Click to Visit
Rock - Mért gáz ha valaki rocker?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  

Nikkelbolha e-mail | 2003-04-03 17:29:48 | 69.
kérdés ki számít rockernek.....
vannak a fekete shellys bakancsos, feketefarmeres, feketezenekarospulcsis egyedek akik majnem annyian vannak mind a diszkósok de az én szememben rosszabbak, mer eljátszák a keménygyereket, mer csak feketébe öltöznek. nevetséges!
kivétel aki azé hordja mer simán tetszik neki nem akar vele keménykedni bár ez is már egy kis elhajlás. én is vagyok úgy hogy csupa feketében vagyok ha épp csak olyan nincs mosásban(:) de nem ragaszkodok hozzá.
akkor vannak a snot: people=shit pólós kerós deszkás faszagyerekek akik qrva kemények.
akkor vannak 12 éves halálfej pólós keménygyerekek is.
van még sok ilyen jellemzö qrvanagy"rocker" fajta de ezek nagyon jellemzöek.
pl láttam egy 18!éves csajt a sulimból akin eminem póló volt. utána meg látom manowar!-os pólóban. hát akkorát röhögtem:DD

amúgy meg télleg csak heavy metalt ismer egy átlagember. és azzal jön hogy fú az mien durva. "heavy metal". mer keményen hangzik. multkor láttam egy müsort a tv-ben. "mi van akkor ha a gyerekünk kemény zenét hallgat. pl heavy metalt"
hát komolyan mindig ezzel jönnek.

na visszatérve:
az "igazi" rockerek között is van két fajta szerintem.
vannak a koncertrejárós bebaszós mindent leszarós hányásombafetrengós hósszúhajú (vagy rövid,tökmind1:) primitív rockerek. akiket elfogadok rockernek.
meg vannak azok akik ennél tágabb körben rockerek. ezt most nem fejtem ki. természetesen van átmenet meg ezeknek árnyalatai de szerény tapasztalataim szerint ez a két fö vonal van amiböl ki lehet indulni
namármost a társadalomban az elözöek számítanak rockernek. és ez természetes, hogy ezeket jegyzik inkább meg. és ezér van, hogy húha rocker. és akkor egyböl 50íkús hosszúhajú feketeruhás agresszív állatokra gondolnak.

na aztán lehet hogy rosszul látok vmit:) azér várom az építQ jellegü hozzászólásokat, ha már ennyi idöt szenvedtem a gépeléssel:)

valentin e-mail | 2003-04-02 20:58:54 | 68.
Tisztelet a kivételnek.

Előzmény: redemptor (67.)
redemptor e-mail | 2003-04-02 13:06:34 | 67.
kikérem magamnak...

Előzmény: valentin (66.)
valentin e-mail | 2003-04-01 21:38:53 | 66.
Az nem gáz, ha valaki rocker, az a gáz, ha a 'Rock' topicban olyan nevek szerepelnek, mint a POD, a LINKIN PARK vagy AVRIL LAVIGNE, olyan nevek helyett, mint a TOOL, a SRAPPING YOUNG LAD vagy a QEENS OF THE STONEAGE...persze ezeket itt a faszom sem ismeri!
Garfield e-mail | 2003-04-01 20:57:41 | 65.
én is szeretem ezeket a sorokat! sokszor beleüvölteném az emberek arcába!

Előzmény: Marque (64.)
Marque e-mail | 2003-04-01 18:25:02 | 64.
1t vagyon értve. Károlyi Mihály KKSZKI Bud(t)apest, figyeljetek ránk!

" Why, can't you see
can't you feel
this is soo real! "


Előzmény: Gonosz Csiga (61.)
redemptor e-mail | 2003-04-01 13:24:20 | 63.
Britney meg szereti a Rock&Roll-t. Erről ennyit...

Előzmény: valentin (60.)
ck e-mail | 2003-04-01 07:39:40 | 62.
Nem tudom, de nekem nem igen szoktak beszólni... Ha látod, hogy valakinek nem tetszik a ruhád, kinézeted: magabiztosan ránézel enyhe kihivást sugallva, kis mosoly a szád szélén amiből látja nem tartod sokra - és érzi a felsőbbrendüségedet... ez be szokott válni a barom arcúakkal szemben. A kétajtós szekrényekkel is így kell eljárni, mert azok is csak akkor kemények amikor érzik, hogy a méretük miatt remeg a lábad vagy, ha többen vannak. (Az esetleges károkért utólagos felelősséget nem vállalok...:)) )
A lényeg: le van szarva ki mit gondol, mert aki lenéz biztos, hogy semmilyen szinten nem áll fölötted- amiért lenézhetne! (ész, izlés stb...)

Gonosz Csiga e-mail | 2003-04-01 02:22:01 | 61.
HELLósztok!



A zene alapján nem lehet megítélni, hogy ki milyen ember. Láttam ellenpéldát innen is, onnan is.
Volt olyan raver haverom, akit többre tartottam sok - többek közt magát rockernek nevező -
embernél.


Kicsit olyan ez a rocker életfelfogás, mint a motorosok helye a világban. Nem olyanok, mint az
átlag. Különcök, szabadabbak - sokkal szabadabbak - és ezt rohadt nehéz sokak számára
elviselni. Összetartanak, legalábbis a motorosok, azok eléggé. Bár én kicsit ezt az összetartást
hiányolom a mai rockertársadalomból.


Én nem tartom magam rockernek, bár ahhoz állok a legközelebb. Soha nem is lehetnék az. Mert ahogy
azt látom, nem baszok be mint a sakál és nem hordok "fullba hírdetem, hogy rocker vagyok" típusú ruhákat. Egyszerű debreceni senki vagyok. Klasszikusrock, rock, klasszikusmetál, metál, gótmetál, gót és egyéb beazonosíthatatlan stílusú zenét hallgatok. Egy időben - amikor rajtam volt a rocker érzés - nagyon kiáltam a véleményem és/vagy igazam mellett, de ez az út nem volt járható (gimnázium 4 évéből két évet nem jártam ugyanabban az osztályban, és hármat sem ugyanabban az iskolában)...


"Ahogy nősz egyre többen fognak beszólni és lenézni azért amilyen vagy! az emberek el vannak
baszva teljesen"

Ez a gondolatmenet tökéletesen leírja a manapság elénktáruló képet.

Sajnos ezzel 100% egyet kell, hogy értsek. Ilyen világban élünk.
De. Ha az a rockerstílus, hogy mindig szembehugyálsz a széllel, akkor Gáz ma rockernek lenni. Mert így örökre azoknak a csicskája maradsz, akiket a legjobban utálsz, és akik ellen lázadsz. Csak ha mégis feljebb jutsz majd azon
ranglétrán, ne felejtsd el, hogy honnan jöttél!


"egyik oszt.társam apja pl.: egy ideig nem engedte a csajnak, hogy rockzenét hallgasson."

Nos itt jó lenne tudni, hogy valóban rockzenéről van-é szó, vagy arról a rózsadombról legurult,
ízléstelen, kurva igénytelen seggfejről, aki magát csak gangsta zolee-nak vagy mi fasznak hívja
és szentül hiszi, hogy maga a megtestesült rockertársadalom példaképe.
Mert, ha véletlenül erről a génállományról van szó, akkor teljesen megértem azt az apát.
Ha valakinek ezzel a kijelentéssel a hóvirágos lelkébe tapostam egy hegymászó bakkanccsal, attól
elnézést kérek.


"MÁR UNOM, HOGY MÍNDÍG KÍVÜL ÁLLOK.... "

Ők állnak kívül, csak nem tudják:)


Az, meg hogy ki mit szól be az utcán, ki nem szarja le?
Nem tom, nálam bevált bármilyen beszólásra : "Te olyan okos vagy és szép." benyögés. Nem kell
kurvaanyázni, mert helyből arra a szintre alacsonyodsz le, mint amin a Te lelkedet megsértő
személy van, vagy nem?
Igaz ez a beszólás néha futásra serkent, de ha 3 ajtós szekrény szól be, akkor - feltéve, hogy
nem vagy 4 v. 5 ajtós szekrény - nem kell reagálni semmit:)

Asszem ennyi. Bocs, ha hosszúra sikeredett.

Üdv!

Gonosz Csiga

valentin e-mail | 2003-03-31 21:27:06 | 60.
Az, hogy ki milyen zenét hallgat nem határoz meg semmit, pl. Nick Carter (Backstreet fiúk) kijelentette, hogy Jimmy Hendrix, a Black Sabbath és a Led Zeppelin a kedvencei(!)
redemptor e-mail | 2003-03-31 19:49:52 | 59.
Szerintem a biflák (Buffalo-s köcsöggyerekek) azért nézik le a metálosokat/rockereket, mert nekik soha nem adatott meg, hogy képesek legyenek saját véleményt akár közösség előtt hangoztatni, nincs egyéniségük, ezért ha meglátnak egy "esküdt ellenséget" a mi táborunkból, akkor nem tudnak mást mondani, mint hogy "büdös rocker", "igénytelen rocker", miegymás. Ez egyfajta védekező mechanizmus, a legjobb védekezés pedig a támadás, ugyebár. Ezeknek a futószalag-gyerekeknek még agyuk sincs. Silány, IQ-szegény, egysíkú gondolkodású barmok. Totálisan, echte ugyanolyanok, mint a zenéjük. Rájuk kell hagyni. És ezt ők is érzik, legalábbis valamennyire biztos. (Szerintem a metal muzsikát meg egyszerűen nem tudják megemészteni, mert ahhoz néha el is kell merengeni.) Ennek az ellentétnek úgysem lesz vége - amíg Világ a Világ. Ezt valami építés-rombolás sémához lehetne leginkább hasonlítani.
Egy csomóan sérelmezitek, hogy beszólnak nektek. Ez is csak az ő szegénységi bizonyítványuk, ill. védekező megmozdulásuk. Én például jókat szoktam derülni a "nézd ezt a hosszúhajú állatot" szintű, és ehhez hasonló megnyilvánulásokon. Ti ilyenkor nem érzitek, hogy több vagytok, mint ők?! Legalább van valami mozgatórugója a dolognak, nem unalmas. Különben is, azzal, hogy ezt a stílust vállaltuk, tudtuk, hogy ez ezzel jár. Én csak a felnőttek megvető tekintetével nem tudok mit kezdeni. Szerintük mi nem is vagyunk normálisak, de azt már rég elfeledték, hogy valaha Led Zeppelin-t, meg Deep Purple-t hallgattak. (Tisztelet ezúttal nem illeti a kivételt, remélem nem gond...) Amúgy tényleg igaz, hogy csótány bajtársaink csak a 'heavy metal' és 'rock' kifejezéseket ismerik. Újfent intelligencia-hányados túltengésre vall. (Amúgy kellemes mintapéldája annak, hogy mennyire nem ismernek minket...) És aki deathgrind-ot hallgat, azt is ide rakják. (Mondjuk titeket sem értelek néha, hogy miért csak rock, meg rocker, én például nem hallgatok Eddát... :D)
Tehát szerintem egyáltalán nem gázos, ha valaki metálos/rocker/punk, és aki ezt vállalta, az basszon ezeknek a műanyagembereknek az inkompetens beszólásaira. Ha meg ad rájuk, akkor - szubjektíve - benne van a hiba...
(Valamit áruljatok már el. Miért gáz, ha valaki érettségi előtt iszik?)

ck e-mail | 2003-03-31 16:55:21 | 58.
Sajnos nem mindenki vállalja föl; sőt, kis nyomás hatására át is tér a másik oldalra(mivel a rockerség egyre "gázosabb"- haverjai és egyes hülye-kis-szőke-picsák szerint...) -Saját példa - egy ismerősöm is (sajnos) egyre távolodik a rocktól és kezdi elárasztani az agyát a sok szar(pl:d'n'b és hasonlók...), mivel azt az előbb említett lények jobban szeretik :((
Swan e-mail | 2003-03-31 16:52:32 | 57.
Szerintem nem gáz én az vagyok (legalábbis annak tartom magam)
zeika e-mail | 2003-03-31 13:49:38 | 56.
Attól még vki nem lesz rocker, hogy talpig feketében, bőrkabátban meg martensben (v. shellysben....tökmindegy) jár állandóan... pusztán mazohista az illető. De egyébként meg mér' lenne gáz rockernek lenni? Hát nem veszitek észre, hogy manapság mennyi divat-,v. kamurocker rohangál a nagyvilágban? Épp az, hogy divat lett, bár nekik már az is rockerség, ha felvesznek 1 pólót "I love rock" felirattal, és kész...(<-lsd. Briney S.)

Előzmény: Gil (3.)
mariann666 e-mail | 2003-03-31 10:08:11 | 55.
Teljesen egyet értek!
Én biztos, hogy nem tartóznék se a rapperek, se pedig a sok kis üresfejű POP imádó hülyegyerek közé!!!!!!!!!!!!!! Ez persze sokaknak nem tetszik, de már nem nagyon érdekel!!! Szerintem sokkal jobb a rockerek közé tartozni és bevágni az őszintét még ha valakiknek nem is tetszik, mint azokhoz a bunkkhoz tartozni akik csak azért hallgatnak egy-egy együttest mert az most olyan nagy szám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Előzmény: rocker gyerek (54.)
rocker gyerek e-mail | 2003-03-28 12:33:31 | 54.
Osztom a véleményedet!Én is rocker vagyok,és megmondom mindenkinek a véleményemet(a tanároknak is).Persze ez sokaknak nem tetszik.Én így érzem jól magam!Ha már valamit szégyellni kell..,az a rap.Egy igénytelen szar zene!Számítógépes pumm ci,pumm ci hangzás,és néha egy -egy szintetizátoros akkord.Szerintem egyáltalán nem gáz ha valaki rocker!

Előzmény: stevie (50.)
Pankata e-mail | 2003-03-28 08:26:57 | 53.
MÉR lenne gáz ha én így érzem jól magam?
diszkós köcsögnek lenni nem gázabb?
szívjátok befele azt az undorító taknyot,mintha muszáj lenne,mer az a divat amit a médiagecik diktálnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és még azt meritek mondani h GÁZ rockosnak lenni?
sokkal-de sokkal őszintébbek és összetartóbbak vagyunk mint ti IGEN TISZTELT HUNGAROCELPICSÁK ÉS NÁJLONHUSZÁROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mariann666 e-mail | 2003-03-24 11:22:31 | 52.
Igazad van!!!
Az én sulimban is a rockerek vannak kevesebben! Az osztályban rajtam kívül csak egy rocker van. Nagyon bírom, hogy a többiek állandóan a rockot és a rockereket szídják. Azon nagyon ki bírnak akadni, hogy amikor emiatt nem úgy szólok vissza nekik ahogy ezt ők szertnék. De ez nagyon nem érdekel! Sulin kívül is megvan a saját baráti köröm!!!


Előzmény: Máté1 (40.)
jittel e-mail | 2003-03-24 11:22:15 | 51.
Miért gáz, ha valaki nem rocker?
stevie e-mail | 2003-03-23 22:32:45 | 50.
Nálunk is hasonló volt az arány itt lenn KiskunFÉREGHÁZÁN, de már nem járok oda, leérettségiztem (a matektól viszont vinnyogva fostam, annyira nem értettem az utolsó 2 évben).
Engem is baszogattak azzal hogy rockzenét hallgatok, sokan akkor is és ma is - szerintem ezért - hülyének is tartanak. De mi a kurva anyjukért, he? Igen, ha véletlen valaki illetékes erre téved el is olvashatja: a Móra Ferenc Gimnázium néhai 1998-2002 közötti 4. A osztályáról van szó!!! Osztályfőnök - dettó!
Akkora kamera-emberek jártak ide, hogy az már valami, jó nagy sznob geci volt úgy 80%!
Azért se szerettek, mert általában nem kötődtem hozzájuk, meg nem úgy tánczoltam, ahogy egyik másik "főnök"-típusú egyén szerette volna /gondolom nálatok is van(nak) iyen(ek)./
Én néha megmondtam az őszintét, erre előbb általában lefikáztak, később meg nem 1-szer rájöttek, hogy mégse mondtam akkora ökörséget.


Előzmény: Máté1 (40.)
Máté1 e-mail | 2003-02-16 20:33:36 | 49.
rám gondolsz?:)
megfogadtam hogy addig nem iszok amíg nincs meg az éretségim.
az "x" ott lesz a kezemen minden hétvégén:)


Előzmény: ck (48.)
ck e-mail | 2003-02-16 08:11:50 | 48.
- Tényleg, miért is gáz???
- ld. előbbi hozzászólást...

Máté1 e-mail | 2003-02-15 22:32:50 | 47.
Hi!Na megint bebeasztam,és találkoztam britney Spearsel a a buszn barcikáról hazafeléá!Megvana a záma úgyhogy király,egyébként sok a kétszínű alak a rockerek között is...

Előzmény: Ciccca88 (46.)
Ciccca88 e-mail | 2003-02-15 18:23:36 | 46.
Semmit..vagyis nem sokat,csak azt,hogy leszarni őket! És megmutatni,hogy minket nem érdekel,hogy ők hülyék,mert mi így érezzük jól magunkat..és ezen NEM akarunk változatni! Azt hallgatnak amit akarnak..mert igénytelenek(zenei téren)..és ha nekik ez jó akkor csinálják csak..

Előzmény: Roccy girl (45.)
Roccy girl e-mail | 2003-02-15 17:03:50 | 45.
hello mkinek régen voltam itt......
velem is ugynezt csinálják!!ki tudna hullani a hajam a romantictól kriszruditol meg a vesztlajf meg f*szom tudja miktol...ha véletlenul van magno mindig ezt rakják be...pfuj........rokainger....de most mit lehet tenni?????meg tudnék őrűlni...


Előzmény: Elenios (38.)
Pók e-mail | 2003-02-14 07:47:12 | 44.
Én pont 10 éve voltam 9.-es, de akkor a helyzet úgy látszik mit sem változott...
Marque e-mail | 2003-02-13 21:09:07 | 43.
ja...sőt, EZ A HELYZET (én most vagyok 9.-es)

HAIL TO ROCK
FUCK DISCO
.-)

Elenios e-mail | 2003-02-13 19:14:27 | 42.
De..persze...ááá nem:)Ott is ez volt a helyzet?

Előzmény: Marque (41.)
Marque e-mail | 2003-02-12 21:03:32 | 41.
amúgy Te nem a Károlyi Mihály KKSZKI-ba jártál ;-))))))) ???????

Előzmény: Elenios (38.)
Máté1 e-mail | 2003-02-12 20:28:18 | 40.
Az én sulimba van vagy 15 rocker a 90%-a diszkós.
Az osztályommal meg úgy vagyok hogy egyikre sem gondolok túl sokat,leszarom a sorsukat.Annyira nincs egység az osztályon belül hogy valami fantasztikus,bár ehhez még odabasz a szar osztályfőnök a konzervatív iskolavezetéssel.
De különösebben nem érdekel,osztályon kívül meg vannak az ismerőseim.


Előzmény: Marque (39.)
Marque e-mail | 2003-02-12 19:04:48 | 39.
IGAZAD VAN!!!!!!!!

ISTENEM, ANNYIRA EGYET ÉRTEK VELED - TELJESEN, DETTÓ EZ A HELYZET CSAK NEM DEMJÉNNEL MEG KOMÁRRAL HANEM A LEGSZARABB DIVATTAL!

NAPRÓL NAPRA ÚGY ÉRZEM, HOGY EZ A VÉG, KÉSZ, NINCS MÁR ÉRTELME TOVÁBB...ENNYI SOK HÜLYE INTOLERÁNS CSÖKÖTT AGYÚ KÖZÖTT

MÁR UNOM, HOGY MÍNDÍG KÍVÜL ÁLLOK....

Elenios e-mail | 2003-02-12 18:04:55 | 38.
Kezdjük ott,hogy én nem tartom magam rockernek..Ez egy másik ügy..Nem lényeg.
Na..Tavaly,kilencedikes koromban ugye új osztályfőnököt kaptam..Az első közös osztálykirándulás előtt vettem egy Metal Hammert.Az ofő meglátta a kezemben,és rögtön elkezdett motorokról,szegecsekről beszélni..Mikor kihívott felelni punk-os feleletről próbált nekem poénkodni.Heavy metal lady-nek hívott..Minden egyes lépésemet azzal nyugtázta,hogy ok..ő csak egy "rocker"..
Egyébként ha észrevettétek,azok,akik semmit nem konyítanak a rockhoz,mindig a heavy metallal jönnek..12 éves koromban még én is azt hittem,hogy csak a heavy metal létezik..A másik meg az oszttársaim..Mikor bekerül egy magnó én köteles vagyok meghallgatni a többiek Demjén Rózsiját,meg Komár Laciját,de ők a Nothing else matters-en kívűl semmi mást nem viselnek el..Én köteles vagyok tolerálni őket,a zenéjüket,de ők nem képesek 3 percet kibírni anélkül,hogy azt mondanák:mi ez a szar?Csak azért szólnak le mert mást hallgatok mint ők?Ha komolyzenét hallgatnék,akkor is szarnak tartanák azt,amit mindenki(rajtuk kívűl mindenki)elismer?

Ciccca88 e-mail | 2003-02-10 18:18:11 | 37.
Írtam..:)

Előzmény: Máté1 (36.)
Máté1 e-mail | 2003-02-10 17:24:14 | 36.
oké:)

Előzmény: Ciccca88 (35.)
Ciccca88 e-mail | 2003-02-10 15:16:31 | 35.
Miért te is?:))) Inkább írok e-mailt jó?:)

Előzmény: Máté1 (34.)
Máté1 e-mail | 2003-02-09 21:04:48 | 34.
ne bazd má':).Te is miskolci vagy?melyik suliba jársz?

Előzmény: Ciccca88 (33.)
Ciccca88 e-mail | 2003-02-09 09:35:58 | 33.
Itt ahol én lakom(Miskolcon) Senki nem szólt még le..na jó nagy ritkán,de mivel itt többségben vannak a rockerek,és nem egyedül járkálunk..nem szólnak,csak elmennek mellettünk,de jól megbámulnak:)
A nyári dologhoz..lehet,hogy melegük van akik bekiba járnak,de tudod..a külcsíny:)
A fekete pedig nem feltétlen jelenti azt,hogy valaki"rocker" lehet,hogy épp szereti a feketét..
Amúgy a suliban a tanárok nagyobb "tisztelettel" ha lehet így mondani..beszélnek velünk,mert azt mondják nekünk van egyéniségünk..szal csak ennyit ahoz,hogy gáz ha valaki rocker:)

stevie e-mail | 2003-02-07 16:14:31 | 32.
Én feltétlen rockhívőnek tartom magam, de igazad van. Attól hogy rockzenét hallgatsz, csak ember vagy. A logikátlanságot amúgy se szerettem soha. Én - ha melegem van - rövidujjúban járok. Meg is hülyülnék nyáron bakancsban meg fekete cuccokban.

Előzmény: Gil (3.)
laczkoM e-mail | 2002-08-19 10:18:31 | 31.
Én is egyetértek.
Máté1 e-mail | 2002-08-18 19:28:50 | 30.
igaz

Előzmény: MetalliBanger (29.)
MetalliBanger e-mail | 2002-08-18 17:36:29 | 29.
1általán nem gáz ha vki rokker, de már többen is írták előttem, hogy a "tömeg" bizony nem szeret minket és ránk szállnak, beszólnak, kritizálnak.
Talán ez mind azért van, mert ha rokker vagy egyben szabadabb is vagy, mint egy "nem rokker", aki mondhatni le van láncolva, gúzsba kötik a mai világ trendjei, de mi szabadon elvagyunk és jól érezzük magukat.
Míg ők szürkék, addig mi individumok tudunk maradni, és ez nem tetszik nekik.

guinevere e-mail | 2002-07-24 07:14:29 | 28.
Szerintem a rockereket csak épp annyira nézik bohócnak, mint mondjuk a rockerek a technósokat, avagy a ravereket. Nem hiszem, hogy a megkülönböztetés pusztán a zenei stílusok szeretetéből eredne. A fekete cucc marhára nem azt fejezi ki, hogy vki a rockzenét szereti, mint ahogy a hosszú haj sem. Utalhat egy csomó más dologra is, ily módon félreértésekre adhat okot. Mit lát mondjuk egy középkorú szülő? Az ő gyereke nem úgy viselkedik, mint a többi, mert nem megy el szépen és rendesen felöltözve a discoba, helyette inkább szakadt cuccban leissza magát a haverokkal a leglepukkantabb kocsmában, azért ne mondjátok, hogy ez egy anyának nem rémisztő! A munkahelyen meg eljesen normális és természetes elvárás, hogy úgy öltözködj, ahogy azt főnökeid elvárják tőled, ha valóban önálló ötleteid vannak, azt nem az öltözködéseddel kell, hogy kifejezd, hanem a szavaiddal. Én szeretem a rockzenét, és ráadásul lány vagyok, akiket szerintem általában még jobban kinéznek ezért, de hajlandó vagyok kompromisszumokat kötni, és ezért egyáltalán nem esek depresszióba.

Előzmény: Garfield (27.)
Garfield e-mail | 2002-07-23 20:42:20 | 27.
ahogy nősz egyre többen fognak beszólni és lenézni azért amilyen vagy! az emberek el vannak baszva teljesen! a suliba, az edzésen különböző társaságokban egyre jobban érzem azt hogy megkülönböztetnek és lenéznek! azt gondolják hogy akkor vagy jó ha úgy viselkedsz mint a nagyátlag! és meg vannak győződve hogy ők teljesen normális józan gondolkodású értelmes emberek és te pedíg egy különcködő komolytalan kis senki vagy! egy bohóc! és erről teljesen meg vannak győződve! és ahogy nősz, ennek annál nagyobb súlya lesz! a munkahelyeden nem vesznek komolyan, csökkennek a lehetőségeid mert nem nyalsz nem sodródsz az árral, a tömeggel, van önnálló véleményed ami esetenként ellenkezik az övéikkel!
ez mind egy 29 éves rocker tapasztalata! mesélte hogy az elején még vele is csak ugyanaz volt mint most velem! ugattak állandóan hogy hülye rocker, undorító hosszú hajú szar stb, stb... de volt olyan aki vele együtt nőtt fel, együtt voltak sülve főve de a srác pénzközelbe került, 2 év múlva öltöny, kocsi és már köszönni is luxus volt! előtte meg szutyokpunkok voltak! hiteltelen szar népség!

Borchee e-mail | 2002-07-21 12:12:16 | 26.
máramelyik. egyik oszt.társam apja pl.: egy ideig nem enmgedte a csajnak, hoyg rockzenét hallgasson... bár szerintem már egy kicsit normálisabb lett, de nem tudom.

Előzmény: Drizzt (25.)
Drizzt e-mail | 2002-07-20 21:13:56 | 25.
Egyébként egyre kevésbé gáz, ahogy ismerem az embereket. Egyre toleránsabbak a rockerekkel.
Drizzt e-mail | 2002-07-20 20:23:13 | 24.
Bazz! Ezt magad találtad ki?:))))))))

Előzmény: Cali Tee (17.)
Borchee e-mail | 2002-07-20 20:16:33 | 23.
hehehehehe.:)

ennek nem volt célja


Előzmény: Garfield (22.)
Garfield e-mail | 2002-07-10 20:20:12 | 22.
de,de! bocs!


Előzmény: Borchee (21.)
Borchee e-mail | 2002-07-09 15:00:01 | 21.
ezt nem cali tee-nek mondod?

Előzmény: Garfield (20.)
Garfield e-mail | 2002-07-08 18:40:44 | 20.
nagyon hegyes a cerkád....

Előzmény: Borchee (18.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.