Click to Visit
Rock - Tagokat keresünk!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Luke e-mail | 2014-01-26 14:29:16 | 15.
Budapesti metál bandánkba ÉNEKEST keresünk!

A banda átlag életkora 22. Jó kiállású, önkritikával rendelkező, stílust szerető, nem egy vérprofi, de nem is kezdő, férfi énekest várunk.
Stílusunkat meghatározó zenekarok: Avenged sevenfold, Bullet for my valentine, Trivium, Slipknot, Stone Sour, Papa Roach, Leander...
4 saját számmal, 3 feldolgozással csomó ötlettel, kreativitással büszkélkedhetünk.

Érdekelődni csak nyugodtan! E-mail: kicsiluke@gmail.com

joy1 e-mail | 2014-01-23 09:14:27 | 14.
Alakuló békésmegyei modern deathcore/deahtmetal zenekar keresi megfelelő ritmus és szólógitárosát illetve billentyűsét !! Kritérium csak annyi hogy nem egy kezdő zenekar lenne ez úgy értve hogy a jelen tagok se kezdők és hogy megfelelő felszerelés legyen !! Irányvonalat zeneileg nem nagyon tudunk megadni mivel teljesen egyedit szeretnénk alkotni de hogy mégis legyen valami akkor talán a Born Of Osiris nevezetű zenekart tudnánk kiemelni! Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor jelentkezzen a joy1@citromail.hu email címen illetve 06308237089 telefonszámon ! Várjuk a jelentkezőket !Reméljük sokak érdeklődését felfogja kelteni!! Előre is köszönjük !! Üdv!

palot e-mail | 2013-09-17 10:04:15 | 13.
Sziasztok!

38 éves énekes gitáros vagyok és munka melletti terápia céljából power trió felállásban szeretnék alternatív/punk rock zenét játszani, ehhez keresem cinkostársaimat egy basszusgitáros és egy villámkezű dobos személyében. Ha kezdő vagy, abszolút nem gond, majd közösen eljutunk egy olyan szintre, amivel már nem szégyen kiállni a színpadra. Irányvonal: Bad Religion, Ramones, PUF, Suicidal, AMD, Pearl Jam. 10-12 saját számmal rendelkezem, rengeteg zenei ötlettel. Heti egy két próba, pár hónap után fellépések, közös demó, nyomatni a rock and rollt, ez a vágyam :-). Írjatok, hogy mielőbb együtt zenélhessünk, a palotas.pal@gmail.com címre.

banderasz1972 e-mail | 2013-09-15 09:56:34 | 12.
Bácsalmáson működő zenekar énekest keres !!!
Rainbow, Black Sabbath , DIO , zenéket játszunk !!


Elérhetöség :banderasz1972@gmail.com

Leslie Ramone e-mail | 2013-09-12 18:28:08 | 11.
Budapesti bandában zúznám egy 6 húros stratóval szólósként vagy ritmusosként. De lehet 2 az 1-ben. Punk,rock,glam,heavy metál stílusban. 23 éves vagyok.
7 éve gitározom. :)
Inspiráló zenék: Ramones,Nirvana,Motley Crue,AC/DC,Accept(régi dögös korszak) és Beatles.
E-mail címem: Teenage.Lobotomy1234@gmail.com
Üdv.: Leslie Ramone

Nyuszyka e-mail | 2013-09-03 09:15:24 | 10.
Üdv!Dobost keresek meglévő bandába amilyen hamar lehet...Stílus rock...Lehetőleg pécsit.Feltétel: pécsi legyél vagy Pécs közeli,a heti 1 próba ami legtöbbször hétvége szombat vagy vasárnap ne okozzon gondot,megbízhatóság,Terem dijat rendszeresen fizesd felszerelés van-illetve ha cin készlettel rendelkezel előny...( LÁNYOK NŐK és mindenféle nő nemű lények kizárva!!!!!).Ha érdekel privátban a többit...érdeklődni:gothicnyuszy@gmail.com
Nyuszyka e-mail | 2013-09-03 09:12:41 | 9.
Üdv!Dobost keresek meglévő bandába amilyen hamar lehet...Stílus rock...Lehetőleg pécsit.Feltétel: pécsi legyél vagy Pécs közeli,a heti 1 próba ami legtöbbször hétvége szombat vagy vasárnap ne okozzon gondot,megbízhatóság,Terem dijat rendszeresen fizesd felszerelés van-illetve ha cin készlettel rendelkezel előny...( LÁNYOK NŐK és mindenféle nő nemű lények kizárva!!!!!).Ha érdekel privátban a többit...
Lauren 87 e-mail | 2013-09-02 18:40:04 | 8.
Sziasztok kedves zenészek és zene kedvelők. :) A Pécsi Projekt akkusztik zenekar gitárost keres. A zenekar alapvetően két gitár és két énekkel működik. Saját számok vannak és kész műsorral is rendelkezünk. Olyan emberek jelentkezésére számítunk, akik szeretik a klasszikusabb dallamos rockzenét és nem riadnak vissza saját ötletek kidolgozásától. Jelentkezni: op4@freemail.hu- címen lehet.
bosco22 e-mail | 2013-09-01 21:38:56 | 7.
Sziasztok srácok!

Én egy 20 éves Gödöllői/Budapesti szólógitáros vagyok, aki nagyon szeretne egy ütős kis zenekart összehozni. Szükségem lenne egy basszerosra, dobosra, énekesre és egy ritmusgitárosra. Először feldolgozásokat játszanánk, majd később természetesen saját számokat írnánk, méghozzá angolul. Ezt azért gondoltam így, mert később ha tényleg menne a dolog és komolyak lennének a szándékaink a zeneiparban, akkor külföld felé kéne orientálódni. Nem várom el senkitől hogy profi legyen, mert én se vagyok az, inkább azt szeretném, hogy együtt váljunk azzá :D Viszont az az egy elvárásom van, hogy olyanok jelentkezzenek akik tudnak bulizni, hülyéskedni, baromkodni, minden hülyeségben benne vannak, de azért hogy ha a zenéről van szó akkor azt is komolyan tudják venni. Szóval a zenéről. Ahogy mondtam először feldolgozások, viszont azok közül is sok stílust kiszeretnék próbálni, hogy később lássuk azt, hogy melyik illik hozzánk a legjobban. Ezért is kérem hogy a jelentkezők szeressék az alábbi zenekarok szinte mindegyikét: Green Day, Red Hot Chili Peppers, My Chemical Romance, Good Charlotte, ACDC, Billy Talent, Guns n Roses, Nirvana, Rise Againts. Illetve néhány ismertebb magyar nótát például a Tankcsapdától, Bikinitől, Supernemtől, stb stb. Tagoktól mint mondtam nincs semmi elvárás, mindenki tudjon azért játszani valamennyire a hangszerein, illetve szeressék a fent említett zenéket. Az énekestől lenne annyi, hogy mivel java részt angol számokat játszanánk vagy írnánk, ezért tudjon angolul valamennyire, és a kiejtése is legyen viszonylag jó, mindemellett persze a hangja is azért legyen valamennyire jó, d legalább fejleszthető. A próbákról annyit, hogy pesten lennének próbaterembe, minimum heti 2-szer, de ha mindenki részéről okés a dolog, akkor megbeszélhetünk néha 3-at is egy héten. De ha valaki gödöllő közelében lakik, azzal többször is összetudok ülni akár. Hát nagyjából ennyi lenne. Nagyon remélem, hogy sikerül összeraknunk az álombandát és akár sikeresek is leszünk :D Várom a jelentkezőket és addig is jó zenélést mindenkinek:D Szevasztok
jelentkezniés: bosco22@citromail.hu

Nyuszyka e-mail | 2013-05-15 11:19:43 | 6.
Sziasztok!Januárban alakult zenekar keres szólógitárost sürgősen!!!!!Feltétel legyél nagyon megbízható vállald a heti 1 max 2 próbát szombat vagy vasárnap;terem díjat rendesen fizesd.Próbatermünk Matusnál van Pécsett legyen saját cuccod(de ha nincs erősitőd ez megoldható)-és ami a legfontosabb Slash-Anastasia szólóját le tudd játszani.Tizenévesek kíméljenek;elsősorban komolyabb érettebb 20 év felettiek jelentkezését várjuk.Csajokét is :D Sőt!!!! :D(gothicnyuszy@gmail.com-ra írhattok)
johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:19:46 | 5.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:04:07 | 4.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
K2J e-mail | 2013-01-29 18:00:32 | 3.
Énekes és basszusgitáros kerestetik... Stílusra nyitottak vagyunk de mindenféleképpen pörgős legyen, Subscribe irány célozandó meg. Énekesnél előny az angol nyelvtudás és a screamerés. Saját ingyenes próbaterem. Részletek: mostkezd@freemail.hu
Seco e-mail | 2013-01-24 20:44:39 | 2.
A budapesti The Cubes zenekar keresi dobosát. Angol nyelvű saját számaink mellett játszunk pár feldolgozást is (Lenny Kravitz-Are you gonna go my way, RHCP-Can-t Stop, Incubus-Deep Inside), az irányzat technikás rock alapokon nyugvó dallamos muzsika, kiegészítve egyéb elemekkel(pl. funky). Szeretnénk olyan embert a dobok mögött tudni, akinek nem jelent gondot a heti egy próba, budapesti, nyitott a saját számokra, és rendelkezik felszereléssel.
Email: cubestheband@gmail.com

derbyday e-mail | 2013-01-02 13:32:08 | 1.
Kedves Mindenki, sziasztok!

Saját szerzeményeim megszólaltatásához/előadásához keresek zenészeket. Nyitott, lelkes, komoly hozzáállású emberek jelentkezését várom, akik elhivatottak és készek arra, hogy hétről-hétre (vagy akár többször is) gyakoroljanak a próbákra.

Egy kicsit a zenémről. "Hivatalosan" (bár ezt inkább csak én mondom), fantasy metálnak nevezném el a kohéziót, valójában azonban Szimfonikus metálról van szó. De véleményem szerint e stílus mellé gyakran az emberek társítják a Nightwish hangulatot (női ének, poweres hangzásvilág), én ezt szeretném elkerülni. Merítek ugyan a power metálból (gondolok itt egy-két riffekre), de hatásaim között inkább a black (leginkább a pagan black metál) és a melo. Death metál szerepel, azonban én úgy gondolom, hogy egyik sem, inkább mindegyikből egy kis szelet, vegyítve a filmzenés zenei világgal (ne a Jó barátok zenéjére gondoljatok :)).
A muzsika világa egy általam kitalált (fantasy) történet köré összpontosul, minden nóta egy nagy egészhez tartozik, amiket ha megfelelően összerakunk, megkapjuk majd a teljes sztorit - a teljes anyag még koránt sincs kész.

Ha játszol az alábbi hangszerek valamelyikén és kedvet kaptál csatlakozni hozzám/hozzánk, írj bátran!

Kiket is keresek/keresünk? - egy kicsit tárgyilagosabb leszek.
Billentyűst és dobost (e posztra kifejezetten NAGYON kreatív ügyes dobosok üzenetét várom). Lehetőség szerint valamilyen szinten tudj és merj is énekelni :). "Vonzáskörzetünk" Budapest. Illetve annak ellenére, hogy nem szeretek efféle határokat szabni most kivételt teszek. A jelentkezőket első sorban az Y generáció tagjaiból várjuk :).

http://soundcloud.com/eisarngairda

Elérhetőségek: istvan_vasvari@yahoo.com vagy +36204433884

Minden jót és boldog Új Évet!
Vasvári István

Utóirat: Javában folynak a munkálatok a készülő felvételünkön, úgyhogy tessék jelentkezni ;)!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.