Click to Visit
Rock - Tagokat kersünk (még mindig) :)!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:18:54 | 4.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:06:28 | 3.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
bulint14 e-mail | 2012-11-07 19:42:15 | 2.
Üdvözlet!
Újonnan alakult punk/rock bandába keresünk basszusgitárost és dobost! Ha szeretnél tagja lenni egy pörgős, tapasztalt és célratörő csapatnak, írj erre az e-mail címre: bulint0324@gmail.com

derbyday e-mail | 2012-10-28 13:40:12 | 1.
Kedves Mindenki, sziasztok!

Saját szerzeményeim megszólaltatásához/előadásához keresek zenészeket. Nyitott, lelkes, komoly hozzáállású emberek jelentkezését várom, akik elhivatottak és készek arra, hogy hétről-hétre (vagy akár többször is) gyakoroljanak a próbákra.

Egy kicsit a zenémről. "Hivatalosan" (bár ezt inkább csak én mondom), fantasy metálnak nevezném el a kohéziót, valójában azonban Szimfonikus metálról van szó. De véleményem szerint e stílus mellé gyakran az emberek társítják a Nightwish hangulatot (női ének, poweres hangzásvilág), én ezt szeretném elkerülni. Merítek ugyan a power metálból (gondolok itt egy-két riffekre), de hatásaim között inkább a black (leginkább a pagan black metál) és a melo. Death metál szerepel, azonban én úgy gondolom, hogy egyik sem, inkább mindegyikből egy kis szelet, vegyítve a filmzenés zenei világgal (ne a Jó barátok zenéjére gondoljatok :)).
A muzsika világa egy általam kitalált (fantasy) történet köré összpontosul, minden nóta egy nagy egészhez tartozik, amiket ha megfelelően összerakunk, megkapjuk majd a teljes sztorit - a teljes anyag még koránt sincs kész.

Ha játszol az alábbi hangszerek valamelyikén és kedvet kaptál csatlakozni hozzám/hozzánk, írj bátran!

Kiket is keresek/keresünk? - egy kicsit tárgyilagosabb leszek.
Már csak egy darab elektromos gitárost (szóló), billentyűst, dobost (e posztra kifejezetten NAGYON kreatív ügyes dobosok üzenetét várom). Lehetőség szerint valamilyen szinten tudj és merj is énekelni :). "Vonzáskörzetünk" Budapest. Illetve annak ellenére, hogy nem szeretek efféle határokat szabni most kivételt teszek. A jelentkezőket első sorban az Y generáció tagjaiból várjuk :).

http://soundcloud.com/eisarngairda

Elérhetőségek: istvan_vasvari@yahoo.com vagy +36204433884

Üdvözlettel,
Vasvári István


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.