Click to Visit
Hip-Hop - Obie Trice
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

b-ron e-mail | 2005-05-03 21:39:05 | 8.
qrvára teccet a cheers és vnak naon ütős trekkek emmel busta r.al és nate doggal!
ennél többet nem is várok el egy ilyen tehetséges eladó lemezéről!
csak így tovább obie!! jöhet a következő!

Jolly Smoker e-mail | 2003-11-14 08:45:24 | 7.
Na,annyit azért elmondanék,hogy az Eminem-futószalagról kikerülő OBIE TRICE(igazi név!)még mindig undergroundabb lesz,mint a féldollár...és a lemezen a We all die one day-ben a cypress Hill-t húzzák le...Na csá!
Thalee e-mail | 2003-10-29 19:09:38 | 6.
Obie Detroit-i, ja got some teeth jó szám szerintem, kinnt biztos nagy szám lesz, meg a shit hits the fan is, de nekem a the set up, és a Oh! is teccik. na peace

Előzmény: Venom (5.)
Venom e-mail | 2003-10-29 18:06:11 | 5.
Nemvágom hova valósi az arc, de ha Motor City styler lenne, azzal talán már jobban hencegtek volna. check dees:www.obieworld.com, ott biztos fennt van.

Előzmény: Bill (4.)
Bill e-mail | 2003-10-16 16:28:47 | 4.
Honnan származik az Obie?NY?LA?Vagy honnan?

Előzmény: Venom (3.)
Venom e-mail | 2003-10-16 15:17:22 | 3.
Gondoltam írok ide valamit, ami tényleg Obie barátunkról szól. Lehet?

Sz'val, ahogy Fitty sem Emmel kezdte a rap-bizznesst Obie is kihozott dolgokat azelőtt, hogy a Shady Recordshoz került. Pl: nagyon megéri beszerezni a Well Known Asshole című tracket, ami egy akkora underground banger, mint az atom! Sajna a Rapname nem került fel a Cheers című albumra, pedig a lemez legjobb száma lenne! Én egy kicsit csalódtam az albumban, mert az említett trackek miatt sokkal többet vártam. Mindegy... Az első klip róla, a Got Some Teeth yol megy odakint, szeretik, szerintem nálunk nem fogják... A legjobb szám talán a Shit Hits The Fan, amit Dre jegyez producerként és rappel is benne. Amúgy ez egy FUCK JA RULE szám.
BIG UP!

Csíkos e-mail | 2003-10-15 17:52:35 | 2.
Akkor mi a fasznak hozol létre qrva topicokat te gyökér zőccség!!! PARAdicsompaprika! FELESLEGES

Előzmény: káposzta (1.)
káposzta e-mail | 2003-10-15 17:15:55 | 1.
Na ezis egy ujabb ,,eminemgyártmány" lehet szitkozodni te kis eminemgyülölök akiknek az a fénypont ha leolthatnak egy fehér srácot aki elért valamit de hát ezt én mért mondom hisz én se szeretem na mind1

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.