Click to Visit
Rock - Most alakuló zenekar tagokat keres
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

wrati93 e-mail | 2011-10-07 18:09:32 | 20.
Hali mindenki!

Most alapítok egy bandát haverommal. Én lennék solo gitáros, ő pedig a ritmus gitáros. Szóval keresünk:
-dobost
-énekest
-basszusgitárost

Mivel most kezdjük ezért nem kell hogy profi légy, csak szeresd amit csinálsz.
Zenék: Green Day, Papa Roach, Good Charlotte, Rise Againts, Nickelback, Offspring, Nirvana, Tankcsapda, Hooligans, Bikini stb de perzse később saját számok.
A próbák Gödöllőn lennének próbaterembe, de ha pesti vagy akkor is 35 perc alatt Gödöllőre lehet érni. Ha jók lennénk, akkor tudnék fellépéseket szerezni bőven. Kizárólag fiú tagokat keresünk!
Kor: 17-23
Ha érdekel írj nyugodtan:

billiejoe.gd@citromail.hu

akarszetaglenni e-mail | 2011-10-04 11:14:19 | 19.
DEBRECENBEN BANDATAGOKAT KERESEK! PLAKÁT: http://kepfeltoltes.hu/111003/N_vtelen-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Acu68 e-mail | 2011-09-26 21:50:38 | 18.
Üdv!
16 éves gitáros fazon vagyok.Pár éve gitározom ,de még messze állok a profizmustól.Régi vágyam szeretném valóra váltani egy zenekar alapításával .Irányvonal :Zeppelin,Guns,Metallica,minden ami tömör rock.Basszeros,dobos,és énekes valamint ritmusgitáros posztra szeretnék embereket toborozni.Aki szerti játszani és hallagtni a tökös rock n roll-t az írjon.Bács-Kiskun megyeiek előnyben főleg kecskemétiek.e-mail:matefi.attila@windowslive.com

GabrielHard e-mail | 2011-09-25 20:52:24 | 17.
ACCEPT tribute ÉNEKES+DOBOS!!!

Hali!

Accept tribute bandába keresünk dobost és énekest Pécsre!

20-40 év közöttiek vagyunk!

Üdv: Gábor
+36-30-6500-725
kemeny.gabor@freemail.hu

vivi111 e-mail | 2011-09-18 13:21:36 | 16.
Sziasztok!
Én egy 16 éves lány vagyok Budapestről. 4 éve gitározom és komolyan gondolom a zenélést. Zenésztársakat keresek, akiknek szintén komoly elképzelésük van!!! Korosztály: 16-19.
Nyitott vagyok bármire :)
zsano111@freemail.hu

Csongee e-mail | 2011-09-15 23:39:40 | 15.
Zenekart alapítok! Irány régi stílusú rock (piramis, korál, edda, karthágó, bikini, lord, led zeppelin, scorpions stb...). Magam énekesként ill. billentyűsként szerepelnék. Keresek dobost, basszerost, 1 vagy 2 gitárost (ritmus, szóló). Ha felkeltettem az érdeklődésed és tetszik az irányvonal írj rám, lassan de biztosan összejön a csapat! Debreceniek ill. Debrecen környékiek jelentkezését várom elsősorban, de ha messzebb vagy és megtudod oldani a heti 2X bejárást írj bátran! email: csongii@citromail.hu tel.:06-30/515-2106
Csongee e-mail | 2011-09-15 23:37:02 | 14.
Zenekart alapítok! Irány régi stílusú rock (piramis, korál, edda, karthágó, bikini, lord, led zeppelin, scorpions stb...). Magam énekesként ill. billentyűsként szerepelnék. Keresek dobost, basszerost, 1 vagy 2 gitárost (ritmus, szóló). Ha felkeltettem az érdeklődésed és tetszik az irányvonal írj rám, lassan de biztosan összejön a csapat!
ww95 e-mail | 2011-09-11 15:32:04 | 13.
Üdv. Budapesti rock metál zenekar keresi 15-17 év közötti jó hangú énekesét, aki tud kottát olvasni, jó hangja van, és akár kivonyít egy aerosmitht és metallicát is, de nem hörgős! Próbák budapesten vannak. írj: music4ever95@citromail.hu
Ja, és legyen jó hallásod, ne énekelj hamisan :D

wrati93 e-mail | 2011-09-10 11:56:07 | 12.
Hali!

Alapítanék egy bandát haverommal. Én lennék sologitáros, haverom pedig vagy basszeros vagy ritmus gitáros. Szóval keresünk:
-dobost
-basszerost
-énekest
Nem kell hogy profi légy mi se vagyunk azok csak szeresd amit csinálsz és csináld komolyan! Zeneével kapcsolatban: Green Day, Papa Roach, Good Charlotte, Rise Againts, Tankcsapda, The Offspring, Nirvana, Bikini stb stb, persze idővel saját számok:D
A próbák Gödöllőn lennének (Pesttől fél óra vonattal) óradíjas próbaterembe. Lennének fellépési lehetőségek is. Szóval ha érdekel akkor írj!
email: billiejoe.gd@citromail.hu

blood20 e-mail | 2011-08-21 20:41:46 | 11.
20 számos listához keresek gitárost,akusztikus megszólalásban kéne előadni az adott dalokat.szoros határidő,néhány fellépés!!
bloodsugar20@gmail.om

NOT EXIT e-mail | 2011-08-14 19:06:51 | 10.
Sziasztok Szabados Tamás vagyok 13 éves (az a jó ha korán elkezdi az ember) és egy rock bandát szeretnék alapítani de ehez szükségem van
-dobosra
-besserosra
-és szólógitárosra
az éneklést és a ritmusgitárt beválalom a próbák helyszínét együtt kéne megbeszélni hogy mindenkinek jó legyen.Azt kérném hogy olyan emberek jelentkezzenek akik komolyan veszik mert azért jó lenne befutni mint híres együttes.És azért mennénk kisseb helyekre koncertezni aztán egyre nagyobbakra.(Homokosokat nem fogadunk el)Egyébként lányokat is szivesen várunk.Elérhetőségek:szám,06205607574 vagy e-mail,fenderstracoster@freemail.hu
ww95

NOT EXIT e-mail | 2011-08-14 19:06:37 | 9.
Sziasztok Szabados Tamás vagyok 13 éves (az a jó ha korán elkezdi az ember) és egy rock bandát szeretnék alapítani de ehez szükségem van
-dobosra
-besserosra
-és szólógitárosra
az éneklést és a ritmusgitárt beválalom a próbák helyszínét együtt kéne megbeszélni hogy mindenkinek jó legyen.Azt kérném hogy olyan emberek jelentkezzenek akik komolyan veszik mert azért jó lenne befutni mint híres együttes.És azért mennénk kisseb helyekre koncertezni aztán egyre nagyobbakra.(Homokosokat nem fogadunk el)Egyébként lányokat is szivesen várunk.Elérhetőségek:szám,06205607574 vagy e-mail,fenderstracoster@freemail.hu

originalMitó e-mail | 2011-08-04 14:56:26 | 8.
Sziasztok, bandát alapítanék, Gödi lány vagyok, énekelek, jó lenne ha olyan emberek jelentkeznének akik elhiszik hogy lány is tud jó metálénekes lenni xD jaigen, saját számokat is tolhatnánk majd és főleg hááát mondjuk symphonic metal stílusban, Pest megye környékéről várom a jelentkezőket, elérhetőségem:
e-mail: orsi.nagy79@hotmail.com
teló: 06307132968

speti43 e-mail | 2011-08-03 22:19:35 | 7.
Kedves zenésztársak!

Heavy Metál zenekart alapítanék basszerosként. Helyszín Budapest! Ehhez keresek Dobost, szólógitárost és ritmusgitárost, valamint énekest. Ne legyen probléma egy Iron Maiden szám megtanulása. Saját témákat szívesen látom, nekem is van néhány. Jó pár fellépés van a hátam mögött, és ha a zenekar összeállt, akkor van további lehetőség fellépésre. Olyan emberek jelentkezését várom, akik komolyan gondolják, és szeretnek csapatban alkotni.

Elérhetőség: speti43@hotmail.com

littmor e-mail | 2011-08-02 10:49:09 | 6.
Új bandát szeretnék összehozni! Úgy hogy keresem a nagy csapat tagjait.
„A főzéshez szükséges alapanyagok”:1 szóló Gitáros 1 Dobos és ha esetleg
találók itt, magam mellé egy lány énekest.
Zenei irányzat:Hát azt találjuk ki együtt!De én dallamos Rock,Metál -ra gondoltam!
Ha össze álltunk minden téren fellépés országszerte van!
Ja Budapest és környéke! Jelentkezettek és alkossunk nagyot!
lemon83@citromail.hu

Croix e-mail | 2011-07-20 20:09:33 | 5.
Most alakuló industrial banda keres billentyűst Borsod-Abaúj-Zemplén megyében! A lényeg hogy szeress !!!!!!!ZENÉLNI!!!!!!! Jelentkezni a rozsaamonte@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70/42-89-233 -as telefonszámon!!!

http://fearincband.blogspot.com/

Croix e-mail | 2011-07-19 19:44:27 | 4.
Most alakuló industrial banda keres billentyűst és dobost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében! A lényeg hogy szeress !!!!!!!ZENÉLNI!!!!!!! Jelentkezni a rozsaamonte@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70/42-89-233 -as telefonszámon!!!

http://fearincband.blogspot.co​m/

johnystewitz e-mail | 2011-07-19 08:50:33 | 3.
Férfi énekest keresünk egy alakuló bp-i trance-metal zkr-ba. Irány: Attack Attack, Abandon all ships, Asking Alexandria. Az első 3 számos Ep fel van véve hangszerekkel, szövegek is kész vannak (angolul), már csak fel kéne énekelni. Főként tisztán is énekelni tudó emberek jelentkezését várjuk, jó angol kiejtés fontos lenne.
email: johnystewitz@freemail.hu

Croix e-mail | 2011-07-17 12:04:42 | 2.
Most alakuló industrial banda keres billentyűst és dobost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében! Lényeg, hogy szeress !!!!!!!ZENÉLNI!!!!!!! további kérdések és jelentkezés a rozsaamonte@gmail.com email címen!

http://fearincband.blogspot.com

ww95 e-mail | 2011-07-11 21:35:33 | 1.
Egy most alakuló budapesti rockot és matált minden mennyiségben játszó zenekar keresi 15 és 17 év közötti dobosát és fiú énekesét, aki tud ordítani, vonyítani, de tanul énekelni, és jó hangja van, mindent el tud énekelni,pl. sonata actica :) de elsősorban dobosok jelentkezését várjuk, sürgősen. Írjatok: gameover95@citromail.hu

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.