Click to Visit
Hip-Hop - 2pac
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  

Cápa e-mail | 2005-09-16 13:35:24 | 727.
látom bazmeg.meg azt is mien hülye vagy.itt égeted magad ien hülyeségekkel.
mi vagyok én ?Suge testőre,h ismerjek mindenkit?ostoba.john lennon ismerte a csávót aki megölte?nem.kennedy ismerte a csávót aki lelőtte,nem.
hülye fasz vagy bazz.


Előzmény: West Side (725.)
Darksun e-mail | 2005-09-16 10:16:31 | 726.
Bazzeg ecsém lazíts már!
Nyugivan, lélegezz mélyeket...
Szerinted kb. hány ember él amerikában, aki utálja Suge Knight-ot?
Hm?

Cápa oktass!
:DDD
DS!


Előzmény: West Side (725.)
West Side e-mail | 2005-09-15 19:54:09 | 725.
CÁPI TE TUTSZ VALAKIMÁST AKI TEHETTE MER AKKOR MONDJAD.most már látod?

Előzmény: Cápa (724.)
Cápa e-mail | 2005-09-15 16:13:55 | 724.
akko tedd fel újra,mer nem látom a sok hülyeséged között

Előzmény: West Side (723.)
West Side e-mail | 2005-09-14 20:42:58 | 723.
ezt nem azzal kapcsolatban írtam be wazz.walamikor még arról ment a szövegelés hogy pac mért ment át a deathrow-hoz, ezzel kapcsolatban írtam, érted?de még nem válaszoltál csak kitértél a kérdésem elől!

Előzmény: Cápa (722.)
Cápa e-mail | 2005-09-14 17:54:08 | 722.
te ritka idióta vagy.épp azon vitázunk h Puffy lövetett-e Suge-ra vagy sem.erre jössz 1 2pac interjúval.és nekem ugacc.mi a faszt szójjak ebbe?nem is erről volt szó.te ostoba.
West Side e-mail | 2005-09-14 17:03:39 | 721.
ha felmentek a http://2pac.rulz.hu/ -ra és az interjúkra klikkeltek akkor ott van 1-2 érdekes beszélgetés.(ezt nem neked írtam cápa, mert te tudod ezeket nem?)
West Side e-mail | 2005-09-14 16:13:25 | 720.
cápi te tutsz valakimást aki tehette mer akkor mondjad lol?

1ébként ittwan 1 jó cikk (nem neked cápa mert te biztos olvastad már!!)

K.P.:
Valamiféle védelemért, félelemből igazoltál át a Death Row-hoz?

TUPAC:
A pokolba is! Nem! Senki sem elég erős ahhoz, hogy megijesszen engem. A Death Row-nál
vagyok, mert ők sem ijednek meg senkitől.

Amikor börtönben voltam, Suge volt az egyetlen, aki törődött velem. Odaadta a magángépét, avval repültünk New York-ba és rengeteg időt töltött velem. Ráadásul az ő ügyvédje védett engem mindenhol, ő intézte az ügyeimet. Suge támogatott engem, akármire is volt szükségem, megadta. Amikor kijöttem a sittről, használhattam a magánrepülőjét, adott limuzint és öt rendőrt, hogy védjenek meg. Csak annyit mondtam: "Kéne egy ház az anyámnak". És kaptam egy házat az anyámnak.
Megígértem neki: "Suge, a Death Row-t az egész világ legsikeresebb kiadójává teszem! Nagyobbá, mint Snoop valaha is tette!" Ezzel nem Snoop-ot akartam alulértékelni, hisz rengeteget dolgozik. Ő, a Dogg Pound, Nate Dogg, Dre és mindannyian híressé tették a Death Row-t, azzá, amit ma látsz. De én egy következő, magasabb szintre emelem.

K.P.:
Igaz, hogy a házasságod tönkrement?

TUPAC:
Igen, igaz. Túl gyorsan jött. Csak egy dolgot tudok egyszerre csinálni: vagy dolgozok, vagy a feleségemnek élek. Ez a kettő nem fér össze. Nem akarom őt megsérteni, nagyszerű teremtés. Úgyhogy szétváltunk, folytatjuk az életünket ott, ahol abbahagytuk.

K.P.:
El akarom oszlatni az összes keringő pletykát. Történt veled valami, amig a börtönben voltál?

TUPAC:
Ok, oszlassuk. Ezt vagy egy őr, vagy egy féltékeny feka találhatta csak ki. Azt hiszem, nem kell arról a baromságról beszélnem, hogy megerőszakoltak a börtönben. Ha nem feküdtem le a földre a két pisztolyos feka fenyegetésére, akkor mi a f***ért hiszik azt, hogy lehajolnék és hagynám magam seggbe... két fegyvertelen b*** fekának!!!?? Felejtsd el! Ez nem én vagyok!

K.P.:
Neked vagy a Death Row-nak akadtak nagyobb nézeteltérései Biggie-val agy Puffy-val igaz?

TUPAC:
[nevet] Nincs senkivel sem szó ilyesmiről ember. A zenék magukért beszélnek. Ha tudod, tudod, ha nem, hát nem. Nem titkolózok.

K.P.:
Szóval ez olyan East Coast-West Coast dolog?

TUPAC:
Ez nem olyan, hogy bajom van New York-kal vagy valami, igaz vannak problémáim. Most a nyugati partot nyomom, azt futtatom. Azonban akad néhány ember, aki nem tiszteli a nyugati partiakat. "Ez csak egyfajta gangsta-baromság, ami nem elég eredeti, normális és az csak szétcseszi ezt a fajta művészetet" - habár evvel a stílussal több pénzt keresünk, mint akármelyik másik barom. Ha megfigyeled, zenészek egytől-egyig a mi stílusunkat másolják. Csak hallagsd meg egyszer őket. Biggie egy Brooklyn-i feka, akinek az az álma, hogy nyugati parti legyen.

K.P.:
A féltékeny szót használtad...

TUPAC:
Legyünk őszinték. Nézd valósan a dolgokat Kev. Nem olyan Biggie zenéje, mint az enyém? Az én stílusom az ő szájából. Én magamat adom vele szemben, aki csak játsza magát.

K.P.:
Mi van azokkal a gyerekekkel, akik felnéznek rád és Biggie-re, és nem értik ezt az egészet?

TUPAC:
Ne is figyeljenek arra, amit mondok, és arra sem, amit ő mond, Biggie még mindig az én testvérem. Hisz fekete. Ő a testvérem. Csak van köztünk egy kis nézeteltérés. Más véleményen vagyunk egy pár dolgot illetően.

K.P.:
Hogy lehetne befejezni ezt a dolgot, mielőtt valaki meghal?

TUPAC:
Nem akarok erőszakot. Csak pénzt akarok. Mondtam is Suge-nak, mit kéne szerintem tenni az ügy érdekében: a Bad Boy dolgozzon csak a keleti rapperekkel, a Death Row meg dolgozzon az összes nyugatival. S egy napon dobjuk piacra a lemezeinket, s aki a legtöbb lemezt adja el, az a király. És akkor abba lehetne hagyni a versenygést.

Cápa e-mail | 2005-09-14 16:08:01 | 719.
köszi,de ezt 1-2 éve már olvastam.de semmi gond.de ezzel még nem magyaráztad meg h mé Puffy lett volna.okos

Előzmény: West Side (718.)
West Side e-mail | 2005-09-14 15:39:43 | 718.
Nyugi cápa ne ad meg itt az okosat!Csak hogy te is tanulj:
Ellenségei:Chino XL

Akivel régebben New Jersey-ben jóban volt, de Biggie és a Mobb Deep miatt összevesztek. Chino XL a "Here to Save You All" címû albumán szintén arról számol be, hogy Pac-ot análisan betörték Riker's Islanden.

Biggie Smalls

West Coast/East Coast


Rivalizálásuk 1994-ben kezdődött, mikor is Pac-ra rálőttek New York-ban. Tupac Biggie-t és a Bad Boy-t vádolta a támadásért. Mielőtt ez megtörtént volna, 2Pac-ot és Biggie-t szoros kötelék fűzte egymáshoz. Mikor még Biggie nem futott be, 2Pac engedte neki, hogy rappeljen vele a koncerteken, és végülis ő indította el a sztárság rögös útján. Körülbelül egy héttel azelőtt, hogy Pac-ot meglőtték volna, Biggie elmondta, hogy szerinte rossz társaságba keveredett. Konkrétan King Tut-ról és Jacques Agnant-ról beszélt, akik annak a Black Mafia-nak voltak a tagjai, mely feltételezhetően pénzbeli segítséget nyújtott a Bad Boy kiadónak. Még Mike Tyson is felhívta Pac-ot, hogy rossz hírei vannak számára. Úgy volt, hogy Biggie és Pac még beszél egymással, de erre sosem került sor, sőt, 2Pac csak akkor látta legközelebb Biggie-t, mikor már meglőtték. Mikor 2Pac a hűvösön volt, azt az információt kapta, hogy Biggie egyik haverja lőtt rá, amit később meg is említett egy albumán. De ekkora már eléggé dühös volt, az pedig csak rátett még egy lapáttal, hogy miközben Pac a rácsok mögött töltötte mindennapjait, Biggie ellopta Pac stílusát, s így Pac-nak meg kellett változtatnia a sajátját. 2Pac sohasem mondta, hogy Biggie lenne a felelős a lövöldözésekért. Az viszont szintén felbőszítette, hogy Biggie a pénzről, ékszerekről és bulikról rappelt, holott neki egyikből sem jutott ki. 2Pac szerint Biggie nem a saját életéről, hanem az övérel rappelt számaiban, ami, úgy gondolom, még egy övön aluli ütés lehetett neki, hiszen anno Biggie volt a legjobb barátja, és mégis elfordult tőle. 2Pac azt is állította, hogy lefeküdt Biggie feleségével, Faith Evans-szel. A nő ezt tagadta.

Tupac halála után pletykák terjengtek arról, hogy Biggie készíteni szeretett volna egy számot "Dig Him Up" (Kerítsétek elő) címmel, melyben azzal támadta Pac-ot, hogy hogy ha az emberek tényleg azt gondolják, hogy életben van, rá kellene találniuk.

Puff Daddy

P.Diddy,Puff Daddy vagy ahogy akarod :)


Pac leginkább azért gyűlölte Puffy-t, mert Biggie haverja volt s mert vetélytársat jelentett a Death Row-nak. A Death Row kiadó alakítani akart egy Death Row East nevezetű szekciót és az egész rap szcénát a saját uralma alá szerette volna vonni, de Puffy ellene volt ennek. Egy díjátadáson Suge Knight tökéletesen tolmácsolta ezt a helyzetet, mikor azt mondta: "Ha valaki leszerződik egy kiadóhoz, nincs ínyére, ha a producer táncol és az összes klipbe belerappel. A Death Row-nál ez nincs így"." Puffy arra használta a keze alatt dolgozó rappereket, hogy őt magát népszerűsítse. Dalszövegeit nem maga írta, rímei gyengék, a zenéje pedig lopott volt.

Pac azt is állította, hogy Puffy részt vett a New York-i lövöldözésekben csupáncsak azért, hogy átverje Pac-ot, mivel Puffy cégét azok finanszírozták, akik Pac-ra lőttek és ezidőtájt ő fegyvert hordott magánál. Magyarán ha előhúzza azt, rálőttek volna, ékszerrablásnakt palástolva az ügyet.

Lil' Kim egyszer azt mondta, hogy a Bad Boy csapat elkészített egy számot, melyben Tupac-ot szidják, de nem adták ki Pac "halála" után. A számban nem szerepel Biggie; csak Lil' Kim és a Junior M.A.F.I.A.


Nas


Nem vagyok biztos benne,hogyan kezdődött a rivalizálás,de a következő kiváltó ok lehetett.A The 7 Day Theory Bomb First c. számának elején Pac egy olyan összeesküvés vezetőjeként ábrázolja Nas-t,amely merényletet követ el Tupac ellen.Nas ezután folyamatosan őt támadja,és úgy festi le magát magát,mint egy igazi gangsta,akárcsak Pac.Nas és Puffy a "Hate Me Now" videójában A The 7 Day Theory borítóján látható módon jelenítik meg 2Pac-ot és likőrt töltenek maguknak,pont úgy mint ahogy Dre és Pac teszi azt a California Love klipjében.Nas tehát minden alkalmat kihasznált,hogy Tupac-ot támadja,de mióta meghalt,tiszteletet mutat felé a nyilatkozataiban.

Elõször is, hogy Tupac miért nem kedvelte Nas-t. Minden 1996-ban kezdõdött, amikor is Nas megcsinálta a "The Message" címû dalt as "It Was Written" albumán. A dal szövege így kezdõdik: "Fake thug no love, CB4 Gusto"... Ez a pár sor arra utal, hogy volt egy film Chris Rock fõszereplésével, aminek CB4 volt a címe, és amiben egy hamis gangsta-rap banda életét mutatják be. Tupac úgy gondolta, hogy Nas ezt neki szánta. A történethez hozzátartozik, hogy mielõtt lelõtték volna Pac-ot, Nas, Suge és Pac találkoztak a WMA kiosztóján, ahol leültek és megbeszélték a dolgot. Nas elmondta, hogy nem Pac-nak szánta a szövegrészletet. Erre Pac megígérte, hogy a Don Killuminati albumról leszedi a Nas-fikát, csak hát közbeszólt Las Vegas...

The Fugees

Vagy inkább Wyclef Jean..

A Fugees kezdte 2Pac-ot támadni az interjúkban.Wyclef azzal indított,hogy lesújtó véleménye van Pac-ról,és a másik 2 tag is ugyanígy kirtizálta.Tudomásom szerint 2Pac soha nem adott okot erre.Egy máig kiadatlan számmal vágott vissza,melynek címe "When We Ride Our Enemies."

Jay Z

A talán nem is olyan nagy rivális...

Az egész akkor kezdődött,mikor Jay feltűnt Biggie "New York's Finest" c. számában,ami Pac-ot támadta.Jay-Z közel állt Biggie-hez és rengeteg Bad Boys albumon szerepelt.2Pac erre a "Bomb First","Against All Odds" és az "All Out" c. dalokkal válaszolt.Talán nem is voltak olyan nagy ellenségek,hiszen néhány díjátadón az elismerés átvételekor "2Pac 4 Eva" hallhattuk Jay-től,ami azt mutatja,hogy tényleg kedvelte Tupac-ot.

LL. Cool J
Chloe & Alicia 2004.05.27. 18:35

"Minden idők legjobb rappere..."

Az egész akkor kezdődött,mikor Biggie írt egy dalt "Ki lőtt le" címmel és LL kjött egy számmal:"Én lőttelek le".LL mindenkit támadott,mert úgy gondolta,hogy ő minden idők legjobb rappere.2Pac soha nem adott okot arra LL-nek,hogy sértegesse,sőt még dícsérte is az "Old School" c. számában.Tupac a "Lil' Homies"-zal vágott vissza.


Mobb Depp

A Mobb Deeppel a vitája pedig a "Drop a Gem on 'em" címû szám miatt robbant ki, amiben Prodigy azt állítja, hogy Pac-ot seggbedugták a Riker's Islandi börtönben, mikor Pac ott ült.

Dr.Dre

Talán nem is gondolnánk,hogy rosszban voltak,hiszen egy kiadóhoz tartoztak...


Az egész akkor kezdődött,mikor Snoop gyilkossági tárgyalásai folytak.Az egyik tanú azt állította,hogy Dre ült abban a bizonyos autóban,és ha megjelent volna a tárgyaláson,ezt tudta volna tanúsítani.Azonban Dre túl elfoglalt volt....2Pac azért haragudott rá,mert úgy gondolta,hogy Dre nem mutatott túl nagy lojalitást Snoop és a Death Row felé.2Pac neheztelt Dre-re,mert szinte semmit sem mutatott fel a The Chronic óta,és mégis bezsebelt egy rakás pénzt a kiadótól.Továbba azért is,mert Dre egyik percben azt mondta,hogy mindig is Gangsta volt,a következő percben pedig ennek az ellenkezőjét állította.2Pac azt is közzétette,hogy Dre kirúgatta őt a Death Row-tól.Dre erre azzal felelt,hogy nincs kiegyezve az erőszakos hanggal,ami a Death Row-ról véleményként kialakult (persze mindez Pac miatt) és volt egy pont,amikor ebből elege lett.A Toss It Up c. számban 2Pac melegnek titulálja Dre-t,és ugyanezt teszi a To Live And Die In LA.-ban is.Ennek ellenére Dre azt mondta a "The Up In Smoke Tour"-on 2000-ben,hogy élvezet volt Pac-kal dolgozni.Azt is említette,hogy megcsalta feleségét."What's down in the darkness, will come to light". ("Mi nem látszik a sötétben, világosságra előtűnik")

Egyébként azzé gondolom hogy puff volt mert monthatjuk hogy májámi az "ő területe" főként, vagy mi.













Előzmény: Cápa (714.)
xasr e-mail | 2005-09-13 15:09:35 | 717.
Ma van 9 éve hogy Tupac Amaru Shakur elhunyt.
Nyugodj békében testvér, soha nem feledünk!

West Side e-mail | 2005-09-13 05:04:57 | 716.
"My only fear of death is comin back reincarnated." -2pac
Ma van 9 éve hogy Tupac Amaru Shakur elhunyt. R.I.P.

Jokkka e-mail | 2005-09-12 22:18:13 | 715.
REST IN PEACE PAC!
MAKAVELI LIVES ON!

"How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga, there's a Heaven for a 'G'
be a lie, If I told ya that I never thought of death
my niggas, we tha last ones left
but life goes on.....

Y'all niggas make sure it's popin' when we get up there
don't front."

Cápa e-mail | 2005-09-08 16:49:27 | 714.
bazz.az a balhé 10 éve volt.ráadásul nem Puff az 1edüli ellensége.csak te vagy még mindig fasz

Előzmény: West Side (713.)
West Side e-mail | 2005-09-03 20:26:54 | 713.
A faszba most tudjátok hogy mi lesz?
Újra elkezdődick (wagy fojtatódik) az east west elentét.suge keménygyerek tuti hogy beleweri diddy-t a betonba, me szerintem ő lehetett(bocs hogy ezt írtam diddy rajok de szerintem ő volt).tuti hogy nem hagyja ezt ennyibe.


Előzmény: West Side (709.)
West Side e-mail | 2005-09-02 20:08:56 | 712.
Mit szolsz be, a forumok azé vannak hogy kérdez ha nem tudsz valamit.És ezt csak most halottam és érdekelt mi a véleményetek erről wágod

Előzmény: Cápa (711.)
Cápa e-mail | 2005-09-02 19:11:50 | 711.
de ezeket te biztos tudtad Mr westside,a nagytudású,aki elhiszi h a piros cipő buzit jelent.
a faszé az a neved h west side,miko szart se tucc??????????


Előzmény: West Side (709.)
Cápa e-mail | 2005-09-02 19:09:30 | 710.
az a 1ik társa Dr.Dre volt.és nem csak rap-et,de rnb-t is adtak ki.Pac halála után meg ki-be járkált a dutyiba

Előzmény: West Side (709.)
West Side e-mail | 2005-09-02 13:47:43 | 709.
Rálőttek Marion "Suge" Knight rap-producerre vasárnap egy partin Miami Beachen: a vendégek körében pánik tört ki, Knightot a lábán találták el és kórházba vitték. A buli egyike volt azoknak, amelyek az MTV Video Music Awards vasárnapi átadása kapcsán tartottak, s a házigazda Kanye West hip-hop zenész volt. Knight egy társával együtt 1991-ben alapította a Death Row (Siralomház) elnevezésű, rapre szakosodott lemezgyártó cégét, amely nagy sikereket aratott olyan sztárokkal, mint Snoop Dog és Tupac Shakur. Knight karrierje némileg megtört, amikor testi sértés és több más vádpont miatt két évi szabadságvesztésre ítélték. Ugyan 2001-ben idő előtt feltételesen szabadlábra helyezték, de a feltételek miatt le kellett töltenie további 10 hónapot. Cége azonban tovább működik, immár Tha Row néven.


West Side e-mail | 2005-08-24 12:51:40 | 708.
The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody
-Thug life

xasr e-mail | 2005-08-19 10:22:30 | 707.
huhhúú de szellemes!
jó messzire elkéne huznod a picsába a béna szövegeddel, csak beszélsz itt baromságot.
2 számot ismersz Pac-tól, de azért okoskocc h mi volt az utolsó száma.
Akkor most ugy mondom h megércsed: Húzzál a redvába, köcsög!
BIATCH!

V.Gábor e-mail | 2005-08-18 15:40:50 | 706.
Neked csak faszok járnak a fejedben?

Előzmény: xasr (705.)
xasr e-mail | 2005-08-18 06:45:22 | 705.
hogy te mekkora egy fasz vagy...

Előzmény: V.Gábor (704.)
V.Gábor e-mail | 2005-08-17 19:46:35 | 704.
Ugyan, nincs semmi baj Miss Zsóka

Előzmény: Jokkka (702.)
West Side e-mail | 2005-08-17 19:12:55 | 703.
Hé olvasátok el ezt a cikket.
http://anne.m6blog.m6.fr/archive/2005/04
érdekes

Jokkka e-mail | 2005-08-17 18:43:11 | 702.
ezer bocsi gabikácska

Előzmény: V.Gábor (701.)
V.Gábor e-mail | 2005-08-17 15:45:03 | 701.
Én nem gabika vagyok hanem Gábor
Jokkka e-mail | 2005-08-17 13:12:13 | 700.
mer méris? olvasd el gabika két írásat, szerintem az ami kibaszottul humoros :D

Előzmény: xasr (699.)
xasr e-mail | 2005-08-17 11:09:22 | 699.
kibaszottul humoros

Előzmény: Jokkka (698.)
Jokkka e-mail | 2005-08-16 21:55:52 | 698.
tupacnak nem csak ez a két száma volt? :o

Előzmény: xasr (697.)
xasr e-mail | 2005-08-16 20:17:14 | 697.
kisezer király számot tudnék neked mondani, de lusta vok leirni
V.Gábor e-mail | 2005-08-16 19:19:25 | 696.
21:15kor mindenki alszik?Van most valaki most ezen az oldalon?
V.Gábor e-mail | 2005-08-16 19:01:52 | 695.
nem tud valaki küldeni egy jó számot 2 pac-tól a ghetto gospelen és a changesen kivül mert azok megvannak
Jokkka e-mail | 2005-08-16 18:44:47 | 694.
csal annyit mondok hogy nyisd ki a szemed te hurkesz

Előzmény: V.Gábor (693.)
V.Gábor e-mail | 2005-08-16 17:11:49 | 693.
Nem biztos hogy megölték 2 pacot.Ezt olvastam az interneten:2Pac él! Már a 2001-ben kiadott Until The End Of Time című sokadik (ötödik) poszthumusz Tupac Shakur-lemez kapcsán is sejthettük, hogy tényleg az idők végéig kitart a muníció. Hát most itt a beígért folyatás - és még nagyon sok kiadvány várható az 1996-ban lelőtt rappertől.

A Better Dayz anyaga is a Tupac halála (1996. szeptember 13.) előtt két hónappal rögzített, Makaveli néven kiadott album (Don Killuminati: The 7 Day Theory) felvételei idején került szalagra. Elméletileg. Valójában azonban aligha, ugyanis a lemez egy része olyan hangot üt meg (persze csak hangszerelésében), melyet mindössze két-három éve hallhatunk hiphop albumokról. Mindezt úgy oldották meg, hogy remixként tüntették fel majd' az összes felvételt - valójában 2Pac hangján kívül szinte mindent kicseréltek rajta, hogy ne legyen annyira gáz, mint az előző lemez volt. Összességében jobb, mint az Until...volt, de még így is csak rajongóknak ajánlható. Meg esetleg a lelkiismeretes, "kipipálós" hiphoppereknek, akik nyugtázhatják, hogy a dupla lemez első fele a feszítős, szaggatós (szaggatott) alapoké, a második pedig az R&B-s kaliforniai gangszterrapé, ám egyik sem rejt túl sok izgalmat. 2pac halála óta már eddig is három dupla, kiadatlan anyag került a lemezboltok polcaira, plusz a szimpla Makaveli-korong, az Outlawzzal közös felvétel, egy verseit feldolgozó spoken word lemez (The Rose That Grew From Concrete, Vol 1) és a szintén dupla slágerválogatás, de a folytatás még színesebb képet ígér. Jövőre kijön egy dokumentumfilm a hozzá tartozó filmzenelemezzel, két könyv, egy DVD, még egy kiadatlan felvételeket tartalmazó dupla(!!) lemez, 2004-ben pedig még egy könyv és még egy film. Meg aztán még ki tudja hány és hány album, elvégre 2005-re azért mégse lehet előre tervezni. Eddig közel 100 kiadatlan dal került tőle napvilágra, és még mindig nem látni a végét. Mondom, 2Pac él!

Jokkka e-mail | 2005-08-12 15:01:21 | 692.
értsd átvitt értelembe ;)

Előzmény: Cápa (691.)
Cápa e-mail | 2005-08-12 14:49:11 | 691.
:))))a Baby Vox 1 ázsiai lánycsapat:)
mellesleg elég jó alapot csináltak a számhoz (sztem).


Előzmény: Jokkka (688.)
Jokkka e-mail | 2005-08-12 14:18:59 | 690.
és mégvalami:

http://rapidshare.de/files/3830966/2Pac_-_Thug_4_Life__OG_Mix_.mp3.html

az alapot Vick barátom csinálta, a mixelésér Berocke a felelős, shout out: Candyman 187, enjoy!

Jokkka e-mail | 2005-08-12 14:17:05 | 689.
apropó

2PAC LIVE DVD + KURUPT ALBUM (FEATURING 1 2PAC TRACK)!!!

BŐVEBB INFÓK: WWW.JOKKKA.TK

PZ
ThuG4LifE

Jokkka e-mail | 2005-08-12 14:15:32 | 688.
2003 v. 2004-es ha jól emlékszem (nem néztem most utánna me lusta vagyok :D)
a lényeg annyi (megin hozzáteszem, hogy ha jól emlékszem), hogy Afeni ezér szépen be is perelte Vox nevű barátunkat és asszem kellett is fizetnie szépen :D


Előzmény: Cápa (683.)
Jokkka e-mail | 2005-08-12 14:13:12 | 687.
lehetséges!

Előzmény: West Side (685.)
Dead-End e-mail | 2005-08-11 09:27:37 | 686.
A 2Pac topic megnyitásának idején még akadt értelmes hozzászólás:


raprajongo válasz erre | e-mail | 2002-08-09 15:39:43 | 34.

hello mindenkinek!!!

elolvastam az előző hozzászólásokat, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek az én álláspontomat:
1, valóban 2pac volt minden idők egyik legnagyobb rappere, és azzal, hogy megölték,az egész (rap-)kultúrát súlyos érvágás érte...
2, manapság nagy divat (mű)rappernek lenni, hogy mit értek ezalatt??: a kissrácok odavannak eminemért, közben azt se tudják, hogy miröl rappel, és csak azért hallgatják, meg öltözködnek úgy ahogy,* mert milyen marha menő: ezúton szeretném nekik üzenni, hogy kár a gözért...
*kiegészítés: meg szednek be mindenféle szar bogyot, meg szívják el a Canabis LEVELÉT(?????)(,ja nem is canabis, hanem vadkender)röhej mi, és még csodálkoznak, hogy az intenzíven ébrednek fel..., nem véletlenül a fű használata tart évezredek óta, és nem mondjuk példának okáért a csattanó maszlag használata...Hagyjuk!!!
3, én mind Left Eye-t, mind Aaliyah-t is megsirattam, hiszen, mind a ketten részei voltak, annak a kultúrának amibe a hip-hop,rap is beletartozik, és ők is azokat a nézeteket képviselték, mint az igazi rapperek...hiszen nem véletlen hogy közületek akik ide irtak, annyian kínánnak békét a levelük végén...
4, sajnos nagyon is elfajultak az olyanok mint eminem, hiszen itt van Nelly aki minden klippjében "épphogynemesiklerólaazacsöppbikiniamirajtavan" lányokkal van tele: tartalom:0%,P.Diddy, hát nem röhejes ez az ember? mi lett belőle?? meg még ugye ott van j-lo, aki nem rapper, de most érdekes módon vagy 3új duot csinált, mindet "rapperekkel", úgyhogy el vagyunk látva söpredékkel!:(((
5, MÉG NINCS VESZVE SEMMI!!!, ameddig olyanol élnek és virulnak mint snoop, dre(bár már ugy érzem mintha a végnapjait élné, hiszen ő volt aki a világra szabadította a fentebb említettet, és már mióta nem volt egy saját produkciója!!!!), meg a Wu Tang-esek, és még persze azok akik éltetik a 2pac kultuszt: tupac mamája,(aki többekközött kiadta halála után azt a sok lemezt,és ápolja a kultuszt), na meg Suge Knight(akinek mint bizonyára tudjátok jo sokat hozott a haláleset...), de hát ez van

és van még valami:

!!! Addig nem hal meg senyki ameddig van aki emlékszik rá...!!!


West Side e-mail | 2005-08-01 11:34:39 | 685.
Valahol azt írták hogy még 200 kiadatlan tupac szám van!!!
DeadEnd e-mail | 2005-08-01 11:15:13 | 684.
Szerintetek melyik a legjobb 2Pac album?

All Eyez on me, Me against the World - szerintem.

Cápa e-mail | 2005-07-27 09:48:37 | 683.
peace Jokkka.erről mit tudsz:Baby Vox feat 2pac:xtacy?
hogy csinálták,ki a producer?bármit.nemrég jött le a klip és hát kicsit csodálkoztam rajta.


Előzmény: Jokkka (682.)
Jokkka e-mail | 2005-07-04 15:18:00 | 682.
30-40-nél több van! Kb. 75-80 szám van amiről tudnak/tudunk ... de ki tudja,hogy még hány lehet és ugye az újakon nem az eredeti trackek vannak rajta, szóval akkor majdnem, hogy duplázhatjuk. :)

Pz
JokkkA aka ThuG4LifE

Cápa e-mail | 2005-07-04 12:13:50 | 681.
nemrég volt 1 Johnny J interjú.h van még 30-40 kiadatlan száma Pacnak.
b-ron e-mail | 2005-07-03 15:36:42 | 680.
"Ha tényleg halott lenne, akkor a Loyal to the Game már biztos nem jelent volna meg. Azon teljesen új szövegek vannak."---> a "Loyal To The Game" című szám az asszem '94-ben jelent meg, tehát az meg pl a "Soldier Like Me" már tökrégi számok és minden u.az, csak Eminem csinált hozzájuk új alapokat.. szóval nincs tele új számokkal.
Télleg maradt Pacnek egy csomó acapellája, amiből még akár több albumokat lehetne csinálni.. Tupac Resurrection filmben is ezt megemlítették és mindenki szerint már halott, vagyis mindenki biztos benne.. erről is volt szó a filmben.


Előzmény: DeadEnd (676.)
Jokkka e-mail | 2005-06-26 23:57:40 | 679.
DeaDEnD ... ha tudnád, hogy még mennyi kiadatlan száma van néznél egy nagyot ;)

te, aki ezt a fake videot linkeli nézd meg a 2pac él? topicot

No3l e-mail | 2005-06-23 10:28:11 | 678.
http://movies26.enwhore.com/2pacalive.wmv
ezt már láttátok?


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.