| 
| 
| herfli | e-mail  | 
2009-11-01 19:43:48 | 20. | 
 |  | Sziasztok! Alakuló budapesti blues-rock együttes keresi basszusgitárosát!
 Deák Bill, Takáts Tamás, Doors, ZZ-Top és hasonló feldolgozásokkal szoknánk össze, és ha megy, mehetnek a saját számok.
 Nem kell, hogy profi legyél, csak tudj játszani a hangszereden, és legyen felszerelésed. Az sem baj, ha még sosem játszottál együttesben, majd itt belerázódsz.
 Hívj, ha úgy érzed, lenne kedved hozzá!
 20/ 423-9706

| 

| 
| Fera | e-mail  | 
2009-10-29 10:10:24 | 19. | 
 |  | Picit Off, de hátha valamelyik basszusgitáros figyel! ;) 
 ELADÓ!!!
 Behringer Ultrabass BX1200

• 120W RMS
 • Bassreflex-láda (45 fokban dönthető, monitorládának is használható)
 • Custom-made 12" alumínium hangszóró
 • 2 csatorna
 • Aktív 4-sávos EQ
 • 2. csatornán shape/ultrabass funkció
 • Dynamizer effekt a minden hangerőn dinamikus, erős hangzásért
 • Sztereó line-in
 • Poweramp-in
 • Preamp out
 • Hangszóró kimenet
 • Tuner out
 • Balanced DI out
 • Fejhallgató bemenet
 • Lábkapcsoló (csatorna és ultrabass)
 • Aktív/passzív bemenet
 • Méret: 510*410*406 mm
 Megkímélt, döbbenetes gyári állapotú kombó, nem hajtottam szét (és akkor még finoman fogalmaztam).
 Mindössze 22 kg, de hangja igen nagy. Nagyobb hangerőn sem torzít. Nem egy full-stack, de próbákra, otthonra megteszi, vagy monitorládaként fellépésekre. Nekem próbákon sosem kellett kierősítenem. :)
 Képek: http://picasaweb.google.hu/fleadomo/BehringerUltrabassBX1200?authkey=Gv1sRgCIa45NCanYOEuAE#

Iá.: 52.650 HUF

Továbbá:

Musima V2 Bass

Korának megfelelő állapotban, friss húrokkal. A jack bemenete nem működik, vmit meg kell forrasztani benne. Én sajnos ehhez nem értek. Ennek ellenére semmi baja nincs, nagy jelszintű gitár, egyenes nyakkal.
 Képek: http://picasaweb.google.hu/fleadomo/MusimaV2Bass?authkey=Gv1sRgCNml58uRiJPzlwE#

Érdeklődni a név alatti kontakton lehet! Keressetek bátran!
 :)

| 

| 
| normen | e-mail  | 
2009-10-08 20:38:49 | 18. | 
 |  | 

**********NIRVANA  tribute zenekarhoz keresek tagokat ..én gitáron és dobon egyaránt játszom nirvanat.....de ha lehet akkor dobolnék.........bp-i vagyok 26 éves nagyon jó próbatermet tudok  a blahán........írjatok gitárosok..minden megoldás érdekel....normen8@freemail.hu.....ha már három számot le tudsz játszani akkor királyság van....

| 

| 
| Imijoe | e-mail  | 
2009-09-29 16:36:10 | 17. | 
 |  | Hello! 
 Friss, ropogós metal zenekar keres zúzós metal zenéhez Basszert és második gitárost, elsősorban Győr környékéről.
 Másodsorban Göd, Vác, Bp. miegyéb...
 20-30 év közöttiek vagyunk, saját számokat játszunk, bár próbákon azért felcsendül egy-két Pantera és Damageplan...
 Komoly hozzáállás, sörimádat elengedhetetlen.

Érdeklődni a theimijoe@yahoo.com címen...
 Ne csak "szoba gitáros" legyél bazz....

| 

| 
| Longinus | e-mail  | 
2009-09-21 15:47:10 | 16. | 
 |  | Üdv. 
 Doom metal zenekar keresi gitárosát és basszerosát.
 A lényeg hogy légy elkötelezett, szeresd ezt a zenét, s hogy ne legyél teljesen kezdő, tudj bánni a hangszereddel.
 Számok vannak, szövegek magyar nyelven íródnak. Irányvonal: Wall of Sleep.
 Ha érdekel a dolog ide írj: anders1@citromail.hu
 Üdv: Zoli

| 

| 
| ihavegibson | e-mail  | 
2009-09-20 15:21:26 | 15. | 
 |  | Sziasztok! Tatabányai basszusgitáros vagyok, és keresem zenekaromat! 2 éve basszerozom, több zenekart is megjártam már, és színpadi tapasztalattal rendelkezem. Felszerelésem: Ibanez GSR 200, Laney RBW100 kombó. 
 Mindenféleképpen egy célratörő, haladásra képes, a hangszerükhöz tényleg értő embereket tartalmazó csapatot keresek. Mindenképp lemez készítés és koncertezés a célom, nem pedig öröm zenélés.

Szivesen játszok metált, hard rockot, rockot, punkot. Tatabányától olyan max 60 kilométerig megoldható számomra az utazás.

Ha basszeros kell írj ;) :
 E-mail:ihavegibson@indamail.hu

Msn: dudvarecki00@vipmail.hu

| 

| 
| Us | e-mail  | 
2009-03-17 19:39:25 | 14. | 
 |  | Sziasztok, 
 Gitárost és basszusgitárost keresünk alakuló pop-rock bandánkhoz.
 Dobos, énekes(lány) van, 22-28 évesek közül szeretnénk ha jelentkeznétek.
 A próbák Budapesten vagy Solymáron lesznek.
 Elsősorban saját dalok gyártását szeretnénk szorgalmazni, tehát mindenkinek
 Meg kellene írnia a részét. Nem probléma ha nem saját vagy vérprofi a lényeg hogy
 Tudj improvizálni, legyél kretív, gondold komolyan, ne linkelj és nézz ki jól :)
 Vagy ha nem is nézel ki jól akkor nézz ki nagyon csúnyán, de azt stílusosan.
 Irányvonal: Paramore, No Doubt, Guano Apes, Katy Perry,

Demót, linkeket, fotót(!), CVt, küldjétek a : adorockable@gmail.com címre.

Előzmény: Odferi (13.)
 | 

| 
| Odferi | e-mail  | 
2008-04-14 22:39:11 | 13. | 
 |  | Sziasztok én egy 19 éves 2 és fél éve aktivan zenekarban játszó Budapesti basszusgitáros vagyok . Egy metál bandát keresek föbb irányzatok Sonata Arctica, Stratovarious, Children of Bodom. A magam korosztályába természtesesen ez + - egy két évet jelent. A legjobb egy Sonata Arctica tribute lenne :P.

| 

| 
| kakapanna | e-mail  | 
2008-03-12 09:53:49 | 12. | 
 |  | keressen inkább taposóaknát 
 bekötött szemmel

Előzmény: joggy* (11.)
 | 

| 
| joggy* | e-mail  | 
2008-02-28 04:18:59 | 11. | 
 |  | nem vagyunk kiváncsiak rád, és kurvára idegesitő amit csinálsz (ha nem fognád agyilag mit mondok akkor olvaasd el még egyszer szótagolva... vagy olvasd el amit Arunson irt, ugyanaz csak ő jobban kifejtette..:) amugy mi lenne ha dobos helyett IQ-t keresnél?

Előzmény: Dávid -FaF (10.)
 | 

| 
| Dávid -FaF | e-mail  | 
2008-02-27 13:39:29 | 10. | 
 |  | Dobost és basszusgitárost keresünk! 

A Fejjel a Falnak nevű egri zenekar dobost és basszusgitárost keres!
 próbahely adott Egerbaktán! Lényeg hogy legyen koncertképes cuccod!
 ha kiváncsi vagy ránk, katt ide -> http://www.myspace.com/fejjelafalnaksound

skap87@freemail.hu

| 

| 
| zeika | e-mail  | 
2003-04-02 15:09:48 | 9. | 
 |  | Adok 1-2 tippet, hátha fel tudod használni az eposzodban :-))) 
 DJnek vmi parkinson-kórosat v legalább sklerosis multiplexest, akinek a rángások miatt nem probléma a keverés....hhh

Szerintem a zongoristát is Csernobilből kéne hozatni (sok-sok hosszú kéz, akár 1szerre több zongorán is játszhatna :-))

Előzmény: Marque (7.)
 | 

| 
| zeika | e-mail  | 
2003-04-02 14:47:00 | 8. | 
 |  | OK, akkor szegggyyed be a bogyódat... én meg várom a folytatást...:-))))))) 
 Előzmény: Marque (7.)
 | 

| 
| Marque | e-mail  | 
2003-04-01 18:11:34 | 7. | 
 |  | várjáá... a "DÍDZSÉ" meg a "Zongorista" :-) még meg sincs! 
 :-DD

| 

| 
| zeika | e-mail  | 
2003-04-01 16:27:27 | 6. | 
 |  | Na jó...mit vettél be, hogy ez jött ki belőled? 

Naggggyyon jóóóóóóó

:)))DDDDDDDD

Előzmény: Marque (4.)
 | 

| 
| Grizon | e-mail  | 
2003-04-01 15:50:51 | 5. | 
 |  | q:-DDDDDD 
 Marcikám, voltál mostanában orvosnál?Van egy nagyon jó pszihiáter ismerősöm, megadjam a számát?Hja és ha már nála jársz, akkor váltsál már ki nekem is vmi antidepreszánst, amitől jó sokat röhögök,elvesztem a realitás-és időérzékemet és esetenként a wcdre borulva hallucinálok tőle szürreális dolgokat!Nem tudsz vmi ilyen szert?q:-)))

Előzmény: Marque (4.)
 | 

| 
| Marque | e-mail  | 
2003-03-31 18:05:56 | 4. | 
 |  | OK! 
 Meg különbenis, Te az Én bandámba jössz és KÉSZ!
 Palitökei yetimetált foguk jáccani, némi Batles utánérzéssel és LimpBizkit-es hangszereléssel.

Tehát az énekes egyszerre fog Tarja N. és Tom A. hangján énekelni/hörögni (travi lesz a "csávó").
 A dobost egyenesen Csernobilból importáljuk majd (- a min. 25 kéz miatt -)és egyszerre fog afrikai tamtamokon és tibeti kongákon nyomulni.

Én (tudod, a gitáros) pedig a változatosság kedvéért nem le, hanem felhangolom a gitáromat, ezáltal bár csakúgy mellékesen, új trendet alakítok ki a magyar ill. külföldi rockgitárhangolás-divat alakulásában és megdöntök minden 1es rekordot amit húrszakításban valaha is elértek.

Te pedig majd olyan basszhangzást adsz a zenének, hogy az olyan hatást ér majd el, mint ha Fieldy, Flea és Lukács L. EGYSZERRE játszanának gordonkán.

Természetesen megnyerünk minden létező tehetségkutatót, párbajt, kivbálasztást, be-és kiszavazóshowt, zenei fellépést, koncertet, bulit, ökörsütést, fesztiválokat, tüntetéseket, EU bulit, választást és háborút. A közönség a lábunk elött hever majd,  elvisszük az összes létező zenei és nem zenei díjat. És ha majd Kurt Cobain személyesen adja át nekünk az Oscart Ópuszatszeren két mangalica-rodeó között a "Terminator 24: Revenge on the Traktor-man" soundtrackjáért, akkor végre Én is felébredek és beveszem a Seduxent...

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

| 

| 
| Grizon | e-mail  | 
2003-03-31 15:01:49 | 3. | 
 |  | Köszi, de bevagyok havazva q:-))Erről jut eszembe!Nincs vkinek egy eladó metronomja? 
 Előzmény: Marque (2.)
 | 

| 
| Marque | e-mail  | 
2003-03-30 15:17:38 | 2. | 
 |  | Grizon! Hát hol vagy Te ilyenkor?? :-))))) 
 | 

| 
| sowi | e-mail  | 
2003-03-29 20:12:11 | 1. | 
 |  | Kezdo nu metal beutesu(fogjuk ra:) zenekar basszusgityost keres, numetal fikazok kimeljenek, bovebb info email: sovanyz@freemail.hu elore is kosz ha vki jelentkezik:)

| 
 |