linkin-inside
|
e-mail |
2006-11-18 09:19:02 | 144. |
|
Hát ilyen nincs....te mire gondolsz a magyar rap szó hallatán?????
"nem oggly g-re meg ll.juniorra meg dopemanra gondolok majkáról ne is beszéljünk, annak is örülnék ha ők még beszélni is tudnának..."
Én a magyar Underground-ban vagyok és hidd el ha ismernéd....tényleg ismered?
Előzmény: KANYE (141.)
|
Fedor
|
e-mail |
2006-11-17 17:24:06 | 143. |
|
azé... nah mindegy ezen hogy szented mi kibaszott szar nem fogok veled vitázni de azé lécci ha ilyet irsz ird má mőgé hogy "szerintem" ez a szó sok dologtol megovja az embert:)
Előzmény: KANYE (141.)
|
a.t.i.
|
e-mail |
2006-11-17 08:40:48 | 142. |
|
nyomorult az a seggbebaszott anyád!!!
Előzmény: Cassidy (140.)
|
KANYE
|
e-mail |
2006-11-17 08:20:18 | 141. |
|
A MAGYAR RAP, KIBASZOTT SZAR!!!
Előzmény: linkin-inside (135.)
|
Cassidy
|
e-mail |
2006-11-13 12:39:02 | 140. |
|
Te nyomorult! Fodg be!
Előzmény: a.t.i. (139.)
|
a.t.i.
|
e-mail |
2006-11-12 16:34:44 | 139. |
|
Nem érdekel senkit!!!
Előzmény: G-Unot BWS 4ever (138.)
|
G-Unot BWS 4ever
|
e-mail |
2006-11-12 16:32:59 | 138. |
|
Szép lassan...kb 10 éve miota mexülettem azóta ha nem is igazán rapet de a populárisabb részét :DDDD hallgattam meg néztem az MTV-t!!!!!!!:DDD aztán ojan 5-6 éve konkrétan rap/hip-hop/rnb és most ojan egy másfél éve (ugygondolom game hatására) kezdtem igazán /jobban rapet hallgatni/nézni/olvasni...és ide jutottam a gangsta rap-hez...köszönöm hogy megoszthattam...:D
|
KANYE
|
e-mail |
2006-11-10 08:36:01 | 137. |
|
DR. DRE - THE CHRONIC ALBUMÁVAL KEZDŐDÖTT AZ EGÉSZ!!!
5 - 6 ÉVE VOLT, HOGY AZ EGYIK HAVEROM KÖLCSÖNADTA AZ ELŐBB EMLÍTETT CD - T ÉS EGÉSZ NYÁRON EZT A KORONGOT HALLGATTAM!!!
|
Bránermájszter
|
e-mail |
2006-11-09 16:41:06 | 136. |
|
5 éve a legelső rap szám amit hallottam egy bulin : ludacris : move bitch volt . azóta szinte csak rappet hallgatok . ez olyan , mint a jó nő vagy az alkohol ... egyszerűen nem tudsz lepattanni róla
|
linkin-inside
|
e-mail |
2006-11-02 08:28:58 | 135. |
|
Egyépként a "nagy" magyar raperek közül a legjobb Sub Bass.
Az ilyenek mint LL Junior meg Oggli-G...meg Dopeman.:NEM RAPEREK...
...hörrögni én is tudok.
Arról nem is beszélve, hogy aki fikázza az Underground-ot (ráadásul ők is úgy kezdték)
az alapból nem számít annak.
Na'h csá....khör..khör...khör
Előzmény: linkin-inside (134.)
|
linkin-inside
|
e-mail |
2006-11-02 08:22:04 | 134. |
|
Nálam sokkal prózaibb vót a helyzet.....1.× én is az kocsiban nyomtam popot.
..de azt meguntam
a radióból ismertem aztán a rap-et(Eminem, Snoop ilyesmi) kgb.:3 éve, de elő× csak a külföldieket...
....majd jött az egyik jofej barátom aki bemutatott a magyar Underground-nak és most csak ezt hallgatom már 1 éve.
persze most is hallgatok külföldieket...néha...
Előzmény: Scarzeeneh (133.)
|
Scarzeeneh
|
e-mail |
2006-11-01 23:21:51 | 133. |
|
Nekem úgy kezdődött az egész, hogy kb. olyan 13 éves koromban tekergettem a rádiót :P (igen akkor még azt) és meghallottam a Gyöngyösi Szaturnusz Rádió BlackStar cimű műsorát amiben bekommentálták hogy : Most pedig következzen a Wu-Tang Clan-tól a Protect Ya Neck !
Na onnantól kezdtem el rappet hallgatni...
És a Wu-Tang szerintem az egyik lehető legjobb alap volt ahhoz, hogy megszeressem a műfajt!
Peace !
|
Gun Doggy
|
e-mail |
2006-10-29 20:32:08 | 132. |
|
Nékem nem volt internetem:(:( kb fél éve van.
|
Nigga-T
|
e-mail |
2006-10-29 20:29:56 | 131. |
|
Mint oly sokan előttem hangoztatták, hogy ők a Zoli lemezekkel kezdték. Hát én nem.
Úgy 1 éve amikor 12 és fél éves lehettem ,a G-Portál oldalai közt nézegettem rapper oldalakat, akkor még Sean Paul volt a meghatározó énekes nálam. Nos, egyik oldalon találtam egy MSN címet, amit később fel is vettem. Elkezdtünk beszélgetni mjd kérdezősködni a rap és rapperek világából, és ráébredtem, hogy kurvára semmit nem tudok a rapről. :))
Aztán ő hangoztatta nekem nap mint nap a G-Unit-ot, 50 Cent-et, Young Buck-ot és Lloyd Banks-et, mivel tudniillik Ők a G-Unit meghatározó egyéniségei... Hát egyszer letöltöttem egy-egy lemezt tőlük ami még most is a kedvenc lemezeim. Akkor ezeken a zenéken éltem, Sean Pault alig hallgattam. Most ott tartok, hogy G-Unit és tagjai, Cam'ron, Obie Trice, The Game...és még sok feka! Szóval szeretném megköszönni a barátomnak!!
Peace:
Nigga-T
|
Cash Money
|
e-mail |
2006-10-29 09:13:11 | 130. |
|
ja meg Gangxstáékkal
legjobb
|
Cash Money
|
e-mail |
2006-10-29 09:11:35 | 129. |
|
Das EFX, Cypress Hill, 36 Mafia,Del the Funky Homosapien, Onyx
ezekkel
|
gucci da gift
|
e-mail |
2006-10-28 20:38:36 | 128. |
|
igazad van gun!:D
Előzmény: Gun Doggy (125.)
|
CopyCon
|
e-mail |
2006-10-27 20:01:27 | 127. |
|
Hu bazz fasz tudja már!!! :DD Asszem nővéremtől....
|
Gun Doggy
|
e-mail |
2006-10-27 17:56:22 | 126. |
|
Te az igazi Fuckin Killah vagy???
Előzmény: Fuckin Killah (116.)
|
Gun Doggy
|
e-mail |
2006-10-27 17:54:45 | 125. |
|
Hát aszem az én "történetem" beszarás vettem egy nem mondom mien nevű reggeli táplálékot(nem csinálok reklámot) és benne volt egy SBM cd valami remix volt meghallgattam mert nem tudtam mi aztán megteccet és kérdeztem haveroktol hogy halloták e már és ők me mondoták hogy ez remix de nekik megvan a teljes cd meg még 1000cd meg ez a hip-hop azota halgatok kb 4-5 éve nem tom pontosan de ha viszagondolok meg azt hallom hogy az utcán ismerték meg akkor elgondolkodom menyire lehetek itt kakuttojás...bár szenem kurtára nem számit hol nevelkedtem az utcán vagy a szüleimmel........nem ez határozza meg az embert
|
Alcatraz
|
e-mail |
2006-10-27 17:03:02 | 124. |
|
A dolog úgy kezdődött, hogy a cuz adott egy Snoop válogatást, rajta volt a Who Am I (What's My Name) The Next Episode stb, azokat hallgattam és valahogy megfogott a dolog, adott utánna Dr. Dre-t meg egyéb ilyeneket és annyira rászoktam a dologra, hogy szentem 90 évesen a karoszékben Snoop számra fogok végleg elaludni.
|
gucci da gift
|
e-mail |
2006-10-27 16:42:56 | 123. |
|
yaya igazad van tessa. nem csak azt kell hallgatni h mien jo, hanem azt is h mi a mondanivalo. amugy emmel nincs bajom, de az ll juniort azt nagyon rühellem. jo érzésü rapper olyan szemetet nem hallgat.
amugy nálam ugy kezdödött a rap hallgatás h mikor kijött a hösök szohisztéria c. albuma azt adta oda haverom. nah azt ringyosra hallgattam jorészét a számoknak még most is tom kivülröl. aztén szépen elkezdtem letöltögetni a zenéket meg szerezgetni haveroktol. jah meg arra is büszke vok h két csávot átneveltem rockrol hiphop/rap-re szal jah:D:D
nah peace
Előzmény: Master Shinobi (122.)
|
Master Shinobi
|
e-mail |
2006-10-27 16:24:54 | 122. |
|
Hogy lehet ll juniort, meg eminemet rap-zenének tekinteni????........max pop zene amit ők csinálnak! ........aki ilyenekkel kezdte a "rapper" pájafutását, az nincs tisztában a dolgokkal........emberek nyitott szemmel járkáljunk a világban, nézzünk a felszín alá... és ne csak azt együk amit elénk dobnak !
|
Esty
|
e-mail |
2006-10-27 12:55:15 | 121. |
|
Sziasztok!
Nálam úgy kezdödött, hogy nekem tetszett már teteszeni ez a műfaj, de ezt tetézte az, hogy egyszer elmentem a barátnömhöz, ahol egy hétig csak rappet hallgattunk. azóta csak azt hallgatok!! Ha a rádióba véletlen rock megy akkor kikapcsolom!!!! Nagyon szeretem a rappet!!
Előzmény: Killa J (118.)
|
kallo
|
e-mail |
2006-10-27 06:49:06 | 120. |
|
hy all!
kérnék mindenkit aki szereti a rapp-et, hogy katintson a linkre és szavazzon mr.siidre, ő még csak kezdő de ha nem segítünk rajta akkor az is marad!!!1 percedbe se kerül az egész!minden nap egy ipről csak egyszer szavazhatsz:(
http://www.nagyvarad.ro/content.php?goto=partium_radio_slagergyar&do=show_dal&dal_id=3
Előzmény: Gaben_19 (119.)
|
Gaben_19
|
e-mail |
2006-10-26 19:09:03 | 119. |
|
Nálam úgy kezdődött ez az egész,hogy 1 haverom adott kölcsön először 1 Ganxsta Zolee kazit:) olyan 2001 környékén!Sokáig hallgattam atztán megvettem Dr.Dre 2001 kazit és megfogott a Next Episode!Aztán kaptam 1 2Pac albumot és az nagyon megfogott!Utána láttam a Hip Hop Hooray klippjét és rájöttem,hogy innen már nincs visszaút!Aztán kaptam zenéket minél többet!És ami megofgott igazán az a 3 Das EFX album volt!Még a mai napig is az egyik kedvenc csapatom a Das EFX hát nálam így kezdődött!
|
Killa J
|
e-mail |
2006-10-26 18:32:08 | 118. |
|
Pfff jó rég volt, középsuliban nagyon ment a wu-tang engem is elragadott :)...akkoriban nem volt netem aztán így haverok főleg wu fam-et nyomtak, így aztán én is, aztán 2001 tájékán ment a dmx film a sebhelyek, nah annak a zenéjét meg megkaptam me tetszett a no sunshine :), aztán rajta volt a 36 mafia they dont fuck with u...uhh nah onnantól kezdve ráálltam a three 6-re, először a when the smoke clears (azóta is alap nálam), utánna meg mikor má netem is volt dirty south ezerrel meg még mindig...
|
pocokpeti
|
e-mail |
2006-10-26 18:14:03 | 117. |
|
én má arra se emlékszem mikor kezdtem halgatni rapet.viszonylag rég.
a discot mindig is utáltam ezért a suliba kiutáltak.aztán kaptam egy eminem cd-t.addig semmien zenét nem halgattam. azt a cd-t rongyosra halgattam.
1 év mulva a muteromék átirattak a maglódi iskolába.
ott összeismerkedtem pár raperrelés ök mutattak még sok rap zenét.a biztatásukra ugy öltöztem mint egy raper.azota már bandát alkottunk igaz csak 7-en vagyunk.
mindenki utál minket maglodon ezért általába csak együtt vagyunk mert ha egyedül megyünk valahova képesek és megvernek a discopatkányok.
nem tul izgalmas de ha nem irattak volna át anyámék lehet hogy én is büdös rocker lennék vagy discopatkány
MINDEN TISZTELETEM A SZÜLEIMÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fuckin Killah
|
e-mail |
2005-06-16 17:14:53 | 116. |
|
Rég, itthon, nem tudom milyen szám, szarKartel, szaregyebek, aztán késöbb Eminem, ma is Eminem is, aztán egyre több és több, majd végül mindennek a teteje, M.O. földalatt, aztán így... És hát minél lennebb ásunk annál jobb az eredmény. A felszínen kevés a szép.
No de szemet szúrt:
"Aki Snoop Dogg után Animal Canibalst kezd el halgatni... Hát nem tudom! Remélem már tul vagy rajta!"
Aki Snoop után valami értelmesebbet, mint AC hallgat, remélem nincs túl rajta. Mondd csak, miért olyan jó az a Snoop?
Miért mindenkinek DreSnoopPac a kedvence? Na jó, Pac ö más, de a másik kettö? Le kell vakarni azt, hogy olyan jó ez a másik kettö, ök a Hip-Hop nagy húdemilyen képviselöi.
Az, hogy ki mikor "ismerte meg" ezt a zenét, nem számít szerintem, de ki hova jutott el, mennyire ásott mélyre és mit von le belöle... Mifelénk (is) ez megy, itt Erdélybe': fü, durváskodás (néha kell), bö-bö FUBU, kendöresapka. Most meg annyian vannak (osztodással szaporodva, hetente duplázódva), hogy nem lehet férni tölük. Igazi tetvek.
Nem kell aggódni viszont!
Majd meghalnak, átalakulnak rockernek vagy diszkósnak és minden oké!
ÉS SOHA NE UTÁLJUNK EGY ELöADÓT A HÍRESSÉGE MIATT, MINT EMINEMMEL IS TÖRTÉNT! Ami jó az jó, nem is kell kapálózni ellene.
Még annyit, hogy (szerintem) egyesek túlságosan beleélik magukat ebbe a nagy Hip-Hop szenvedély-örület-életbe. Nem kell! Magadnak szeresd ne azért, hogy egy fórumon ezzel dicsekedj! Kinössz belöle! Nem biztos, de... Lassan, csendben, szép nagy gyökereket eresztve igazi Hiphopper lehet bárki, aki elég intelligens (2 l-el) ahhoz, hogy megéljen dolgokat.
Ennyi.
|
Ridi - Ridi
|
e-mail |
2005-06-15 13:32:20 | 115. |
|
Sziasztok!
Nekem ezzel kezdödőtt:
RAPÜLŐK:ÁJ LÁV JÚ (I LOVE YOU) :)
Egy hete, hogy szenvedek... és te tudod, hogy itt valaki vár.
"Figyeli az utakat, gyere már!"
Kösz, hogy jössz, és mindened kiteszed,
Ledobom a gátlásaimat és kimegyek
Az erkélyre. Magamat kizárom, szívemet kitárom,
És ma is odakiáltom,
Hogy nincs a helyzetemben semmi, - de semmi! -
Amit ne lehetne kissé jobbá tenni.
Áj lav jú!
Szégyellem, de kellesz piszkosul!
Áj lav jú!
Ne hagyj engem így ártatlanul!
Állítom, a szívem egy rom, s nyom.
Leromlott a bizonyítványom.
S az állapotom? Na az se normális!
Kérdeztem az orvost: ugye hormonális?
Kivizsgált és végülis így szólt:
Kutyabaj, csak egy átlagos szívkór.
Meggyógyul, s ha nyolc napon túl is eltart,
A tünetei szűnnek majd.
Áj lav jú...
Ágy alá gyaláz a láz.
A nagyapám belemagyaráz a bal fülembe.
Lefeküdni minek, hogyha nincs kivel? - kérdem én,
Mire így felel: Na idefigyelj!
Ugyanaz a nő lesz gyermekeid anyja.
Aki anyósod lánya, és eljön a napja,
Hogy nem érted - nem ezt kérted -,
Hát miért tett veled ilyet ez az élet?
Áj lav jú...
Üdv: Ridi - Ridi :)
|
L.L.ZSANI
|
e-mail |
2005-06-15 13:19:42 | 114. |
|
Nekm új kezdődőt a Rap hallgatás,hogymeg hallottam az l.l.juniortól a raggamoffint és azóta imádom!!!!!!!!!!!!
|
DeadEnd
|
e-mail |
2005-06-15 12:26:37 | 113. |
|
Sub Bass előtt a C-Block-tól a Time is tickin' away, Nana-tól a Darkman, és a Notorious emlékére készített I'll be missing you (Puff Daddy & Faith Evans) volt a kedvencem. De az első rap-album, amit ezerszer végighallgattam SBM: Félre az útból! volt.
Egyébként nem mindegy, ki hány évesen kezdte a hip-hop hallgatást?!
Peace
|
badgirl666
|
e-mail |
2005-06-15 12:11:48 | 112. |
|
minek ide írni, a kis faszok máris okoskodni kezdenek, h "kiszámoltam, nem lehettél annyi" holott azt írta kb 8 éves lehettem, nem írta le konkrétan, h mennyi, de ha nem tudod mi az, h kb, majd én megmondom KÖRÜLBELÜL, ami azt jelenti, h nem pontos!!!!!!!!!!!
|
Rap-Man
|
e-mail |
2005-06-13 19:47:05 | 111. |
|
En igazábol csak 11 éves koromban kezdtem el igazán rappet hallgatni!2001-ben a névnapomra Em-tol a The Marshall MAthers Lp kaptam!Amit éjjel nappal hallgattam!!!Szoval mindent Eminemnek koszonhetek!!!!!!
|
DeadEnd
|
e-mail |
2005-06-13 08:15:00 | 110. |
|
Egy haverom kölcsönadta Sub Bass Félre az útból! albumát. Ez hatodikos koromban volt.
A következő előadó, ami megfogott (és azóta is tart ez a szenvedély) 2Pac volt.
|
rylb
|
e-mail |
2005-02-22 19:58:11 | 109. |
|
Én még hatodikos koromban kezdtem el Sub Bass-t hallgatni.Vele indult el ez az egész!
|
MsMixmastermike
|
e-mail |
2005-02-19 13:14:55 | 108. |
|
:DDDD oltááááááássssss :DDDDD
Előzmény: 213 (107.)
|
213
|
e-mail |
2005-02-17 13:50:52 | 107. |
|
Hi!
Számoljunk csak! 21 vagy, 8 voltál amikor meghallotad a Changest hmm.. Nos pár szám, '84 ben születtél '92-ben voltál 8 éves a Changes '98-ban jelent meg legjobb tudomásom szerint. Ezt elbazstad , max hallhattad az egyik verset a I Wonder If Haeven Got A Ghetto-ban! '97-ben ami szintén lehetetlen, PUNK! Fuck yo monky-ass bitch!! Ha valamit akkor ezt... nagyon nem bírom!
|
Z-man
|
e-mail |
2005-02-16 20:45:30 | 106. |
|
Úgy 8 éves lehettem mikor az MTV-n meghallottam 2Pac Changes c. számát és azóta szeretem ezt a műfajt.De nem mind1 milyen előadók.Most 21 vagyok
|
MsMixmastermike
|
e-mail |
2005-02-09 22:05:12 | 105. |
|
ki kell h ábrándítsalak, több pontban is.
1. nem a a chocolate starfish albumról volt a szám, hanem a Significant other-ről, ami akkor a kedvencem volt, direkt utána is néztem CSAK MIATTAD a számnak és a címe: N 2 gether now <- Method Man-nel...
2."vajmi kevés fogalmad lehet az élet hosszáról"
Neked talán van? 1 ember se tudja mien hosszú az élet...
3."túl alacsony a perspektívád" ez AZ amit nem te fogsz itt megmondani, foggalmad sincs róla h mik az én perspektíváim (szörrnyű ez a szó brrrr)
Az h 17 vagyok csak félig stimmel, csak júniusban leszek .. De nem volt nehéz kilogikázni a bizkitből.. Azért pacsi ;)
Ha meg bármikor is bánni fogom h használtam a HALÁL és stb szavakat, akkor biztos nem az ebbe a fórumba beírt szavakat fogom bánni :D
Amúgy meg arról sincs fogalmad h nekem mit jelent a zene, ez a zene..
Azt meg h miket éltem meg gyerekkorom során már csak azért se kötöm az orrodra, mert már többen írogattak hasonlókat és sztm ez nem vmi nyugdíjasclub h most még én is rákezdjek. De hidd el, h nem hamar értenéd meg. Mind1. Szal ne egy tipikus 16 éves szőke "rapper-akarok-lenni-hogy-legyen-feka-pasim" csajt képzelj el, amikor ezt olvasod..
Előzmény: Master G (104.)
|
Master G
|
e-mail |
2005-02-09 18:51:41 | 104. |
|
számolgassunk csak...
Limp Bizkit - Three Dollar Bill, Y'All (1997)
ez az első albumuk volt... de szerintem nem ez volt az amit hallgattál... sem a második...
az amelyiken a james bond-os szám volt (és hipermegagigasláger lett az akkor még asszem z+ tv-ben és így a tinipicsák fejében) nos az a 2000-es Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water... és ez azt jelenti hogy (persze ha igazat írtál) akkor nagy ráhagyással (és jóindulattal) te kb most 17 éves lehetsz...
ez csak egy megállapítás...
így viszont szerintem vajmi kevés fogalmad lehet az élet hosszáról... hogyismondjamcsak... túl alacsony a perspektívád...
én nem mondom meg mit mondj és mit ne mondj, csak javaslom, hogy amíg elég idős nem leszel, addig NE használd az olyan nagy szavakat, mint ÉLET, HALÁL, IGAZSÁG...
mert később talán bánni fogod...
Előzmény: MsMixmastermike (103.)
|
MsMixmastermike
|
e-mail |
2005-02-09 14:09:29 | 103. |
|
ohhohó, nálam minden volt kb rap előtt, spice girlstől kezdve limp bizkitig. Szal 12 éves koromban jött a limp bizkit, és az nagyon megtetszett, aztán emléxem, volt vmi szám amiben method man rappelt, és aztán már csak azt hallgattam a cdről, aztán meg átmentem method man cd-kre húhhhuhuhúú, onnan meg már CSAK ÉS KIZÁRÓLAG HIPHOP <-- ahogy előttem is írtátok: TRUE hiphop :) és ez már halálomig marad is
|
matt
|
e-mail |
2005-02-09 13:23:57 | 102. |
|
szamomra a hip-hop csak 5-6 eve letezik azelott a rock es a nyalas darabok hataroztak meg a zene fogalmat.Aztan egyszer kezembe kerul egy 2pac lemez majd eminem aztan eljutottam a magyar rephez ezvolt eletem legszebb napja ekkor megfordult eletem es elindultam a hip-hop szerelmi utjan!!!
es mar nelkule elsemtudnam kepzelni az eletem!!
azt a napot meg a naptar is jelezhetne!!
szamomra eletem egyik legszebb napja volt!
hat en igy ismerkedtem meg vele ha tetszik ha nem!!
szesztek
eljen a HIP-HOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Szape
|
e-mail |
2005-02-09 09:47:19 | 101. |
|
Aki Snoop Dogg után Animal Canibalst kezd el halgatni... Hát nem tudom! Remélem már tul vagy rajta!
Előzmény: Seky Bone (48.)
|
Diesel
|
e-mail |
2004-11-19 08:22:05 | 100. |
|
Amikor én kezdtem, még nemnajon lehetett itthon kapni semmit (még piacon sem). Hogy milyen évet írtunk, nem emlékszem.
Az első kazim Mc Hammer volt. Néztem a Yo! MTV raps-et. Skubiztam a House of pain-t, Cypress Hill-t.
Aztán (sokkal később) véletlenül megszereztem DMX - Great depression albumát, ami nagy hatással volt rám, és mai napig nagy kedvencem. Mellette Ice Cube, Method Man volt az állandó.
|
The Funky Child
|
e-mail |
2004-11-17 16:36:48 | 99. |
|
Miért is írtam be ezt kétszer?
én kérek elnézést előre is:)
|
The Funky Child
|
e-mail |
2004-11-17 16:34:51 | 98. |
|
Kábé tíz-tizenkét évesen,a kilenvenes évek elején hallottam az Insane In The Braint először.Aztán az isten House of Pain Jump Around, Beastie Boys-Sabotage,Watcha Want és Sure Shot és persze a Yo MTV Rap's következett...Ed Lover T-Money és Dre király arcok voltak.Egy tizenéves kis fasz kölöknek ennyi pont elég volt ahhoz hogy rátaláljon a helyes útra...:)))
Nem is beszélve a What's My Name-ről,vagy az ONYX Slamről de tele lehetne írnom azegész topicot a jó kis oldschool időkről.
Emlékszem volt egy része a Yo'Rapsnek,amiben egyszercsak megjelent Mel Gibson a stúdióban és full spanoskodott a három niggával.Na azóta tartom a legkirályabb csókának Mel Gibsont...
|
The Funky Child
|
e-mail |
2004-11-17 16:33:20 | 97. |
|
Kábé tíz-tizenkét évesen,a kilenvenes évek elején hallottam az Insane In The Braint először.Aztán az isten House of Pain Jump Around, Beastie Boys-Sabotage,Watcha Want és Sure Shot és persze a Yo MTV Rap's következett...Ed Lover T-Money és Dre király arcok voltak.Egy tizenéves kis fasz kölöknek ennyi pont elég volt ahhoz hogy rátaláljon a helyes útra...:)))
Nem is beszélve a What's My Name-ről,vagy az ONYX Slamről de tele lehetne írnom azegész topicot a jó kis oldschool időkről.
Emlékszem volt egy része a Yo'Rapsnek,amiben egyszercsak megjelent Mel Gibson a stúdióban és full spanoskodott a három niggával.Na azóta tartom a legkirályabb csókának Mel Gibsont...
|
scorpiovenom
|
e-mail |
2004-06-23 15:56:01 | 96. |
|
jó történet. írj róla számot. X)
Azóta mit hallgatsz?
Nálam a szánalmas kezdetet beastie boys (ill communication) warren g (take a look) dre busta(when disaster strikes) követte ilyen sorrendben aztán folyamatosan szélesedett a paletta. De kedvenc vonal a kaliforniai g funk lett. (természetesen nem kizárólag.) ha érdekel valakit, nyissunk ilen témát, hogy "melyik alstílus a kedvenced".
Előzmény: Dustman (95.)
|
Dustman
|
e-mail |
2004-06-23 00:50:58 | 95. |
|
Balcsin voltam haverokkal télen, és teli voltunk pénzel vagyis az egyik csaj, odaadta a pénzt hogy vigyázzak rá még taxizunk meg ilyenek, oké montam és elraktam a pénzt de úgy hogy azt amit taxira szántunk azt félre tettem és a pénz többirészét a pénztárcámba raktam.
Amikor kifizettük a taxit visszajött a 10.000-ből 6.200 azt odaadtam a csajnak és ő kérdezte hogy "csak ennyi?" Mondom igen. "Mért meg akarod nézni a pénztárcám?" -kérdeztem mire ő "ááááá dehogyis." (én tényleg elfelejtettem hogy nálam van a pénz) Másnap hazajöttünk Pestre és mindenki ment haza aztán azutáni nap elmentem a spanomhoz és ott vettem észre van még nálam 5 rongy kérdeztem a spanom "ez meg honnan a geciből van?" és akkor mondta hogy, az biztos a csajé, na mondom "Kurvajó" azt sem tudom hol lakik meg egyébkéntis kapja be úgysem látom többet menjünk játékterembe! Játszöttunk, játszottunk, játszottunk aztán meguntuk "most mi a faszt csináljak?" -kérdeztem "Faszomse tudja" -hangzott a válasz. "Na rendben menjünk nézzünk valami kazit" aztán bementünk az üzletbe és ott láttam meg a Cypress Hillnek 3 kaziját. (először nem tudtam kik ők csak rémlett a neve, egyébként nagyon, nagyon régen hallotam az unokatesómnál még kiskoromban) ezért tehát választanom kellett. Volt egy 1560.-ért 1850.-ért és 2.150-ért. Kérdezem a spanom "Melyiket vegyem meg?" erre ő " Az 1850-es et mert az van középen. Aztán megvettem. Sokat hallgattam és nagyon megtetszett, aztán hallgattam a legrégebbi albumukat az nem annyira jött be és ezért más Rappet kellett keresnem mert nagyon kellett az a ritmus. Hát ennyi. (de azért Cypress az megmaradt mert szememben az az igazi rap mert ő tett azzá ami vagyok)
|
|