Click to Visit
Rock - az eloiteletek es a rock zene
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

182ANTI182 e-mail | 2008-07-08 14:30:00 | 9.
hali.az én kornyezetembe ha vagy 3 vagyunk akik élo zenét hallgatunk és ezért rogton le rockereznek.szeretem a rock zenét de inkább punk és metál zenét hallgatok ami sztem nem ugyanaz.ezt hangoztatni is szoktam elottuk de nekik csak rockerek maradunk.

Necro e-mail | 2003-05-29 19:51:55 | 8.
azt én is megkapom,h sátánista vagyok,csak mer érdekel a dolog...az oszt.társaim +azt hiszik,h vért iszom + macskát áldozom,mert gyakran hordok feketét...de amúgy mi elég vegyesen vagyunk az osztályban(rapper,diszkós,deszkás,skinhead)van minden,de nem cseszegetjük 1mást,max. poénból...van nálunk egy nagyon jófej diszkós csaj és egy kicsit szereti a rockot és azt mondta,h tökre bírja,h ilyen vagyok...szerintem ez tök jó:)... de persze azt is megkaptam,h:Hú,baz.+!hogy néz ez ki?! + ez csak punk!(olyan lesújtóan),de én ezt lesz*rom úgyse tudom ki volt az...akkor + mér érdekeljen?! amúgy nem is vagyok punk...

Előzmény: reNiKE (4.)
Borchee e-mail | 2003-01-14 18:52:20 | 7.
Lehet benne vmi, de ha csak azért védettmeg, mert Te is rokker vagy, az kissé gáz, nem?

Előzmény: reNiKE (6.)
reNiKE e-mail | 2003-01-04 22:01:29 | 6.
jaja, egyet értek. az előítélet egy nagy faszság. de mondjuk ha nem lenne, akkor most nem tudnák miről beszélni.
ezt a fajosodást én sem bírom...sőt.... okay, nem kell vele tényleg foglalkozni, de ha agyon akarnak ütni és egy ismeretlen vki, aki épp mondjuk egy rokker és megvéd, akkor érdemes ezen elgondolkozni. nah, de én sem tudom.. de nem mind1 azért! :))

Előzmény: Borchee (5.)
Borchee e-mail | 2003-01-03 18:20:27 | 5.
Szerintem tökre nem kell azzal foglalkozni, hogy ki hova "tartozik", mert baromság az egész. Olyan, mintha vmi faj lenne, vagy nem tudom. Csak vannak kivételek, akiket ez nem foglalkoztat. Nem vagyunk egyformák.(szép kis közhely, de igaz:-) )
Na, nem tuodm, mindegy is. :-)
Annyit még, hogy az előítélet hülyeség úgy ahogy van. Legnagyobb marhaság, amit csinálhat vki...

Előzmény: reNiKE (4.)
reNiKE e-mail | 2003-01-02 20:22:49 | 4.
sziasztok!
hát én is beszélhetnék ilyenekről. velem is sok ilyen féle dolog történt, mint veled Borchee. van aki büdös panknak mond, vagy épp köcsög rokkernek, de nem kikerülhetű, hogy sátánistának. azt se tudják melyik mi fán terem. én különösebben nem vallom magam ezek közül egyiknek sem. de az igaz, hogy nem hiszek istenbe, de hallgatok azonkívül krisnás zenéket. nah, de ez megint egy más téma.
de megkérdezném én azt, hogy mért van olyan is, hogy egy pár discos kedvel netalán rokkereket, pankokat, meg a nemtom kiket esetleg fordítva!?! ezekszerint alkalmazkodás kérdése az egész! nah, mindegy; ezeket soha nem értettem és nem is fogom, asszem.
jók legyetek pussz

Előzmény: Borchee (3.)
Borchee e-mail | 2003-01-01 18:49:18 | 3.
Hihi, heló! :-)
na, ide is írjunk nem témába illő dolgokat?? :-)
Amúgy előítéletek tényleg vannak, de aki ennyire korlátolt, az tegyen amit akar, nem? Utolsó dolog ami érdekel, hogy XY, aki egyszer Sterbinszkirajongó, aztán jövőhéten utálja a diszkós zenét az engem hagyjon békén :-))
Volt egy ilyen srác, aki állandóan azzal cseszegetett, hogy milyen hülye punk vagyok(ami nem igaz, mert nem vagyok, de ezt ő sokkal jobban tudja, mint én... Akkor mégis azvagyok?:-)) ), jött, hogy a diszkós zene mennyire jó. Aztán jövőhéten meg elkezdett nekem arról beszélni, hogy milyen hülyék a diszkósok, és hogy ő mennyire szereti a nagykemény rokkbandákat, és elkezdte nekem mondani, hogy "Egésséges Fejbőr!". Fogalma nincs, mi az szerintem... Ááááh, hát nem szánalmas??? :-)
Persze azóta is azt mondogatja, hogy hülye punk... :-) Egyébként se sok köze van ahhoz, hogy mit hallgatok. :-)

Előzmény: Lee (2.)
Lee e-mail | 2002-12-24 00:19:25 | 2.
Szia! Csináljunk off/topicot belőle!:)))) Ákos topicjába már kicsit sokat írtunk nem Ákosról. Egyébként előítéletek azok vannak bőven, jut nekem is, és nem a rock-kedvelő egyénektől. Gondolom egyértelmű, hogy a beszűkűlt dídzsédzsunijor-agyúak látnak el vele. Szóval hogy van képük megszólni engem? Az jó, hogy egyenruhában nyomják??:))))

Előzmény: Borchee (1.)
Borchee e-mail | 2002-12-20 18:21:31 | 1.
de jó ez a topic! Látom, a kitalálóját is nagyon érdekli a téma... :-)

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.