Click to Visit
Rock - 30 Seconds to Mars
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

jaredletofan e-mail | 2008-12-26 21:28:53 | 46.
www.tomomilicevic.gportal.hu
jaredletofan e-mail | 2008-11-17 12:14:33 | 45.
HALI!!!
mindenki nézte mtv emat???láttátok miyenjók voltak???? nyertek kétszer is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mielőtt kezdődött volna szombaton az ismétlés a top 10ben a Beautiful lie clipjét adták. végig énekeltem az egészet. az mtv ema-án az nem tetszett h végig Jared beszélt. néha szóltakl csak a többiek......
Na puszi minden kinek.....

: e-mail | 2008-11-01 16:52:01 | 44.
Szerintem nézd meg az echelon.hu-t, ott mindenre választ találsz.

Előzmény: jaredletofan (43.)
jaredletofan e-mail | 2008-10-27 18:35:29 | 43.
mit jelent az h provehito in altum?
jaredletofan e-mail | 2008-10-18 07:41:51 | 42.
köszike szépen!

Előzmény: Pajtás (41.)
Pajtás e-mail | 2008-10-16 17:06:00 | 41.
Most, hogy jobban belenéztem eme "remek" zenébe, rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem sátánista... Szar utálomavilágotbuziemo zene... úgyhogy megnyugtathatod szüleidet...

Előzmény: jaredletofan (39.)
Pajtás e-mail | 2008-10-16 17:00:54 | 40.
Szerinted szüleid tudják mi az, hogy sátánizmus? Mert ha nem, akkor mondjad nyugodtan, hogy nem... amiről nem tudnak, az nem fáj...

Előzmény: jaredletofan (39.)
jaredletofan e-mail | 2008-10-16 09:22:32 | 39.
Hali valki segítsen! Annyi kérdésem van!! Nem rég szerettem bele a 30stm-be(6 hónapja) és az a legnagyobb kérdésem h ők sátánisták????mert ha azok a szüleim kinyírnak........ezért titokban szeretem őket.. ha nem azok akkor elmondom a szüleimnek...VÁLASZT VÁROK!!!!!!!! SÁTÁNISTÁK???? de szerintem nem.....

Előzmény: kakapanna (38.)
kakapanna e-mail | 2007-08-08 14:49:04 | 38.
mi van itt? ökrök találkozója
30STM e-mail | 2007-07-26 11:08:33 | 37.
Hella!Elmondanátok,hogy mi volt ebben az interjúban?Énis olvastam már egy olyan interjút amiben Jared elég bunkó vt..ez egy vanity faires interjú és szegény Tomo-t jól leszolta..
Summer11 e-mail | 2007-07-14 23:50:07 | 36.
Hali!

Tök jó volt megtalálni ezt a forumot is:D:D
Ha még többet szeretnétek tudni 30 Seconds to mars-ról és szeretnétek jó társaságba csöppenni,nézzetek be a www.jaredleto.hu oldalra.

Fodorgabi e-mail | 2006-03-05 16:37:07 | 35.
Halihó.
Tegnap elindult a 30 Seconds to Mars magyar honlapjának, a http://www.echelon.hu - nak az angol verziója is, és nagy frissítésekre is sor került.

Előzmény: Alessa (34.)
Alessa e-mail | 2006-02-09 16:58:55 | 34.
Sziasztok!

Örömmel közlöm, hogy elindult a 30 Seconds to Mars magyar honlapja. Szeretettel várunk mindenkit.

www.echelon.hu

Alessa e-mail | 2006-01-28 15:17:43 | 33.
Take a Quiz!

1. . Write the name of a person of the opposite
sex.

2. Which is your favorite color out of red,
black, blue, green, yellow?

3. Your first initial?

4. Your month of birth?

5. Which color do you like more, black or
white?

6. Name of a person of the same sex as yours.

7. Your favorite number?

8. Do you like California or Florida more?

9. Do you like the lake or the ocean more?

10. Write down a wish. (A realistic one).

WHEN YOU'RE DONE, SCROLL DOWN
(DON'T CHEAT)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
THE ANSWERS

1. You are completely in love with this person.

2. If you choose:
Red - You are alert and your life is full of love.
Black - You are conservative and aggressive.
Green - Your soul is relaxed and you are laid back.
Blue - You are spontaneous and love kisses and affection from the ones you love.
Yellow- you are a very happy person and give
good advice to those who are down.

3. If your initial is:
A-K You have a lot of love and friendships in your life.
L-R You try to enjoy your life to the maximum and your love life issoon to blossom.
S-Z You like to help others and your future love
life looks very good.

4. If you were born in:
Jan-Mar: The year will go very well for you and you will discover that you fall in love with someone totally unexpected.
April-June: You will have a strong love relationship that will not last long but the memories will last forever.
July-Sep: You will have a great year and will experience a major life changing experience for the good.
Oct-Dec: Your love life will not be too great, but eventually you will find your soul mate.

5. If you chose...
Black: Your life will take on a different direction, it will seem hard at the time but will be the best thing for you, and you will be glad for the change.
White: You will have a friend who completely confides in you and would do anything for you, but you may not realize it.

6. This person is your best friend.

7. This is how many close friends you have in your lifetime.

8. If you chose:
California: You like adventure.
Florida: You are a laid back person.

9. If you chose:
Lake: You are loyal to your friends and to your love. And you arevery reserved.
Ocean: You are spontaneous and like to please people.

10. This wish will come true only if you RE-POST THIS BULLETIN in a different board within one hour., and it will come true before your next birthday

Seeing isn't believing, believing is seeing- C.C.

Alessa e-mail | 2006-01-16 17:37:31 | 32.
Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy végre megnyílt a magyar 30 Second to Mars fórum.
Cím:
http://echelonhungary.proboards83.com/index.cgi

Mindenkit szeretettel várunk:)

Fodorgabi e-mail | 2006-01-01 00:27:34 | 31.
Csak egy kis topikfeldobás az Újév alkalmából.
Boldog Újévet!
:)

Fodorgabi e-mail | 2005-12-15 23:12:50 | 30.
Ok, nincs semmi, csak gondoltam, feldobom a topikot. Ide már nem járunk, átköltöztünk
1. az origó fórumra
2. Rtl fórumra
3. www.30secondstomars.com fórumra
Ha valaki érdeklődik, oda üssön.

Előzmény: Fodorgabi (29.)
Fodorgabi e-mail | 2005-11-13 19:44:09 | 29.
Szia
Azóta már beszélünk az origón, tehát sikerült regisztrálnod:)
Üdv
Gabi

Előzmény: Slpknot (28.)
Slpknot e-mail | 2005-11-13 19:04:16 | 28.
Az a szar nem enged Regisztrálni ezt irja ki

T-Online által üzemeltetett domain névhez itt nem regisztrálhat felhasználót! Bővebbet a Segítség-ben olvashat.
A jelszónak kisbetűt, nagybetűt, számot tartalmazó minimum 6, maximum 10 hosszú karaktersorozatnak kell lennie!

Előzmény: Fodorgabi (27.)
Fodorgabi e-mail | 2005-11-12 13:54:35 | 27.
Szia
Megmondom őszintén, nem szoktam más bajának örülni.
Bár e pillanatban boldoggá tudna tenni 1 bizonyos személy kínja, de az nem te vagy.
Amikor elindítottam ezt a fórumot, elindítottam egy másikat is az origón. Ezt az egész fórumosdit az Indexen kezdtem, de azzal folyamatosan technikai problémáim voltam, lefagyott a gépemen, stb. Egy idő után fel sem bírtam lépni rá. Akkor átcuccoltam az origóra. Itt tudsz belenézni:
http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=94964
Azért csináltam, hogy az együttes neve minél több helyen megjelenjen, minél több ember lássa, és esetleg meghallgassák a zenéjüket. Whatever.
Ne igyál. Az ivás bűnös dolog. Az a baj, hogy én egész éjjel azt hittem, hogy józan vagyok, pedig láttam, hogy fogy a pia az üvegből, és olyan állapotban írogattam a netre. Csak mikor a végén felálltam, és majdnem a padlón kötöttem ki abban a pillanatban, jöttem rá, hogy k.o. vagyok. Persze ez volt a cél, csak ezt nem kellett volna 50 embernek látnia. Okos kislány vagyok. Szerencsére akkor kikapcsoltam a gépet, mert később már nagyon lementem állatba, és ha akkor is írogattam volna, gyanítom, hogy ma azzal kellene szembesülnöm, hogy minden helyről letiltottak, ahol csak megfordultam.
Ma felkeltem, bevettem egy fájdalomcsillapítót, fürödtem egyet, és most kvázi rendben vagyok.
Kösz a kérdést
Gabi

Előzmény: Slpknot (26.)
Slpknot e-mail | 2005-11-12 08:47:31 | 26.
Hy
nem örülök hogy ilyen a kedved de talán vigasztal nekem sincs jóóóbbb.
amugy olvasom az elözö beirásodat Alessa - hoz .
MIRÖL VAN SZÓ ? valami másik forum meg ...stb
remélem azé anyira nem rugtá be . De néha énis szivesen meg teném egy -egy nap után. csak egy a BIBI nem vok nagykoru. csak félév mulva.
adig meg marad a "fejemet a falba verés"

Slpknot

Előzmény: Fodorgabi (22.)
Fodorgabi e-mail | 2005-11-11 23:51:13 | 25.
Igen. Közben nagyban traccsolunk már az origón, de hadd írjam ide, hogy Tomo valóban szórakoztató látvány az interjúkon mikrofon nélkül.

Előzmény: Alessa (23.)
Alessa e-mail | 2005-11-11 23:15:40 | 24.
A lemezkuckóval kapcsolatban, az árak ugyanazok, mint a Cd Pincénél a szállításra meg azt mondták, hogy a megrendelés elküldésétől számított 2 héten belül, de majd úgyis hívnak ha megjöttek a cd-k.

Alessa e-mail | 2005-11-11 23:03:01 | 23.
Melyik interjúra gondolsz speciel? Az eddig is világos volt számomra, hogy Jared nem százas, pontosabban én inkább azt mondanám, hogy szereti néha megjátszani magát interjúkban. MEg olyan mintha két ember lenne egy testben..a zenész és a szíész és elég érdekes megnézni, az interjúkat amikor mint zenész van ott, hogy viselkedik, meg amikor mint színész jelenik meg valahol és akkor milyen. Arról nem is beszélve, hogy a többieket nem is hagyja megszólalni. Szerencsétlen Tomotól, ha 10 mondatot hallottam eddig sokat mondok. Néha Matt megtud szólalni, meg ált. Shannon közbe vág. De, ahogy megfigyeltem Tomonak már mikrofont se szoktak adni, legnagyobb bánatomra:(

Fodorgabi e-mail | 2005-11-11 21:42:37 | 22.
Sziasztok.
Örvendek mindenkinek. Most jöttem meg a dolgozóból. Alessa, látom, hogy elmentél az origóra, oda is fogok válaszolni, de akkor már firkantok pár szót ide is.
Az RTL-re majd elnézek. Természetesen. Dilizzen be tőlünk minél több ember.
Na majd letesztelem a Lemezkuckót. Megnézem, hogyé' adják ott a dolgokat, és mennyi a szállítási határidő. Csak hogy ha küldözgetem a jónépet lemezt venni, a legtutibb helyre küldjem őket. Nekem a Cd Pince maximálisan bevált amúgy.
A hivatalos fórumon Fodor Gabriella vagyok. Olyan baromira hivatalos voltam, hogy bekalimpáltam nekik a full nevem. Általában a Partheonban és a Babyloniában szédelgek. De majd az origón ezt megbeszéljük. Vagy mi.
Ja, április óta van kemény 150 hozzászólásom a hivatalos oldalon. Most mit magyarázzak, ha nincs semmi mondanivalóm? Amúgy bírom az ottani arcokat, de azt azért nem mondanám, hogy maximálisan odafigyelnek mások bejegyzéseire. Ez a kijelentés nem vonatkozik a babyloniás spanjaimra, akik szuper rendesek.
Hát az Echelonság... Mint mondottam volt, én most pipa vagyok az együttesre egy bizonyos interjú miatt, szóval én meg az Echelonból való KIlépést fontolgatom, az Echelon-tetkó lúggal, spaknival, lángvágóval való eltűntetését, stb. Na jó, vicceltem, de az azért tuti, hogy Jared nem teljesen százas időnként.
Az European Conventionban nem vagyok benne. Valahogy nem igazán izgat a dolognak ez a része. Ha az együttes eljön Európába, oké. Én ott leszek a koncertjükön. Ezt még hová kell ragozni?
Slpknot, jó látni téged. Köszi a kérdést, eszméletlenül rosszul vagyok. Hétfő óta minden elromlott. A 30STM énekese nyilatkozott egy bizonyos okosságot, amitől azóta is émelygek. Megy a szokásos pletyka meg baromság a tagok körül, ami dettó arra kapacitál, hogy hagyjam a fenébe az egészet. Meg van egy kis kavar a saját dolgaimmal, amit Offtopic lenne ideírni. Ma olvasgattam Metal Hammert, és ismételten megállapítottam, hogy baromira tájékozatlan vagyok a rockzenében, ami tovább tépázta a lelkivilágomat. Munka után bementem a boltba, vettem egy üveg Alaszkát, és most itt ülök a gép előtt. Gyorsan beírom azokat a bejegyzéseket, amelyekhez szükségem van a kevés józan eszemre, aztán szerintem úgy berugok, hogy 2 napig azt se mondom, fapapucs.
Hirtelenjében ennyit tudok elmondani:)

Előzmény: Alessa (20.)
Slpknot e-mail | 2005-11-11 17:59:11 | 21.
Hy Gabi volt egy kis bibi a lapal és igy nem jöttem ide el amugy csak vicccccc volt az hogy "nincs harag" ja tényleg k....va lasan jö be ez a lap. amugy helyzet ?

Előzmény: Fodorgabi (15.)
Alessa e-mail | 2005-11-11 17:03:15 | 20.
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=41350&forumid=209
Ez a mi vagyis inkább az egyik barátnőm fóruma, természetesen 30stm-os, elég kevesen vagyunk ott is általában csak 2-en, ha gondolod és van időd nézz be majd ide is. Én is benézek az origóra.
Én is megrendeltem tegnap a cd-t, de nem a Cd Pincében, hanem a Lemezkuckóba, ott is meglehet.
Az Echelonos dologgal kapcsolatban, még nem láttalak a hivatalos fórumon, meg valahogy ott még magyar taggal nem találkoztam. Én most fontolgatom az Echelonságot. Benne vagy ebben az European Convention dologban is?

Előzmény: Fodorgabi (19.)
Fodorgabi e-mail | 2005-11-11 00:16:58 | 19.
Szia
Igen és igen. Eleve azért indítottam ezt a fórumot, hogy minél több ember megismerje ezt a zenét, és hogy a már fertőzöttek információkat kaphassanak, hol vehetik meg a következő adag tudatmódosítójukat, stb.
Ha szeretnél napi szinten kommunikálni más rajongókkal, gyere ide:http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=94964
Ezt a fórumot is én indítottam. Nem vagyunk valami sokan, de gyorsabban frissül, mint ez, könnyebb használni, stb. Természetesen igyekszem ide is mindig benézni, ha netközelben vagyok, tehát ha bárkinek van valamilyen kérdése, ígérem, hogy hazudok rá valamit itt is.
Tegnap voltam bent a Cdpincében, és megvettem a 3. ABL-t.
Yep, tagja vagyok az Echelonnak. Nem nehéz ott rám akadni, mert ott is a saját nevemmel regisztráltam. Pillanatnyilag véd- és dacszövetségben vagyok az egyik interjú miatt, de természetesen végzem az Echelon-tagok fáradtságos munkáját, terjesztem az igét, szétküldöm a klipet, nyavalygok a rádióadóknál, hogy adják le az Attackot, stb, stb. Jared made me to do it.
Üdv
G.

Előzmény: Alessa (18.)
Alessa e-mail | 2005-11-09 20:06:14 | 18.
Sziasztok!
De örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot.Nem igen van róluk magyar fórum. Nem tudom milyen ötlettől vezérelve de ma írtam be először magyar keresőbe a nevüket, pedig lassan már több mint egy éve ők a kedvenc együttesem. Köszi az infoért, hogy hol lehet megvenni a cd-eket, mert már vagy fél Budapestet bejártam és nem találtam sehol, a nagyobb cd áruházakban úgy néztek rám mint egy idiótára, hogy mit keresek én. És nem voltak hajlandóak megrendelni nekem, pedig a filmeket amiket keresek mindig megrendelik....
Amúgy lenne egy kérdésem, Te Echelon tag vagy?

Fodorgabi e-mail | 2005-11-07 19:36:07 | 17.
Üdv
Még nem néztem, hogy nem jól jár a fórum órája, csak azt, hogy irtózatosan lassan tölti be az oldalakat.
Pantera királyság, bár félelmetes, hogy mennyire tájékozatlan vagyok a klasszikus rockzenében. 30 Secs to Mars, 12 Stones, ezekkel még naprakész vagyok, bármi másról ha kérdeznek, max. annyit tudok nyögni, amit a Metal Hammerben olvastam.
Felkeltettük az érdeklődésedet? :)
http://i19.photobucket.com/albums/b159/Gabi1978/Img_0209.jpg - Kukk ide, és megláthatod, milyen mély a nyúl ürege:)

Előzmény: Sziquinho (16.)
Sziquinho e-mail | 2005-11-07 01:34:46 | 16.
Ezt úgy csinálta, hogy ennek a fórumnak szar az órája, mindig is az volt, és jóval azelőtt romolhatott el, hogy én elkezdtem ideírogatni...

Mellesleg most Panterát hallgatok /nosztalgia rulez!/, és nem vagyok vevő új zenekarokra, de majd meghallgatom ezt a harminc másodpercet tutira... :)

Előzmény: Slpknot (14.)
Fodorgabi e-mail | 2005-11-03 23:41:57 | 15.
Harag? Érdekes lenne. November elseje ünnepnap volt, amikor sokaknak kell dolgozniuk, akiknek nélkülözhetetlen a munkája - az enyém nem ilyen.

Jared és Shannon Leto most Portugáliában vannak. Jared az MTV European Music Awardson a legjobb alternatív előadónak járó díjat adta át, és sajátos megjegyzéseivel biztosította, hogy tutira lelőjék, mikor hazatér az Államokba.

Előzmény: Slpknot (14.)
Slpknot e-mail | 2005-11-02 12:13:32 | 14.
Ma kötöszködni van kedvem ___ "vagyis tíz előtt nem jutok a gép elé" --- "2005-11-01 21:49:42" ????? Ezt ,hogy csináltad ? Na mindegy ! Nincs harag ugye ? Én viszont találtam egy honlapot ahol talán letudom tölteni a számokat, de tényleg csak talán ezt megnézem még !

Előzmény: Fodorgabi (13.)
Fodorgabi e-mail | 2005-11-01 21:49:42 | 13.
Haha. Ha még csak fél tizenegy volt, akkor nagyon korán kaptál el.
Este kilencig tart a munkaidőm, vagyis tíz előtt nem jutok a gép elé. Ha nap közben jövök, akkor szabadnapos vagyok. Éjjel kettőig simán elüldögélek a gép előtt.
Örülök, hogy sikerült a beállítás. A barátnőm ma megcsinálta a telefonján csengőhangnak az Attacket. Nagy királyság.

Előzmény: Slpknot (12.)
Slpknot e-mail | 2005-11-01 17:16:52 | 12.
Szia

Közbe sikerült!
- Előzmények - rák klikkeltem a Jobb egér gombal a web cimre _ felülröl a 3 a hozzád a kedvencekhez. Ennyin vacakoltam 5 percet . egyépként te mit csinálsz Féltizenegykor Bocscs nagyon kíváncsi vagyok . "de még mindig nem vagyok ...ÖREG..." Viszont a memoriám néha kihagy. Hát ez van...

Előzmény: Fodorgabi (11.)
Fodorgabi e-mail | 2005-10-31 22:24:10 | 11.
Szia
Megmondom őszintén, én nem szoktam használni a gépen a Kedvencek funkciót. Alapból 5-6 oldal van, amire minden nap ellátogatok, és ezeknek a neve itt van a fejemben. Ha ezeken az oldalakon találok valamilyen érdekes hivatkozást, oda elmegyek, de egyébként nem szoktam kószálni a neten.
A CD Pince "Leggyakrabban vásárolt lemezek" listáján a 30 Seconds To Mars A Beautiful Lie című lemeze ma a 4. helyen áll.
Üdv
Gabi

Előzmény: Slpknot (10.)
Slpknot e-mail | 2005-10-31 09:46:22 | 10.
Jó reggelt

Baj csak annyi , hogy nem tudtam hozzáadni a
kedvencek közé. neked sikerült ?

Előzmény: Fodorgabi (9.)
Fodorgabi e-mail | 2005-10-30 22:35:18 | 9.
Szia
Örülök, hogy tetszik. Szerintem jó helyre találtál, mert a The kill a Marslakók száma. Elméletileg ezt, az Attackot és a A beautiful lie-t adja a nyitóoldal.
Kellemes szórakozást hozzájuk!
Gabi

Előzmény: Slpknot (8.)
Slpknot e-mail | 2005-10-29 10:04:26 | 8.
Jó meglepöen de tényleg jó nekem autmatikusan elindult a zene . egy pali énekel remélem ez az mert ez jó 2 számot nyom le "The kill" ez az egyik

Köszsz

Előzmény: Fodorgabi (7.)
Fodorgabi e-mail | 2005-10-28 22:09:07 | 7.
Szia.
A Marslakók honlapja így működik:
www.30secondstomars.com - behozza a kezdőlapot a forgó emblémával. Ráenterezel az emblémára, erre felugrik egy elég nagy méretű ablak. Ez néhány másodperc alatt betölt. Ekkor el is indul a zene. Az én gépemen először nem indult el, mert nem töltöttem le a Macromedia Flash Playert, amit a rendszer felajánlott, de miután letöltöttem, ment a zene is. A lejátszó a bal alsó sarokban van, a rózsa alatt. Jobbra fent találhatóak az ikonok, amelyekkel a site-on belül tudsz nézelődni. A NEWS alatt interjúk vannak, az együttesről szóló cikkek, a TOUR alatt a koncertek dátumai, a WATCHnál képek és videók, a COMMUNICATEnál a fórum, ahol a rajongók beszélgetnek, a RECEIVE alatt wallpaperek vannak, a JOINnál feliratkozhatsz kétféle hírlevélre, az OWN alatt pedig megrendelhetsz mindenféle dolgokat.
Remélem, így már rendben lesz, és semmi sem akadályozhat meg a zenehallgatásban.
Ha valamiben tudok még segíteni, hétfőtől ismét rendelkezésre állok
Jó éjt
Gabi

Előzmény: Slpknot (6.)
Slpknot e-mail | 2005-10-28 19:02:48 | 6.
Elmentem a honlapra REGISTRÁLTAM magam de mikor mondtam , hogy OK akkor semit sem csinált amugy ezen belül hol keresem . mert vanak felsorolva elö adok majd oldal számok .Innen hova ?

Kösz!!!

Előzmény: Slpknot (4.)
Fodorgabi e-mail | 2005-10-27 21:34:06 | 5.
Üdv
Remélem, tetszeni fog. Megköszönöm, ha belehallgatsz, és elmondod a véleményed. Semmi gond, ha esetleg nem tetszik, de természetesen szurkolok, hogy jó véleménnyel legyél róluk.
Nekem személy szerint iszonyúan tetszik. El vagyok varázsolva az első naptól fogva, amikor megkaptam az első albumot MP3-ban. Később sikerült megszereznem eredetiben is, és most már megvan a második is. Nem szokásom különféle fórumokon őrjöngeni, és terjeszteni az igét, mivel nem vagyok se menedzser, se reklámszakember, most mégis itt (és sok más helyen) írogatok, mert szerintem ezt mindenkinek hallania kell. Biztos van a dologban egy jó adag önzés is, hiszen nagyon kevés itthoni rajongójuk van, és jó lenne, ha beszélgethetnék róluk másokkal, és nem csak angolul, a hivatalos oldalon.
A második lemez (A Beautiful Lie) alapvetően líraibb hangvételű, mint az első, amely tele volt zúzós nótákkal. De mindkettő szép, és nem tudom azt mondani, hogy ez vagy az jobb a másiknál. Eléggé különbözőek.
Üdv
Gabi

Előzmény: Slpknot (4.)
Slpknot e-mail | 2005-10-27 13:28:38 | 4.
Kössz a tájékoztatást igérem bele halgatok és elküldöm a véleményem . Neked mennyire jöt be maga a zene ?

Előzmény: Slpknot (2.)
Fodorgabi e-mail | 2005-10-26 13:46:05 | 3.
Üdvözlet
Semmi gond.
A 30 Seconds to Mars egy amerikai roczenekar neve. 2002-ben jelent meg az első lemezük, és idén, augusztus végén a második, A Beautiful Lie címmel.
Ha valaki bele szeretne hallgatni a zenéjükbe, megteheti a www.30secondstomars.com oldalon.
Az egyetlen beszerzési lehetőség hazánkban, amelyet ismerek, a www.cdpince.hu. Az üzlet Budapesten van a hetedik kerületben, de mindenképp meg kell rendelni előbb a lemezt, mert nem tartanak egyikből sem készleten. Két hét, amíg megérkezik, az első lemez 4400 ft körül van, a A Beautiful lie 3290.-
Az együttes maga pillanatnyilag az Államokban turnézik az Audioslave előzenekaraként.
Remélem, sikerült válaszolnom a kérdésedre.
Gabi

Előzmény: Slpknot (2.)
Slpknot e-mail | 2005-10-25 14:56:02 | 2.
Hy neharagudj meg elég bunko leszek és rövid ...az meg mi amiröl te beszélsz ...(írsz)
"30 seconds to Mars" ha jól veszem ez egy együtes akkar lenni.

Előzmény: Fodorgabi (1.)
Fodorgabi e-mail | 2005-10-12 20:49:56 | 1.
Jó estét mindenkinek.
Azért indítottam ezt a topikot, mert szeretném ideírni, hogy augusztus 30-án megjelent a 30 Seconds to Mars nevű együttes második, A Beautiful Lie című albuma. Náluk, vagyis az Államokban fogyogat is, tőlünk nyugatabbra, és Oroszországban is mennek a számaik a rádióban, idehaza nagy a csend. Ha jól tudom, nálunk csak megrendelni lehet a lemezt (nekem pl. mindkét lemezüket a CD pince hozta el), de ha valakit érdekel, a www.30secondstomars.com oldalon 3 számuk is hallható (Attack, A Beautiful Lie, The Kill).
Jó éjt
Gabi

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.