nekem egy Blackes arc adott egy Marcyful Fate kazit, hogy ezt hallgassam meg, igazi black zúzás...hát kb 3 számot bírtam ki tőle, aztán muszály volt kitépnem a hifiből és betennem egy kis Stratovarius-t, csak hogy ellensúlyozzam ezt a borzalmat...

Előzmény: Garfield (3.)
Garfield e-mail | 2002-04-23 21:09:21 | 3.
először hallgassd meg a zenéjüket és csak utána alkoss véleményt! akkor nem írnál ekkora baromságot! a csávónak tényleg ratyi feje van de a zenéjük nagyon király! horror témáktól meg arcfestéstől még nem lesz egy zene black metal!

Előzmény: Grizon (1.)
Thomas e-mail | 2002-04-23 20:24:14 | 2.
Ő, bocs, de mellétrafáltál... King Diamondnak ugyanis nem sok köze van a black metalhoz... Csak a Mercyful Fate és a Monster Magnet miatt mentem volna ki a Metallicára 3 éve, de mivel a Metallica volt a főbanda és így drága volt a jegy, kihagytam az egészet... <:o

Előzmény: Grizon (1.)
Grizon e-mail | 2002-04-23 13:09:16 | 1.
Fúj...a Blackmetal bohóca, utálom az arcát...

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.