Click to Visit
Rock - Basszusgitáros keresi bandáját
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

somogyiremig e-mail | 2012-01-06 21:52:10 | 1.
Sürgősen basszusgitáros kerestetik!:)
Ami garantált: fellépések szinte minden héten, nem kell 0-ról kezdeni, kisebb közönség már van, egy márciusi nagykoncert, és a pályafutásom mégcsak most kezdődik. Röviden: megnyertem két tehetségkutatót, kapok fellépési lehetőségeket a legjobb helyeken ( ahová más be sem jut vagy fizetnie kell érte), támogatást kapok egy hangstúdiótól, egy filmstúdiótól és számos M.o-on elismert "öreg" zenésztől. Elkészült első videoklipem mely még nem publikus, március végén lesz egy hivatalos klipbemutató koncertem melyre a média is " bejelentkezett" több nagyon befolyásos ember mellett.:)
Az irányzat: elsősorban rock-blues, blues, egy-két klasszikus rock és 80-as évek balladái. IGÉNYES ZENÉK! Van pár sajátom is de játszom Gary Moore-t, Santana-t, Europe-ot és Whitesnake-t is. Ezektől az előadóktól egy-egy számot, a többi saját.
Nem érdekel hány éves vagy, az érdekel hogy tényleg akard, elgyere a próbákra és tudj játszani a gitárodon! ( egyébként többségében 30-40 közöttiekkel zenélek, de felőlem pelus is lehet rajtad csak légy elkötelezve és ne legyél link!)
Érd.: remig98@freemail.hu vagy 0630 4623168

Üdv.: Somogyi Remig



1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.