Click to Visit
Rock - bandát keresek
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Ancientfire e-mail | 2012-07-23 19:21:19 | 31.
Pest megyei, 5éve alakult jól menő fiatal metál zenekar szabadúszó dobost keres, lehetőleg Pest megyéből, vagy Budapestről. Olyan személy jelentkezését várjuk, aki tanulékony, tehetséges, emberileg normális és komolyan veszi a zenekari munkát.

Próbálni cinkotán vagy a keleti pályaudvarnál szoktunk! A próba helyszíne tőled is függeni fog!

Stílusunk nehezen besorolható, de annyi biztos, hogy metál tiszta énekkel.
Sok saját számunk van, de emellett játszunk 1-2 feldolgozást is (Ossian, Kalapács, Metallica, Iron Maiden, Judas Priest).

Jelentkezzetek bátran!!

Elérhetőségeink:
E-mail: ancientfirezenekar@gmail.com
Telefonszámok:
Kovácsik Attila: 06-70-231-43-83
Szmolka Gábor: 06-20-582-2-582

Kreee e-mail | 2012-05-09 12:44:05 | 30.
Sziasztok!

19 éves pesti lány vagyok és remélem itt találok néhány zenészt, akik szintén szívesen zenélnének egy csaj rockzenekarban :) én gitározom, főképpen a ritmusgitáros szerepét tölteném be, tehát kéne még énekes, dobos, basszeros és még 1 gitáros :)

Írjatok nyugodtan a peeve1023@yahoo.com e-mail címre :)

xXxgabeexXx e-mail | 2012-05-08 15:15:44 | 29.
Sziasztok!
15 éves vagyok és egy bandát keresek ami közel van Albertirsához.
Nincs hangom de szeretek énekelni és zene szöveget is írok. Ha lehet olyasmi banda jelentkezzen ha jelentkezik egyáltalán valaki aki hasonló zenével rendelkezik mint az AFC. Hangszeren nem tudok játszani de meg tanulnék..
Ha jelentkezne valaki akkor itt lehet:
xxxsadangelxxx@gmail.com
vagy telefonon: 06705160036
hívni lehet H-P 16.00 tól 22.00 ig Szo-V 13.00 tól 22.00ig
ui.: Facebook on is meg lehet találni engemet :

http://www.facebook.com/panczel.gabor

drummerbp e-mail | 2012-05-06 09:36:58 | 28.
Sziasztok! Budapesti zenekarban játszanék dobosként, komoly tervekkel, zenekari tapasztalattal!drummerbp@citromail.hu
Szász Béla e-mail | 2012-04-28 13:57:17 | 27.
Sziasztok!

Elsősorban indy és pop rock stílusban (de hosszútávon alkalmazkodnánk egymáshoz) dögös hangú énekesnővel bandát szeretnénk alapítani Budapesten.

Szeretnénk, hogy a leendő banda tagjai együtt fejlődjenek, ezért nem profi, de tehetséges szóló, és bassz gitárost keresünk saját szerkóval, továbbá szükség lesz egy billentyűsre is (ha nincs szintitd, megoldjuk), no és kell még egy dobos is... A kezdéshez. Srácok, csajok jöhetnek!

Elég jó kapcsolatokkal rendelkezünk a média terén, így ha a banda életképes lesz és valóban jó zenét fog játszani, kicsit rövidebb lesz a felfutási idő :).

Ha bárkit érdekel a dolog, kérlek írjon a szaszb@invitel.hu e-mail címre mielőbb, vagy hívjon a 06 30 928 0390 -es számon, bármikor.

autonomiape e-mail | 2012-04-06 21:09:41 | 26.
Budapesti nemzeti rock zenekar keresi szólógitárosát. A formáció két ismert zenekarból formálódott össze, a folytatáshoz várjuk a megfelelő affinitással rendelkező egyén jelentkezését. Teljesen felszerelt III. kerületi próbateremmel rendelkezünk, állandó koncertek és fesztiválok adottak lennének. További információ és kapcsolat: nemzetirockbudapest@gmail.com
wrati93 e-mail | 2012-04-03 15:32:29 | 25.
Dobost keresünk egy most alakuló zenekarba Isaszegen, Gödöllőn, Máriabesnyőn és Dányban. Olyanok jelentkezését várjuk akiknél van lehetőség próbálni. Nem kell hogy profi légy, mi se vagyunk azok. Jelenleg ketten vagyunk, én mint szóló gitáros, haverom pedig ritmusozik, de lehet hogy van egy basszus gitáros is.
Zenék: Green Day, Papa Roach, RHCP, Guns n Roses, ACDC, Tankcsapda, Good Charlotte, Rise Againts stb, persze később saját számok. Ha érdekel a dolog, vagy ismersz valakit akit érdekelne, vagy aki dobol ezeken a településeken akkor nyugodtan írj.
Érdeklődni: billiejoe.gd@citromail.hu

bulint14 e-mail | 2012-04-01 22:29:17 | 24.
Üdvözlet
Basszusgitárost vagy énekest keresünk egy újonnan alakult budapesti punkrock/hardrock zenekarba. 17-18 évesek vagyunk, szeretünk zenélni. Felszerelesésed legyen. Ha érdekel a dolog, írj: bulint0324@gmail.com

tamadrums e-mail | 2012-04-01 00:17:26 | 23.
Kedves Leendő Zenész barátaim!
Én 4 éve dobolok,de olyan zenész barátaim vannak akiktől sokat tanulok mint például a Hooligans dobosa Kiss Endi vagy a Tankcsapda dobosa Fejes Tamás.Olyan zenészeket keresek akivel egy teljes zenekart feltudok állítani.Várom azok zenész barátaim jelentkezését akik szeretnének egy jól menő zenekarban résztvenni,és nem csak hobbi szinten a kapcsolat az megvan minden féle téren. BUDAPEST Korhatár: 16:20 korig.
Telefonszám: 06 20 402 51 21 Hivjatok nyugodtan:)

tamadrums e-mail | 2012-04-01 00:16:56 | 22.
Kedves Leendő Zenész barátaim!
Én 4 éve dobolok,de olyan zenész barátaim vannak akiktől sokat tanulok mint például a Hooligans dobosa Kiss Endi vagy a Tankcsapda dobosa Fejes Tamás.Olyan zenészeket keresek akivel egy teljes zenekart feltudok állítani.Várom azok zenész barátaim jelentkezését akik szeretnének egy jól menő zenekarban résztvenni,és nem csak hobbi szinten a kapcsolat az megvan minden féle téren. BUDAPEST Korhatár: 16:20 korig.
Telefonszám: 06 20 402 51 21 Hivjatok nyugodtan:)

wrati93 e-mail | 2012-03-19 17:15:23 | 21.
Hello!

Dobost keresek egy most alakuló bandába Isaszeg, Gödöllő, vagy Dány településen. Nem kell hogy profi légy mi se vagyunk azok, csak szeresd amit csinálsz. Ha éppen dobolsz, vagy ismersz valakit aki dobol e három település egyikén, akkor szólj légyszives!
Bővebb információ:
billiejoe.gd@citromail.hu

D.Drummer e-mail | 2012-03-18 12:43:20 | 20.
Dobos punk, rock zenekart keres Szegeden és környékén!!!!
doboskereszenekart@gmail.com

darthlaci e-mail | 2012-03-16 13:10:01 | 19.
Sziasztok!
21 éves budapesti énekes vagyok több éves tapasztalattal, ez előtt egy szimfonikus metálra hajazó bandában énekeltem, de rengeteg feldolgozást is játszottunk. Szóval a fő irányvonal a rock/metál + mind a hatszázhúsz válfaja lenne kivétel a sikítva hörgés. Ha szükségetek van egy tapasztalt képzett énekesre én vagyok az emberetek. Írjatok bátran

E-mail: darth_laci@hotmail.com

everwanttobefree e-mail | 2012-02-20 01:55:11 | 18.
Hello!
19 éves amatőr énekes lány zenekart keres pop/punk/rock és társai stílusban. (BP)
everwanttobefree@gmail.com

Nowhere Hill e-mail | 2012-02-17 08:59:31 | 17.
Sziasztok!

A miskolci Nowhere Hill zenekarba keresünk basszerost! Nem feltétlen Miskolcról.
Jelentkezni lehet bárhogy :)
Teló: 20/5803724
Ímél: sera.mate@gmail.com
Hanganyag: www.nowherehill.com vagy facebookon is megtaláltok!

Sok sikert!
Üdv!

jozsika75 e-mail | 2012-02-16 18:54:37 | 16.
Hali Nemzeti Rock zenekar alapitásához keresek tagokat !!Győrtől Tatabányáig ,én Basserozom 1993 ota !!!jozsika751224@freemail.hu
wasser88 e-mail | 2012-02-16 13:03:03 | 15.
Szevasztok. 20 éves dobos vagyok győr környékéről. Bandát keresek, lehetőleg punkRock stílusban de esetleg keményebbek is jöhetnek :) Próbahelyet tudok, illetve több és több koncertlehetőséget....fuvarozás sem akadály! Ha felkeltettem érdeklődésedet írj: kov.rol88@gmail.com
(esetleg tagok egyenként is érdeklődhetnek, mert akár zenekar alapítás is szóba jöhet)

Ancientfire e-mail | 2012-02-13 22:50:26 | 14.
Péceli (17ker melletti) 5éve alakult jól menő fiatal metál zenekar szabadúszó gitárost keres, lehetőleg Pest megyéből, vagy Budapestről. Olyan személy jelentkezését várjuk, aki gitártudásban, zeneírásban tehetséges és igényes, valamint emberileg normális, komolyan veszi a zenekari munkát!
Stílusunk nehezen besorolható, de annyi biztos, hogy metál tiszta énekkel.
Sok saját számunk van, de emellett játszunk 1-2 feldolgozást is (Ossian, Kalapács Metallica, Judas Priest).

Jelentkezzetek bátran!!

Elérhetőségünk:
E-mail: ancientfirezenekar@gmail.com

GabrielHard e-mail | 2011-09-25 20:53:14 | 13.
ACCEPT tribute ÉNEKES+DOBOS!!!

Hali!

Accept tribute bandába keresünk dobost és énekest Pécsre!

20-40 év közöttiek vagyunk!

Üdv: Gábor
+36-30-6500-725
kemeny.gabor@freemail.hu

Eddie95 e-mail | 2011-09-16 16:37:05 | 12.
Helló!
16 éves gitáros vagyok együttest keresek.
A 80 as évekbeli glam rock tól a trashig minden jöhet!!
Írjatok: ironmetal@freemail.hu

Előzmény: ziir (11.)
ziir e-mail | 2011-05-07 15:59:49 | 11.
Hy.Miskolci dobos vagyok.Már meglévő zenekarba szeretnék játszani.pop-rock-metal.Cuccom van
hardcoredani@hotmail.com.msn ugyanez!

Dekron e-mail | 2011-05-04 11:53:03 | 10.
Sziasztok!
21 éves, a zenében jártas srác vagyok és kb fél éve kezdtem el dobolni nagyon lelkesen (13 éve zenélek,zongoráztam ill. gitároztam, szóval ritmusérzékkel nincs gond) és arra gondoltam,hogy írok ide, hátha van a környéken egy banda, ahova esetleg beférnék (Gyálon lakom). Folyamatosan járok tanárhoz, és fejlődöm ezerrel:) Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését azt kérem írjon nekem!!:)

email:hanrykt@gmail.com

További szép napot mindenkinek!!

PorsiUdi e-mail | 2011-04-19 22:10:29 | 9.
Banda tagokat keresünk, gitárost, basszus gitárost, dobost, esetleg billentyűst Kaposvárról és környékéről.

Saját próbateremmel rendelkezünk, de a tagoknak meg kell oldania a hangszer szállítását, s próbákat heti egyszer tartanánk/tartunk.

Jelenleg 2 tag van, egy (női) énekes/dalszerző, és egy gitáros.

Kor legyen kb. 16, de pár év eltérés nem baj.

Stílusunk rock, metal, goth rock, alt. rock stb...

Amilyen együttest akarunk: egyedi zene, jó kiállás, jó számok.
Amilyen tagokat keresünk: nem kell, hogy profi legyél, de azért tudj valamit, ja és szeresd a zenét, fordíts időt gyakorlásra akár otthon is!
Amit fel tudunk ajánlani: kb. 90 dalszöveg, amiket folymatosan megzenésítünk.

Ha érdekel, akkor erre az MSN címre írj:
papporsolya99@citromail.

bulint e-mail | 2010-11-19 14:19:22 | 8.
Kívánok!

Basszusgitárost keresünk. Punkrock és metál féle stílusban.

Elérhetőség: bulint0324@gmail.com

kellemeskároly e-mail | 2010-11-19 13:15:03 | 7.
Sziasztok!

24 éves gitáros-énekes vagyok. Körül-belül 10 éve zenélek.
Siófokon és környékén, esetleg Székesfehérváron keresek zenekart, illetőleg olyan zenészeket, akik akik blues-rock, blues stílusban játszanak, és szeretnének zenekart alapítani.

Várom jelentkezéseteket a következő címre:
malterego@rocketmail.com

Samson85 e-mail | 2010-11-15 11:31:14 | 6.
A budapesti AutonómiA zenekar keresi szólógitárosát a nemzeti értékek megőrzésén alapuló rock/metál stílusába. Bepillantást az életünkbe az oldalunkon találhatsz: www.autonomiazenekar.hu

Kapcsolat: piiiter@vipmail.hu

bulint e-mail | 2010-10-27 19:48:01 | 5.
Kívánok!

Dobost keres a Warheart zenekar. Sum 41, Green Day, Blink 182 féle stílusban
játszunk. Énekes, szóló- és basszusgitáros van. Lehetőleg Budapest
környéki legyél, vagy megoldható legyen a heti 1 próba itt Budapesten.
16 évesek vagyunk, korhatár nincs. Nem kell profinak lenned de azért tudj valamennyire.

Thiria e-mail | 2010-10-18 06:29:01 | 4.
Győrben alapítanék zenekart, amihez kreatív zenészeket keresek, esetleg egy bariton hangú férfit, aki szívesen ráhörögne női (nem áriázós) énekre...
Irányvonal a fejemben létezik egyelőre, úgyhogy ha érdekel a dolog, írj egy mailt, meg némi infót magadról:)és megbeszéljük!
Hanganyagot kérésre küldök:)

corvusgirl89@gmail.com
celticmetalband@gmail.com

bulint e-mail | 2010-10-14 20:04:15 | 3.
Szevasztok!

16 éves vagyok, mindenem a zene. Tanulok gitározni is, de énekelnék legszívesebben. Énektanárnál képzem a hangom, és nem tervezem abbahagyni. Gitározást is bevállalok az éneklés mellé. 16-17 évesekből álló zenekart keresek: sum41, blink182, green day, rise against, a day to remember féle stílus. Színpadi tapasztalom még nemigazán van. De nyitva állok minden fellépésre. Dalszövegeket írok.

CSOW e-mail | 2010-09-29 22:14:01 | 2.
Sziasztok!

Pécsi gitáros (24) keres tagokat zenekar alapítása céljából vagy beszálna egy már meglévő zenekarba.
Heavy/thrash metal műfaj érdekelne. saját számokban gondolkodnék, de persze a szórakozás kedvéért a feldolgozások sem maradhatnak el.

kisspba@gmail.com

lpviki e-mail | 2010-09-04 18:41:34 | 1.
sziasztok.bandát keresek.tudok dobolni,énekelni,gitározni(de a legtöbbet a dobbal foglalkozom).már jó régóta foglalkozom a zenével.

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.