Click to Visit
Rock - Rock banda (tagkeresés énekes mellé)
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Pitkí e-mail | 2013-12-26 00:04:56 | 1.
Sziasztok!!! :)
Budapesten élő 18 éves lány keres, egy igazán ütős kis bandát, vagy tagokat, akik szívesen jól éreznék együtt magukat, és nyúznák a húrokat, vagy esetleg vernék a dobot együtt. Nagyon szeretek énekelni, de persze nem vagyok profi. Inkább a mélyebb hangzások fekszenek, mint a magasak. Tudok screamolni is még hozzá nem akárhogy. Már többször próbáltam bandát alapítani, de valahogy sose jött össze igazán. Nagyon bírom az ütős pörgős számokat, a nagyon vadakat, de néha akár a lájtosabb hangzás is bejön. Remélem lesz jelentkező!! Nagyon örülnék neki.
Jah igen, mielőtt elfelejtem fontos, hogy lehetőleg 18-akár 30-ig is bezárólag legyen a korosztályod és inkább fiú legyél. Csak ennyi.
Persze a saját felszerelés se utolsó. A próbahelyet meg majd megoldjuk, ha összejön a dolog. :) Jól jönne dobos, basszusgitáros, ritmusgitáros, szólógitáros. Ha végigolvastad örülök, mert szerintem már innen látszik, hogy be nem áll a szám. :) Szeretek nevetgélni is, hülyülni, minden hülyeségben benne vagyok, persze, ha kell komoly is tudok lenni. :)
Remélem jelentkeztek!! :)
További szép és jó napot mindenkinek!! :) :)
Elérhetőségem:
- bogiicica@gmail.com
- Vagy írj üzit a facebookon: https://www.facebook.com/bogi.fodor.96


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.