Click to Visit
Rock - Tagjainkat keressük!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

johnmayer e-mail | 2013-01-25 19:08:34 | 3.
Aki tudja ossza legyen szíves: Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
Seco e-mail | 2013-01-24 20:43:55 | 2.
A budapesti The Cubes zenekar keresi dobosát. Angol nyelvű saját számaink mellett játszunk pár feldolgozást is (Lenny Kravitz-Are you gonna go my way, RHCP-Can-t Stop, Incubus-Deep Inside), az irányzat technikás rock alapokon nyugvó dallamos muzsika, kiegészítve egyéb elemekkel(pl. funky). Szeretnénk olyan embert a dobok mögött tudni, akinek nem jelent gondot a heti egy próba, budapesti, nyitott a saját számokra, és rendelkezik felszereléssel.
Email: cubestheband@gmail.com

derbyday e-mail | 2013-01-12 18:18:16 | 1.
Kedves Mindenki, sziasztok!

Saját szerzeményeim megszólaltatásához/előadásához keresek zenészeket. Nyitott, lelkes, komoly hozzáállású emberek jelentkezését várom, akik elhivatottak és készek arra, hogy hétről-hétre (vagy akár többször is) gyakoroljanak a próbákra.

Egy kicsit a zenémről. "Hivatalosan" (bár ezt inkább csak én mondom), fantasy metálnak nevezném el a kohéziót, valójában azonban Szimfonikus metálról van szó. De véleményem szerint e stílus mellé gyakran az emberek társítják a Nightwish hangulatot (női ének, poweres hangzásvilág), én ezt szeretném elkerülni. Merítek ugyan a power metálból (gondolok itt egy-két riffekre), de hatásaim között inkább a black (leginkább a pagan black metál) és a melo. Death metál szerepel, azonban én úgy gondolom, hogy egyik sem, inkább mindegyikből egy kis szelet, vegyítve a filmzenés zenei világgal (ne a Jó barátok zenéjére gondoljatok :)).
A muzsika világa egy általam kitalált (fantasy) történet köré összpontosul, minden nóta egy nagy egészhez tartozik, amiket ha megfelelően összerakunk, megkapjuk majd a teljes sztorit - a teljes anyag még koránt sincs kész.

Ha játszol az alábbi hangszerek valamelyikén és kedvet kaptál csatlakozni hozzám/hozzánk, írj bátran!

Kiket is keresek/keresünk? - egy kicsit tárgyilagosabb leszek.
Billentyűst, basszusgitárost és dobost (e posztra kifejezetten NAGYON kreatív ügyes dobosok üzenetét várom). Lehetőség szerint valamilyen szinten tudj és merj is énekelni :). "Vonzáskörzetünk" Budapest. Illetve annak ellenére, hogy nem szeretek efféle határokat szabni most kivételt teszek. A jelentkezőket első sorban az Y generáció tagjaiból várjuk :).

http://soundcloud.com/eisarngairda

Elérhetőségek: istvan_vasvari@yahoo.com vagy +36204433884

Üdvözlettel,
Vasvári István

Utóirat: Javában folynak a munkálatok a készülő felvételünkön, úgyhogy tessék jelentkezni ;)!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.