Click to Visit
Rock - A rockerek tényleg igénytelenek?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  

Boader e-mail | 2002-09-10 16:02:32 | 40.
Érdekes kérdés, mármint a topic.;) A válasz nem is egyszerű, hiszen.. Kiket is veszünk rockernek? Van aki azokat is rockernek hívja, aki rockot hallgat, de vannak akik csak azokat tartják rockernek, akik mondjuk death-t vagy hc-t hallgatnak és fekete, feliratos pólókban járnak bakancsban. Én azokat az embereket tartom rockernek akik:

- átélik a zenét (ezalatt azt értem, hogy nagyon meghatja őket a zenehallgatás) és valamilyen szinten tisztelik az előadót
- érzik, hogy rockernek születtek és nem hallgatnak soha diszkózenét
- imho nem fontos a feliratos póló és a külső (azért attól függ, egy diszkópatkány hallgathat mardukot is akár, attól még nem lesz rocker)
- szerintem mindegy popos linkin parkot vagy sepulturát vagy mansont hallgat az illető, a lényeg az, hogy a lelkében érezze a zenét...

Vannak persze fokozatok. lássuk csak. a borharapós rockerek igénytelenek. tény és való (legalábbis így gondolom) De ettől még nem rossz arcok, de totálisan igénytelenek.
Nem tartom igénytelennek azokat az embereket akik összehánynak mindent, ez az alkesszal együtt jár... Nem attól lesz igénytelen valaki mert szív vagy alkoholtól hány. Attól, ha a mindennapjaiban igénytelenül beszél, öltözködik. Az már baromira igénytelenség, ha nem most hajat párnaponta és tocsog a feje a zsírtól. Az már igénytelen.

janika15 e-mail | 2002-09-10 14:00:58 | 39.
hát máté te nagyon hülye vagy egyáltalán nincs igazad .mondjál akár 1 olyan országot ahol az énekesek nem gazdagok vagy nem sikeresek.pl.én voltam romániába és ott csak a mettalicát ismerik semmi mást.vagy mondjuk a korn jobb vagy a sepultura?egyébként meg van olyan hülye aki szereti az ilyen lajcsi hányadékot.ez alatt nem magam értem mert én csapdás vagyok egyébként még annyit nem tudom miert szolod le a mennyorszag touristot szerintem te is ugyanugy meghallgatod mint akarmelyik disco patkány nem de?viszont az olyanokat en is utálom na csao

Előzmény: Máté1 (31.)
Grizon e-mail | 2002-09-09 18:15:47 | 38.
Pontosan,nő miatt nem volt túl szar,bár én jobban éreztem volna magam,ha inkább a sátorban maradunk...q:-))))
Slipknot új albumról még anyit hogy most a people=shit nagyon bejön...a többi nem annyira,de ez a szám nagyon ott van.


Előzmény: gin&tonic (37.)
gin&tonic e-mail | 2002-09-08 12:17:52 | 37.
A 2. Slipknot lemez szerintem is szar...Tattered & Torn milyen fílinges mjúzik:))) Tavalyi Bp. Parádét nem figyeltem, úgyhogy nem tudok nagyon hozzászólni...D&B-t én sem bírom annyira, de a huncut dobloopokat átlátom. Nomeg ha van jó nő, akkor az már annyira szar buli nem lehet:))
Grizon e-mail | 2002-09-06 20:05:40 | 36.
Na én nem tudom idén mi volt délután,de tavaly minden második kamionból hasonló kommerszség szűrődött ki mint amit bránerék csinálnak és amit állandóan nyom a tv meg a rádió...
Slipknot első albuma nagyon ott van,de ez a második egy szar...
Hja és még valami hogy lássátok milyen jófej vagyok!Szóval voltam ugye Hegyalján és hajnal felé amikor már nem volt semmi koncert akkor elmentem a Multicafe sátorba és ott táncoltam egy csómót(szar Drum&Bass-re,utálom ezt a fajta zenét...nekem ritmustalannak tünik és nem látom benne az egészet,de lehet hogy én vagyok hozzá hülye...)...mondjuk télleg nem tetszett a zene,de csajjal mentem,meg azért jó bulivolt sok motoros metal állattal ropni az elektronikus zenére q;-)))


Előzmény: gin&tonic (35.)
gin&tonic e-mail | 2002-09-05 16:58:26 | 35.
Grizon:

A Tankcsapdás dologban mondjuk vhol igazad van...Slipknottól az első album szerintem jobb volt, azt elég sokat hallgattam...hát azoktól az emberektől nekem is hányhatnékom van, Sterbinckiről meg nem is beszélve. Viszont a Parádén szerintem csak Náksi&Bránerék voltak a szarok (Afterről beszélek, délután nem voltam), pl. Pöli vagy az említett Kühl is játszott, elég húzós volt, nomeg a techno arénában Budai...Tommyboy is asszem játszott, akik azért annyira nem kommerszek. Ha én egyáltalán kimegyek bulikra (nagyon ritka), akkor a zenéért megyek, nem az ugrálásért, főleg nem a drogozásért. A minap leszedtem a Bp. Parádé cd-t is, annak a 3/4-e rohadt szar (Náksiék, Sterby, Stefano&Roger, Draft,...), viszont említhető Budai&Vic Mental Breakdownja, Slam Jr.&Blueboy, Yonderboi, vagy Kühl és Shootie (Highrollerz). Na mind1...csá

Grizon e-mail | 2002-09-05 15:16:10 | 34.
Ha megnézed a Nirvana számokat azok is ennyire egyszerűek,csak ott mondjuk a szövegvilág teljesen más,de szerintem CSapdáé sem rossz,Lukács szövegei szerintem nagyon ott vannak...
A máj alatt persze azt a bizonyos fehér májat érti Lukács elvtárs q;-)


Előzmény: Máté1 (31.)
Pöce e-mail | 2002-09-05 12:46:22 | 33.
Böööööááááááááá-flloooooccccccccssssss!!!Éjjen a hevimetál!!
Gil e-mail | 2002-09-04 20:02:09 | 32.
BMX-esket reklámfogás miatt nyomták bele egyébként BMX-esek inkább hallgatnak Motörhead-et vagy Slayert mint Tankcsapdát.

Előzmény: Máté1 (31.)
Máté1 e-mail | 2002-09-04 19:46:49 | 31.
"nagyon egyszerűek a Csapda számok és télleg nem nehéz egy ilyet megírni,de mégis vmitől sikeresek...hogy miért?"

Mert Magyarország kurvára le van maradva zeneileg,itt még a Lajcsi hamisítványok is szarrá keresik magukat.
Máshol ilyen Tankcsapda szintű zenekarok a picsának se kellenek.Ez az ország kánaán a botfülü énekeseknek és az igénytelen zenekaroknak.(csapda,junkies és társai...)
Nem értem a csapda szövegét a Mindig péntek-ben
:" a szíve meg a mája"(Lukács,ordenáré rikácsolása-ami engem egy tüdőrákos nyugdíjaséra emlékeztet-gyenge énektudásáról tesz tanubizonyságot)-most ez mit jelent?Hogy jönnek ide a bmx-ezők?
Jobb is hogy belépünk az eu-ba legalább ragad ránk valami...


Előzmény: Grizon (30.)
Grizon e-mail | 2002-09-04 15:51:08 | 30.
Elég korrekt vélemény,bár a Tankcsapdás dologgal nem értek egyet(már ami a szövegeket illeti...a két akkordos témákról annyit hogy télleg nagyon egyszerűek a Csapda számok és télleg nem nehéz egy ilyet megírni,de mégis vmitől sikeresek...hogy miért?A jó szövegek miatt és ne feledjük hogy nem attól lesz vmi jó zene hogy olyan kurva bonyolult lejátszani...).Régen én is sok elektronikus zenét, a Scooter-t és 1-2 trance zenét(főleg Dj Kühl...nagyon nyugtató,néha erre alszom el,bár most kb másfél órája sikerült bealudnom a Slipknot-Iowara is...de azt meg azért tettem mert szerintem elég uncsi lett az album,de ez most nem tartozik jelen témánkhoz...)a mai napig hallgatok.Aztán van ég egy-két rohadt igényes elektronikus zene,lásd Yonderboi...De azért azt lássuk be hogy a legtöbb ember aki kimegy a Parádéra nem az ilyen zenére vevő,hanem a kommersz divatszargagyikra,Sterbinszkire nyálazó bufalogirlök és hasonló állatfajok.Persze biztos kimegy egy csomó értelmes ember,de ezek elvesznek a populáris elektrozenét szeretők tömegében...Megjegyzem tavaly én is kinnt voltam,elég jól éreztem magam,jót buliztam meg jót baromkodtunk a habbal,de azért sokkal jobban érzem magam egy koncerten mint egy ilyen jellegű rendezvényen.Ennyi.

Előzmény: gin&tonic (29.)
gin&tonic e-mail | 2002-09-03 14:07:23 | 29.
SKAlibaba:

"Kukás ruhában ugrálnak vmi monoton zenére"?? Na és?? Az teljesen rendben van, hogy élő zenét sokkal nehezebb csinálni, meg igényesebb általában...(mondjuk a Tankcsapda 2 akkordos témáit legalább olyan nehéz kitalálni, mint megírni egy techno számot...mind a kettőt csináltam már, úgyhogy tapasztalatból mondom). De ha csak az embereket nézzük, akkor nekem meg az igénytelen, hogy vmi szakadt ruhás gyerek elmegy egy koncertre, bepiál egy csomó pancsolt bort, széthányja az agyát, belefekszik, közben meg bemegy az első sorokba, lökdösődik, szétrúgják a veséjét...aztán meg de qrva jó buli volt. Ez csak egy vélemény, nem szoktam partykra járni, nem zselézem a hajamat, nomeg ilyesmi, és csak a nagyon szar kommersz zenéket szoktam fikázni néha. Az nem jelent semmit, hogy az elektronikus zenéket szeretem...
Nomeg az "Ez az a ház" cimű hipermegasláger szerintem egy szar...legalább olyan mély mondanivalója van, mint egy Put Your Hands In The Air. Jaa, azt joggal lehet mondani, hogy nem ez a legjobb száma a Tankcsapdának, de egy Legjobb Méreg típusú téma is legalább fél hosszú percet igénybevevő gondolkodást vesz igénybe. Ha komplex, igényes rockzene, akkor Dream Theater. A "gumizenét" meg nem egy Gigi D'Agostino alapján kell elítélni, mer az tényleg egy nagy fos. Például Slam Jr. - Aquarium...ez egy nagyon jó album...
Remélem nem fogtok anyázni, az teljesen ok, hogy a house zene a Chicago-i buzibárokból indult ki (tudomásom szerint), de attól még nem mindenki meleg, mer ilyen zenét szeret, vagy mer esetleg érdekesen öltözködik. Na mind1, ízlések és pofonok.

Máté1 e-mail | 2002-08-31 19:24:19 | 28.
valahol a buziknak is fel kell vonulni,szeretik mutogatni magukat hehe:)

Előzmény: SKAliBaba (27.)
SKAliBaba e-mail | 2002-08-30 20:18:08 | 27.
Szerintem teljesen mindegy,hogy valakin milyen rockzenekaros póló van és ahhoz mit vesz még fel.Nagyon rossz ember nem lehet,aki arra adja a fejét.Az a lényeg,hogy nem Csocseszes és nem Britnis felsőben feszít...
Tegnap véletlenül közvetítést láttam a Budapest Parádéról.Na,szerintem az szégyen,hogy erre igény van.Olyan arcokat láttam ott,hogy csak na!!!
Ha valaki azt állítja,hogy a rockerek igénytelek,akkor azokra mit mond,akik kukás ruhában ugrálnak valami monoton zenére?
Ha valakinek nem tetszik a hozzászólásom,nyugodtan beszólhat.

Soul e-mail | 2002-08-28 11:37:35 | 26.
Kedves Máté1. Ha nem értetted volna meg a mondanivalómat, akkor elmondom mégegyszer.
Nem a zenéjükhöz szóltam hozzá(amit megtehetnék, de akkor nem lenneék különb mint a többi tucc-tucc-os emberke aki kritizálja mások zenéjét) , szóval. A lényeg, az igénytelenség.

Most ennyi. Csá mindenki!

Máté1 e-mail | 2002-08-27 21:34:17 | 25.
az a darálás több mondanivalóval bír mint a rockzenék többsége(legalábbis a régi rap-bandák).Persze nálam maga a zene a fontos.

Előzmény: Soul (23.)
Máté1 e-mail | 2002-08-27 21:30:57 | 24.
Na de milyen arcok veszik fel azt a pólót?fehér sport cipő,fekete farmer,slipknot póló idétlen falusi fej bajusszal,én ilyen rockereket látok manapság.

Előzmény: Soul (22.)
Soul e-mail | 2002-08-27 11:41:14 | 23.
Ja, ezt elfelejtettem. Roachgirl! Tudod, hogy kik az igénytelenek? Hát nem, mi Rockerek, hanem azok a mocskos niggerek, akik 50 kiló aranyláncot hordanak a nyakukban. Látod, Ez igénytelen! Közben pedig monotonom darálnak valamit.
(ez a rap)

Soul e-mail | 2002-08-27 11:37:47 | 22.
Hejj Roachgirl? És akkor mi van, ha egyre tööb kissrác hord Slipknot pólót. Nagyon is dícséretes.
Végre kezdünk többségben lenni, a sok tucc-tucc os felett. :o))

Roachgirl e-mail | 2002-08-25 15:40:03 | 21.
nagyon változatosan nézhetsz ki:)

Előzmény: MetalliBanger (20.)
MetalliBanger e-mail | 2002-08-25 12:51:43 | 20.
én meg az originált, tiszta feket, amikor csak tudok és amikor elviselhető is :), tehát nem nyáron.
amellett, h. jól is áll egy felhívás is 1ben ;)
amit írtál igaz sajnos :(


Előzmény: Roachgirl (19.)
Roachgirl e-mail | 2002-08-24 14:32:52 | 19.
én a gót öltözködés-módot kedvelem és követem. amit a headbanger csinál sztem az sem helyes. nézz körül. egyre több 12 év alatti kissrác hord slipnot-os pólókat...

Előzmény: MetalliBanger (18.)
MetalliBanger e-mail | 2002-08-18 17:20:41 | 18.
Dehogy vagyunk azok.
Csak sokan vannak akik nem tudják felfogni azt, hogy van, aki szarik a divatra és azt hordja amit szeret és amiben jól érzi magát VAGY azt reklámoz amit szeret (pl : 1 együttest) és nem mondjuk Nikét....

laczkoM e-mail | 2002-08-14 13:11:26 | 17.
RoachGirl a szivemből szóltál:) sok sutyi divatemberből már nekem is elegem van. A rock nem ruha kérdése. Najó spec nekem csak "rocker ruháim" vannak, de ismerek olyat aki teljesen "normálisan" öltözködik, és jobban otthon van rock,és metal zenében mint én. De ismerem az ellenkezőjét is. Amugya rock életérzés nemtom nektek mit jelent, de nekem azt, hogy nem foglalkozok a külvilággal, és csak 3 dolognak élek. A haveroknak, a buliknak és persze barátnőmnek. Ha ezt a három dolgot elveszteném tuti leöngyilkolnám magam. Na üdv.
U.I: OSSIAN 4EVER!!!!!!!


Előzmény: Roachgirl (16.)
Roachgirl e-mail | 2002-08-10 14:46:19 | 16.
hát én télleg nem tom, mit vagytok úgy oda...yah, és aki a témát írta: hülye vagy...
végülis én nem tartom magam rockernek, nincs meg bennem az életérzés. ez persze nem azt jelenti, hogy nem érzem magam egyéniségnek. eleve ez a skatulyázás marhaság. anno még a punkokra mondták, hogy igénytelenek. abban van is vmi, végülis sampon helyett tojás...hát, picit büdös lehet:) de hogy egy rocker igénytelen? mi lenne má rajtuk igénytelen? az, hogy nincs minden második ruhára nagy betűkkel írva, hogy energie meg fubu, az nem jelenti azt, hogy az ember nem ad magára. 1szerűen fontosabbnak tartja az életstílust, mint a külsőt. sztem az az igénytelen, akin lóg a sok szar ruha,,ízléstelenül. annyi feltűnési viszketegségben szenvedő divatrocker van, inkább azokat kéne leszólni...

Kenyérke e-mail | 2002-07-30 22:14:04 | 15.
Divat lett, de majd elmúlik... Egyéblént nem értek egyet azzal a véleménnel, hogy ha a divatcicák szegecses szirszart hordanak, attól egy igazi rocker nem veheti fel? Inkább nézzük nullának őket, menjenek a francba, pont azt akarják elérni, hogy figyelj rájuk, hát sz_rd le!

Egyébként az ember belül rocker, ne onnan tudjam már, ki az, hogy milyen cuccokba jár!

emberlánya e-mail | 2002-07-29 10:10:09 | 14.
Abszolut nem vagyunk igénytelenek!!!!!
attol hogy vki nem a mostani "divatrockker cuccok"-ba járkál egyálltalán nem igénytelen.nézzetek csak körül.Aki szereti a (HA)a nirvana-át pl vagy a Linkin parkot rögtön rocckernek vallja magát éas szalad a leközelebbi rockboltba venni a a polokat pulcsikat szögecsweket.ja,és persze a bakancsot.lehetöleg a 30000ft.-at.DE ennek a dolognak Nem erröl kéne hogy sztoljon!!!!!Egy igazi(!!!) régi rockker már néha nem huzhat föl szögecses karkötöt mert divat lett.legalábbis itt ahol én élek majdnem minden fiatalnak csüng a kezén.meg a biztositótük.Kész röhej!a diszkos-csajok egyik kedvenc disze lett!nem beszélve az anarchia polokrol!Az ugy lenne igazi ha vki megfog egy feketepolot és Ő maga megcsinálja rá az Anarchia jelet+amit akar.Nenm a butikben vásárolni!Ez mindennek a meghazuttlása!!!!

Drizzt e-mail | 2002-07-20 20:21:01 | 13.
Van, aki igen, van aki nem, de ez egyébként teljesen szubjektív dolog, tehát csak akkor igénytelen valaki, ha azt hiszi magáról.
Borchee e-mail | 2002-07-20 20:17:54 | 12.
itt most arról van szó, hoyg tényleg igénytelenül öltözködnek-e....

Előzmény: METALHEAD (11.)
METALHEAD e-mail | 2002-07-15 17:18:16 | 11.
A nagy LÓFASZT igénytelenek!!!!!!, zeneileg a legigényesebbek a ruha semmit nem számít!!!!!

Előzmény: in the darkness (10.)
in the darkness e-mail | 2002-07-01 19:13:54 | 10.
szerintem ez kurvára nem igaz én izzig vérig rocker vagyok ,és egyáltalán nem vagyunk igénytelenek csak nem mostani divat cuccokban öltözködünk,hanem ami nekünk stimmel,én pl nem tudnék felvenni olyat ami pl a mostani divatnak megfelel mert abba nem érezném szabadnak magam
én imádok rockernek lenni!!!

Borchee e-mail | 2002-06-24 17:37:48 | 9.
:-))

Előzmény: Garfield (8.)
Garfield e-mail | 2002-06-23 21:12:30 | 8.
ne kezdjük előröl!

Előzmény: Drizzt (7.)
Drizzt e-mail | 2002-06-23 19:22:30 | 7.
Sztem ez baromság! Egyéne válogatja, és baromira nem attól függ, hogy valaki milyen zenét szeret.
Egyébként itt mit értetek azon, hogy rocker?

RoCcKkk e-mail | 2002-06-23 17:57:25 | 6.
BRRRR
EZT ANNYIRA NEM TUDOM SZERETNNNNIIIIII
mi rockercsajok legalább nem öltözünk fel plázacicának hogy a pasik visszanézzenek ránk meee' kilátszik a kis bugyijuk+stb...

ÉN AKKOR IS IMÁDOM EZT A STILLUSSSTT

"szabadon"

csáó

Borchee e-mail | 2002-06-21 17:49:55 | 5.
tudom, hogy hülyeség nem szarni ebbe a témába, de most elmondom:
szerintem nem igénytelenek, van egy stílusuk, és kész.

Killer Lady e-mail | 2002-06-11 11:06:13 | 4.
Azanyját aki ezt mondta bár ez álltalános vélemény!!!De ez nem igy van!!!!So Fucking What????
YUNKEE e-mail | 2002-06-10 08:37:08 | 3.
EZ HŰLYESÉG..!FUCK,ANNAK AKI EZT HISZI!

Borchee e-mail | 2002-06-09 16:54:01 | 2.
ja.

Előzmény: judit1020 (1.)
judit1020 e-mail | 2002-06-06 18:27:58 | 1.
hulje barom macska

1  2  3  4  5  6  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.