Click to Visit
Rock - Limp bizkit tarol nyáron monta Fred
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

BizKoRn e-mail | 2003-11-16 01:32:45 | 128.
TESSÉK EMBEREK ITT VAN KÉT TÖK KÜLÖNBÖZÖ ÉRTÉKELÉS A LEMEZRÖL SZAKIROK TOLLÁBOL !ki ki döncse el mejikkel ért eggyet!ÉN MINDKETTÖVEL ÉS EGGYIKEL SEM:)
(ha már olvastátok bocs)
Limp Bizkit - Results May Vary (2003.09.30.)

Szerző: VulcANUS





Ehhez is elérkeztünk. Durst bácsi, és csapata kiadott egy lemezt. Az előző megasiker Chocolite Starfish... lemezzel eléggé rendesen kiábrándultam a csapatból, az első két lemez tetszett (pláne az első, ami egyértelműen egy rap metal alapmű volt), de az említett lemez egy kommersz fos volt, talán a My Generation és a Take a Look Around-ot leszámítva. De 3 év alatt a csapat végre meg tudott lepni, ami nagy szó, mert teljesen elkönyveltem őket egy egyhelyben toporgó, egyre sz@rabb dalokat író csapatnak. Az intro jelleget betöltő Re-entry túl sokat nem ér, de mondjuk meglepő benne már itt a nem szokásos gitártéma, végre megint nem csak 1-2 mély hangból áll egy szám. Az első igazi szám a már klippes Eat You Alive, ezt hallottam persze először én is. Már itt feltűnik hogy Fred egy szót nem rappel a számban, és egész jól megtanult énekelni, és végre ordít egyet a refrénben. A Gimme the Mic egy elég elrontott darab lett, itt kiütközik hogy a Bizkit miben fejlődött vissza: az új gitáros (akinek személyéről semmit nem tudok) sokkal ötlettelenebb dolgokat játszik mint Borland. Amúgy egy elég lendületes szám,de nem zavart volna ha lehagyják. A következő Underneath The Gun egy lassú, mélázósabb darab lett, és ilyet még a Limp Bizkit néven soha nem hallottam. Olyan szabadságérzete van a számnak, rögtön megmosolyogtatja az embert, semmi műkeménykedés, mint az első lemezen. Az ezután elhangzó Down Another Day viszont végképp letaglózott: torzítatlan gitár!!! Maga a szám nem lett annyira jó, egy jó refrén nagyon megfejelte volna,de így is sokat fogom hallgatni, mert nagyon nagyon nem számítottam egy ilyen jellegű szám felbukkanására, így jóval színesebb is lett az együttes. Az Almost Over talán a No Sex számukra emlékeztet egy kicsit, de itt még annyi keménység sincsen, viszont kezd feltűnő lenni hogy Fred nem rappel szinte egyáltalán. Ezután a Bulid a Brifge jön, és itt már tényleg magam alá ***tam: nemhogy torzításmentes a gitár, de még akusztikus is!!! Ezen felül itt végre a refrén is olyan lett amilyennek lennie kell, igazi énekelhető, dúdolható téma. Na a Red Light Green Light nagyon nem kellett volna viszont. Fred talán be akarta pótolni a hip hop jelleg majdnem teljes hiányát, és csinált egy tiszta rap számot, amihez gitárnak még kötze sincs. Szörnyű, itt egy kicsit elment a lelkesedésem, de bíztam benne hogy nem lesz több hasonló szám. The only one - sablonos cím, és sablonos a szám is, de ez sem a régi Bizkit dolgokhoz igazodik, hanem a lemezhez - hiányzik már egy Nookie szerű ugrálós, bulis téma! Ezt a Let Me Down-tól nem kapjuk meg, de itt legalább a refrén kiugró. A Lonely World-ben megjött a rap újra, de a számot eléggé elrontották azzal hogy a refrénben sem zúznak egyet, így eléggé elvész a szám lendülete.

Viszont a Phenomoenon-tól megkapjuk az ami hiányzott: egy kicsit alter jellegű rappes verze után egy olyan pogózós refrént tolnak végre a pofánkba, hogy turbózik az ember haja tőle. Mintha egy régebbi lemezről maradt volna le, és hiányzott is nagyon egy ilyen szám már! Következik a Creamer (Radio is Dead) c. számuk, és ez megint jól indul, de az igazi kirobbanást elkerülték, így kicsit vontatott lesz ez a szám is. Még normális ének sincs benne, így ez a szám jóval gyengébb mint a többi ilyen otthonhallgathatós tétel a lemezen. Viszont a Head For the Barricade megint vissza adja az életkedvemet, ez a téma az első lemezre is felfért volna akár, tényleg egy nagyon jó szám lett! A Behind Your Eyes számban nemhogy akusztikus gitár van,de az egész egy ballada, ami akár egy power metal banda balladájának is elmenne, ha Fred-nek nem lenne itt a jellegzetes énekstílusa. Az utolsó Drown egy elszállós darab megint. Összegezve: Durst és csapata nagyon bátrak voltak hogy váltottak, kicsit olyasmit érzek mint a Deftones White Pony albumánál, ez most vagy hatalmas siker lesz, vagy egy történelmi bukás. Nekem tetszik az anyag, bár sajnos kevesebb a kelleténél az igazán jó szám, meg talán néhányat le is hagyhattak volna.

Viszont akkor is értékelendő húzás volt ez a váltás, így legalább azt tudom hinni hogy Durst szeret zenélni, és nem csak a filmes karrierje előkészítéseként használja a Limp Bizkitet, az együttest, amit lehet szeretni, lehet utálni, de szó nélkül elmenni mellette nem!




.
.
A 95 óta futó banda utolsó lemeze "megváltotta" a világot. Eladásai eredményeivel nem lehet vitatkozni, a zenéjükkel igen. Az biztos, hogy 2 MTV Video Music Award és mindenféle díjakat nyertek vele, és 30 millió lemezt adtak el belőle... Vita nem lehet, ők egy vezető banda... Igen, de mit vezetnek? Bevallom, hogy a "Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water lemez elég sokszor fordult meg a cd lejátszómban. Magamsem tudom, hogy ennek mi a fő oka, nagy valószínűséggel a tv-k hatása. Az biztos, hogy magamtól nem vettem volna meg... Mivel ekkora siker volt az előzmény iszonyatos várakozással várta a média az új lemezt. Várakoztatták is rendesen a hallgatóságot, húzódott a kiadás, mint a macska szájában a rágógumi. Fred kihasználva az időt "bevezetett a piacra" néhány (azóta) sikeresnek mondható zenekart: Staind, Cold és Puddle of Mudd neki köszönheti az indulását, és az azóta is tartó médiafigyelmet.

Az új lemez körül még nem indult el 100%-ban a média kampány. Itthoni rajongóik már biztosan beszerezték a Results lemezt, én 1 hete futottam bele, azóta próbálok róla írni. Nem nagyon sikerül, merthogy olyan semmilyen ez a lemez. Alapvetően 2 iránya van. Egy metál irány, dús hangzású, de gitárszólómentes NU. A másik irány Fred HIP-HOP szerelméből adódik. Ez a keverés van végig vezeti a lemezt a maga útján.

Némi "színjáték" szerű bevezető után indul, kemény gitárokkal, ütemváltásokkal a lemez. Ami talán a legjobb dal, kár, hogy a bevezető hosszúsága miatt rövid a zenei rész, a szövegről nem is beszélve, hisz talán 1 sora van :) Folytatásban a már ismert Eat...-ról nem szeretném szaporítani a szót, az biztos, hogy ez talán az egyik legkeményebb dala a lemeznek. Még hallgatható is... GImme... már sokkal rap szerűbb énekkel van felszerelve, kajolhatják a hívek... Nekem is bejött, főleg a gitár monoton, alá hangolt hangja, a szkreccs már nem az én világom, de itt belefér.

under... -ben romantikusabb Fred. Énekel és lassú dalnak szánta, amolyan rádió rock. Ilyen is kell a lemezre, hogy tudják adni a rádiók. Ebből is látszik, hogy Fred nemcsak zenészként/dalszerzőként profi, mint manager is a csúcson van... A "csúsztatott" gitárszóló is belefér, a végére egy kis keménykedés... jól sikerült darab, ilyen füllel hallgatva.

down... - még lelassultabb. Ez már inkább POP dal, nem feltétlenül rock. A végére érkezik meg a gitár, de csak rövid ideig mutatja meg magát fel"dúsított" formában. Aztán marad a basszusgitár hangulat, amit viszont félelmetesen kezel a tulajdonosa.

almost - is hasonló, csak gitárral felvezetve. Itt is énekel inkább Fred, a refrén HIP-HOP szerű rap...

build - akusztikus gitár, gépszerű dob. Lehetséges, hogy a koncerteken unplugged rész is van, ez lehet annak a résznek az alapja. red... mintha újra indulna a lemez. megjött a hip-hop. Tiszta formában itt ér ide. the only... Gitárok (végre...), FRED énekel, elég gyengusnak tűnő dalban, ilyet már hallottam néhányat... let me... dobbal indít, felelgetős énekkel: ez sem túl erős dal... Viszont lehet velük énekelni. Amolyan butább POP szerűség. lonely... basszusgitárszerű dologgal vezetik fel, szkreccselés megilyenek. Lassabb előadásmódban. RAP énekkel. Ki-ki döntse el mi lehet a véleményem. fenomén... már sokkal rockosabban indít, aztán igazi HIP-HOP lesz belőle. Ez a legjobb ilyen stílusú daluk a lemezen. Változatos és a szövege sem rossz. Még dús gitárt is belevarázsoltak. Jól sikerült darab... creamer... - igazi amerikai dal: bézból és minden másról énekel, szóval nem az én fülemnek való. Mint dal viszont hallgathatóan változatos. Sok munka fekhet benne.

head... - amolyan hip-hop-rock himnusz. Kemény alulhangolt gitárral, és sok ütemváltással. RAP énekkel, és sakál vokál beüvöltésekkel. Szókimondó szövegekkel. behind... - akusztikus gitárral, és énekelt énekkel. Ilyen hangon nagyon régen bírt énekelni FRED. Kellemes rádó-lassú dal. Nem értem, hogy hogyan került ide, de nemrossz.

A végére érkezik a down... - ami szintén nem túl gyors. Mondhatjuk, hogy a lemez leginkább depressziós darabja. LAssú, énekelt (nem is akármilyen hangon!) előadott dal, amit az előző dalt követve, akusztikusan van hangszereleve...

Nem tudom hova tenni ezt a lemezt. Én egy sokkal pörgősebbet vártam tőlük, sokkal gitárosabbat és hip-hopposabbat, de nem vagyok csalódott. Vagyis nem vártam ennyi lassú slágert...

BizKoRn e-mail | 2003-04-24 16:41:32 | 127.
hát bizzunk benne!és az uj gitárossal ujraveszik fel az öszzes dalt!hát szerintem nem kénne ezzel szarakodni Head is biztos jol nyomta!na de majd meglátjuk
JOnniDavis e-mail | 2003-04-23 09:27:45 | 126.
Meghallgatva a Crack Addit számukat azt kell hogy mondjam tényleg tarolni fog a nyáron a Limpbizkit!:))
BizKoRn e-mail | 2003-03-27 17:39:28 | 125.
wake up!!!!!!! the new limpbizkit cd is NOT called BIPOLAR. it is NOT called LESS IS MORE. it is called FETUS MORE until i decide it shouldn't be. whatevr i'm feeling it is on the day the artwork is due then that will be the FINAL title. we are playing wrestlemania this weekend. on the guitars will be head from KORN and mike smith from SNOT. we've been working with mike for a while. hes dope. we're going to play CRACK ADDICT and one surprise song. after that we are gonna go back in the studio monday and record 3 more songs. we just can't stop the creative process. as soon as we think we're done some other phat ass riff come barreling out of our amps. next thing you know we have ANOTHER song. so there. it ain't over till its over. i'm feeling the majority of everyone wants us to drop a super heavey "TRADITIONAL" limp song first and some people want something TOTALLY opposite. i'd like to hear what you think. please call the FIRM at 3108608105 and ask for PETER KATSIS. tell him what you'd like. that would be mighty cool of you. and one more thing. JUST DROP DEAD is not about BRITNEY SPEARS!! it's about a girl who acts like a whore. you know what i mean? the new site is launching soon and its sooooooooo much better!! you're gonna bug out!! anyway, be safe, say your prayers, and don't give a fuck about what anyone thinks of you being you!!
BizKoRn e-mail | 2003-03-18 17:30:20 | 124.
Rendkívül sok borsot törnek a kiadók orra alá azok a sulis kölykök, akik az albumok hivatalos megjelenése előtt letöltik az új dalokat, és másolt cédéken terjesztik őket a baráti körükben. A Linkin Park új nagylemeze is kelendő préda - lenne, ha a csapat nem őriztetné soha nem látott erőkkel a felvételt. A zenekar tagjainak, a menedzsmentnek és a kiadó vezetőinek tilos volt kiadni a kezükből a kész példányokat, és a stúdióban éjjel-nappal biztonsági őrök figyeltek, nehogy egyetlen diszk is elhagyhassa az épületet. Amint a végső keverés elkészült, minden korábbi változatot megsemmisítettek, és a sajtó képviselői is csak a kiadó által szervezett listening partykon hallgathattak bele a kész anyagba.

Az intézkedéseket minden bizonnyal a Metallica, a Limp Bizkit és a Staind új albumainál is be fogják vezetni. A Korn frontembere, Jonathan Davis szerint ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák a boltokba kerülés előtti kalózmásolatok terjedését. Mindezt az a keserű tapasztalat mondatja vele, amely legutóbbi nagylemezüknél esett meg velük, hiszen az új Korn korong majd' négy hónappal a hivatalos megjelenés előtt letölthető volt a neten. "Legközelebb egyetlen példányt sem adunk ki a kezünkből, és a kiadó is csak öt nappal a gyártás elkezdése előtt kaphat az új anyagból."

BizKoRn e-mail | 2003-03-12 20:57:53 | 123.
TV-ben halottam hogy a KoRn-már késziti az ujjjj albumot és 10 dalt fel is vettek!Készitettek egy filmzenét is valami horror sorozathoz!Remélem sira leszz a cucc!
BizKoRn e-mail | 2003-03-11 19:52:24 | 122.
Limp a király
booboospunch e-mail | 2003-02-26 22:15:49 | 121.
Szép jónapot!
Ez úton vagyis emailben szeretném bemutatni zenekarunkat.
Mi egy new wave rockos lehangolt riffekkel teli dallamos zenét játszunk.
Telis teli elektronikus betétekkel és súllyos lehangolt gitár rifekkel.
Szeretném ill. szeretnénk ha megismernéd zenénket és ne itélj elsöre.
A web cimünk ahol letölthetö most egyenlöre még négy szám az a következö:
www.nexus.hu/booboospunch /jo minöségü felvételek hallhatóak!!/
A lényeg hogy net utján is megismerjenek minket.
Elöre is köszönök mindent a magam illetve a zenekarom nevében.

Martin A. <Booboo's Punch>

BizKoRn e-mail | 2003-02-19 17:39:52 | 120.
Skacok akit érdekel mennyen és halgassa meg az elsö hivatalosan kiadott Bizkit dalt a hivatalos oldalról!Érdemes szerintem!Ja és bocs ha megin nem érdekel ez senkit és beszoltok érte!De nem baj!Leszarom:)!Ugyhogy felesleges!
BizKoRn e-mail | 2003-02-09 22:27:07 | 119.
Elhiszem hogy qrvára nem érdekel hisz engem se amit te irsz:)
Máté1 e-mail | 2003-02-07 23:07:24 | 118.
az e-mail címem is hedpe-vel kezdődik tudom mit pofázok!!
Máté1 e-mail | 2003-02-07 23:06:44 | 117.
A hed(PE ) a király basszátok meg!!!loudside.com és ott a HedPE playerre klikkeljetek rájöttök ti is basszátok meg.Nem létezik többé lInkin park meg Korn meg Bizkit csak azt a kibaszott előitéletet tegyétek félre és legyetek szívesek nézzétek meg.Rájöttök majd hogy igazat szóltam!!
Eza banda többet ér még a Kornnál is.Higgyetek!!

lzsolt e-mail | 2003-02-07 20:59:37 | 116.
Qrvára nem érdekel, hogy el hiszed-e. Böngészd csak a Bizkit honlapot nyugodtan.

Előzmény: BizKoRn (115.)
BizKoRn e-mail | 2003-02-07 17:20:46 | 115.
Mert róluk nem irtak a hivatalos Bizkit oldalon!Ezért nem irtam le!És amig ott meg nem jelenik nem is hiszem hogy ez az 5banda együtt zenél majd!De majd kidrül!A divatos csávonak üzenem hogy unalmas a story.
lzsolt e-mail | 2003-02-06 20:14:43 | 114.
Jaja, de ebben a turnéban benne lesz a Deftones és a Mudvayne is. Érdekes, hogy ezt BizKoRn nevű barátunk kihagyta...

Előzmény: Máté1 (113.)
Máté1 e-mail | 2003-02-06 20:00:53 | 113.
3 divat banda,nincs ebben semmi különös.A Metallica szépen lesüllyedt...

Előzmény: BizKoRn (112.)
BizKoRn e-mail | 2003-02-06 17:28:23 | 112.
Bakker ezt nem hiszem el az államokban a nyáron együtt fog turnézni a Limp Bizkit a Metallicaval és a Linkin Parkal!Ijet mi EU-sok nemláthatunk:(!
BizKoRn e-mail | 2003-01-28 18:19:51 | 111.
12 dal leszz az ujj albumon!
BizKoRn e-mail | 2003-01-27 18:26:31 | 110.
Ha részeg vagy seggarcú akkor ne baszogass mer szart se tudsz!Bocs biztos én is piás vagyok gyökér!
Marque e-mail | 2003-01-25 09:43:18 | 109.
Pálinkás jóó reggelt, Máté komám! Má' értem, miért írsz olyat, amilyet. :-))))))
Máté1 e-mail | 2003-01-25 00:19:26 | 108.
bazdmeg de nevetségesek vagytok:))szar limp bizkit hülye gyökeek.Te is Bizkorn aki 30 évesen itt égeti meagát bazd meg anyád.(bocccs részegem írpok nem vállalok felelőséget)

Előzmény: BizKoRn (107.)
BizKoRn e-mail | 2003-01-24 20:19:56 | 107.
OLVASSATOK1KIS JÓ HIRT EMBEREK:)!Hamarosan elkészül a Limp Bizkit legújabb nagylemeze: az énekes Fred Durstnak már csak két dalt kell felénekelnie. Durst egyúttal bejelentette: az album néhány dalának egy-egy rövid részlete már a megjelenés előtt nyilvánosságra kerül majd.



Hamarosan elkészül a Limp Bizkit legújabb nagylemeze. Néhány dalának egy-egy részlete már a megjelenés előtt letölthető lesz az internetről.

"Adunk egy kis ízelítőt az albumból, hogy addig is legyen min csemegézniük a rajongóinknak" - jelentette be Fred Durst, az együttes frontembere. "Már csak két befejezetlen dal maradt, ezeket kell még felénekelnem, és kijöhet a lemez" - teszi hozzá Durst.
A megjelenés időpontja azonban még bizonytalan, mivel Fred rugalmas munkaidőben dolgozik. "Vannak napok, amikor nagyon elememben vagyok, csordultig tele érzésekkel, de az is előfordul, hogy képtelen vagyok bármit is kihozni magamból. De szerintem ez egyáltalán nem baj. Sőt, manapság rengeteg együttes esik bele abba a hibába, hogy megpróbálnak másnak látszani, mint amik. Szerintem nem kéne" - fejti ki az énekes, akinek Britney Spearshez fűződő viszonyával manapság sokkal gyakrabban foglalkozik a média, mint a zenekar kiadás előtt álló nagylemezével.

Elenios e-mail | 2003-01-21 19:37:59 | 106.
Ne csináld ezt,mert elhányom magam...

Előzmény: BizKoRn (101.)
BizKoRn e-mail | 2003-01-13 17:45:04 | 105.
Kibékültek éppen:)
Marque e-mail | 2003-01-12 16:47:34 | 104.
lényeg:
Az új single neve majd CRACK ADDICT lesz.
meg + azt írja, h. Aaron Lewis bekaphatja...

BizKoRn e-mail | 2003-01-12 16:44:38 | 103.
HA EZT VALAKI LETUDNÁ FORDITANI CSAK UGY KB ANNAK NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!REMÉLEM VAN KÖZTETEK SEGITÖKÉPES EMBER!KÖSZZZ!well howdy partners!!!!!!! im in the studio just about to wrap up the vocals!! only four songs away!! man youre gonna shit!! today al jergesen from MINISTRY is in the studio with me and we're gonna tear some shit up!! i also know you've heard the rumors about britney spears. well a lot of you are wrong, i did not sing with her okay. i really like her and thats about all i should say. shes a sweet amazing girl and im happy to know her right now. you are my family and you know you can trust me and my judgement!! anyways the first single is called CRACK ADDICT!! its so fucking heavy!!!!!!!!! and aaron from mtv news can suck my dick!!!!!!!!!! peace!! so i have to correct something from my last news post. i meant to say "ian" from mtv news by the way. and all this stuff about britney and me is everywhere. its like WHOA!! anybody out there who has a serious problem with my feelings for britney should just chill and worry about your own feelings for a minute. you cant help what happens in life because everything happens for a reason. i believe that. i am a good judge of character and so is she. it just happens to be a person that i would have thought could make me feel this way. and believe that i have never felt this way, so there. if you think im going soft then you go ahead and think it until we drop this sick fucking album in few months. we'll see what you think then. i am really excited about this album and would not be unless i thought you would be as much as me. did you understand that? just remember one thing until then, we're all very fortunate to be alive and we need to stick together because we're all we've got !! stay tuned.

Marque e-mail | 2003-01-07 20:47:16 | 102.
bár a Próféta szólna belőed... :-)
BizKoRn e-mail | 2003-01-07 17:34:47 | 101.
Figyeljétek+szavaim!Ütös sira leszz az ujj cucc!Bizattok bennem és a megérzésemben:)
Marque e-mail | 2003-01-04 12:08:02 | 100.
Rick Rubin (az új album producere) összehozhatná őket egy kis "munkakapcsolatra" a
Slayerrel... :-))))))

Grizon e-mail | 2003-01-04 11:22:01 | 99.
1re biztatóbbak a jelek, de ahogy ismerem őket sikerül majd elbaszniuk(money,money,money...)

Előzmény: BizKoRn (98.)
BizKoRn e-mail | 2003-01-03 18:52:13 | 98.
Nemtudom tudtátok e de Head nem csak játszik majd az ujj Bizkit albumon hanem irja is azokat!Pár dalt!
BizKoRn e-mail | 2002-12-08 15:51:56 | 97.
Lényeg hogy a Korn gitáros besegit az albumba!
Borchee e-mail | 2002-12-07 19:40:33 | 96.
Dörsztnek fel kéne hagynia a jóslásra tett kísérletekkel, nem fog neki menni. Esetleg egy száguldó autóval altaroltak egy embert, de kétlem...
Borchee e-mail | 2002-12-07 19:39:34 | 95.
Hümmhümm... :-)))
Csak nem tartalmaz ez a kis sor rejtett üzenetet...? :-)


Előzmény: BizKoRn (93.)
Borchee e-mail | 2002-12-07 19:38:26 | 94.
Na... Nem érted, mit beszélek uge? nem mindegy szerinted, hogy ki hány éves? Ha valaki rosszfej, az nem attól lesz, mert 5 éves, hanem mert ilyen, és kész. És attól mert a kor közrejátszik mondjuk(ami nem igaz), attól még az az ember ugyanolyan rosszfej lesz és tökömindegy, hogy hány évesen rosszfej...

Előzmény: Marque (92.)
BizKoRn e-mail | 2002-12-07 12:07:15 | 93.
Szerintem se kell a korosztályokat baszogatni!Csak akik megérdemlik azokat:)!
Marque e-mail | 2002-12-05 20:13:07 | 92.
mé' hány éves vagy???

Borchee e-mail | 2002-12-05 18:42:21 | 91.
Na, csak ne sértegesd a 14-15 éveseket! Bár én nem tartozom közéjük, alattuk vagyok. :-)))
Namármost. Az igaz, hogy innen kerülnek ki a divatrajongók, akik szánalmasak, de nem csak ilyenek vannak ám! (Ehhe, itt vagyok én, a kifinomult ízlésemmel, és az okos fejemmel...:-) )
Na, a többség tényleg nagyon hülye, ezt aláírom, rendesen elegem is van a korosztályomból, de le van szarva, ne emlegesd a kort, ez a lényeg! :-))
Na, cső!


Előzmény: Pöce (77.)
BizKoRn e-mail | 2002-11-23 14:24:37 | 90.
:-))
Garfield e-mail | 2002-11-21 22:24:11 | 89.
nem lenne kedved belógni velem FF-ra trógerkedni! szerintem mi nagyon megértenénk egymást! :))

Előzmény: Vamzer Dzsoni (87.)
Grizon e-mail | 2002-11-21 17:29:46 | 88.
q:-DDDDD
Erre már nem is mondok semmit,de látom a kedvenc szavad megint előszeretettel használod q:-)))


Előzmény: Vamzer Dzsoni (87.)
Vamzer Dzsoni e-mail | 2002-11-21 14:46:23 | 87.
Hu de laza vagyok!Piros a sapkám,lubbos a gatyám!F.Fred Dörszt vagyok!Hogy mi az az 'ef' in my name?Hát természetesen Fasszopó!Jól átbaszlak titeket,hüje rajongók,csak a pénzetek kell!Vegyétek is csak ostobák,hiszen ez a sóbiznisz!Kibaszott szar vagyok,de hát a reklám,meg eza műlazaság nagyon májer,és igen!ilyen seggek az emberek,hogy beveszik!De nektek elárulhatom:milliomos geci vok,csak beteszem a seggem a merdzsóba,és SZAROK MINDENKIRE!Ha-Ha!Köszi a lóvét szopósak!Hi!(hájjj)
BizKoRn e-mail | 2002-11-14 18:29:55 | 86.
A Limp Bizkit egykori gitárosa, Wes Borland énekest keres zenekarába, az Eat the Day-be. Demókat bárki küldhet a demos@eattheday.com címre.

A gityós a jelek szerint boldog, és esze ágában sincs visszatérni régi csapatához, pedig Fred Dursték még mindig nem találták meg a posztra megfelelő új embert. A Limp Bizkit egyébként a jövő év elejére tervezi új albumának megjelentetését, a stúdiófelvételek során az énekes gitározott

blind_ e-mail | 2002-11-06 22:30:12 | 85.
Javítás: www.tar.hu/sage
blind_ e-mail | 2002-11-06 22:25:34 | 84.
Sziasztok! Egy fasza kis hardcore-numetal csapatot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani!Nevük Sage. Kb. 3-4 éve kezdték Százhalombattán az egészet!A kezdeti felállás:1gitár+bassz+dob Elkészítették az első demojukat. Azóta történt egy tagcsere, és egy újabb gitáros felvétele. Zenéjükben megtalálhatóak a súlyos és a punkosabb elemek is.
Egy ftp címet adok meg nektek, hogy akit érdekel le tudja tölteni a demot!
ftp.extra.hu
felh.név:hatecore
jelszó:junkies
Esetleges érdeklődés:www.tar.hu/hatecore, és 06/20-4313976 Attila Köszi mindent! Tőcsétek lefele!

blind_ e-mail | 2002-11-06 21:06:29 | 83.
A témához való hozzászólásom: :)))))
BizKoRn e-mail | 2002-11-06 18:09:34 | 82.
Fred Durst és emberei végre kijelölték vadonatúj nagylemezük megjelenésének időpontját. A korong a jelenlegi tervek szerint 2003. április 1-én kerül a boltokba, azt követően pedig a banda koncertezni indul. A Limp Bizkit friss felvételei Rick Rubin irányítása alatt készülnek jelenleg is, de várhatóan az év végéig lezárul a munkák nagy része. Durst a jövő év első hónapjaiban már csak a finomítással kíván foglalkozni és persze társaival együtt egy kis pihenésre vágyik
czombika e-mail | 2002-09-12 17:03:09 | 81.
Itt feltenném a kérdést.Lassan 2003 van és a bandáról semmi hír.Mit csinálnak ezek?Van már gitáros vagy nélküle próbálgatnak vagy lassan az enyészeté lesz a csapat?Bár van egy olyan selytésem hogy ha Fred bátyónak elfogy a pénze majd felgyorsulnak a dolgok...
BizKoRn e-mail | 2002-09-08 20:39:29 | 80.
Ha csak a mai fiatalok között legnépszerubb "együtteses" pólókat és pulcsikat nézzük, akkor a Korn magasan vezet (a Tankcsapda után). A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ezek a csávók maximum a Follow the Leader, illetve az Issues albumokat ismerik, pedig nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a Korn elso albumának megjelenésekor új színfoltot hozott a metal életbe. Ne csak a pince mélyre hangolt gitárokra gondoljunk itt, hanem a különbözo stílusok elborult keverésére és egyéb jellemzokre is. Emellett most abba se nagyon menjünk bele, hogy ezt az új orületet hogyan nevezték el okos szakértok, Los Angeles-i metalnak, spooky core-nak, avagy nu metalnak, a lényeg az, hogy divatot (ej de pejoratív ez a jelzo) teremtett, és a banda orületes karriert futott be. Jómagam is hamar belezúgtam a zenéjükbe, így amikor híre kelt egy ausztriai koncertnek, nem is volt kérdéses, hogy ott leszek e.
Kis csapatunk hajnali nyolckor indult, hogy átruccanjunk a szomszédba, egy kis Korn koncertre. Az utazás jó hangulatban telt el, sok zenehallgatással, kisebb országnézéssel, például megtekintettük a Soproni Plázát, ahova lottót adni álltunk meg. Nem lett ötösöm. (Egy régi Veszprémi Utcazene fesztiválon történt, hogy az egyik helyi kocsmában az iq bajnok pincérno a Sopronból érkezett zenészeknél a következo szöveggel akart bevágódni: "Sopron az szép város... tök szép a plázája..." Nabumm.) A határnál hál'istennek nem sokat szoröztek a határorök, és már csak egy órás kavargás várt ránk az osztrák kisvárosok között, hogy megérkezzünk a fesztivál helyszínére. Irigylésre méltó helyzetük van a helyi szervezoknek, ugyanis a bulit erdovel borított dombok között szokták megrendezni, így oket valószínuleg nem zargatja évrol évre semmilyen Tarlós Istvánra emlékezteto polgármester. Talán épp ennek ellensúlyozására rengeteg negatívummal is rendelkezett, sajnos. A színpad nagyon pici volt, a Sziget nagyszínpadához szokott fesztiválozók, mint ahogy én is, elhulve találgatták, hogy fog itt elférni az a rengeteg ember. Az árakat meglátva is keresgélhettük leesett állunkat, ugyanis egy kori sör 4 euro volt. Mit ne mondjak, nem rúgtunk be. Az osztrák fiatalok nem nagyon különböztek hasonszoru magyar társaiktól, bár punkot mintha jóval kevesebbet láttam volna. Gótok, motoros rockerek, alterosok, laza csávók/csajok - a szokásos fesztivál képet mutatta a hely, mindenki próbált valamivel kitunni, szakadt, vagy épp ellenkezoleg, oda nem illoen elegáns ruha, vicces póló, festett haj, feltuno smink, stb., amivel ugye csak még jobban beleolvadtak a tömegbe. Nem ragozom, ismerjük a jelenséget. Az egyetlen üdíto (?) színfoltot, a Shakira-klónok tömege okozta, bár legalább akadt köztük néhány jó csaj is, mert bizony az osztrák lányok többsége eros jóindulattal is csak átlagosnak mondhatók. Ismét csak a Szigetet tudom összehasonlítási alapnak hozni, ott ugyanis általában a hímnemu egyedek csak kapkodják a fejüket, node, szociológiai felmérésbol legyen ennyi elég.
A fellépo zenekarok nem mutattak túl nagy változatosságot, os-metal témákat modernebb hangszerelésben, sok sikítással vegyítve - ennyit bírtak felmutatni. Egyedül a Trust Companyre kaptuk fel a fejünket, miközben a porlepte fák, és agyonkínzott függoágyak árnyékában vártunk az esti foprogramra, akik legalább mutattak valami egyéniséget, és zenéjük is határozottan kellemes volt. A Disturbed elott igyekeztünk elfoglalni elonyös pozícióinkat, így a koncertet az elso sorokból csodálhattuk végig. Kigyúrt fazonok, látványos piercing, folyamatos pózolás - csak így röviden, ez azonban senkit ne tévesszen meg, mert baromi jó bulit nyomtak, és bár még soha nem hallottam oket, mégis magával ragadott a hangulat. Az osztrák kiscsajoknak is nagyon bejöhetett a buli, mert ekkora villázást én még nem láttam. És lassan eljött a pillanat, amire annyira vártunk. Levonult a Disturbed, a roadok nekiálltak, hogy a ládahegyekbol összerakják a színpadot, a tömeg pedig izgatottan várakozott, és amikor behozták Jonathan Giger által tervezett mikrofonállványát, a hangulat a tetofokára hágott. A Korn tagjai beszállingóztak a színpadra, majd belecsaptak a Here to Staybe. Iszonyat nagy zúzás vette kezdetét, a haverjaimat pillanatok alatt elsodorták mellolem, így egyedül kellett állnom a sarat sógorék vad pogózása ellenében. A nagy tombolás azért megijeszthette az osztrák tiniket is, mert a szám után inkább kihúzódtak a sátor szélére, és egy kicsit szellosebb lett a tömeg. A banda pedig elhagyva a felesleges átvezeto szövegeket, folyamatosan nyomta a jobbnál jobb dalokat: Twist, Blind, Dead Bodies Everywhere, A.D.I.D.A.S., Faget, stb., azaz régi és új számok váltották egymást. Az A.D.I.D.A.S.-nak külön örültem, sose gondoltam volna, hogy egyszer éloben is hallhatom. Hüpp (ezek itt a meghatottság könnyei). A sátoron kívül ezalatt megeredt egy szimpla kis felhoszakadás, minderrol persze mit sem tudtam, csak akkor vettem észre, amikor egy kis felfedezoútra indultam, hogy körülnézzek (najó, piszkosul kifáradtam és kitikkadtam). A közönség nagyon jól érezte magát, a páholyszeruen kialakított vip részen is egy emberként headbangeltek, a sátorból kiszorultak pedig önfeledten tapicskoltak a méretes pocsolyákban. A Korn pedig beleadott apait-anyait, volt konfetti, illetve cigipapír eso, Metallica feldolgozás, skót dudázás, egyszóval minden együtt volt ahhoz, hogy életem egyik, ha nem a legnagyobb koncertjét élhessem át. A Végzetnek úgy tunik morbid lehet a humorérzéke, mert komolyan vette a fenti mondatomat, és a hazafelé úton megajándékozott egy váratlan defekttel. Ha nem olyan ügyes a sofor, mint amilyen, akkor tényleg ez lett volna életem legnagyobb bulija, de így még van esélye más bandáknak is nálam, hogy übereljék a Kornt. Nehéz dolguk lesz, de remélem megérem :o)

BizKoRn e-mail | 2002-09-07 01:08:02 | 79.
Hogy van pofád leszolni valakit aki nem azt szereti amit te?Ki vagy te?Szerintem te vagy a gáz!

1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.