darklady
|
e-mail |
2003-05-22 16:58:57 | 22. |
|
Dehogy vagyok darkos!Én csak kivülröl vok sötét de belülröl nem!Amugy azért vok elfogult a cardiganssel mert én nem nagyon hallgatok light rockot!A szemöldökömet ma láttad ugyh a kérdésedre már a válasz adott!
ui:hétfön gyere omszkira(akár dután)!!na csumika
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-05-22 08:46:07 | 21. |
|
Csá Livó
visszanőtt már a szemöldököd bakker?A Cardigans abszolút sorolható rockba,de azon belül is inkább a lightosabb kategóriába,tudod hogy hallgatok B.s.-ot is.
u.i:ne legye má' darkos:))))-tudod jo vitsz volt,jó szar....
|
darklady
|
e-mail |
2003-05-20 13:48:54 | 20. |
|
Helloka!
Amennyit hallottam a cardigans-böl az tetszett!Mondjuk én kicsit merészen sorolnám a rock kategóriába bár a popba se illik igazán!Sega te tudom h szereted a cardiganst de inkább halgass black sabbath-ot,az még az én szivemhez is közelebb áll!
ui:még "tartozol"1 ezressel a szemöldököm miatt :)))))))) (jo poén volt..jo szar)
|
Grizon
|
e-mail |
2003-05-02 15:31:18 | 19. |
|
Nem sokat, eddig láttam két klipjüket, de úgy ennyi...
Előzmény: Se'Ga' (18.)
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-05-02 09:45:41 | 18. |
|
Hi!
Szal nekem ez a szombat nem jó mert elígérkeztem.A Többit majd valahogy megszervezem.Amúgy nem ismertem ezt az együttest amit most itt írtál és hogy nekik is ő az énekesnőjük.És róluk tudsz valamit mondani?
|
Grizon
|
e-mail |
2003-05-01 16:33:04 | 17. |
|
Legközelebb mondjuk most Szombaton 9től a City pubban, az Almási téren.Ha lejösz és elüvöltöd magad hogy Grizon, akkor én odam1ek hozzád, mellesleg valószinűleg egy nagyon magas, szemüveges nagyon szép lány mellett fogok ülni egy sörrel a kezemben...
Az 1ik legjobb barátom gitártanára játszik ebben a bandában, ő általa ismerem őket.
Milyen zene?Kicsit bluesos, de könnyed és elég befogadható,kb mint Alanis Morisette,csqak annál kicsit lágyabb, érzelmesebb zene...
Alanistől egyébként a bitch-t,a You Oughta Know-t és még 1 számot aminek nem t'om a címét, dolgoztak fel q:-))
Télleg gyere le 1x, ha lehet most q:-)
És igen, lehet majd itt rám számítani, bár a Cardigans-nak csak a klipes számait ismerem és azok közül sem mind1ik jön be, de nem rossz zene...A Camp-et ismeritek?A Cardigans énekesnője az énekesük nekik is!
Előzmény: Se'Ga' (16.)
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-04-30 18:49:02 | 16. |
|
Hello!
És mikor lesz ez a bizonyos koncert és hol?Te amúgy honnan ismered őket?Milyen zenét játszanak?Alanistől nem tudod melyik számát dolgozták föl?Ha tényleg jó lehet hogy tényleg elmegyek majd egyszer:)Amúgy mennyire lehet majd itt ezen a topicon rád számítani?
|
Grizon
|
e-mail |
2003-04-26 13:35:10 | 15. |
|
Pesti vagy?Ha szereted Alanis Morisette-et, akkor gyere le egyszer Hetedik _nap koncertre, van 1-2 Alanis feldolgozásuk, meg Janis Joplin meg egy rakás kurvajó saját szám és az általam ismert leggyorsabb gitáros nyomja a bandában...az énekesnőjük meg halál cuki és nagyon jó hangja van...kis reklám nekik, mert imádom őket q:-)))
Előzmény: Se'Ga' (13.)
|
Nightqueen
|
e-mail |
2003-04-25 16:33:02 | 14. |
|
Nem, az általad írt 2 együttest nem ismerem. Milyen stílusú zenét játszanak?
Az én kedvenceim a Nightwish és a Sonata Arctica, de nagyon szeretem a Pokolgépet, az Ossiant, a Tristaniát, a Theriont, a Sear Blisst.... és még nagyon sok mindent.
Nyitott vagyok minden újra, de inkább a metal műfajain belül.
Előzmény: Se'Ga' (13.)
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-04-25 14:50:48 | 13. |
|
Hello!
Huh..nagyan sok mindent minden fajta stílusban...:)Például: Ozzy Osbourne,Kelly Osbourne,Alanis Morisette,Savage Garden,de ugyanígy hip-hop és r'n'b-t de főként olyanokat ezeken belül is amik nem lettek nagyon divatzenék:B2K,Jay-Z,50 Cent...stb..At új kedvencem pedig Thicke,ja amúgy nagyon szeretem Justin Timberlaket is mert nagyon igényesen csinálja azt amit csinál és jó a hangja(tudja is használni).Még van sok..nem tudom ezeket ismered-e:Anouk,Republica.Whitney Houstont is szeretem és Mariah Careyt is.....hát úgy dióhéjban ennyi lenne:)És neked mik vannak?
Hello:)
|
Nightqueen
|
e-mail |
2003-04-24 15:02:03 | 12. |
|
Igen, láttam! Direkt megnéztem, mert mondtál is vmi ilyent, hogy berakod, vagy mi!
Még miket szeretsz hallgatni a Cardigans-on kívül?
Előzmény: Se'Ga' (10.)
|
Cali Tee
|
e-mail |
2003-04-24 01:39:48 | 11. |
|
lehet ... nem hallgatok Cardigans-t
Előzmény: Nightqueen (9.)
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-04-23 18:39:32 | 10. |
|
Hello!
Nos Nightqeen, ne hagyd hogy más vélemények befojásoljanak olyan téren hogy beleillik-e a rock zene műjafába a Cardigans munkássága és zenéje,mert azt mondtad szerinted igen és ez abszolút korrekt is így.Azért figyeld meg hogy az ilyen stílusu (rock)zenénél a stúdióban,a felvevés idejében és a fellépéseken is kizárólag élő zenével játszanak,vagyis hangszerekkel (dob,akusztikus gitár,basszus gitár,billentyűs hangszer és nagyon sok esetben szájharmónika..stb..). Szerintem akik ezt a műfajt képviselik soha (legfeljebb nagyon ritkán) hagyatkoznak "gépiesített" megoldásokra. Például a pop zenében az előbb leírtak nem igazán jellemzőek,hiszen bizonyos gépi megoldások nélkül nem tudnák élő fellépéseken ugyanazt a hatást elérni amit egy klipben,vagy a lemezen magán,bár ez a színpadí műsor a "poppereknek" sajnos így se nagyon,tehát elég gyérül sikerül,ezeken segítenek a szexi csillogó falatnyi ruhácskák a csajokon a pasikon ugyanez "férfiasabb" kiadásban(-már amennyire ez lehetséges:tisztelet a kivételnek,mert hogy ilyen is van),csodálatos színpadi díszletek milliós pénösszegekben mérve,szép fények,sok táncos és nehéz koreográfia.Nos ezek azok a dolgok amelyek nem jellemzik illetve az ezek előtt említett dolgok jellemzik a The Cardigans és a hozzájuk hasonló zenekarok zenéjét.
Nos innentől kezdve gondoljon bárki amit akar,hogy akkor most hová soroljuk őket,mindenesetre én már tegnap beraktam a POP-részlegbe is ezt a topicot,így ott is elérhető-csak a sírás elkerülése végett....:)))
sziasztok és jelentkezzetek minél többször,pussza
|
Nightqueen
|
e-mail |
2003-04-23 14:38:06 | 9. |
|
Pl. a My favourite game egész rockos, nem?! Jó, már nem tudom, mit gondoljak.
Egy a lényeg: az Explode, a Do you beleive nekem bejön!
Előzmény: Cali Tee (8.)
|
Cali Tee
|
e-mail |
2003-04-23 01:55:13 | 8. |
|
izlesek es pofonok ... + a sajat velemeny
pretend that you love me ...
Előzmény: Nightqueen (6.)
|
Cali Tee
|
e-mail |
2003-04-23 01:53:54 | 7. |
|
ooo ... oke, forumgazda ur
(ez nekem magas, miert veszik mar ennyire komolyan es mi ez a stilus?)
Előzmény: Se'Ga' (5.)
|
Nightqueen
|
e-mail |
2003-04-22 20:11:13 | 6. |
|
Szerintem az a helyzet, hogy manapság nem különböztetjük meg igazán a rockot és a metalt... Legalábbis, így érzem. Mert nekem a rockba még nyugodtan belefér a Cardigans!
Előzmény: Cali Tee (4.)
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-04-22 20:00:57 | 5. |
|
Szia Cali Tee!
Végülis valahol megértem az aggályaidat,csak végülis nézd meg hogy rock kategóriában politika is megtalálható aminek szerintem nem sok köze van a rockhoz-a Cardigansnek több van.Olyan instrumentális rockzenének mennek el,de gondoskodni fogok róla,hogy a topic a Pop kategóriában is megtalálható legyen.Amúgy a kérdésed Cali Tee nekem is sokszor megfordult a fejemben,mert elég light-os a zenéjük, de idelehet őket "fogni".
Veled Nightqeen remélem még találkozunk itt és aktív tag leszel:)
|
Cali Tee
|
e-mail |
2003-04-22 16:03:21 | 4. |
|
love me love me
say that you love me
mi koze ennek a rockhoz?
esetleg stilust valtottak?
|
Nightqueen
|
e-mail |
2003-04-22 12:07:48 | 3. |
|
Zenéjükkel először a Lovefool kapcsán találkoztam.
Tavaly októberben viszont mikor mentem Sátoraljaújhelyre egy versenyre mohácsiakkal, akkor egy srác mellettem Cardiganst hallgatott. Miután kiderült, hasonló a zenei ízlésünk, együtt hallgattuk meg az albumot. Egész jó!
|
Se'Ga'
|
e-mail |
2003-04-22 11:27:36 | 2. |
|
Sziasztok!
Mint ennek a szobának a "szerzője" üdvözlök mindenit akik csatlakoznak a The Cardigans topicba és remélem egy nyugis fan-szobát tudunk majd idővel kialakítani és bővíthatjük egymás
ismereteit mind' a bandával kapcsolaban, mind' pedig a zene(jük) területén. Jómagam tavaly február-március környéké kaptam rá igazán a Cardigans zenjére,ekkor ugyan már viszonylag ismertem a bandát hírből és bítam a zenéjüket és ehhez valószínüleg közremködött a '98as Lovefool című számuk is, mindenesetre végül a Gran turismo című albumuk meghallgatása tett engem "fanná".Rendelkezem még hiányosságokkal a banda történet és zenéjét illetően,de remélem lesz aki kisegít.Nos egy szó,mint száz remélem leszünk egy páran és tényleg egy békés topicot hozunk létre.
U.i.:Kérek minden tagot hogy mondjon magáról néhány szót,főképp arról hogy hogyan találkozott a banda zenéjével és hogy milyen érzelmek fűzik hozzájuk.(Amúgy én 15 éves vagyok):)))
|
Nightqueen
|
e-mail |
2003-04-22 11:09:33 | 1. |
|
A Gran Turism album bejön, bár néha elég elvont számomra a zenéjük.
|
|