Click to Visit
Rock - dobos adja magát
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Bundi12 e-mail | 2010-04-07 10:23:24 | 2.
Sziasztok!

A BUDAPESTI Stormbringer zenekar SÜRGŐSEN keres DOBOST. A korod kevésbé számít (azért 16 év felett legyél) sokkal inkább a tudás a megbízhatóság és az elhivatottság. Zenekarunk 1 éve alakult. Repertoárunkba tartozik (Deep Purple, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, AC/DC + néhány magyar, P mobil stb...). Emellett már elkezdtünk felvenni saját számokat is amiket már játszunk is áprilistól.
Koncertező zenekarról van szó átlagban havi két fellépésünk (fizetős bulik) tehát felszerelésed legyen.

Nem kezdő zenekarról van szó kezdő zenészekkel szóval kérjük akkor jelentkezz ha kellő tudással rendelkezel hogy eljátszd az ilyen számokat. Duplázó nem kötelező. Átlag életkorunk amúgy kb. 20 év.
Tavaszi és nyári koncertek, fesztiválok betervezve, rendes honlap készül jelenleg is (nem csak ilyen myspace) plusz demo felvételek. Koncertjeink jó hangulatúak(ahogy a zenekar is) improvizatív és szeretjük a show-t (a foglalom jó értelmében)

Kérjük ha egy elhivatott nem kezdő dobos vagy és a Hard rock stílust képviseled egy kis blues-t beleértve akkor jelentkezz.

Elérhetőségek: Mobil: 06 30 953 86 88
E-mail: doboswanted@citromail.hu
Üdv

mattcameron e-mail | 2010-03-11 00:31:19 | 1.
Nem kezdő, kreatív, zenében megalkuvást nem ismerő, alkotási vággyal rendelkező zenésztársakat keresek Bp-n, akik nem Dream Theatre, Messhuggah, vagy valami gitárhíró bűvkörében élnek, akiknél a zenében a ZENE az első.
Fikcsik, páratlanok, de előtérben marad a hangulat, a zene, az összkép, az alkotás, vagy beszállnék zenekarba, esetleg session-ködnék felvételeken (demó, lemez). Hatásaim:
grunge-éra, stoner-éra, Tool, Primus, The Cure, Melvins, Morphine (ezeket játszottam is). Meg úgy nagyjából minden, meg úgy nagyjából semmi.
Ja, műmájerek, kamuzenészek (image megvan, csak tudás nincs semmi se, iletve hatezer éve játszunk együtt, de nincs egy számunk se) kerüljenek.

itt meghallgathatsz:
www.myspace.com/honeygrungemustang
www.myspace.com/thepilum

ugyanitt doboktatás.


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.