Click to Visit
Rock - Skinhead - A Way Of Life
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

Szabi e-mail | 2002-08-18 18:29:56 | 35.
Már volt! De Te honnan tudsz erről?

Előzmény: Máté1 (34.)
Máté1 e-mail | 2002-08-18 16:52:43 | 34.
jut eszembe:már volt vagy lesz skinhead találkozó Tokajban?

Előzmény: Szabi (33.)
Szabi e-mail | 2002-08-18 08:33:14 | 33.
"az egész már régen nem erről szól"
Már??? Mi van? És egyáltalán miről beszélsz?


Előzmény: Hugó Hami (31.)
Hugó Hami e-mail | 2002-08-17 20:45:38 | 32.
a vélemények eldöntéséhez mindként oldalt meg kell halgatnunk.amelyik szimpatikusabb annak hiszünk. NEEEEEEM?
Hugó Hami e-mail | 2002-08-17 20:40:49 | 31.
hmmm.Én nem vagyok lázadó, de miért gondolja mindenki hogy a skinheadek olyan csunya rossz emberek akik ütik vágják a cigányokat.az egész már régen nem erről szól. ami a kisebbséget illeti senki nem látja őket szivessen ((trianon))-KIS HAZÁNKBAN.
laczkoM e-mail | 2002-08-16 15:20:15 | 30.
Akkor nem szóltam!
lzsolt e-mail | 2002-08-16 15:17:54 | 29.
Igen, az a bejátszás a CNN-en a palesztinokat mutatta, de utólag kiderült, hogy az egy archív felvétel volt évekkel azelőttről.

Előzmény: laczkoM (28.)
laczkoM e-mail | 2002-08-16 15:05:47 | 28.
Na télleg nagyon pezseg ez a fórum. Na szóval. Szabi! Jó alá írom kicsit radikálisak voltak a komcsi lépések. De azé ne feledjük el hogy hány tudóst, meg csillagászt, égettek meg tanaiért, mert az nem teccet a pápának. Najó hagyuk ez a témát én mást gondolok mint Te, de hát nem vagyunk egyformák. Amugy a pezsgő az télleg jó húzás volt töllük:DD
Heretic! A cigányok 80%télleg semmire kellő de nem legyilkolni, és nem haza zavarni kell őket, hanem esélyt, és célt kell adnunk nekik. És ezt a fiataloknál kell elkezdeni, rá kell vezetni őket, hogy ne lopjanak, hanem tanuljnak. Bár ez elég utópisztikusan hangzik, de meg kell próbálni. Ami meg a kínaiakat illeti abszolult egyet értek Szabival. Az ország lakkosságának nagy része nem tudja meg fizetni a márka jelzést(mert valjukbe sok esetben ez kerül pénzbe), és az ilyenek inkább vásárolnak a kínai butikokban. És mivel van piacuk ezért jönnek a kínaiak.
Meg amugy rosszul tudod, nem az afgánok hanem a palesztínok táncoltak az utcán. És ami őket illeti valamelyes megértem az USA elleni gyűlöletüket. Mert hát USA nem csinál semmit hogy megoldodjon a helyzet izrelben. Az megint más nem kéne örülniük ennyi ártatlan ember halálának.

Thomas e-mail | 2002-08-16 11:00:11 | 27.
Húha, itt aztán rendesen belelendültünk a témába :) Oké, vélemény:

Általánosítani hülyeség. Ismerek rengeteg korrekt roma srácot. Na most, ha tennék egy kijelentést, mely szerint "a cigányok lopnak, csalnak, hazudnak stb", akkor ezzel az általad (kissé légből szedetten) kalkulált 20%-ot sérteném meg. Kérdem én: milyen jogon?
Az a baj, hogy egyfolytában arról rinyálunk, hogy milyen gazemberek és hogy nem akarnak kultúrálisan beilleszkedni. Hát könyörgöm, ilyen beszólások után csodálkozunk, hogy ellenszenvesek leszünk a számukra??? Azt el kell fogadnunk, hogy heves természetűek, de erre nem megoldás a gyűlölködés (és ez most nem szarrágó hippi-duma)! Úgy gondolom, az egyetlen megoldás a szocializációjukon való fejlesztés, tehát könyvek, iskoláztatás stb. De milyen iskoláztatásról beszélünk, ha bizonyos oktatási intézményekben is diszkrimináció folyik? Tudom, nehéz ezt megérteni, nekem is sok időre volt szükségem, mire elgondolkodtam ezeken. Csak azt tudom tanácsolni, hogy néha próbáld meg elképzelni, milyen lenne, ha Te születnél romának Magyarországon! Ha a Te szüleid tömnék a fejed ellenszenves gondolatokkal!

Kínainak: szerinted ki áll a kínai cuccok terjesztése mögött? A Nike vagy mittudoménmilyen cipőket hol gyártják? Milyen márkaboltokról beszélsz?

Iszlám: nekem sem szimpatikus maga a kultúrának több eleme (lsd: Jordánia és társai - nőkkel kapcsolatos törvények). De ennek semmi köze szeptember 11-hez!
Amikor legutóbb járt nálunk a Catharsis, az énekesük, Brian, két nóta között ezt mondta: ha az USÁban meghalnak hatezren, az egész világ gyászol. Ha Afganisztánban meghalnak 20 ezren, az 3 perc hír. Fura ezt hallani pont egy amerikaitól, nem? Ezen gondolkodj el. Egyébként a terrortámadásért nem egy népet, hanem egy csoportot kéne elítélni.
Tényleg szomorú, ha valaki ünnepelte a támadást, de 1.: iszonyatos agymosás folyik ott is (amiért nem feltétlenül a hétköznapi embert kell okolni),
2.: amit akkor a tévé mutatott az egy ügyes húzás volt. Volt egy 15-20 másodperces bejátszás arról, hogy Palesztínában örvendett a nép az utcán. Később kiderült, azok az emberek nem a terrortámadásnak örültek, hanem szimplán, mert veszi őket a CNN, a felvétel ugyanis a gépek becsapódása előtt történt...
Persze voltak, akik tényleg szívből örültek a tragédiának, de hát buta ember mindenhol előfordul.
Amit írtál, hogy az Amerikában élő arabok ünnepeltek, az nem igaz. Pont arról volt szó, hogy a bevándoroltak együttéreznek az amcsikkal. Pont az volt a probléma, hogy sok ott élő arabot megtámadtak, csak azért, mert arab volt és biztos terrorista. Persze, meg lehet érteni az amerikaiakat ért lelki sokkot, de ha mindenki az indulatai alapján cselekedne, akkor 5 percen belül halottak lennénk...


Előzmény: Heretic (24.)
Szabi e-mail | 2002-08-16 10:44:51 | 26.
Nem haragszok, csak már nagyon elegem van abból, hógy mindenki az kérdezi, hogy akkor milyen ideológiában hisztek.
Az egyházzal kapcsolatban hasonlókat tudok mondani, mint Hereticnek. Ne tévesztd össze az egyházat a vallással! Tudod hány ártatlan papot, v. egyszerű hívőt öltek meg a komcsik, csak azért, mert hittek a saját vallásukban? Gátolják a tudomány fejlődését? Az a sok kódex, találmány, iskolák alapítása, az smafu? (és a pezsgő? :-)) Többet tett a katolikus egyház a tudományért, és a kultúráért, mint bárki!


Előzmény: laczkoM (23.)
Szabi e-mail | 2002-08-16 10:35:42 | 25.
Még mindig bunkónak tartalak!
Annyari képtelen vagy gondolkodni, hogy az valami szörnyű! De tényleg! Utálod a cigányok 80%-át? Jól van!
Mi a f*sz bajod van a kínaiakkal?Gondolkodjár már!!! Útáld a városodban élőket, akik ahelyett, hogy azt a pénzt, amiért keményen megdolgoztak, nem egy egy puccos butikban költik el, hanem a kínainál, aki jóval olcsóbban kínálja a cuccot! Ja de persze neked biztos ismeretlen az, hogy egy családnak ne legyen pénze butikokból és márkaboltokból öltöztetni az elkényeztetett, White Aryan Rebels szimpatizáns kölküket!
Ó igen, afgánok! Takarodjál Afganisztánba, és nézd meg a szenvedő embereket, akiknek közük nincs a merénylethez, akiket a tálibok nyomtak el!
Gondolkodjál már te marha! Csak akkor gyűlölködj, ha mindent tudsz róluk, mert így csak lejáratod magad!


Előzmény: Heretic (24.)
Heretic e-mail | 2002-08-16 09:21:42 | 24.
Nekem akárki akármit mond, a cigányok 80%-ban mocskos népség. Nem dolgoznak, a segélyekért kuncsorognak (már amelyik nem olyan lusta), mocsokban élnek, és kurva jól elvannak! Basszák meg! Ahol lakom, ott hemzsegnek, belém kötnek, megszólnak mert metálos vagyok, valamelyik azt hiszi hogy punk, áhh... És heti 5-6 alkalommal megállítanak hogy vegyek nekik feltöltőkártyát meg telefont! Azt mondják fizetnek. Hát basszák meg! Spanomat átbaszták, vett egy 3310-est, aszonták kap 5 rugót... És mit kapott? Egy kibaszott röhögést a pofájába, azt! És ezeket szeressem? Lopnak, csalnak, hazudnak, büdösek, szemetek. Jó, és ott van az a 20% aki viszont tényleg próbál tenni valamit, hogy jobb körülmények között élhessen, de legtöbb esetben nem megy semmire, mert az a 80% már csinált egy szép hírnevet a romáknak. Ez egy igen sajnálatos tény. Jobban jártak volna, ha Indiában maradnak. Meg most is a kínai bevándorlók... Sorban zárnak be a butikok meg márkaboltok, mert ezek az ocsmány, trágya kínai cuccok veszik át a helyüket! Terjeszkednek mint a sáskák, és ellepik a világot. Az iszlámok pedig? Őket aztán ne védje senki! Gondoljatok szeptember 11-re! Ja, hogy az amcsik megérdemelték mert ezt meg azt tették? Na de kérem, mikor volt már az?! Már rég más emberek élnek ott, boldogan, le se szarják, hogy az őseik mit gondoltak! És mikor a WTC összeomlott, a mocskos afgán gecik ott fesztiváloztak New York utcáin! Abban az országban, amely befogadta őket, olyan csapást ünnepeltek, ami ezt az országot érte! Normálisak ezek? Hát nem! És tudjátok, mit ír a szent könyvük? Azt, hogy az iszlám vallást el kell terjeszteni a világban, akármennyi erőszak és vér árán! Hát köszönöm, az ilyen emberekből én nem kérek.
laczkoM e-mail | 2002-08-16 08:47:46 | 23.
Csatlakozom Szabi kijelentéséhez, miszerint nagy fasz vagy Heretic!
Na de más. Szabi léci ne haragudj rám, de kurvára nem tudom hogy a skinek mit csinálnak, egyszerűen megkérdeztm hog van e valami kimondott céljuk. Erre egy "nincs" válsz elég lett volna.Na amugy az egyházról csak annyit, hogy hány ember vére szárad a kezükün plusz gyakran(majdnem mindig) gátolták a tudomány fejlődését, és még mindig teszik!! Lásd klónozás. Ja amugy kösz hogy "definiáltad" az OI!-t! Ja meg ami b.nőmet illeti én is nagyon remélem, hog kinövi ezt az eszméjét. N üdv.

Szabi e-mail | 2002-08-15 19:05:57 | 22.
Egyet értek. De az ilyen barmokat, mint ez a Heretic, meg tudnám folytani! Az ilyenek csak üldögélnek otthon és unalmukban elkezdik játszani a fasisztát. De persze ő nem fasiszta, á dehogy! Csak éppen szimpatizál velük. @#˘!*! Az ilyenektől kinyílik a zsebemben a bökő!

Előzmény: Máté1 (21.)
Máté1 e-mail | 2002-08-15 18:38:27 | 21.
én úgy állok az egézhez hogy vannak fasiszta fehérek,és vannak fasiszta cigányok akik gyűlölik a magyarokat.én is találkoztam ilyennel.Gondolom ti is. és vannak fasiszta négerek is USA-ban.Ja és szélső jobboldali zsidók.Szerintem Izrael mostani vezetői közel állnak hozzá.Na meg a magyarhonban is(elég lovasra,bayerra gondolni-akik zsidó származásuak és azon a véleményen vannak hogy ki kell iktatni a zsidókat meg a cigányokat)Én minden formáját elítélem a fasizmusnak.Büntetni kell minden szimpatizánst bőrszintől függetlenül.

Előzmény: Szabi (20.)
Szabi e-mail | 2002-08-15 16:04:32 | 20.
Erre csak egy valamit tudok mondani:
Húzzál a p***ába a primitív hülye kérdéseddel, amíg szépen mondom! Hülye, tapír, köcsög!


Előzmény: Heretic (19.)
Heretic e-mail | 2002-08-15 15:38:03 | 19.
Ismeritek a White Aryan Rebelst? Ha van róluk valami infótok akkor lécci mondjatok róluk pár dolgot mert kurva jók és érdekelnek. Amúgy ők is boneok de attól függetlenül nekem tetszenek. Nem vagyok se skin, se bone, viszont a boneokkal részben egyet értek. Cigány sux. :D És minden kurva iszlám dögöljön meg.
Szabi e-mail | 2002-08-15 13:40:36 | 18.
Na...
Ha azt várod, hogy a skineknek vannak valami hatalmas világ megváltó céljai, akkor ki kell ábrándítsalak! A punkoknak vannak céljai? A rockereknek? Miért jön mindenki ezzel a kérdéssel, hogy ha nem vagytok nácik v. hungaristák, akkor mit csináltok?! Definíció?! Ehhehe, ugye csak vicc volt?
Oi!: Az Oi! egy zenei stílus, jellemzően a skinheadek zenéje. És most felejtsd el a Magozott Cseresznyét, Egészséges Fejbőrt, meg a többi szart, mert azok inkább a pop-rock kategóriába tartoznak! Egyébként az Oi! egy angol szleng, így szoktak a fiatalok köszönni egymásnak, nem pedig náci csatakiáltás(a boneheadek váltig ezt állítják)!
Kommunizmus: Szíved joga azt hinni róla, amit akarsz! Szerintem utópia és kész. De azt már magyarázd meg, hogy miért is volt olyan jó, hogy az egyházat gátolták a tevékenységében??? Ja, vagy ha olyat írtanak, akiket én sem szeretek, akkor fasza gyerekek. Valahonnan ez nagyon ismerős! Amúgy én sem vagyok hívő, de engem abszolút nem zavar, hogy egyes emberek ilyesmivel kábítják magukat.
Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én nem tudok bele szeretni olyan valakibe, akinek nem tetszik a gondolkodásmódja! Ha mégis kell a csaj, akkor vagy megváltozik, vagy pedig mehet a francba! De általában az ifjúságból könnyen ki lehet az ilyen eszméket verni!


Előzmény: laczkoM (17.)
laczkoM e-mail | 2002-08-15 12:48:58 | 17.
Üdv megint! Igazatok van. Tehát egy kicsit korigálok. Tény hogy csak egyszer olvastam el topic tartalmát. De meg tettem még egyszer és most amit nem értetek az kijavítanám.Plusz belenéztem uniteandwin.fw.hu-ba. Elöőször is minden hüjeségem amiket írtam abbol fakad hogy nemtettem különbséget, skin, és bone headek között. Ha valakit megbántottam tudatlanságommal akkor bocs.
Ezek után a véleményem a témáról.
Én nem tudtam, hogy skinnek lenni mit jelent, és én azt hittem(hála a médiának), hogy a skinek=boneheadekkel. Bár a uniteandwin.fw.hu-n nem kaptam egyértelmű definíciót a skinhead fogalomra, de azt megtudtam, hogy a boneok a fasiszták.
Igazán azt nem értettem meg hogy mik a skinek célja. De amit letudtam szűrni az egészből az egyáltlán nem volt negatív, sőt. Léci világosítson már felvalaki hogy mi azaz OI! ?
Szabi! Azért a kommunizmusról tudok egy-két dolgot. A kommunizmus alapjaival amiket Karl Marx fogalmazott meg, azzokal teljesene egyetértek. Ami szerintem nem utópia, csak ahoz hogy ez megvalósuljon ahoz egy jól működő gazdaság kell. (lásd az USAba márvannak jelek amik szerint az társadlmi egyenlőség kezd kialakulni). Meg mikor előző beírosomba szidtam a kommunistákat, az azokra vontkozott, akik Lenin szobrot akarnak, meg teljesen vissza akarják állítani a régi rendszert, amit ugye senki sem akar. Meg én azt mondtam hogy a Lenin álltl megvalósított kommunizmusnak egy jó cselekedete volt, az hogy a valást, és az egyházat, gátolták tevékenységében. Ezzel nem kell egyetérteni, de én ezzel teljes mértékben egyetértek. Amugy Szabi barátnőmről annyit, hogy ha beleszeretsz valakibe akkor az ideológiái miatt nem fogsz "kiszeretni" belőlle.
Na remélem most már semmi sem zavaros.Ha mégis akkor írjátok le mit nem értetek ezen a kis eszme futtatáson Amugy meg valaki léci írja már le részletesen a skinek céljait, ez érdekelne. Üdv.


Szabi e-mail | 2002-08-14 21:50:38 | 16.
Én sem találok túl sok összefüggést a hozzászólásodban! Egyébként szerintem az az alap, hogy ha beírsz egy topicba, akkor elolvasod az előző néhány hozzászólást! (Ha arról lenne szó, amiről Te írtál, akkor a topic címe "Bonehead - A way of lie" lenne)
Egyébként hogy van az, hogy rühelled a fasisztákat, de a barátnőd is az? Érdekes lehet a viszonyotok! Ha az én csajom lenne, akkor nem kéne kopaszra borotválni a haját, mert szálanként tépném ki!
A Csurkával kapcsolatban: Ki nem szarja le, hogy mi volt?! Egy szánalmas vén marha, legközelebb akkor akarok hallani róla, amikor a halálhírét hozzák!
A kommunizmusról írt eszmefuttatásodból arra tippelek, hogy még nagyon fiatal lehetsz! Nem akarok bunkó lenni, de mintha most szabadultál volna a fórumba történelem óráról! Kicsit tájékozódj, és utánna szard a spanyol viaszt!


Előzmény: laczkoM (14.)
Thomas e-mail | 2002-08-14 17:37:57 | 15.
Már bocs, de mi a túróról beszélsz? Úgy néz ki, nem olvasod figyelmesen a beírásokat. Nézz rá erre az oldalra (Szabi már egyszer beírta, csak könnyítem a dolgod):

uniteandwin.fw.hu

Csurkával kapcsolatban nem mondtál újat (nem is tudom, miért említetted, köze nincs az egészhez). Egyébként is, teljesen összefüggéstelen, amiket írtál...


Előzmény: laczkoM (14.)
laczkoM e-mail | 2002-08-14 13:45:54 | 14.
Én kinem állhatom a skineket. Nem tudok azonosulni a beteges agresszív ideológiájukkal, olnok mint a komunisták.Semmivel se jobbak csak más rosszat akarnak. Kommunizmusnak legalább az alapjaiban van némi jó(bár nem sok), ilyen például azvllás megvetése. Meg azt nem értem skinekbe minekjönnek balhézni koncertekre. nép "nyugodtan" örjöng ők meg jönnek oda punk dancelni(ami igen egészségtelen).És megvannak sértve ha valaki oda áll és kicsipkézi a szép csupasz fejüket. Najó én nem bántom őket hisz szabad ország, meg barátnőm a legnagyobb fasiszta az egész világon(szerencsére letudtam beszélnihogy leborotválj a haját:D). Na üdv. mugy előbb utobb minden skin kinövi ezeket a gyerekes hajlamait, ha meg nem akkor elkezd politizálni:D Amugy jobb ha töllem tudjátok Csurk papa annó 3/3as volt szóval ő csak ne beszéljen!!!!
Szabi e-mail | 2002-08-08 11:27:09 | 13.
Ezek mind boneheadek. Ezeknek a skinhead nem jelent mást, csak a bakancsot + a Csurka f***-ának fényesre nyalogatását.
Az anarchia-ról ua a véleményem, mint a kommunizmusról. Utópia, amiért nem igazán érdemes kűzdeni (szerintem), de mindenkinek szíve joga anarchistának lenni. Nekem vannak komcsi és anarchista haverjaim is. Semmi gond, csak ne akarják rám tukmálni az eszméjüket, mint a krisnások!


Előzmény: Máté1 (9.)
Thomas e-mail | 2002-08-08 09:20:29 | 12.
Van mindenféle. Többségük első ránézésre bonehead-nek tűnik, és az idegesít a legjobban, amikor heilezés közben kiabálják: Oi! Szegény, ha tudná, mi az az Oi!

Előzmény: Máté1 (9.)
Thomas e-mail | 2002-08-08 09:15:45 | 11.
Az anarchia eszméje (szerintem) "csak" egy végső kiábrándultság következménye.

Előzmény: Máté1 (10.)
Máté1 e-mail | 2002-08-08 07:30:24 | 10.
Van ami a Náci vagy komcsi eszménél is rosszabb:anarchia.

Előzmény: Szabi (8.)
Máté1 e-mail | 2002-08-08 07:28:11 | 9.
és ezekt a kopasz,Umbro-ba,öltözött(a Lonsdale is nagyon menő náluk) futtballhuligánokat hova sorolnád?Ők is "kopaszoknak" tartják magukat,nem egyszer láttam már meccseken Miép transzparenst az ultracsoportok előtt.És tutira diszkókba járnak.

Előzmény: Szabi (8.)
Szabi e-mail | 2002-08-08 01:20:56 | 8.
Szerintem a komcsi eszme azért mégis csak jobb, mint a náci! Az eredeti ideológiával semmi gond nincs, csak ez egy marha nagy utópia! De aki ebben hisz, hát áldásom rá, nem árt vele senkinek. Az tény, hogy a RedSkin-ek ritkítják a legjobban a boneheadek sorait! Az eredeti skinek is a munkás osztály gyermekei voltak, ennél fogva eléggé baloldaliak voltak.
Sajnos (vagy talán szerencsére) nem voltam az ominózus koncerten, de ez a primitívség engem is megdöbbentett.


Előzmény: Thomas (7.)
Thomas e-mail | 2002-08-07 22:17:49 | 7.
Megnéztem az oldalt és örülök, hogy valaki ilyen komolyan foglalkozik a Skinhead mozgalommal (bár én távolról sem vagyok skin, de a gondolkodásmód szimpatikus). Sőt, ránéztem arra a gayskin oldalra, hát az tiszta poén! Bár volt a fórumán egy fura "előre vörösök!" megjegyzés, ami elgondolkodtató. Előre leszögezem: nem vagyok se jobboldali, se baloldali (utálom ezt a 2 félre osztást), igazából liberálisnak vallom magam és ugyanúgy visszataszító az előző rendszer, mint a nácik. Na mindegy, ezt most hagyjuk, túl fáradt vagyok... :)
A honlapotokon olvastam a cikket az Agnostic Front koncertről. Írtátok, hogy voltak nácik. Én (szerencsére) nem láttam őket, bár nem is nagyon figyeltem a közönséget. Persze a The Distillers alatti dobálódzást láttam... Az egy dolog, hogy nekem nem szimpi külsőre a banda (bár zeneileg jók), nem tudom, mennyire "beleszarósak" (nem ismerem a zenekar ideológiáját), de az az igazság, hogy egyrészt megsajnáltam őket, másrészt szégyelltem magam, hogy olyan emberek között vagyok, akik balhéznak. Mindig is utáltam, ha valaki megdobál egy zenekart, lehet X akármennyire szar, akkor is max félrehúzódom, vagy esetleg nem nézem meg őket. Szóval, ez tényleg fura volt...


Előzmény: Szabi (6.)
Szabi e-mail | 2002-08-05 23:11:31 | 6.
Én minden esetre pozitívan állok a dologhoz. Szerintem ez az ország sem szarabb, mint a többi.

Az oldal címe: uniteandwin.fw.hu

Máté1 e-mail | 2002-08-05 19:14:33 | 5.
ja a Skinbomb net-címét meg tudnád mondani?Thanxxx

Előzmény: Szabi (3.)
Máté1 e-mail | 2002-08-05 19:13:35 | 4.
0 az esély.Ez az ország úgy rohadt ahogy van.
Költözzünk ki innen minél gyorsabban.


Előzmény: Szabi (3.)
Szabi e-mail | 2002-08-05 12:26:51 | 3.
Ferikét ismerem, az újság neve pedig Skinbomb. A fanzine-nek én csinálom a netes változatát.
Éppen az a nagy baj, hogy Magyarországon a náci boneheadek számítanak hagyományos értelemben vett skinheadeknek. Egyébként szerinted mennyi esély van arra, hogy Mo-n is kialakuljon egy olyan skinhead színtér, mint mondjuk Németországban vagy az USA-ban? Szerintem ez csak azon múlik, hogy az emberek mennyire tudnak az ilyesmiről tájékozódni.

Máté1 e-mail | 2002-08-05 09:18:22 | 2.
Zelenák Feri,antifasiszta skinhead erről hallottam,nála lehet újságokat beszerezni a témával kapcsolatban.Egyébként a hagyományos értelemben vett skineket rühellem.

Előzmény: Szabi (1.)
Szabi e-mail | 2002-08-05 03:05:29 | 1.
Na kérem... Mivel eddig nem találkoztam a magyar médiában olyan írással, ami bemutatja azt, hogy mi is az a skinhead, megörültem, amikor rátaláltam itt egy viszonylag jó cikkre. Gontoltam nyitok egy topicot ennek, hátha érdekel valakit a skinhead téma. A kérdésem az, hogy mennyien vannak tisztában ennek a szubkultúrának a lényegével?

1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.