Click to Visit
Rock - Énekes keres Zenekart
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

johnmayer e-mail | 2013-08-11 10:01:18 | 9.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
fanna1993 e-mail | 2013-08-06 14:38:00 | 8.
Üdv mindenkinek

19 éves Budapesti lány vagyok és Velem kb egy idős lányokkal/fiúkkal bandát alapítanék vagy csatlakoznék.:) 3 éves színpadi gyakorlattal rendelkezem. Léptem már fel a Dürer nagyszínpadán és az A38 on is. A stílus amit képviselek a PARAMORE, ELLIE GOULDING. Olyanokat keresek akiknek nagy terveik vannak a zenével :)
Köszönöm
fanna.panna@gmail.com Várom a jelentekéseket :)

Luke e-mail | 2013-08-05 14:09:43 | 7.
Hali!
Máté vagyok. Frissen alakult bandám keresi megbízható, kemény torkú ÉNEKESÉT!
A banda zenei ízlésvilága: Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Papa Roach, Stone Sour, Depresszió. A stílus amit képviselni szeretnénk az hard rock lenne,de egyelőre coverrel ráznánk össze magunkat, és már készülnek a saját ötletek.

Szóval ha úgy érzed, hogy azonos elgondolásokkal bírsz mint mi, akkor keres föl és egyeztetünk!

Elérhetőség: kicsiluke@gmail.com


Előzmény: indeadly (4.)
Samson85 e-mail | 2013-07-10 13:45:56 | 6.
A budapesti Autonómia zenekar 3 éves fennállása után újraszerveződik és még mindig keresi énekesnőjét! Amennyiben elmúltál 20 éves, komolyan gondolod a zenélést és fel mered vállalni magyar nemzeti identitásodat (természetesen ízléses berkeken belül), akkor várunk szeretettel. Egyéb információ és hanganyag a pe.autonomia@gmail.com címen.
http://www.youtube.com/watch?v=BF5rGjFRcZk&NR=1&feature=endscreen

somogyiremig e-mail | 2013-05-06 14:11:54 | 5.
Sziasztok!
Fiatal, 13-18 év közötti fiú énekest keresünk. Mi egy fiatalokból álló zenekar vagyunk, többet megtudhatsz rólunk a http://diamondkeepers.webnode.hu/ oldalon, vagy a www.somogyiremig.com oldalon, ill a facebook oldalunkon keresd a Diamond Keepers zenekart.
Saját zenéket csinálunk, széleskörű támogatást kapunk. Olyan énekest szeretnénk aki tehetséges, megbízható és komolyan gondolja a zenélést. Próbák vagy stúdiózás heti egyszer Budapesten saját helyen. Ha érdekel írj a remig9895@gmail.com e-mail címre. Köszönjük!
zsurti

indeadly e-mail | 2013-03-20 13:34:58 | 4.
üdv! Hapsi énekes keres zenekart. Valami dallamosabbat. Bp. és környéke. Nem vagyok képzett, de jártam zenesuliba gitár szakra. Ami érdekel: olyan nirvana, republic, quimby, metallica hangzásvilág. Szal igazi, élőben is visszaadható zene. Punk-rock, angol szövegek on. 22 és fél éves vagyok xD. Minden megoldás érdekel/no szex/ :D
hedfield e-mail | 2013-02-25 10:07:11 | 3.
Hello!

Veszprémi zenekar keresi énekesét! Metal alapú saját számokat játszunk,egy két feldolgozás(pro pain,kreator),Ilyen hangzásvilághoz kellene nekünk valaki,aki gyakorlattal rendelkezik,mi sem vagyunk amatőrök,koncert lehetőség van bőven,valamint az énekcucc is félig meddig megvan,(végfok,mikrofon).Próbaterem veszprémben van,hétvégi próbákkal.
Ha érdekel a dolog dobj egy e mailt: miko87@freemail.hu

Egy kis ízelítő a saját számok közül: http://www.youtube.com/watch?v=GoG235I7x-Q

johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:04:59 | 2.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
aMcKagan e-mail | 2013-01-08 00:18:42 | 1.
17 éves budapesti "énekesnőként" zenekart keresek, főleg rock, klasszikus és pszichedelikus rock, 60-70-80as évek rockzenéi, grunge, punk és indie stílusokban.
Színpadi tapasztalat van, 5 éve énekelek.
Vannak dalszövegeim is, de még kezdetlegesek, magyar és angol nyelvű egyaránt.

Kedvenc zenekarok: Guns N Roses, Led Zeppelin, Nirvana, Rolling Stones, The Doors, Foo Fighters, The Subways, The Beatles, AC/DC, Alice Cooper, Biffy Clyro, The Clash, Sex Pistols, Ramones, The Horrors, Kasabian, Placebo, Radiohead, RHCP, Coldplay, White Stripes.


amckagan@freemail.hu

puszi, A.


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.