Click to Visit
Rock - Basszusgitáros kerestetik!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

trauma e-mail | 2014-11-12 19:13:29 | 3.
Sziasztok! Nem kezdő zenekar keres szintén nem kezdő hangszerrel és cuccal rendelkező basszusgitárost. Nyírbátorban próbálunk. Csak saját zenéket játszunk. zenei irányvonalat nem igazán tartunk, de stoner grunge metál punk stilusok megtalálhatóak a zenéinkben. http://www.youtube.com/watch?v=qfYRbXPpIv4 http://www.youtube.com/watch?v=tPCIV0PsFw4 http://www.youtube.com/watch?v=tPCIV0PsFw4
belakeszthelyi e-mail | 2014-09-10 13:27:30 | 2.

derbyday e-mail | 2013-03-20 17:47:57 | 1.
Kedves Mindenki, sziasztok!

Saját szerzeményeim megszólaltatásához/előadásához keresek zenészeket. Nyitott, lelkes, komoly hozzáállású emberek jelentkezését várom, akik elhivatottak és készek arra, hogy hétről-hétre (vagy akár többször is) gyakoroljanak a próbákra.

Egy kicsit a zenémről. "Hivatalosan" (bár ezt inkább csak én mondom), fantasy metálnak nevezném el a kohéziót, valójában azonban Szimfonikus metálról van szó. De véleményem szerint e stílus mellé gyakran az emberek társítják a Nightwish hangulatot (női ének, poweres hangzásvilág), én ezt szeretném elkerülni. Merítek ugyan a power metálból (gondolok itt egy-két riffekre), de hatásaim között inkább a black (leginkább a pagan black metál) és a melo. Death metál szerepel, azonban én úgy gondolom, hogy egyik sem, inkább mindegyikből egy kis szelet, vegyítve a filmzenés zenei világgal (ne a Jó barátok zenéjére gondoljatok :)).
A muzsika világa egy általam kitalált (fantasy) történet köré összpontosul, minden nóta egy nagy egészhez tartozik, amiket ha megfelelően összerakunk, megkapjuk majd a teljes sztorit - a teljes anyag még koránt sincs kész.

Ha játszol az alábbi hangszerek valamelyikén és kedvet kaptál csatlakozni hozzám/hozzánk, írj bátran!

Kit is keresek/keresünk? - egy kicsit tárgyilagosabb leszek.
Jelen pillanatban basszusgitárost. Lehetőség szerint valamilyen szinten tudj és merj is énekelni :). "Vonzáskörzetünk" Budapest. Illetve annak ellenére, hogy nem szeretek efféle határokat szabni most kivételt teszek. A jelentkezőket első sorban az Y generáció tagjaiból várjuk :).

http://soundcloud.com/nargaron

http://facebook.com/nargaron

Elérhetőségek: nargaron@gmail.com vagy +36204433884

Üdvözlettel,
Vasvári István

Utóirat: Javában folynak a munkálatok a készülő felvételünkön, úgyhogy tessék jelentkezni ;)!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.