Click to Visit
Rock - !!!Énekesnőt/Énekest eresünk!!!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

banderasz1972 e-mail | 2013-09-15 09:59:17 | 7.
Bácsalmáson működő zenekar énekest keres !!!
Rainbow, Black Sabbath , DIO , zenéket játszunk !!


Elérhetöség :banderasz1972@gmail.com

johnmayer e-mail | 2013-08-11 10:02:09 | 6.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
Samson85 e-mail | 2013-07-10 13:46:33 | 5.
A budapesti Autonómia zenekar 3 éves fennállása után újraszerveződik és még mindig keresi énekesnőjét! Amennyiben elmúltál 20 éves, komolyan gondolod a zenélést és fel mered vállalni magyar nemzeti identitásodat (természetesen ízléses berkeken belül), akkor várunk szeretettel. Egyéb információ és hanganyag a pe.autonomia@gmail.com címen.
http://www.youtube.com/watch?v=BF5rGjFRcZk&NR=1&feature=endscreen

somogyiremig e-mail | 2013-05-06 14:11:01 | 4.
Sziasztok!
Fiatal, 13-18 év közötti fiú énekest keresünk. Mi egy fiatalokból álló zenekar vagyunk, többet megtudhatsz rólunk a http://diamondkeepers.webnode.hu/ oldalon, vagy a www.somogyiremig.com oldalon, ill a facebook oldalunkon keresd a Diamond Keepers zenekart.
Saját zenéket csinálunk, széleskörű támogatást kapunk. Olyan énekest szeretnénk aki tehetséges, megbízható és komolyan gondolja a zenélést. Próbák vagy stúdiózás heti egyszer Budapesten saját helyen. Ha érdekel írj a remig9895@gmail.com e-mail címre. Köszönjük!
zsurti

Anti92 e-mail | 2013-04-07 20:34:04 | 3.
Sziasztok! Az orosházi Revízió együttes női énekest keres a saját számok előadásához. Érdeklődni a jbanyai13@gmail.com e-mail címen lehet.
johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:02:54 | 2.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
jeremydavis e-mail | 2013-02-06 13:38:36 | 1.
Blink 182/Green day/Paramore behatású zenekarba énekesnőt, és/vagy énekest keresünk. A zenekar eddig 3 tagból áll. Mindannyian 6-8 éve zenélünk és játszottunk már ezek előtt is együttesben. Miskolcon, hetente egyszer, hétvégente, 3-5 órát próbálunk.
Amennyiben úgy érzed, hogy te vagy a megfelelő emberke, hogy kiegészíts az eddigi felállást, írj bátran!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.